Filmpje: Classy met een hairdonut.

Met kerstmis moeten niet alleen de sprankelde ogen de echte eyecatcher zijn, maar het hele totaal plaatje. Natuurlijk horen je glanzende lokken daar ook bij. Tijd voor een nieuwe haartutorial, inclusief een donut. Donut? Nom? Nee. Donut. Haar. AHA! Klassiek, vrouwelijk en zeer sexaaaay.

1 HA

 Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

De benodigdheden voor de haartutorial:
– Haarelastiek
– Haardonut → Verkrijgbaar op eBay voor ongeveer $2
– Haarspeldjes
– L’Oréal Elnett Hairspray Absoluut Ultra-Sterke Fixatie

Haar omhoog, nek vrij en een elegante ketting om. Of juist niet natuurlijk, maar het is een voorbeeld! Clutch onder je arm, op je hoge hakken dender je zo de kerstboom omvoorbij. Heb je altijd een wildgevecht met je haar tijdens het diner? Omhoog die lokken en vastspelden maar! Doe dit niet met oudjaar – tenzij je binnen bent – laat de haarlak dan achterwege of je moet binnenkort je hoofdhuid oppoetsen.

Wat ga jij doen met je haar tijdens de feestdagen?


36 Comments

 • Velaija

  16/12/2012

  Awh, ik zou willen dat ik zoiets ook kon maken! Vind donutknotten echt heel leuk! Maar ik denk dat ik daar te fijn/weinig haar voor over heb :(.

  Reply
 • Mme Sophistique

  16/12/2012

  staat je goed je haar zo omhoog! En die highlighter op de foto, echt pure waanzin, zo mooi.

  Reply
 • Beautydagboek

  16/12/2012

  Ik heb ook zo’n donut, echt een uitkomst voor een mooi knot!

  Reply
 • nienloves

  16/12/2012

  staat je heel mooi, en heel handig voor de feestdagen inderdaad!x

  Reply
 • debby

  16/12/2012

  Och wat mooi. helaas is mijn haar er (nog) te kort voor.

  Reply
 • pretty beauty land

  16/12/2012

  ik ben gek op een donut rol! zo leuk!

  Reply
 • Beautydiamonds

  16/12/2012

  Het staat je echt heel erg mooi!

  Reply
 • Jeanine

  16/12/2012

  Mooi!
  Ik had nog nooit gezien hoe je zo’n donut in doet en dit is een heel handig filmpje! Ik ga het zeker eens proberen.
  En dan die highlighter op de foto….WOW echt heel mooi! <3

  Xxx

  Reply
 • Miranda

  16/12/2012

  leuke video , staat je mooi;D

  Reply
 • BeautyFrique.com

  16/12/2012

  De Classy look staat je goed. past mooi bij je gezicht. M’n haar is helaas te kort voor de rolmethode..

  Reply
 • beautiesatwork

  16/12/2012

  dit moet ik ook eens proberen :D

  Reply
 • Lindy

  16/12/2012

  Ik gebruik de donut regelmatig. Eerst deed ik het strak eromheen en nu kies ik vaker voor de rommelige variant. Yeah i like it:)

  Reply
 • Amy

  16/12/2012

  dit filmpje, seriously made my day. :D

  Reply
 • Deb

  16/12/2012

  Hij staat je geweldig!! Zowieso haar uit je gezicht: amazingly gorgeous and chique! Die lok maakt het af! Ik heb zelf ook een hairdonut maar ik kreeg het nooit netjes. Ik ga het eens net als jij doet, proberen in te draaien. Misschien dat het wat wordt dan. Ik vind opgestoken haar bij mezelf vaak tuttig staan, met een lok is dat veel minder denk ik.

  Reply
 • lonneke

  16/12/2012

  ik vind dat altijd ontzettend mooi!
  x

  Reply
 • chiarapastoor

  16/12/2012

  Wauw, staat je heel mooi!

  Reply
 • Allissa

  16/12/2012

  Classy! :d

  Reply
 • Esmay

  16/12/2012

  Heel erg mooi! Beetje pin up en classy indeed :D Luv it!

  Reply
 • Anne vdh

  16/12/2012

  I loove dit! Draag dit nu denk ik al 2 weken straight haha! Zo gaat mijn haar er met kerst ook uit zien:D

  Reply
 • Amanda

  16/12/2012

  Staat chique Cyn! Mooi hoor :D

  Reply
 • Natasja

  16/12/2012

  Had ik nu maar lang haar…boehoe! Haha, mooi gedaan Cynthia. :D

  Reply
 • ChellesBlog

  16/12/2012

  Leuke look en tutorial! X

  Reply
 • Jana

  16/12/2012

  Staat je mooi :D x

  Reply
 • Arletta

  16/12/2012

  Staat je heel mooi! zo’n donut is echt een uitkomst.xx

  Reply
 • muakissandmakeup

  16/12/2012

  Very classy indeed :-)

  Reply
 • Josephine

  16/12/2012

  Haha, je pony is heel erg uitgegroeid. HAHA die vergelijking met wol, geniaal. Heel tof, ik doe dit zelf met een sok :P

  Reply
 • xxxJudithh

  16/12/2012

  Erg mooi kapsel!

  Reply
 • generationlifestyle

  17/12/2012

  Ik vind dat altijd zo leuk, maar bij mij blijft het niet zo geweldig zitten omdat ik heel lang haar heb en ik na dat indraaien een super grote mega knot heb óf als je hem erdoor haalt ik het overige haar nog 3000 keer om die knot heen moet draaien haha.

  Reply
 • anitavanooijen

  17/12/2012

  Wauw, wat staat jou dat mooi!

  Reply
 • Lotte

  17/12/2012

  Heel mooi! Ik heb het zelf ook een paar keer geprobeerd maar ik vind mijn haar hier te lang en te dik voor, het wordt dan echt een meeeega knot en niet meer zo’n zakelijk ballerinaknotje. Leuke tutorial!

  Reply
 • Michelle

  17/12/2012

  Leuuuk! Heb toevallig gisteren een haridonut gekocht, bij de h&m (ook 3€ btw), en ga je tutorial gauw eens proberen :)!

  Reply
 • bianca

  17/12/2012

  ik heb ook een haardonut en heb een flinke bos met krullen het wilt me maar niet lukken om hem mooi in een knot te krijgen!
  maar het staat jou super mooi !

  Reply
 • Juudith

  18/12/2012

  haha geweldig filmpje! ik moest soms zo om je lachen! Mijn haar is helaas zooooo dun dat je de donut nog blijft zien =[

  Reply
 • marchingonthebeat

  18/12/2012

  Ooooooooh, NU snap ik het! Haha, super leuk. Maar als je dunner haar hebt, kan het dan ook?

  Reply
 • Jorinde

  19/12/2012

  Ik heb ook een huge donut van de claire’s. Het indraaien lukt mij niet dus leg ik hem op mijn hoofd en doe ik zelf het haar eromheen vastzetten. Laatst droeg ik hem naar een verjaardag van een vriendin met een soort van wing eyeliner en werd ik de blonde amy winehouse genoemd haha :-)

  Reply
 • LovelyLife

  20/12/2012

  Ik gebruik dit ook zo graag! Ik heb mijne zelf gemaakt, want ik heb redelijk kort haar en dacht dat het bij mij toch niet zou lukken, dus in plaats van 2 euro te verspillen (niet dat 2 euro zo veel is, maar toch!) knipte ik een sok open waar ik de andere niet meer van kon vinden. Ik knipte het stukje bij de tenen eraf en rolde de sok zo op, tadaaa! Haha, niet mijn idee hoor, van youtube gepikt, maar wel lekker effectief en budgetproof :)

  Reply

Geef een reactie