Bye bye organen, hello icecream!

Bye bye organen! Oké, zijn het eigenlijk wel organen? Ja, volgens mij wel. In ieder geval gaan ze gone with the wind! Dat klinkt heel fout, maar deze bijna 20-jarige moet er helaas aan gaan geloven. Al het snot + uch-feeling en de vermoeidheid doen mij de das om. Dat futloze gevoel, oprottuh! Knippen die handel, of ik doe het zelf. Snip snap.
 Snapchat overzicht 19

Het is toch wel weer één van de gebeurtenissen van dit jaar, want voor de zomervakantie werden mijn verstandskiezen in één keer getrokken. Enkele weken was ik niet beschikbaar voor bepaalde activiteiten waaronder het opmaken viel. Serieus, na vier dagen bloed drinken raakt ook dat verveeld. Heel grappig timede ik toen de vechtpartij in Las Vegas, niemand die iets heeft gemerkt, haha!

Inmiddels ben ik enkele voorhoofdsholteontstekingen rijker, springt mijn temperatuur soms even hoog als die in Spanje of Turkije en zijn mijn amandelen zo groot als keien! Haha, dat rijmde gewoon. Het ziek zijn komt mijn strot uit – wat een woordspelingen vandaag – aangezien ik na twee maanden toch nog niet beter werd, moest ik een bezoekje brengen aan de huisarts. De goede oude man grapte dat het maar eens tijd werd om die dingen eruit te laten halen – drie jaar verder JA! – vandaag worden ze geknipt!

Snapchat overzicht 19

Of course heb ik vooruit gewerkt voor jullie en komen er dagelijks nog artikelen of video’s online! Ik houd jullie nog steeds in de gaten, maar zal wat afwezig zijn in verband met de hoge medicatie HAHAJOKEJOKE!+ de ijswedstrijden die ik met anderen houd. Wil je meedoen? E-mail mij dan. Het leven gaat gewoon door, maar aangezien ik de vorige keer op mijn donder kreeg dat ik niet had vermeld dat ik tijdelijk afwezig was. There you go loves! Aaron Rodgers wacht op mij, tijd for some football baby!

Zijn jouw amandelen geknipt? En wat waren jouw geheimen na de operatie?


49 Comments

 • Kris

  10/12/2012

  Mijn amandelen zijn een paar maanden geleden geknipt. Ik kan er helaas niet veel positiefs over zeggen.. Ongelofelijk veel pijn gehad. M’n tip, voor als je die ijsjes echt zat bent… Ik maakte een scrumbled egg, heel voorzichtig die kleine stukjes doorslikken.. Dat ging nog net. Wens je veel sterkte!

  Reply
 • nikita

  10/12/2012

  mijn amandelen zitten nog veilig in mijn keel, maar ik ben wel jaloers op die lekkere ijsjes :p

  Reply
 • Josephine

  10/12/2012

  Zo, dat je toch een genious stuk kan schrijven over zo’n onderwerp, awesome. Succes ermee, eet lekker veel ijs ^^

  Reply
 • Miranda

  10/12/2012

  Mijn amandelen zijn wel geknipt, maar daar weet ik niets meer vanaf. Succes in ieder geval een lekker veel ijsjes eten, dat moet helpen ;D

  Reply
 • Laura

  10/12/2012

  Hahaha, bye bye organen :’) Succes ermee en geniet van aaaaal het ijs dat je mag gaan eten!

  Reply
 • redhotjillypeppers

  10/12/2012

  Veel sterkte ! Laat je thuis maar verwennen door je moeder met ijsjes en gepureerd eten. Been there, done that :)

  Reply
 • muakissandmakeup

  10/12/2012

  Ik heb het al overwogen omdat ik altijd zo’n erge keelpijn en keelinfecties heb, maar voorlopig heb ik ze nog. In ieder geval veel succes met je ingreep! Hopelijk verloopt alles goed en heb je niet te veel last achteraf.

  Reply
 • Priscilla

  10/12/2012

  Oh wat spannend! De mijne zijn als kind al onder handen genomen. Volgens mij valt het zwaarder als je “grote” bent, dus sterkte!!

  Reply
 • Natascha

  10/12/2012

  Mijn amandelen zijn JAREN geleden geknipt, ik was denk een jaar of 12 hooguit. Heb wel veel waterijsjes gegeten toen. Oh splitjes kunnen ook nog xD Omnomnom nu heb ik zin in een split.

  Reply
 • Michelle

  10/12/2012

  Brr dat heb ik gelukkig niet gehad, maar een vriend van mij was nog dagen ziek! Hopelijk heb je er niet veel last van.

  Reply
 • Juudith

  10/12/2012

  Ahh gets minder prettig dat die krengen verwijderd worden! hopelijk heb je er niet te veel last van en voel je je snel weer beter!! iig vast beterschap gewenst en kalumm aann!!!

  Reply
 • Lotte

  10/12/2012

  Ahhh, wat eng! Heel veel succes/sterkte, ik hoop dat de napijn meevalt en dat je kunt genieten van al die lekkere ijsjes. Het liefst zou ik bij je komen liggen in ’t ziekenhuis en samen met jou een ijswedstrijd doen!

  Reply
 • anitavanooijen

  10/12/2012

  Goodluck! Heb pas me amandelen er uit laten halen en damn dat was niet zo leuk! ( Komt misschien ook omdat ik er nog een onsteking over heen kreeg) Maar als ze er eenmaal uit zijn heb je geen last meer en dat is toch wel meer waard dan die paar daagjes pijn! Veel succes, en lekker ijsjes eten!

  Reply
 • mysupersweetlife

  10/12/2012

  Alvast heel veel beterschap. Alleen mijn neusamandelen zijn eruit, daar weet ik alleen niet zoveel meer van!
  Liefs

  Reply
 • BeautyFrique.com

  10/12/2012

  Ach, wat vervelend! Ik snapte eerst de link met ijs plaatsjes niet, dat kwartje viel pas later ;).
  Mijn amandelen zijn echt eeuwen geleden geknipt. Het enige wat ik er nog van weet is dat ik een Barbie kreeg met lang haar wat je dan zelf mocht knippen.. En dat ik van plan was om heeeeeel veeeeel ijsjes te eten (ik beweerde dat ik alle ijsjes van t ziekenhuis kon opeten), maar dat daar helemaal niets van terecht kwam..
  In ieder geval heel veel sterkte Cynth!

  Reply
 • beautyforgirls

  10/12/2012

  Ik heb ze toen ik klein was laten verdwijnen.
  Liefs, xxx

  Reply
 • MakeupMansion

  10/12/2012

  Mijn amandelen zijn niet geknipt, maar ik heb gehoord dat het erg pijnlijk kan zijn. Misschien vla eten (: ? Sterkte in ieder geval!

  Reply
 • Deb

  10/12/2012

  Heel veel sterkte!! Uiteindelijk word je er beter van en is het voor een goed doel.. maar nu even through hell dus.. I’ll keep my fingers crossed! Ik was zelf heel klein toen mijn amandelen verwijderd werden dus ik herinner me er niks meer van. (Vanilla) Ice Ice baby is het (algemene) advies .. baby! Big hug!!

  Reply
 • Maaike

  10/12/2012

  ieh bah, heel veel sterkte! Ik heb ook al heel wat voorhoofdholteontstekingen gehad, maar mijn amandeltjes zitten er nog gewoon^^ Maar succes er mee & lekker veel koude dingen eten/drinken! Lief dat je vooruit hebt gewerkt voor ons :)

  Reply
 • BeautyChef

  10/12/2012

  Oeei sterkte Cynth! Ik hoop dat ’t uiteindelijk een beetje meevalt met de pijn. Je heb nu in ieder geval wel een excuus om lekker veel ijs te eten :D

  Reply
 • Juliette

  10/12/2012

  Ugh, mijn amandelen zijn deze zomer geknipt. Wat een ramp was dat. Ik heb dik 2 weken veel pijn gehad. Ik kreeg er ook nog een oorontsteking bij na dag 3. Ik had zo veel pijn dat ik morfine kreeg en zelfs daar ging de pijn doorheen. Wat had ik spijt dat ik zelf zo had aangedrongen op die operatie. (had elke 6 weken zeker 2 weken keelontsteking, met dus ook ENORME amandelen, en dat al 4 jaar lang. Huisarts vond het eerst maar onzin..) Maar nu ben ik zoo blij dat ze eruit zijn. Ik voel me veel minder ziekig en minder moe en gewoon veel beter!
  Mijn tip is om geen zuivel te nemen. Vla en melk enzo zorgt voor veel slijm en dat is een ramp weer weg te slikken.
  Beterschap!

  Reply
 • xaveenia

  10/12/2012

  Ik hoop dat je gauw weer opknapt Cynthia, veel beterschap en sterkte! Mijn amandelen zijn er al vroeg uit gehaald, ik zal een jaar of 7 zijn geweest denk ik. Ik weet alleen nog dat ik daarna een perenijsje kreeg in het ziekehuis haha.

  Reply
 • ChellesBlog

  10/12/2012

  Mijn neusamandelen zijn alweer een paar maanden geleden geknipt. Dat was gelukkig niet zo erg. Enige tip: lekker veel ijs eten! X

  Reply
 • debby

  10/12/2012

  mijn amandel zijn geknipt toen ik 18 was. Na 1000den keelonstekingen etc etc ben ik sinds dien zo goed als af. Beste keus! sterkte meid en beterschap.

  Reply
 • Nina

  10/12/2012

  veel beterschap, en lekker veel ijs eten (met dit koude weer haha) ! x

  Reply
 • Sabrina

  10/12/2012

  Beterschap! IJs is altijd lekker, ook met dit weer ;) Hopelijk heb je er niet te veel last van en knap je snel weer op!

  Reply
 • Sherr

  10/12/2012

  oefff veel sterkte ik heb mijn amandelen nog en ik wil het graag zo houden hahah. Rust goed uit want het is volgens mij toch een hele aanslag op je en eat all the icecream! Xo

  Reply
 • trendymommynl

  10/12/2012

  haha, ik zie je al met je mond open het ziekenhuis ui rennen.
  is ook koud! :D

  Reply
 • Lis

  10/12/2012

  Heel veel sterkte en beterschap! Hopelijk heb je straks nergens last meer van. Let us know…want dan moet ik het ook maar eens laten doen.

  Reply
 • shirley

  10/12/2012

  Ik ben enkel mijn neus amandelen kwijt. Maar daar weet ik al niks meer van. Heel veel sterkte en beterschap meid!

  Reply
 • charlottebax

  10/12/2012

  Hey chicka! Heel veel beterschap, en ik zal die vechtpartij look nog eens extra bekijken ;-)

  Reply
 • Lifesplash

  10/12/2012

  Ik ben alleen mijn neus amandelen kwijt, geknipt toen ik nog klein was, het leukste was daarna toch wel heet ijsje hahahaha! Veel succes Cynth, en please, ga ze maar niet zelf knippen……. Dat kan nog ’s mis gaan ben ik bang, lol.

  Reply
 • Veel succes en geniet maar van alle ijsjes! :)

  Reply
 • Mèn, succes met de operatie! Bij mij zijn ze ook geknipt toen ik al wat ‘ouder’ was. 19 was ik, dus vreselijk oud was ik niet, maar toch haha. Het was stiekem niet altijd heel fijn qua pijn, maar man wat ben ik blij dat die krengen eruit zijn. Daarna NOOIT meer keelontsteking gehad en dat terwijl ik het daarvoor elke maand had, compleet met antibiotica en een week op bed liggen. Dra-ma waar ik nu voor de rest van mijn leven vanaf ben ;-)

  Reply
 • Lies

  10/12/2012

  Ah ik wens je heel veel beterschap en hoop dat je je snel weer goed zal voelen. Bij mij zijn op mijn 14e mijn neus en keelamandelen er beide uitgehaald en de keelamandelen is niet echt pretje nadietijd. Al maken de ijsjes het allemaal wel weer goed hoor. Wat ze bij mij in het ziekenhuis deden was een raket ijsje in de ranja doen. Dat is echt zo fijn en ook lekkerder dan gewoon ranja met ijsblokjes. Voor de rest heb ik heel veel perzik ijsthee gedronken dat is ook zo lekker voor de keel als dat heel koud is. Zorg er alleen wel voor dat het wel een zoete ijsthee is en geen zure, want dat gaat enorm branden. Dat weet ik helaas uit ervaring haha.

  Reply
 • Thebeautyblondie

  10/12/2012

  Heel veel beterschap! Ik hoop dat je snel weer een beetje beter gaat worden!

  Reply
 • Anne vdh

  10/12/2012

  Ook al is het natuurlikj niet leuk dat je amandelen moesten worden geknipt maar ik ben wel een paar keer hardop gelachen bij dit artikel. ik hou echt van woordgrappen hihi;-)
  Beterschap he!!

  Reply
 • Jorinde

  10/12/2012

  heel veel beterschap en sterkte cynth. Het lijkt me echt afschuwelijk.Brrr..:-(

  Reply
 • Jana

  10/12/2012

  Veel sterkte :) xxx

  Reply
 • inikkens

  10/12/2012

  Oeh jakkes. Veel beterschap en (ook al wil je ze ineens niet meer) -water-ijsjes eten. Het zal even pijn doen, maar het helpt wel. Ik heb ze nog wel gewoon. Mijn zusje heeft ze niet meer. Ik vond het zo zielig!

  Heel veel succes en -nogmaals- beterschap!

  Reply
 • Sophia

  10/12/2012

  Succes en beterschap! En vooral heeeul veel genieten van je ijsjes! :) Mijn amandelen zijn ooit in een ver verleden geknipt, keelamandelen zitten er nog.. Brrrr, wat is amandelen ook een vervelend woord, klinkt gewoon lelijk hahaha…

  Reply
 • My Shoediction

  10/12/2012

  Ai girl!! good luck!! Veel ijsjes en laat je maar lekker verwennen door iedereen die aan je bed komt, ijsjes, water, nog meer ijsjes, water, nog meer ijsjes en een beschuitje voor als het weer wat beter gaat!!

  Reply
 • Arletta

  10/12/2012

  AWW sterkte! Mijn amandelen zijn. Nooit geknipt…

  Reply
 • Irma

  10/12/2012

  Agossie, succes ermee! Mijn amandelen zijn al geknipt toen ik 4 was geloof ik en ik weet er niks meer van

  Reply
 • Ai ai ai, sterkte meid! Maar anderzijds: heerlijk al dat ijs! De mijne zijn niet geknipt, wonderbaarlijk genoeg want als kind was ik echt constant ziek. Nu nog maar 1x per jaar, dus het zal nu ook niet meer nodig zijn haha :)
  In elk geval heeeel veel beterschap :)

  Reply
 • femketje

  10/12/2012

  ik was 7 toen ze er uit moesten en omg wat was ik ziek! veel koude dingen eten en drinken was mijn drill voor 3 weken lang >.< en zo min mogelijk praten (ik klonk toen serieus als bambi XD)

  Reply
 • Ayla

  10/12/2012

  Sterkte! Hopelijk wegen de voordelen op tegen de pijn die je tijdelijk moet lijden en hopelijk word je nu minder snel ziek! Ik weet er gelukkig niks meer van, ik was 4 toen ze eruit gingen omdat ik zo erg snurkte haha :’)

  Reply
 • sandra

  12/12/2012

  Sterkte!!

  Reply
 • Evelien

  13/12/2012

  Ai, sterkte!! Ik heb ze nog, maar kan me voorstellen dat het geen pretje is :(

  Reply

Geef een reactie