Deals, iPhone-story en of course Christmas!

Oké, wie kan zich nog het iPhone-drama herinneren? I know right, dat verhaal achtervolgt niet alleen jullie, maar ook mij! Elke keer zie ik die barst, dat ellendige krakertje in mijn prachtige glazen beeldscherm. Niks te doen, geen verzekering, maar wel een ontzettende lieve bezoekster die mij e-mailde!

Soms zit je gewoon met je handen in het haar, je wilt je baby natuurlijk het beste geven, maar op dit moment kon ik geen rib uit mijn lijf missen. Totdat Ilse – Dankjewel Ilse, reddende engel!! – mijn e-mailde. Cynth, heb je dit gezien. WAIT WHUUUUT! No, had ik dus niet en mijn mond viel op. Weer die hemel hé, ik hoorde ze zingen. Ik begon bijna te huilen van blijdschap. Oké, bijna.. maar de aanbieding op Groupon.nl is gewoon hét einde.

Wat was er nou zo incredible? Je kan namelijk via Groupon je iPhone laten maken! Door de leuke aanbiedingen die erop de website verschijnen, kan jij iets gaan doen. Wil je bonbons leren maken? Geef je dan op voor de chocolade workshop. Maar heb je net zoals mij gewoon een gebroken scherp? Dan kan je je iPhone opsturen en wordt hij vanaf €24 gefikst. Dat is gewoon top!

Daarnaast kan je zien hoelang de aanbieding nog op de website verkrijgbaar is, wat overigens zeer belangrijk is, want je wilt natuurlijk wel iets kopen wat nog bruikbaar is, right? Vervolgens kun je ook zien hoe vaak de aanbieding al is gekocht en natuurlijk de highlights + de voorwaarden.

Je hebt verschillende steden met variërende aanbiedingen. Van Arnhem – waar de iPhone aanbieding is – tot aan Amsterdam, Leiden, Rotterdam, Venlo en noem maar op. Vervolgens heb je nog een optie voor shopping, travel en de leukste kerstmis!

Zelf ben ik kerstinkopen aan het doen, omdat veel online moet worden besteld en dan wil je het op tijd in huis hebben. Beter te vroeg, dan te laat! Op Groupon verschijnen er verschillende deals van iPods tot aan kinderboeken die speciaal gepersonaliseerd zijn. Waarom hadden ze die niet nog in 1990? Ik wil dat ook! Cynth lijkt op Sint, HA!

Groupon.nl is gewoon een handige website die je altijd in de gaten moet houden voor de leuke deals. Wil je dat? Dan kun je je ook aanmelden voor de aanbiedingen in jouw eigen stad! Wat een service, zo bespaar je veel centen en kun je die weer uitgeven aan een nieuwe deal of gewoon een nieuw item. ME LIKE!

Heb jij al eens iets via Groupon besteld?

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Groupon.

Bron foto’s: Groupon.nl

25 Comments

 • pixelsbyemilia

  21/11/2012

  Ahhh handig van die deal voor gebroken iPhoneschermen! Ik wist niet dat er ook dat soort acties stonden op Groupon.
  Ik heb er wel een keer een fatboy besteld voor de verjaardag van een vriendin haha, scheelde toch weer 70%!

  Reply
 • Natascha

  21/11/2012

  Ik ben een aantal keren sushi gaan eten met bonnen van een vergelijkende soort site. Het kunnen handige sites zijn alleen niet alle deals zijn pareltjes ;)

  Reply
 • Kimberly

  21/11/2012

  Die deal is helemaal super!! :D Ik ga snel een keertje een kijkje nemen op groupon, ik ben wel benieuwd wat hier allemaal in de buurt zit.

  Reply
 • Anne vdh

  21/11/2012

  AAH wat goed!! En, heb je het laten doen?:D
  Ik ken groupon wel maar heb het eigenlijk nog nooit gebruikt. Heb wel eens van mensen gehoord dat ze daardoor ook heel goedkoop heel lekker ergens kunnen eten enzo!

  Reply
 • Rose

  21/11/2012

  Ahh super handig! Ik heb pas een iphone en ben zo bang dat ik hem laat vallen whaa!

  Reply
 • Riianneke

  21/11/2012

  Echt handig, maar wel balen van je iphone schermpje. Gelukkig kun je hem zo weer laten maken.

  Reply
 • Evelien

  21/11/2012

  Wat handig, ik heb ook een barst in m’n scherm! Iedereen denkt altijd dat het een haar is hahaha :’) Ik ga ff kijken bij deze aanbieding!

  Reply
 • muakissandmakeup

  21/11/2012

  Wat een goede tip die je gekregen hebt :-) Zelf heb ik nog nooit iets via Groupon gekocht.

  Reply
 • muakissandmakeup

  21/11/2012

  Ik kan om de één of andere reden geen comment nalaten…

  Reply
 • muakissandmakeup

  21/11/2012

  Ik word gek van WordPress… Maar anyway, handige tip die je gekregen hebt!

  Reply
 • A Fashion Moment

  07/12/2012

  Goede deal bij groupon voor je Iphone scherm zeg, ergens anders betaal je echt veel meer!

  Reply
 • BeautyFrique.com

  07/12/2012

  Goede deal van Groupon!

  Ik heb me ooit eens aangemeld. Elke dag kreeg ik 2 mailtjes met de meest geweldige aanbiedingen. En elke dag zat ik dan weer te twijfelen: wel of niet doen? ik werd er geeeeeekkkk van, haha!

  Ik kocht voornamelijk veel coupons voor restuarantjes, maar soms was ik te lui om ook daadwerkelijk te gaan. Zo zonde, bon verlopen!
  Dus daarom laat ik al mijn groupon mailtjes linea recta naar de spam gaan, puur uit zelfbescherming ;)
  En zo nu en dan een kijkje in mn spam map kan dan geen kwaad ;)

  Reply
 • MakeupMansion

  07/12/2012

  Ik vertrouw Groupon nooit zo.. Die vorige keer dat er groot in het nieuws kwam van dat meisje die die tattoo had laten zetten en echt gigantisch verpest was. Ook hebben mijn zus en ouders meerdere malen een bon gekocht voor een restaurant waar ze vervolgens voor een dichte deur stonden. Gelukkig heeft mijn iPhone geen krassen of barsten!!

  Reply
 • Beautyraiseplace

  07/12/2012

  Jeetje cynth wat ben jij blij! dat zou ik ook zijn hoor ik moet er niet aan denken dat mijn baby wat zou overkomen en hihi ik noem mijn iphone ook altijd baby LOL

  Reply
 • Super fijn dat je je scherm kan laten maken! Da’s pas een goede deal!^^

  Reply
 • lonnie101

  07/12/2012

  Goeie deal !

  Reply
 • Allissa

  07/12/2012

  Handig! :d

  Reply
 • xaveenia

  07/12/2012

  Handig zo’n aanbieding voor je scherm! Ik heb ooit eens een bioscoopbon voor maar 1 (!) euro kunnen kopen bij Groupon, geweldige aanbieding!

  Reply
 • Arletta

  07/12/2012

  Wouw goede tip heb je gekregen, ik krijg wel Emails van groupon maar heb nog nooit iets gekocht daar!
  Xx

  Reply
 • Irma

  07/12/2012

  cool cool. is je iPhone nou weer helemaal gemaakt? of zijn ze er nog niet klaar mee?

  Reply
 • Kayla

  07/12/2012

  Groupon is inderdaad een hele handige site, heb er ook al een aantal deals van gekocht!

  Reply
 • chelles blog

  09/12/2012

  Ik hou van Groupon, echt een superhandige site!

  Reply
 • nienloves

  09/12/2012

  ja groupon is echt geweldiggg :)

  Reply
 • amal

  05/01/2013

  Echt leuk ik heb het zelf geprobeerd met een beetje nat haar en met gel en haarspray en het was echt mooi gelukt ik kreeg echt veel reacties op school maar kan je ookk een filmpje maken zonder bobypins

  Reply

Geef een reactie