FOTD: Overload aan Silk Teddy + Yellow Gold!

Eyeliners en weinig tijd, bij mij is dat geen succesvolle combinatie. Wings die het tegenovergestelde van elkaar zijn, of slakkenogen. Slakkenogen? Huh? Op één oog een te dikke eyeliner maken, you know. Soms gaat alle kostbare tijd in het corrigeren van je eyeliner zitten, maar dankzij de mixing medium houd ik minuten over!

Je oogschaduws gebruiken als een eyeliner, ik weet eigenlijk niet eens meer hoe ik erop ben gekomen. Ineens was het daar en sindsdien heeft het mijn brein nooit meer verlaten. Mengen met de fixeerspray, maar vervolgens de juiste producten ervoor aanschaffen voor nog beter resultaat!

Oogschaduuuuwbasis, blenddtrucje en natuurlijk ook Blanc Type – die ik daarvoor gebruikte – op het ooglid. Hierdoor had ik al een kleur op het ooglid, nu alleen nog de arcadeboog. Mijn goddelijke Too Faced Natural Eye Palette kwam daarvoor aan te pas. Je weet wel, die ene, met al die pans!

Eerst Velvet Revolver met een blending brush in de arcadeboog, maar voor die extra schaduw erin, ga ik voor Sexpresso. Heerlijke donkere kleur die je ooglook in een handomdraai van standaard naar mysterieus doet veranderen! Niks onder het oog, maar een wit oogpotlood op de waterlijn. Waarom? Huge eyes baby!

Nog even snel de witte touch op het wenkbrauwbot, zodat mijn wenkbrauwen in de lift gaan en ik meteen weer twaalf lijk zonder rimpels. Just joking. Een druppeltje mixing medium en Yellow Gold van NYX die ik samen mengde voor een schitterende gouden winged eyeliner die de look opvrolijkte!

Bourjois Queen Attitude op de gekrulde wimpers en natuurlijk nog de Masterpiece MAX van Max Factor die daar overheen ging! Vervolgens breng ik nog een keer het witte oogpotlood aan, waardoor de kleur lekker popt.

Hihi, highlighter Silk Teddy on tha cheeks, nose en licht over de lipliner In The Nude van Essence heen. Waarom? Gewoon om de boel op te lichten, vond dat wel awesome staan. Een bright and shiny face, met een overload aan highlighter en goud! ME LIKEEE! Snel, verfrissend en zeer glowy.

Maak jij je oogschaduw weleens vloeibaar?


43 Comments

 • Lifesplash

  30/11/2012

  Oogschaduw als eyeliner vind ik echt zo slim bedacht! :D Wil het zelf nog een keertje doen, maar elke keer graai ik weer naar mijn o zo fijne eyeliner stift. En aaahw je ziet er echt heel mooi verfrissend en ‘luchtig’ uit, ik vind dat je zo mooi staan. :)

  Reply
 • Jasmine

  30/11/2012

  Dat die oogschaduw zoveel kleur heeft als eyeliner, wauw! Een gouden eyeliner staat zo mooi en instant feestelijk.

  Reply
 • dppz

  30/11/2012

  Wauw wat mooi meid. Toevallig het ik laatst in amsterdam bij make up studio een goedje gekocht, waarmee ik dus producten vloeibaar kan maken. Ga er vanmiddag mee aan de slag, helemaal leuk.

  Reply
 • jlovesbeauty

  30/11/2012

  Heel erg mooi! Ik verbaas me trouwens steeds weer over hoe mooi en lang je wimpers zijn!

  Reply
 • beautiesatwork

  30/11/2012

  fancy :D

  Reply
 • Josephine

  30/11/2012

  Slakkenogen, hate that! Goed opgelost, ik vind Tellow gold is prachtig, wauw het knalt er echt uit. Mooie verfrissende look!

  Reply
 • joycelysanne

  30/11/2012

  mooi mooi mooi!

  Reply
 • Chiara

  30/11/2012

  Oh jouw wimpers! Zo jaloersmakend ^^

  Reply
 • Céline

  30/11/2012

  Mooi zo’n goude liner! Zeker voor de feestdagen! En yay, ik kan nu eindelijk. Commenten. Geen idée wat er veranderd is, maar het werkt :)

  Reply
 • Allissa

  30/11/2012

  Praaaachtig! Staat je erg goed. Oogschaduw als eyeliner is inderdaad erg handig.

  Reply
 • Suzanne

  30/11/2012

  Super leuk! Erg handig.

  Reply
 • arletta

  30/11/2012

  Wauw heel erg mooi!

  Reply
 • femketje

  30/11/2012

  gorgeous :D

  Reply
 • Esmay

  30/11/2012

  Jij <333333 Silk Teddy haha! :D Maar het staat je echt zó mooi. De ooglook is ook echt gorgeous met die gouden eyeliner, wauwie!

  Reply
 • Laura

  30/11/2012

  Wauw gaaf dat gouden lijntje! :)

  Reply
 • Lotte

  30/11/2012

  Zooo mooi, dat gouden lijntje! Dit droeg je maandag ook, toch? Maar toen had je nog een petrolkleurig (of was het gewoon blauw?) lijntje onder het oog. Héél mooi, in ieder geval! :D Wauw. Ik moet ook echt eens aan de mixing medium.

  Reply
 • Vera

  30/11/2012

  Ziet er prachtig uit zeg!

  Reply
 • Sophie

  30/11/2012

  Die palette van Too Faced blijft geweldig, he? Ik gebruik hem zeker 1-2 keer in de week, nu zeker al zo’n anderhalf jaar. De eyeliner ziet er ook erg mooi uit!

  Reply
 • Miranda

  30/11/2012

  Oh wat ontzettend mooi;d

  Reply
 • lonnie101

  30/11/2012

  <3<3<3<3

  Reply
 • Eva

  30/11/2012

  Staat je prachtig dat goud! En jou wimpers.. Wauw!

  Reply
 • Juudith

  30/11/2012

  oee wauwhh!! staat erg mooi!! me likes!!

  Reply
 • muakissandmakeup

  30/11/2012

  Leuk dat goud. Ik zou het zelf waarschijnlijk vooral als accentkleur gebruiken.

  Reply
 • Renate

  30/11/2012

  Wauw, jou staat ook echt alles he! Ik hou normaal niet van geel, maar zo is het wel erg mooi! Ik wilde eerst toen ik in duitsland was de mixing solution van Kiko kopen, was die er toen niet :( anders kon ik dus nu ook mijn oogschaduws vloeibaar maken haha.

  Reply
 • shirley

  30/11/2012

  Staat je goed, ik heb wel eens mixing medium gemaakt, maar voor mij werkte het niet zo goed. Teveel gedoe voor een luiwammes zoals ik :P

  Reply
 • Kayla

  30/11/2012

  Wauw, staat je heel mooi!

  Reply
 • Ayla

  30/11/2012

  Ziet er mooi uit! Als jij je blogs typt, schrijf je dan heel snel? Want ik lees jouw blogs altijd heel snel, omdat het snel geschreven lijkt, snap je? Klinkt raar, maar is gewoon positief hoor :D

  Reply
 • theBlondBeauty

  30/11/2012

  Heel erg mooi gedaan, het staat je heel goed: natuurlijk, maar mooi :) x

  Reply
 • Amanda

  30/11/2012

  Oeh, nice. Staat zo lekker kersterig, die gouden kleur. En wij houden van Kerst <3

  Reply
 • Liliane

  30/11/2012

  Wauw Cynthia, gewoon wauw. Zo’n fris koppie krijg je ervan. Mooi!

  Reply
 • Jana

  30/11/2012

  Staat je erg mooi! :D x

  Reply
 • marijke04

  30/11/2012

  Prachtige look!!

  Reply
 • redhotjillypeppers

  30/11/2012

  Simpel en toch feestelijk, mooi !

  Reply
 • missadelinne

  30/11/2012

  I love it! It’s perfect for Christmas!

  Reply
 • Jorinde

  30/11/2012

  Wauwm echt prachtig gedaan Lady. Ik moet echt op les bij je :-)

  Reply
 • Erg gaaf gedaan!
  En wat een slim idee ook, heel handig voor een feestje ofzo :)

  Reply
 • Lies

  30/11/2012

  Ziet er heel mooi uit en wat een leuk idee om je oogschaduw te gebruiken als eyeliner! Zo heb je ineens heel veel keuze in eyeliner kleuren. Ik heb wel eens een vloeibare oogschaduw gekocht, maar ze zelf vloeibaar maken heb ik nog nooit gedaan.

  Reply
 • beautyblogangelique

  01/12/2012

  Vind het een mooie combinatie, lekker speels door het geel<3

  Reply
 • Irma

  01/12/2012

  het staat je echt super! af en toe gebruik ik wel eens een creamy oogschaduw als eyeliner (:

  Reply
 • Gerrianne

  01/12/2012

  Prettty! ^^ Prima voor xmas ook, likez honey!

  Reply
 • Evelien

  01/12/2012

  Suuuupermooi, wat een prachtige gouden kleur! Heel mooi gedaan met oogschaduw zo ^^

  Reply
 • Deb

  02/12/2012

  Ziet er mooi en sprankelend uit, loveeee it!

  Reply
 • Sophia

  08/12/2012

  Wauw, mooi! :D Leuk eens wat anders :)

  Reply

Geef een reactie