FOTD: Push the Meteor.

Met het zomerse zweet nog op mijn voorhoofd en de favoriete Too Faced palette in mijn hand. Natuurlijk heb ik het over de Natural Eye, gecombineerd met een champagnekleurige variant van Make Up Store. Hoor ik daar twee all time favorites?! Zeker weten, en hoe kan ik die het beste combineren? Show me the love dollfaces, show me the love!

1 TFF

Een zonnetje op mijn bol + goddelijke daglicht wat toen der tijd nog gewoon om vier uur aanwezig was. Twee oogschaduws uit het palet wat ik nauwelijks heb aangeraakt, maar die dag brak aan. Ik ging ze gebruiken in combinatie met Meteor, gewoon voor het extra shine gehalte!

2 TFF

Primer op het ooglid, ook deze is afkomstig van Too Faced, de welbekende Shadow Insurance klopte ik luchtig over het gehele oog. Heaven op het wenkbrauwbot. Waarom? Voor het blenden + als een zachte highlighter. Meteor nat in de binnenste ooghoek, lekker hoog vervagen en het ooglid meenemen.

3 TFF

Uit de lichtgevende palet gebruikte ik eerst Honey Pot in de crease, vervaagde hem geleidelijk en ging door onder het oog. In de outer v koos ik voor Push Up, zette hem redelijk goed aan om hem weer opnieuw te blenden. Oké, misschien ook een dipje in Erotica voor de grijze touch met de goddelijke shimmers aan de look, inclusief de extra schaduw. Vergeet niet om dit ook onder het oog te doen!

4 TFF

Vrij simpel waar blenden een must is tussen de schitterende kleuren, maar de make-up look is pas echt compleet zodra er een winged eyeliner aan wordt toegevoegd! De gelliner van Catrice Black Jack with Jack Black is daar gepast voor + de Masterpiece MAX van Max Factor op de gekrulde wimpers en niet te vergeten een wit potlood op de waterlijn van de Etos!

5 TFF

Geen highlighter toen, maar nu zou ik er een overdosis van Silk Teddy aan hebben toegevoegd. Beeld het je gewoon in, oké? Vervolgens een lipliner van Miss Sporty on tha lips, genaamd Toffee 010.

Dit zou ook een perfecte kerstlook zijn, vooral door de overload aan glimmende oogschaduws, maar ook de grove glitters daarin. Het is natuurlijk om te zien – vergeleken met de looks die ik tot nu toe voor kerstmis heb gemaakt – maar ook nog heel fijntjes!

Naar welk merk gaat jouw voorkeur?

48 thoughts on “FOTD: Push the Meteor.

 1. Ik ken het palet van make up store niet, dus ik ga voor Too Faced! En je look is zo mooi! Je hebt mooie, grote ogen en de pigmentatie van de oogschaduw pakt altijd zo mooi uit bij jou :)

 2. Mooie look! Maar ik vind vooral de lipkleur echt supermooi, die staat je mooi zeg, en hij pas goed bij de look natuurlijk ;). Hij is inderdaad tof voor kerst – al denk ik dat ik dan echt alles uit de kast zal halen hahahah!

 3. Weer heeel mooi! Je moet mij dit maar eens leren hahaha. Of het ligt aan jouw ogen ofzo, maar jou ooglooks zijn altijd zo awesome. Ik moet het blijven zeggen steeds.

 4. *lurkmode off*

  Hoi Cynthia!

  Ik ben een echte lurker op verschillende beautyblogs, maar wil je toch even complimenteren met de mooie ooglooks die ik op jouw blog voorbij zie komen. :) Ondanks dat je (misschien?) een van de kleinere beautyblogs bent vind ik de kwaliteit van je ooglooks echt super! Met name de leuke kleurcombinaties en de uitwerking ervan is echt mooi! Ik zal je met plezier blijven volgen, voor ooglook-inspiratie en om je grappige manier van schrijven.

  Heel veel succes!

  *lurkmode on*

 5. Super mooie look weer, echt iets wat ik met kerst zou dragen :) Niet heel erg uitbundig maar toch feestelijk :D Deze ooglook vind ik je ook heel mooi staan!

 6. Echt weer zo’n mooie look die je gemaakt hebt! Ik zie telkens zoveel mooie looks dat ik het steeds moeilijker begin te vinden om te kijken wat ik nou zelf met kerst wil gaan dragen haha.

 7. prachtig prachtig prachtig!
  ik zou willen dat ik deze look kon “bestellen”
  en dan met 1 druk op de bestel knop zit het bij mij net zo perfect als bij jou ;)
  HANDIG !!! :)

 8. Alwéér een perfect mooie ooglook! Ik heb m’n urban decay naked 1 en 2.. Dat leek me altijd al voldoende.. Meer dan happy mee..
  Maar nu ik jouw look zie krijg ik zó de kriebels om het Too Faced palette aan te schaffen.. :)

 9. So pretty! Ik wil nog altijd heel graag het Natural Eye palette hebben, maar dat is een beetje een bummer voor mijn portemonnee. Maar als ik zo’n look zie…. kwijl. Het ziet er geweldig uit

 10. Seriously, elke keer! Hoe doe je dat toch? Al je looks zijn altijd super mooi maar je zet t ook zo duidelijk op de foto. Nice!
  En die pan in Heaven is enorm, geliefde oogschaduw!;)

 11. Waaauw ik ben zo’n fan van jouw ooglooks! De shimmer in je binnenste ooghoek vind ik echt prachtig, en jij bent echt de Blend Koning(in)! Love it (:

 12. Oeh, I’ve spotted freckles on ya nose! <3 Schattig, ik hou van sproetjes. Jammer dat de zomer weer voorbij is hè, haha :( Oké, to the point: mooie look heb je gemaakt! Vooral die champagnekleurige highlight in de binnenste ooghoek en op het ooglid, die is echt mooi, laat je ogen poppen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *