Mode, kerstoutfits en Moda!

De feestdagen komen eraan en eerlijk gezegd ben ik nog steeds bezig met mijn outfit. Natuurlijk hebben we nog even de tijd, maar de eerste week van december is alweer bijna voorbij! De klok blijft maar tikken, teken dat ik rond moet gaan snuffelen op het internet, op zoek naar chique kledingstukken met een glittertje!

Je wilt er goed uitzien, maar niet over de top. Netjes aanwezig, niet te overheersend, maar nog wel in je eigen stijl. Ondanks dat je misschien weer nieuwe of nauwelijks kennende familieleden tegenkomt, moet je er tiptop uitzien. Dankzij Mona-Mode is dat mogelijk!

Eenmaal op de website, werd ik naar de jurkjes toegetrokken, vervolgens waren de blazers mijn slachtoffer waar ik drie prachtige jasjes zag hangen. Donkerblauw, lila en een crèmekleurige variant. Of zou ik toch voor een klassieke blouse gaan met een kokerrok? Niet te zakelijk, dus laat ik het jasje achterwege. Panty eronder + high heels!

Misschien zijn hoge hakken niet zo geschikt, of kan je er niet op lopen? Oefening baart kunst, maar zij hebben ook lage hakjes, voor de schattige ballerina’s. Dat is ook een optie! Enkellaarsjes voor de extra versteviging?

Heb je misschien iets teveel gegeten voor kerstmis? Enkele rolletjes erbij gekomen? Of wil je lekker ingesnoerd zitten? Strak in je rok of rok? Een corrector is daarvoor perfect! Het corrigeert niet meteen de heuvels op plekken waar die niet horen, maar ook het rechtop zitten + rechtop staan. No joke!

Ben je geen jurkjes type? Houd je niet van rokken? Broekpakken zijn nog steeds hot + geschikt met die koud! Zie je ook de sneeuwvlokken dwarrelen? Ik houd van online shoppen, want je kunt lekker rondstruinen op de website van Mona-Mode, zonder onder + ingesneeuwd te worden. Halleluja! Oh, vergeet niet dat je er met de kerstdagen ook nog eens gorgeous uitziet!

Heb jij al eens eerder kennis gemaakt met de webshop? En hoe was jouw ervaring?

In samenwerking geschreven.


19 Comments

 • beautyforgirls

  11/12/2012

  Ik kende de webshop nog niet. Leuke items hebben ze daar.
  Liefs, xxx

  Reply
 • muakissandmakeup

  11/12/2012

  Dit is nieuw voor mij, bedankt voor de tip :-)

  Reply
 • Maaike

  11/12/2012

  En ook ik kende de webshop nog niet, ga nu gelijk even kijken, want ook ik ben nog zoekende en weet niet zo goed wat ik wil ^^

  Reply
 • Mme Sophistique

  11/12/2012

  Ik had er nog niet van gehoord, maar ’t ziet er wel een fijne webshop uit!

  Reply
 • ChellesBlog

  11/12/2012

  Ik kende deze webshop nog niet, maar ik zal zeker een kijkje nemen.

  Reply
 • Simone

  11/12/2012

  Die jurkjes zijn echt geweldig! Met kerst moet alles lekker glitteren en shimmeren, dus daar zijn ze perfect voor, hihi (:

  Reply
 • nienloves

  11/12/2012

  nog nooit van gehoord, ga zeker even kijken!

  Reply
 • xaveenia

  11/12/2012

  Zo’n corrector klinkt wel goed ;) Ik ken de webshop nog niet, maar ik ga zeker even kijken!

  Reply
 • joycelysanne

  11/12/2012

  ik ga eens kijken!

  Reply
 • Evelien

  11/12/2012

  Mooie dingen hebben ze, klinkt erg goed :D

  Reply
 • Lies

  11/12/2012

  Ik kende de webshop nog niet, maar ga nu zeker eens even een kijkje nemen. De ballerina’s van het plaatje vind ik er ook zo leuk uitzien.

  Reply
 • Chiara

  11/12/2012

  Ik kende de webshop al, zitten altijd mooie dingen tussen!

  Reply
 • Irma

  11/12/2012

  ik ken de webshop niet, ik heb er werkelijk nog nooit van gehoord, amar ik neem zo wel even een kijkje.

  Reply
 • jlovesbeauty

  11/12/2012

  Die webshop kende ik nog niet.. Snel even een kijkje nemen :p

  Reply
 • marchingonthebeat

  11/12/2012

  Ik hou heel erg van jurkjes… maar draag het eigenlijk nooit naar school (a). Vind ik dan te netjes ofzo. Toch maar weer doen eigenlijk :p.

  In ieder geval met kerst!

  Reply
 • lifestyleandglamour

  11/12/2012

  Leukieee ik ga even kijken:)!

  Reply
 • Claudia

  11/12/2012

  Hahaha ik vind echt dat je ongelofelijk leuk schrijft! En erg mooie jurkjes zeg! :)

  Reply
 • beautyblogangelique

  13/12/2012

  Die schoentjes<3

  Reply
 • Monique

  14/12/2012

  Ik hou ook echt van online shoppen, heerlijk met een kopje thee erbij op de bank..

  Reply

Geef een reactie