Gouden tip voor de ultieme kerstsfeer!

Nu we die ouwe het land hebben uitgewerkt is het tijd voor de gezellige man met de goddelijke pakketjes + heerlijke maaltijden en natuurlijk de kerstboom die moet worden opgetuigd. Zelf vind ik het geweldig als dan een zalig muziekje op de achtergrond zich afspeelt. Maar na dertig keer repeat komt het ook mijn neus uit, en daarvoor heb ik .. Tromgeroffel!

De radio! Ongelooflijk, maar ze bestaan nog, thank god! Al moet ik wel eerlijk toegeven dat ik nauwelijks er naar luister, alleen onderweg in de auto + Serious Request tijdens kerstmis, maar ook met het opbouwen van de kerstsfeer in huis. Alsof je dan letterlijk kerst kan proeven!

Een gouden tip voor jullie, namelijk Skyradio Christmas! Ze spelen urenlang kerstmuziek af, de bekendste nummers komen voorbij, maar ook dé echte kerstnummers. Van Wham tot aan de Coca-Cola reclame, you know! Skyradio staat nu bij mij vierentwintiguur zeven aan. Laat de kerst maar komen!

Klik hier voor de Christmas radio.

Luister jij naar de kerstmuziek? En welke is jouw favoriet?


30 Comments

 • beautiesatwork

  11/12/2012

  last christmas van Wham! is mijn ultieme kerstsong :D

  Reply
 • Beautydagboek

  11/12/2012

  Kerstliedjes zijn rond deze tijd echt favoriet bij mij! Mijn all time favorite is toch wel (heel cliché) ‘Driving home from Christmas’ van Chris Rea. Echt genieten!

  Reply
 • Josephine

  11/12/2012

  Dat is inderdaad een geweldige tip! Ik zette gisteren voor het eerst sinds maanden weer de radio aan bij gebrek aan laptop en cd’s die niet in de speler zaten en toevallig stond hij op Skyradio Christmas :D

  Reply
 • debby

  11/12/2012

  Leuke tip, maar ik luister zelf echt weinig radio en kerstmuziek.

  Reply
 • natasjablogt

  11/12/2012

  Ik hou echt van kerst, dus kerstmuziek mag niet ontbreken uiteraard haha. Bedankt voor de tip, zal deze zender zeker even opzetten als ik mijn spotify playlist zat ben. :D

  Reply
 • Nicole

  11/12/2012

  Skyradio is sowieso mijn favoriet! Ik heb hier de TV altijd op de muziekzender staan; VH1 vlassics. So totally love it!

  Reply
 • Lotte

  11/12/2012

  Jaaa, leuk! Ik ben ook helemaal into kerstliedjes op ’t moment (wie niet?!) en ik luisterde altijd via Spotify, maar het is ook wel leuk om weer nieuwe kerstliedjes via de radio te leren kennen.

  Reply
 • Laura

  11/12/2012

  Ik heb heeeeeel de dag Skyradio aan. ‘Christmas staaaaation…’ Heerlijk :D

  Reply
 • Maaike

  11/12/2012

  Dat is zo fijn aan de radio, je hoort de hele dag van alles voorbij komen :) Ik zet de radio wel heel vaak aan, om die reden & dat ga ik met de kerst ook zeker doen anders komt het idd mn neus uit als mn broertje voor de zoveelste keer die ene cd aan zet xD Leuke tip cynth!

  Reply
 • Mme Sophistique

  11/12/2012

  Ik kijk echt al ontzettend uit naar kerst! de kerstliedjes staan bij mij ook vollebak :)

  Reply
 • Make Up For Women

  11/12/2012

  Geweldige tip maar hier op het werk luisteren de collega’s liever naar een andere zender, helaas:p

  Reply
 • redhotjillypeppers

  11/12/2012

  Ik luister alleen maar naar kerstmuziek op kerstdag zelf. Anders is het wat te veel van het goede :)

  Reply
 • muakissandmakeup

  11/12/2012

  Aargh wat een ramp, een kerstmuziekmarathon! Nee, niks voor mij :-)

  Reply
 • Lies

  11/12/2012

  Wij hadden ook altijd 3fm erop staan, maar op gegeven moment waren we het wel een beetje zat. Met de zoektocht naar een andere zender kwamen we uit op Skyradio en dan vooral omdat er amper gepraat wordt. Nu kwamen ineens al die kerstliedjes en vind dat zo leuk! Voorlopig gaat er ook zeker geen andere zender op tijdens het op de weg zitten. Het is toch een stuk leuker rijden als je dan kerstliedjes hoort en ook nog eens al die versieringen buiten ziet.

  Reply
 • ChellesBlog

  11/12/2012

  Mijn all time favourite is toch wel All I want for Christmas is you en sinds vandaag heb ik er een nieuwe fave bij, namelijk ‘Christmas Lights’ van Coldplay!

  Reply
 • Lifesplash

  11/12/2012

  HUP! YouTube uit, SkyRadio aan, haaandig Cynth! Thanks voor de tip. :D

  Reply
 • Tessa

  11/12/2012

  Ik luister eigenlijk geen kerst radio, alleen tijdens het avond eten want dan staat de radio toevallig aan.

  Reply
 • Irma

  11/12/2012

  haha, wat leuk! hier ga ik zeker een keer naar luisteren!
  ik vind serieus alle kerstmuziek leuk, ik luister echt naar alles (:

  Reply
 • Jorinde

  11/12/2012

  Ik luister meestal radio in de auto. Mich wilt hem altijd op skyradio en ik op slam fm haha, hoewel er nu op skyradio meer kerstnummers te horen zijn :-)

  Reply
 • Amanda

  11/12/2012

  Ik luister alleen radio als ik bij mijn vriend in de auto zit en hij staat standaard op Slam FM :) Maar draai eerder cd’s!

  Reply
 • Sophia

  11/12/2012

  Dit heb ik de hele middag geluisterd, ik word zo vrolijk van kerstliedjes! :D

  Reply
 • Jana

  11/12/2012

  Bedankt voor de leuke tip, ik ga luisteren :D

  Reply
 • Christel

  11/12/2012

  ik luister op http://www.nederland.fm naar de kerstradio’s !! Ik geniet er zo van, ik hou echt van de kerst ! Zo gezellig warm binnen, met lichtjes buiten, warme thee erbij leuke kerstmuziek geweldig!

  Reply
 • Ok. Nu ga ik heel veel mensen tegen te schenen schoppen… i don’t like Christmas Carolls… Een dag goed, twee dagen allez dan…maar daarna mag het echt van me stoppen dan ben ik eht beu. Sorry lieverds, just not so into Christmas. Voor mij dé drukste periode, de 24ste werken tot 18u daarna cross cross naar huis, opfrissen en omkleden daarna een dik uur in de auto naar mijn ouders om dan tegen 20 a 20:30 uur aan tael te schuiven…de rest van de familie zit dan wss alweer aan het toetje…

  Reply
 • Mmm, dit is eerlijk gezegd niet echt iets voor mij omdat ik meestal na zo’n 5 kerstliedjes te horen toch zeker wel genoeg heb gehad ;)
  Maar wel erg leuk dat het er is!

  Reply
 • happyannanas

  12/12/2012

  Uhh ik luister nooit kerstmuziek maar het is wel gezellig als ik bij vriendinnen ben :D

  Reply
 • Juudith

  13/12/2012

  AHh echt heerlijk de kerst muziek weer.. Ik moet bekenne dat ik in oktober al weer mijn kerst cd van micheal buble in de auto draaide hihi!! heerlijke muziek!

  Reply
 • beautyblogangelique

  13/12/2012

  Leuke tips meis. I love december, alles is gezellig en ook de kerst nummers<3

  Reply
 • Evelien

  13/12/2012

  Wat een leuke tip, ik ga ‘m meteen aanzetten! No Christmas without christmas music <3

  Reply
 • Renate

  20/12/2012

  Dankje voor de gouden tip! Ik heb de radio gelijk aangezet hihi!

  Reply

Geef een reactie