NUBO Voile 5-Tan.

Ontkenningsfase nummer 1, mijn leeftijd. Nee, dat is een grapje. Ouder worden is voor sommige nou eenmaal zwaar, ondanks dat ik laatst nog dacht dat ik pas negentien werd. OETCH. Volgend jaar passeer ik de twintig.. tig.. tig..tig.. en de rimpels springen spontaan in mijn gezicht. Gelukkig hebben we tegenwoordig daar magische producten voor, net zoals de Voile van NUBO!

1 NUBO

2 NUBO

De Voile is als het ware een onzichtbaar laagje wat de rimpels, fijne lijntjes en imperfecties glad trekt en helpt de huidskleur te egaliseren. Kortom, de rimpels smelten als sneeuw voor de zon! Daarnaast hydrateert Voile de huid diep van binnen en maakt hij de huid voller.

3 NUBO

4 NUBO

5 NUBO

6 NUBO

Een dunne paarse pompflacon die een schitterende dop heeft, beplakt met prachtige diamantjes en 10ml bevat.. Zie ik daar een eyecatcher in mijn stash? Hell yeah! Klein, maar fijn. Makkelijk op te bergen en zeer handig om mee te nemen voor een logeerpartijtje of als je te laat bent. Hop in de trein! Daarnaast zie je ook meteen hoeveel er nog in zit, pluspuntje!

6 NUBOO

De ingrediëntenlijst bestaat voornamelijk uit siliconen, maar de hoofdingrediënten zijn microgeïnjecteerde hyaluronzuur, wat voor de vullende en het vollere effect zorgt. En Soft focus Formule wat inhoudt voor het ademende vliesje wat over de huid wordt heen gelegd en liftend werkt + verstevigd.

7 NUBO

Er zijn in totaal drie kleuren: 0-Transpirant, 1-Nude en 5-Tan, die je overigens ook op de bovenstaande foto ziet. De substantie is een romige mousse die makkelijk te verdelen is op het gezicht, daarnaast is hij ontzettend zuinig in gebruikt. Eerlijk gezegd heb je maar een klein erwtje nodig.

8 NUBO

9 NUBO

Mijn teint is gewoon extreem licht, waardoor er een zongebruinde huid tevoorschijn kwam! Zelf breng ik hem vrij licht aan en gebruik ik hem echt als primer. Door de siliconen in het product, wordt mijn huid zijdezacht! Ik heb al heel wat primers gebruikt, maar dit is de topper in mijn babybillenlijst.

10 NUBO

Het heeft een tijdje geduurd voordat ik mijn mening over de primer kon uitspreken, op stage werk ik mij uit de naad, dus hij moest een stevige test doorstaan. Komt hij zijn beloftes na? Ja en nee. Ik heb niet het gevoel of mijn huid wordt gehydrateerd, maar de Voile verzacht het wel + hij werkt goed als een basis! Daarnaast is de geur goddelijk, een bloemige rozengeur, vrij sterk aanwezig, maar vervliegt ook weer snel.

De Voile 5-Tan van NUBO wordt voornamelijk verkocht in twintig verschillende salons, maar gelukkig hebben zij ook een webshop waar je het product online kan kopen voor €25,00!

Kon jij het merk NUBO al?


29 Comments

 • Christel

  13/12/2012

  Ik neem aan dat tint 0 transpArant is?:P
  ik vibd de flacon best mooi maar voor de rest spreekt het me niet zo aan. Geen fan van een siliconenhuidje, haha.

  Reply
 • Lifesplash

  13/12/2012

  Ik vind de flacon mooi, maar heel veel siliconen inderdaad. Oké, er staan wel 2 verzorgende oliën tussen… maar die kunnen er niet aan tippen haha! Aan de ene kant lijkt hij me we fijn, maar aan de andere kant heb ik het niet zo op siliconenen muh :(

  Reply
 • Josephine

  13/12/2012

  Wow, dat heb ik niet gedacht, dat zo’n bruine kleur zo licht op je huid verschijnt. Ik heb het niet zo op dit soort producten helaas.

  Reply
 • Beautydagboek

  13/12/2012

  Ik ken Nubo niet, maar het flesje ziet er mooi uit!

  Reply
 • dppz

  13/12/2012

  nog nooit van gehoord van dit merk. Klink goed hoor. Ik heb een tijd terug de filler primer van collistar aangeschaft, ook een geweldig product.

  Reply
 • Natasja

  13/12/2012

  Heb nog nooit van dit merk gehoord, ik ben eerlijk gezegd ook niet zo van de primers, bij blijft mijn foundation vaak wel goed genoeg zitten. :)

  Reply
 • beautiesatwork

  13/12/2012

  fancy verpakking zeg :D ik had er al van gehoord :)

  Reply
 • Arletta

  13/12/2012

  De verpakking is echt gaaf!
  Verder zou dit niet echt een product voor mij zijn.xx

  Reply
 • pretty beauty land

  13/12/2012

  hmm ik word er nog niet helemaal warm van. de verpakking is wel erg mooi!

  Reply
 • Lies

  13/12/2012

  Het klinkt wel als een heel fijn product, maar vind het toch wel jammer dat die niet zo goed hydrateert. Dit vind ik toch altijd wel fijn bij een product met mijn droge huid. Ik had zelf nog nooit van dit merk gehoord.

  Reply
 • Mme Sophistique

  13/12/2012

  Ik ben de 20 al gepasseerd en ik heb een lekker droge huid, dus ik blijf toch bij mijn clinique primer met spf, echt een superproduct!

  Reply
 • lilian

  13/12/2012

  oke dit product ken ik nog niet. wij werken met nubo bij het Nolderwoud!

  Reply
 • muakissandmakeup

  13/12/2012

  Twintig? Flauwerik! :-) (Zegt iemand die zelf angstaanvallen krijgt omdat ze de 25 voorbij is…:-))

  Reply
 • Miranda

  13/12/2012

  Op zich lijkt mij dit wel een fijn product (a)

  Reply
 • LounaBeauty

  13/12/2012

  Ziet er leuk uit zeg!! Product lijkt me op zich best fijn, alleen ja.. rimpeltjes… heb ik nog niet echt. Hoor ook dat mensen zeggen dat je voor je 25ste dit beter niet kunt gebruiken, omdat je dan gaat wennen aan dit product. hihi. Ik heb geen flauw idee eigenlijk?! ;-) hihi xxx

  Reply
 • nienloves

  13/12/2012

  mooie verpakking !

  Reply
 • Irma

  13/12/2012

  Ik vind het best fijn klinken en de flacon ziet er goed uit, maar aangezien het niet zoveel product is, vind ik 25 euro een beetje duur.

  Reply
 • Lotte

  13/12/2012

  Yay, you’re back! Hoe is het gegaan met je amandelen? Ik ben benieuwd, ik hoop dat je niet al te veel pijn hebt en dat je wel een beetje kan genieten van het eten van ijs. Oké, nu to the point: ik ken het product en merk niet, maar het klinkt goed!

  Reply
 • Natascha

  13/12/2012

  Ik had nog nooit van Nubo gehoord en ik vind de flacon echt prachtig. Jij hebt echt nog geen anti rimpel nodig hoor. Pfff twintig.. Ik ben nog maar twee jaar van de dertig verwijderd das pas oud! :’)

  Reply
 • Jana

  13/12/2012

  Mooie flacon en lijkt me best fijn :) x

  Reply
 • beautyblogangelique

  13/12/2012

  Mooie flacon! Schrok eerst van de kleur haha, gelukkig trekt dat wel weg, lijkt me een fijn spulletje

  Reply
 • Evelien

  13/12/2012

  Ik vind ‘m ook superfijn! De geur is goddelijk <3

  Reply
 • Klinkt goed!

  Reply
 • redhotjillypeppers

  13/12/2012

  Het lijkt me een fijn product maar ik gebruik eigenlijk niet vaak een primer

  Reply
 • BeautyFrique.com

  13/12/2012

  19?! Ohhh, dan duurt het sowieso nog wel even voordat de eerste rimpels verschijnen ;).. Het is een hele mooie flacon. Inderdaad handig om mee te nemen :). Maar ben helaas niet zo onder de indruk. Ondanks dat ik geen probleem heb met een zijdezacht siliconenhuidje :)

  Reply
 • ValleyDoll

  13/12/2012

  Hmm geen echte aanrader precies.

  Reply
 • Simone

  13/12/2012

  Alleen de flacon is al heel erg mooi!

  Reply
 • Cornelia

  13/12/2012

  Gelukkig niet nodig, maar het product ziet er wel mooi uit! En ik vind het ook altijd wel belangrijk dat een product een fijne geur heeft, soms heb je wel producten die goed werken, maar stinken ontzettend! Nou dan ga ik het niet op me gezicht smeren hoor :)

  Reply
 • ChellesBlog

  16/12/2012

  Ik kende het merk nog niet. X

  Reply

Geef een reactie