FOTD: Push the Meteor.

Met het zomerse zweet nog op mijn voorhoofd en de favoriete Too Faced palette in mijn hand. Natuurlijk heb ik het over de Natural Eye, gecombineerd met een champagnekleurige variant van Make Up Store. Hoor ik daar twee all time favorites?! Zeker weten, en hoe kan ik die het beste combineren? Show me the love dollfaces, show me the love!

1 TFF

Een zonnetje op mijn bol + goddelijke daglicht wat toen der tijd nog gewoon om vier uur aanwezig was. Twee oogschaduws uit het palet wat ik nauwelijks heb aangeraakt, maar die dag brak aan. Ik ging ze gebruiken in combinatie met Meteor, gewoon voor het extra shine gehalte!

2 TFF

Primer op het ooglid, ook deze is afkomstig van Too Faced, de welbekende Shadow Insurance klopte ik luchtig over het gehele oog. Heaven op het wenkbrauwbot. Waarom? Voor het blenden + als een zachte highlighter. Meteor nat in de binnenste ooghoek, lekker hoog vervagen en het ooglid meenemen.

3 TFF

Uit de lichtgevende palet gebruikte ik eerst Honey Pot in de crease, vervaagde hem geleidelijk en ging door onder het oog. In de outer v koos ik voor Push Up, zette hem redelijk goed aan om hem weer opnieuw te blenden. Oké, misschien ook een dipje in Erotica voor de grijze touch met de goddelijke shimmers aan de look, inclusief de extra schaduw. Vergeet niet om dit ook onder het oog te doen!

4 TFF

Vrij simpel waar blenden een must is tussen de schitterende kleuren, maar de make-up look is pas echt compleet zodra er een winged eyeliner aan wordt toegevoegd! De gelliner van Catrice Black Jack with Jack Black is daar gepast voor + de Masterpiece MAX van Max Factor op de gekrulde wimpers en niet te vergeten een wit potlood op de waterlijn van de Etos!

5 TFF

Geen highlighter toen, maar nu zou ik er een overdosis van Silk Teddy aan hebben toegevoegd. Beeld het je gewoon in, oké? Vervolgens een lipliner van Miss Sporty on tha lips, genaamd Toffee 010.

Dit zou ook een perfecte kerstlook zijn, vooral door de overload aan glimmende oogschaduws, maar ook de grove glitters daarin. Het is natuurlijk om te zien – vergeleken met de looks die ik tot nu toe voor kerstmis heb gemaakt – maar ook nog heel fijntjes!

Naar welk merk gaat jouw voorkeur?


48 Comments

 • beautyblogangelique

  12/12/2012

  wow wat een mooie naturele look! Staat je heel mooi meis

  Reply
 • ChellesBlog

  12/12/2012

  Wat een mooie ooglook! Zou nu ook perfect kunnen inderdaad. We gotta love Too Faced :)

  Reply
 • Josephine

  12/12/2012

  Oeeeh tof al die shimmery oogschaduws op je ooglid, gecombineerd met een matte lipkleur, love that! :)

  Reply
 • Paola

  12/12/2012

  Super mooie ooglook en wat een mooie lipkleur!

  Reply
 • Beautydagboek

  12/12/2012

  Ik ken het palet van make up store niet, dus ik ga voor Too Faced! En je look is zo mooi! Je hebt mooie, grote ogen en de pigmentatie van de oogschaduw pakt altijd zo mooi uit bij jou :)

  Reply
 • Lifesplash

  12/12/2012

  Mooie look! Maar ik vind vooral de lipkleur echt supermooi, die staat je mooi zeg, en hij pas goed bij de look natuurlijk ;). Hij is inderdaad tof voor kerst – al denk ik dat ik dan echt alles uit de kast zal halen hahahah!

  Reply
 • nienloves

  12/12/2012

  oe deze vind ik echt heeel mooi!

  Reply
 • debby

  12/12/2012

  Wederom een mooi look lady! en oh my die wings van jouw!!!

  Reply
 • Natasja

  12/12/2012

  Mooi! Heel naturel voor jouw doen, haha. Errug mooi Cynthia! :D

  Reply
 • Jorinde

  12/12/2012

  Prachtige look Cynth! Echt mijn ding. Heb je het amandelen weghalen overleefd?

  Reply
 • Chiara

  12/12/2012

  Mooie ooglook! Vind de lipkleur echt prachtig, staat je goed!

  Reply
 • Michelle

  12/12/2012

  Weer heeel mooi! Je moet mij dit maar eens leren hahaha. Of het ligt aan jouw ogen ofzo, maar jou ooglooks zijn altijd zo awesome. Ik moet het blijven zeggen steeds.

  Reply
 • Lady_A

  12/12/2012

  *lurkmode off*

  Hoi Cynthia!

  Ik ben een echte lurker op verschillende beautyblogs, maar wil je toch even complimenteren met de mooie ooglooks die ik op jouw blog voorbij zie komen. :) Ondanks dat je (misschien?) een van de kleinere beautyblogs bent vind ik de kwaliteit van je ooglooks echt super! Met name de leuke kleurcombinaties en de uitwerking ervan is echt mooi! Ik zal je met plezier blijven volgen, voor ooglook-inspiratie en om je grappige manier van schrijven.

  Heel veel succes!

  *lurkmode on*

  Reply
 • Maaike

  12/12/2012

  Super mooie look weer, echt iets wat ik met kerst zou dragen :) Niet heel erg uitbundig maar toch feestelijk :D Deze ooglook vind ik je ook heel mooi staan!

  Reply
 • Laura

  12/12/2012

  Waauw, heel erg mooi gedaan weer!

  Reply
 • beautyforgirls

  12/12/2012

  Wauw, super mooi.
  Liefs, xxx

  Reply
 • Nicole

  12/12/2012

  Prachtige kleur! I LOVE it!

  Reply
 • Esmay

  12/12/2012

  Prachtige look weer! :D As always!

  Reply
 • Lies

  12/12/2012

  Echt weer zo’n mooie look die je gemaakt hebt! Ik zie telkens zoveel mooie looks dat ik het steeds moeilijker begin te vinden om te kijken wat ik nou zelf met kerst wil gaan dragen haha.

  Reply
 • beautiesatwork

  12/12/2012

  prachtig :D

  Reply
 • Miranda

  12/12/2012

  Oh wat een mooie look. Ik ga hem ook een keer maken (a)

  Reply
 • muakissandmakeup

  12/12/2012

  Mooi hoor, en de winged eyeliner is perfect!

  Reply
 • martinaa89

  12/12/2012

  prachtig prachtig prachtig!
  ik zou willen dat ik deze look kon “bestellen”
  en dan met 1 druk op de bestel knop zit het bij mij net zo perfect als bij jou ;)
  HANDIG !!! :)

  Reply
 • Beautydiamonds

  12/12/2012

  Weer een prachtige look cynth!

  Reply
 • BeautyFrique.com

  12/12/2012

  Alwéér een perfect mooie ooglook! Ik heb m’n urban decay naked 1 en 2.. Dat leek me altijd al voldoende.. Meer dan happy mee..
  Maar nu ik jouw look zie krijg ik zó de kriebels om het Too Faced palette aan te schaffen.. :)

  Reply
 • Irma

  12/12/2012

  So pretty! Ik wil nog altijd heel graag het Natural Eye palette hebben, maar dat is een beetje een bummer voor mijn portemonnee. Maar als ik zo’n look zie…. kwijl. Het ziet er geweldig uit

  Reply
 • Kayla

  12/12/2012

  Dit soort looks vind ik zo mooi! Prachtig!

  Reply
 • bonjourSophie

  12/12/2012

  Waauw, die kleuren zijn zo mooi! Love dat shimmery effect! En je winged eyeliner is natuurlijk ook weer perfect :)

  Reply
 • Erg mooi!

  Reply
 • Mme Sophistique

  12/12/2012

  Ik val in herhaling, maar al je looks zijn steeds zo mooi! Echt prachtig lady!

  Reply
 • Anne vdh

  12/12/2012

  Seriously, elke keer! Hoe doe je dat toch? Al je looks zijn altijd super mooi maar je zet t ook zo duidelijk op de foto. Nice!
  En die pan in Heaven is enorm, geliefde oogschaduw!;)

  Reply
 • Simone

  12/12/2012

  Waaauw ik ben zo’n fan van jouw ooglooks! De shimmer in je binnenste ooghoek vind ik echt prachtig, en jij bent echt de Blend Koning(in)! Love it (:

  Reply
 • Chayennnnnnnnnn

  12/12/2012

  Wauw, wat een prachtige look zeg!

  Reply
 • Laura

  12/12/2012

  wauw, heel mooi!

  Reply
 • Lotte

  12/12/2012

  Oeh, I’ve spotted freckles on ya nose! <3 Schattig, ik hou van sproetjes. Jammer dat de zomer weer voorbij is hè, haha :( Oké, to the point: mooie look heb je gemaakt! Vooral die champagnekleurige highlight in de binnenste ooghoek en op het ooglid, die is echt mooi, laat je ogen poppen!

  Reply
 • Amanda

  12/12/2012

  Alles staat jou goed! denk dat het door je perfecte eyeliner komt haha.

  Reply
 • joycelysanne

  12/12/2012

  een van mijn favorieten, mooi!

  Reply
 • arletta

  12/12/2012

  Heel mooi!!

  Reply
 • Jana

  12/12/2012

  Erg mooie natuurlijk look :) x

  Reply
 • ValleyDoll

  12/12/2012

  Prachtige look ! Simpel en toch erg elegant !

  Reply
 • femketje

  12/12/2012

  super gorgeous :D

  Reply
 • qtplace

  12/12/2012

  Wow staat je zo mooi! Ik kijk niet heel vaak op je blog maar ik zal zeker even wat vaker kijken ^_^

  Reply
 • Christel

  12/12/2012

  Wauw mooi opgemaakt! en wat zit je haar leuk :D

  Reply
 • Sophie

  12/12/2012

  Too Faced, mijn favoriete make-up merk <3 De look is mooi, zo draag ik ook graag make-up op mijn ogen!

  Reply
 • Allissa

  13/12/2012

  I lalalalalallove it.

  Reply
 • Joyce

  13/12/2012

  Weer een mooie look, zoals altijd, haha! En de prachtige lipliner again! :D

  Reply
 • Evelien

  13/12/2012

  Wat mooooi! Je wing ziet er ook super uit, heel geslaagd. En dat palette, om te kwijlen gewoon <3

  Reply
 • Juudith

  14/12/2012

  Ooowhh wauwhh dit is echt de perfecte kerstlook!! erg mooi!!

  Reply

Geef een reactie