FOTD: Overload aan Silk Teddy + Yellow Gold!

Eyeliners en weinig tijd, bij mij is dat geen succesvolle combinatie. Wings die het tegenovergestelde van elkaar zijn, of slakkenogen. Slakkenogen? Huh? Op één oog een te dikke eyeliner maken, you know. Soms gaat alle kostbare tijd in het corrigeren van je eyeliner zitten, maar dankzij de mixing medium houd ik minuten over!

Je oogschaduws gebruiken als een eyeliner, ik weet eigenlijk niet eens meer hoe ik erop ben gekomen. Ineens was het daar en sindsdien heeft het mijn brein nooit meer verlaten. Mengen met de fixeerspray, maar vervolgens de juiste producten ervoor aanschaffen voor nog beter resultaat!

Oogschaduuuuwbasis, blenddtrucje en natuurlijk ook Blanc Type – die ik daarvoor gebruikte – op het ooglid. Hierdoor had ik al een kleur op het ooglid, nu alleen nog de arcadeboog. Mijn goddelijke Too Faced Natural Eye Palette kwam daarvoor aan te pas. Je weet wel, die ene, met al die pans!

Eerst Velvet Revolver met een blending brush in de arcadeboog, maar voor die extra schaduw erin, ga ik voor Sexpresso. Heerlijke donkere kleur die je ooglook in een handomdraai van standaard naar mysterieus doet veranderen! Niks onder het oog, maar een wit oogpotlood op de waterlijn. Waarom? Huge eyes baby!

Nog even snel de witte touch op het wenkbrauwbot, zodat mijn wenkbrauwen in de lift gaan en ik meteen weer twaalf lijk zonder rimpels. Just joking. Een druppeltje mixing medium en Yellow Gold van NYX die ik samen mengde voor een schitterende gouden winged eyeliner die de look opvrolijkte!

Bourjois Queen Attitude op de gekrulde wimpers en natuurlijk nog de Masterpiece MAX van Max Factor die daar overheen ging! Vervolgens breng ik nog een keer het witte oogpotlood aan, waardoor de kleur lekker popt.

Hihi, highlighter Silk Teddy on tha cheeks, nose en licht over de lipliner In The Nude van Essence heen. Waarom? Gewoon om de boel op te lichten, vond dat wel awesome staan. Een bright and shiny face, met een overload aan highlighter en goud! ME LIKEEE! Snel, verfrissend en zeer glowy.

Maak jij je oogschaduw weleens vloeibaar?

43 thoughts on “FOTD: Overload aan Silk Teddy + Yellow Gold!

  1. Oogschaduw als eyeliner vind ik echt zo slim bedacht! :D Wil het zelf nog een keertje doen, maar elke keer graai ik weer naar mijn o zo fijne eyeliner stift. En aaahw je ziet er echt heel mooi verfrissend en ‘luchtig’ uit, ik vind dat je zo mooi staan. :)

  2. Wauw wat mooi meid. Toevallig het ik laatst in amsterdam bij make up studio een goedje gekocht, waarmee ik dus producten vloeibaar kan maken. Ga er vanmiddag mee aan de slag, helemaal leuk.

  3. Mooi zo’n goude liner! Zeker voor de feestdagen! En yay, ik kan nu eindelijk. Commenten. Geen idée wat er veranderd is, maar het werkt :)

  4. Zooo mooi, dat gouden lijntje! Dit droeg je maandag ook, toch? Maar toen had je nog een petrolkleurig (of was het gewoon blauw?) lijntje onder het oog. Héél mooi, in ieder geval! :D Wauw. Ik moet ook echt eens aan de mixing medium.

  5. Die palette van Too Faced blijft geweldig, he? Ik gebruik hem zeker 1-2 keer in de week, nu zeker al zo’n anderhalf jaar. De eyeliner ziet er ook erg mooi uit!

  6. Wauw, jou staat ook echt alles he! Ik hou normaal niet van geel, maar zo is het wel erg mooi! Ik wilde eerst toen ik in duitsland was de mixing solution van Kiko kopen, was die er toen niet :( anders kon ik dus nu ook mijn oogschaduws vloeibaar maken haha.

  7. Ziet er mooi uit! Als jij je blogs typt, schrijf je dan heel snel? Want ik lees jouw blogs altijd heel snel, omdat het snel geschreven lijkt, snap je? Klinkt raar, maar is gewoon positief hoor :D

  8. Ziet er heel mooi uit en wat een leuk idee om je oogschaduw te gebruiken als eyeliner! Zo heb je ineens heel veel keuze in eyeliner kleuren. Ik heb wel eens een vloeibare oogschaduw gekocht, maar ze zelf vloeibaar maken heb ik nog nooit gedaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *