Instagram a la kerstlooks!

Het zijn nog geen sfeerfoto’s, maar wel de kerstlooks van 2012! Oké, natuurlijk niet allemaal. Het grotendeels is verschenen op Instagram – sorry niet-grammers – daarom is dit artikel speciaal voor jullie. Of misschien zijn ze niet in jouw timeline verschenen, tijd om de betoverende looks van mijn Instagram te halen!

1 I

De volgende Instagram editie bestaat vast uit kerstbomen, kersthuisjes, kerstfood en oudejaarsfoto’s. Heerlijk dat je zoveel dingen kunt vastleggen met een klik op de knop + even snel uploaden, zodat het op het internet staat en gedeeld wordt met de liefdevolle wereld. Oké, dat laatste hoop je dan maar, haha!

2 IBij de workshop van CKone met Cynthia van Misslipgloss + de andere dames die waren uitgenodigd koos ik voor de bovenstaande palette. De goddelijke kleuren daarin waren écht mind-blowing. Vooral de kleur rechtsboven. Glitterhemel!

3 IWie kan zich nog het project voor zich halen met de rijen uit de 88 Palette die ik zou gaan samenvoegen? Jep, I did it!

4 IEen paars met gouden kerstlook. Hier komt nog een video van!

5 IHighlighter, I adore it. Dat is duidelijk te zien, tijdens het editen.

6 ILe kerstlook.

7 ITijdens het schrijven van artikelen word ik soms geïnspireerd, waardoor ik alles moet opschrijven. Inmiddels zijn de gele notities veranderd in meerdere kleuren om er wat overzicht in te brengen. I know right.. call me crazy. Het loopt de spuigaten uit.

8 IToday is a classy day!

9 ISoms vraag ik mijzelf echt af waar ik mee bezig ben. Happen in nepbloed met baarden en stukken dotten op mijn wenkbrauwen en lagen oogschaduws.

10 IKerstlook a la gouden glitters met een vleugje Yellow Gold!

11 IChristmas make-up!

Veel looks? I know, ik moest veel voorbereiden voor de dagen dat ik niet kon filmen + ik had er echt enorm veel zin in. Sinds kort heb ik nieuwe lampen, waardoor ik ook actief kan zijn in de avond en dat scheelt al heel wat + beter beeld. YAY! Volg je mij nog niet op Instagram? Eh, ik heet CynthiaKoning!

Heb jij Instagram? Laat je naam achter + je favoriete kerst make-up product!


42 Comments

 • velaija

  14/12/2012

  Die nepbloed look vind ik voor kerst een beetje… Apart :P. De rest van de looks vind ik wel echt prachtig! Weet je al wat je zelf gaat dragen?

  Reply
  • Velaija

   14/12/2012

   Ik vind dat de rode lippen je trouwens wel prachtig staan!

   Reply
 • redhotjillypeppers

  14/12/2012

  De paars-gouden kerstlook is echt prachtig ! Ik kijk al uit naar de post :)

  Reply
 • marijeeee

  14/12/2012

  Ik heb ze allemaal al gezien (dat krijg je ervan als je een IG-stalker bent :”)) en ik vind ze allemaal even mooi! Aaah, ik ga binnenkort ook weer eens aan de slag, het begint nu toch wel te kriebelen om lekker in de weer te gaan met glitteroogschaduw!

  Reply
 • Allissa

  14/12/2012

  Niiice. Kan niet wachten op die paars met gouden ooglook (:

  Reply
 • Jorinde

  14/12/2012

  Ik heb ze gezien op instagram ja en ze zijn prachtig :-)

  Reply
 • Natasja

  14/12/2012

  Wauw Cynthia! Die paars met gouden look, awesome! :D

  Reply
 • Mme Sophistique

  14/12/2012

  Prachtige foto’s Cynthia! En je haar is heel erg mooi in die knot

  Reply
 • joycelysanne

  14/12/2012

  die paars gouden look is zo mooi, ben benieuwd naar dat filmpje!

  Reply
 • Tessa

  14/12/2012

  wauw, wat een mooie looks allemaal

  Reply
 • Juudith

  14/12/2012

  Die paars met gouden is tof zegg!!

  Reply
 • debby

  14/12/2012

  Oh die paars gouden look!!! Ik kan niet wachten op de video! Leuke foto’s lady!

  Reply
 • Beautydiamonds

  14/12/2012

  Wauw echt prachtig allemaal:)

  Reply
 • Kaylani

  14/12/2012

  Wauw Cynth! Vooral die paars met gouden look, love it!

  Reply
 • beautiesatwork

  14/12/2012

  geniaal =D

  Reply
 • Nicole

  14/12/2012

  Uiteraard volg ik je op instagram, maar zo’n overzichtje is altijd leuk om te zien! Prachtige looks!

  Reply
 • Arletta

  14/12/2012

  Oeh allemaal mooie looks! Me likey!

  Reply
 • Monique

  14/12/2012

  Leuke foto’s! ik ben vooral fan van je paarse look! I love it!

  Reply
 • Bee

  14/12/2012

  Loving de paars met gouden en de classy look

  Reply
 • Natascha

  14/12/2012

  Ik heb die foto van het CKone palette gewoon niet in mijn TL voorbij zien komen, fhat the wack! Favoriet kerstproduct hmmm waterproof mascara en eyeliner. Want als ik Harry ga kijken heb ik dat wel nodig :D En le instagram is: Natasjenl

  Reply
 • xaveenia

  14/12/2012

  Mooie foto’s allemaal! Ik ben heel benieuwd hoe je die paars met gouden kerstlook hebt gemaakt, leuk dat hier een filmpje van komt! :)

  Reply
 • Mirandaranda

  14/12/2012

  Wauw de laatste foto , daar vind ik de look heel erg mooi van (a)

  Reply
 • Amanda

  14/12/2012

  Wow die paarse look en die met yellow gold! Mooooi Cyn :D

  Reply
 • nienloves

  14/12/2012

  vind dat palletje heeel mooi!

  Reply
 • Simone

  14/12/2012

  Die paars met gouden look is echt geweeeeldig! En bij die classy day look heb je echt een prachtige highlighter op, en precies goed aangebracht ook! Welke is dat, als ik vragen mag? ((:

  Reply
 • Esmay

  14/12/2012

  Ik zie ze dan voorbij komen op insta en dan denk ik elke keer weer: holy shit Cynth <3333

  Reply
 • BeautyFrique.com

  14/12/2012

  hahaha, ik schrok echt van die foto met nepbloed! Was dat nog voor Haloween of had je gewoon zin om zoiets te doen? Dat kan natuurlijk ook :).

  Wat voor een nieuwe lampen heb je gehaald?
  Ik wil ook graag nieuwe lampen (LED), maar weet nog niet welke en waar ik deze wil halen..

  Reply
 • muakissandmakeup

  14/12/2012

  Mooie foto’s allemaal. Die foto met het nepbloed is wel effe schrikken ;-)

  Reply
 • Irma

  14/12/2012

  wauw, echt mindblowing! te veel mooie looks (:

  Reply
 • Danielle

  14/12/2012

  Wauw, mooie looks zitten ertussen.

  Reply
 • vind de eerste erg mooi!

  Reply
 • Ayla

  14/12/2012

  Je haar vast is leuk!
  Love de paars met gouden look <3

  Reply
 • Jana

  14/12/2012

  Erg leuk allemaal :D x

  Reply
 • Lifesplash

  14/12/2012

  Ik vind ze echt heeeeel erg mooi! Serieus Cynth, JIJ HEBT FREAKIN’ TALENT!! Ze zijn echt zo heel erg mooi aaaahw, ik vind ze echt heel erg tof. R-E-S-P-E-C-T. Oké, je weet inmiddels wel dat ik je looks heel erg mooi vind haha!

  Reply
 • Judith

  14/12/2012

  Erg gave looks!
  Vooral de look met de gouden glitters (met Yellow Gold) vind ik er erg pretty uitzien :)

  Reply
 • Christel

  14/12/2012

  Die yellow gold look had ik volgens mij nog niet gezien. Super mooi! Wat heb je daar voor gebruikt, of krijgen we nog een uitgebreide post?:D

  Reply
 • beautyblogangelique

  14/12/2012

  pretty looks bij een pretty woman<3 mooie meid ben je!

  Reply
 • Lotte

  15/12/2012

  Aaah, ik ben echt heel benieuwd naar die video van de paarse oogschaduw met gouden eyeliner. Die is echt zó mooi, die look! De andere zijn natuurlijk ook gorgeous, maar die springt er voor mij echt uit.

  Reply
 • mysupersweetlife

  15/12/2012

  Die van Today is a classy day is prachtig!
  Liefs

  Reply
 • Evelien

  15/12/2012

  Prachtige kerstlooks! Ik volg je nu ook op Instagram, yay! :D Ik vind die paars met gouden look echt praaaachtig!

  Reply
 • ChellesBlog

  16/12/2012

  Supermooie looks! Ik moet ook andere lampen gaan halen, zodat ik langer door kan bloggen enzo.

  Reply
 • marchingonthebeat

  18/12/2012

  Love love ! Ik ben helemaal enthousiast nu :p ik ga me kerstjurkje aandoen enz en make-up look verzinnen voor mijn kerstgala morgen. Die met die paarse is wel echt heel gaaf trouwens hoor!

  Reply

Geef een reactie