Different Christmas Meets Cynthia.

Kerstmis bestaat niet alleen uit kerstboomgroen en de klassieke rode lippen. Nee, er is namelijk nog veel meer! Misschien wil je nog met één been in je comfort zone staan en voeg je en subtiele glitterliner toe aan je schitterende look. Ditmaal liep ik weer tegen de kerstlook aan, werd het een blok goud? Een muntje goud? Of nog minder? Different Christmas Meets Cynthia.

1 H

Mijn excuses, maar ik houd nou eenmaal van aparte combinaties! Een totaal andere kerstlook, maar ik had even de variatie erin nodig. Inmiddels ben ik vijf looks verder – nog niet gepubliceerd – ze zijn zeer verschillend, YAY! Genoeg keuze!

2 H

Primer op het ooglid, want aan het einde van de avond moet je er net zo stunning uitzien toen je aankwam. Hiervoor gebruikte ik de lovely Too Faced Shadow Insurance, blenddtrucje op het wenkbrauwbot + een highlighter en Meteor gemengd met een Mixing Medium van TheBodyNeeds, wat ik nat aanbracht in mijn binnenste ooghoeken. Oplichten die boel!

3 H

Yellow Gold – een pigment wat ik veel gebruik in de decembermaand! – vochtig gemaakt met een mixing medium en op het ooglid gedept. Snel even de boel samen blenden, waardoor het netjes in elkaar overvloeit. Tijd voor Make Up Store Wysteria in de crease! Hij is ontzettend goed gepigmenteerd, licht aanzetten, opbouwen en goed vervagen.

4 H

Wysteria trok ik door op het ooglid, maar alleen langs de wimperrand, net voorbij mijn pupil en natuurlijk onder het oog. Een dag zonder oogschaduw onder het oog, is een dag niet geleefd! Joke. Maar het staat enorm gorgeous, helemaal omdat Wysteria een beetje aubergine is met een bruine ondertoon.

5 H

Een winged eyeliner kan ik natuurlijk niet vergeten, vandaar dat ik de gelliner van Catrice gebruikte. Mijn favoriet Black Jack with Jack Black + een Masterpiece MAX van Max Factor over de gekrulde wimpers en last but not least een huidkleurig oogpotlood op de waterlijn. Beter bekend van Essence een kajal pencil All I Want.

6 H

Vanwege de aubergine liet ik de gestifte lippen achterwege, omdat ik het nogal safe wilde houden. Een lipliner afkomstig van Essence In The Nude met daaroverheen de goddelijke lipgloss van NYX Frosted Beige! Veel budgetproducten gebruik in deze look, yaaaay! Met kerst kan het namelijk ook gewoon goedkoop, cheap, sale, lekker for free, haha.

Heb jij al een idee hoe je eruit gaat zien met de feestdagen?


39 Comments

 • Angelique

  08/12/2012

  ondanks de velle kleur weer een geslaagde look, zelfs als kerst look vooral als je een leuk zwart jurkje aan heb ofzo

  Reply
 • Laura

  08/12/2012

  Oh wauw, dit is echt een hele mooi look! Dat goud geeft echt iets speciaals, zeker in combinatie met dat wat meer ‘rustige’ aubergine/bruin

  Reply
 • Natascha

  08/12/2012

  Ik vind het een prachtige look. Ik pak zelf niet snel naar aubergine kleuren omdat ik ze moeilijk vind maar zoals jij deze gebruikt heb vind ik het prachtig.

  Reply
 • Lifesplash

  08/12/2012

  Oh wauuuuuw die look is echt supermooi! Met dat goud erin vind ik echt prachtig, mooie geslaagde look hoor Cynthia. Ik vind hem echt heel erg tof en mooi geworden. :D

  Reply
 • joycelysanne

  08/12/2012

  mooie look, rustig maar toch feestelijk!

  Reply
 • dppz

  08/12/2012

  Gorgeous again meid. Mooi met dat goud! Ik wil vanmiddag een kerstlook maken met gold.

  Reply
 • lifestylelou

  08/12/2012

  Prachtig! Je hebt het weer geflikt. Echt een geweldige look!

  Reply
 • theBlondBeauty

  08/12/2012

  Wauw heel erg mooi gedaan, dat goud/gele staat je goed!

  Reply
 • Mme Sophistique

  08/12/2012

  Supermooie look, je overtreft jezelf weer eens dame! Ik weet wat ik ga uitproberen dezenamiddag ;)

  Reply
 • mysupersweetlife

  08/12/2012

  Wauw wat mooi, kan ik jou voor kerst niet inhuren om mijn make up te doen ;)
  Liefs

  Reply
 • Amanda

  08/12/2012

  Het is zeker een aparte combo, maar je weet. Ik hou ik van! Heel erg leuk :D

  Reply
 • Nicole

  08/12/2012

  LOVELY!

  Reply
 • Michelle

  08/12/2012

  Prachtig weer Cynthia! Ik ga normaal altijd voor de zwarte smokey eye met kerst, maar ik denk dat ik toch maar eens wat anders ga proberen dit jaar.

  Reply
 • beautiesatwork

  08/12/2012

  fancy hoor =D

  Reply
 • Jorinde

  08/12/2012

  Mooi hoor lady. Ik weet nog niet wat voor look ik ga doen met de kerst.

  Reply
 • Irma

  08/12/2012

  pretty! met nog een paar gouden oorbellen ben je ready to go (:

  Reply
 • Esmay

  08/12/2012

  Ja halllooooo gorgeous! Wat staat deze look je weer ge-wel-dig! Jij make-up wonder!

  Reply
 • shirley

  08/12/2012

  Ik vind de combinatie juist mooi. Ik weet nog niet wat ik doe met kerst. Besluit ik meestal op de dag zelf. xD

  Reply
 • Beautydiamonds

  08/12/2012

  Wauw weer heel mooi gedaan! ik hou van dat goud erin.
  Dit ga ik zeker is proberen<3

  Reply
 • muakissandmakeup

  08/12/2012

  Héél mooi!

  Reply
 • Teri

  08/12/2012

  Goud vind ik heel erg feestelijk, goede keuze! Je hebt het echt heel mooi gecombineerd met de bruine kleur en de rest vrij rustig gehouden. Hij is echt heel erg draagbaar geworden maar toch met dat extra iets!

  Reply
 • Céline

  08/12/2012

  absolute prettyness!

  Reply
 • Allissa

  08/12/2012

  I really really really like! Ik hou wel van de combinatie goud en bruin. Ik weet nog niet wat ik ga doen dit jaar. Ik denk ook iets met goud, want dat vond mijn moeder helemaal geweldig haha.

  Reply
 • BeautyGlitter

  08/12/2012

  Wat een mooie classy christmas look! Zoiets zou ik nou echt dragen :) De essence lipliner in the Nude heb ik ook, hij is zo budget, maar zo fijn hé!

  Reply
 • Mariel

  08/12/2012

  Mooie look weer!

  Reply
 • Jana

  08/12/2012

  Deze look is prachtig :D x

  Reply
 • Arletta

  09/12/2012

  Heel mooi! Zo’n look zou ik zelf nog dragen met uitgaan of misschien zelfs overdag haha.xx

  Reply
 • Josephine

  09/12/2012

  Inderdaad purfect voor als je met een been iet meer wilt! Ik vindhet heel tof, vooral met het goud op je bewegend ooglid en de rest met een lovely bruine kleur. Oplichten de boel, hell yeah, I love it :D

  Reply
 • BeautyFrique.com

  09/12/2012

  Ahhh, ik ben fan van je ooglooks!! Je maakt telkens weer van die mooie combi’s. En deze look is geen uitzondering :)

  Reply
 • aspasiablog

  09/12/2012

  Mooie look, die wil ik proberen namaken!

  Reply
 • ChellesBlog

  09/12/2012

  Wat een superleuke look weer. Ik heb nog geen idee wat voor look ik wil gaan maken met kerst.

  Reply
 • Nina

  09/12/2012

  oh wauw dat is echt een hele mooie look, staat je goed! x

  Reply
 • Lotte

  09/12/2012

  Wat een toffe kleurencombinatie! Die auberginekleur, amazeballsssss. Goed om de lippen licht te houden, dat maakt de look lekker draagbaar. En damn girl, that highlighter looks good on you!

  Reply
 • judithweheartnailpolish

  09/12/2012

  Prachtige look!

  Reply
 • Juudith

  10/12/2012

  Mooie look! draagbaar maar toch wat extra’s! de gouden kleur is mooooi!!

  Reply
 • Deb

  10/12/2012

  Staat je ook weer gorgeous!! Geweldige spiegel heb je daar staan!!

  Reply
 • Jill

  11/12/2012

  Wat een prachtige look!

  Reply
 • Megan

  12/12/2012

  Wauw echt een super mooie look en je wenkbrauwen vind ik ook heel mooi!

  Reply
 • Evelien

  13/12/2012

  Hooray for budget! <3 Je look is echt heel erg mooi!

  Reply

Geef een reactie