VIDEO: Glitters all over the Christmas place!

Schitterende ballen in de boom, of gewoon de glitters op je oogleden. Natuurlijk kon ik de glitters niet achterwege laten in een kerstlook, of het nou simpel op de wimpers is, of als dikke plakkaten op het ooglid. I LOVE IT. Donkere crease + nude lips = hot stuff on the eyelid.

1 BW (2)

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

De producten die ik voor de glittertutorial heb gebruikt:
– Too Faced Shadow Insurance
– Too Faced Natural Eye Palette
– 120 Smoke and Fire Palette
– Sleek Au Natural
– Eylure Wimperlijm
– TheBodyNeeds Holographic glitter
– Mayebelinne gelliner Black
– Essence kajal pencil All I Want
– Bourjois Queen Attitude Volume Mascara
– Max Factor Masterpiece MAX

Lippen:
– Essence lipliner In The Nude

AH HA! Geen foto’s ditmaal. Waarom niet? Die zijn namelijk te bezichtigen bij Beauties@Work, inclusief nog een uitgebreid artikel hoe je de look kan maken. Dubbel op ditmaal, inclusief de hoge dosis aan glitters, voor als je tekort komt. ENJOY!

Glitters, verschijnen ze dit jaar in jouw kerstlook?

31 thoughts on “VIDEO: Glitters all over the Christmas place!

  1. Omg, die glitters! I love itttt. Heel erg mooi ook zo in combinatie met die matte, bruine oogschaduw uit het Sleek palette. Ik moest lachen om het stukje met de lipliner haha, lekker verstaanbaar Cynth! ;)

  2. Zo’n mooie look Cyn. En glitters o wat hou ik toch van ze. Ze gaan zeker niet ontbreken bij mijn kerst look. Ze moeten er gewoon komen, anders is het geen kerst voor mij. In 1 kerstlook heb ik dit jaar geen glitter gebruikt. In de rest wel… blijkt maar weer hoe dol ik op glitters ben. En je moet me nog een keer leren hoe ik die eyeliner moet zetten, want ik bak er niets van haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *