Zoektocht 2, Cecil en kerstmis.

Mijn missie naar een glitterdress perfect voor kerstmis? Zwaar mislukt. Waarom? Ik kon gewoon net niet dé jurk vinden die ik wilde hebben. Misschien ook omdat hij niet boven de driehonderd euro moest zijn, maar ook nog eens in het goud. Niet te kort, maar ook niet te bloot. Hallo, het is koud met kerstmis! Om met de goddelijke daagjes een koutje te vatten, mij niet gezien. Maar je hebt mij wel gezien in de webshop van Cecil, waar ik mijn zoektocht hervatte!

Misschien werd ik meteen aangetrokken door de geweldige kerstservice die zij hebben. Geen verzendkosten vanaf €24, een stipte levering voor 17-12-2012 voor 13:00 uur – geen kerstkleding die na kerstmis komt – en een verlengd retourrecht waarbij je artikelen tussen 27-12-2012 en 21-12-2012 zijn besteld, mag je kosteloos retourneren tot 07-01-2013! Dat is wat wij willen, helemaal nu de hectische tijd aan de beurt is.

Zou ik voor een simpel zwart jurkje gaan? Zoals hierboven? Voordelen: je kan goed uitpakken met je make-up, maar ook nog eens met je haar. Aangezien het dan niet over done is, want de rest houd je rustig. Of je gaat voor classy en pakt ook daarmee rustig uit. Moeilijke keuze!

Maak je outfit af met een leuke accessoires zoals een hippe ketting, juist een simpele sjaal – of pak uit en neem een hippe kleur! – beenwarmers voor als je onderweg bent + die maken je outfit soms nóg leuker. Of ben jij meer de classy type en wil je een gekleurde maillot? Beenwarmers bij de maillot is goud gecombineerd.

Wees maar niet bang, want ook de dames die niet van de jurken + rokjes houden, kunnen opgelucht adem halen, omdat Cecil namelijk ook kleurrijke jeans verkoopt. Ga voor paars, altijd in de kerstsfeer! Of zwart, want dat kleedt af!

Houd je meer van de gebreide kledingstukken? Dan zit je daar ook goed en hartstikke warm, twee vliegen in één klap. Een fijne webshop waar je gemakkelijk kunt shoppen, totdat je bankrekening niet meer kan. Gelukkig komt kerstmis er nog aan, dus surf snel naar de website www.Cecil.nl en misschien kan je nog wat op je wishlist zetten!

Kon jij de webshop Cecil al?

In samenwerking geschreven.


12 Comments

 • Evelien

  17/12/2012

  Oeh, kleurrijke jeans, altijd goed! :D Ik herken je probleem trouwens, ik heb dat ook élk jaar.

  Reply
 • Irma

  17/12/2012

  hmm, ik weet nog steeds niet wat ik met kerst en oud en nieuw aan ga trekken.
  ik kan echt gewoon geen feestelijk jurkje vinden, wat binnen mijn budget ligt, niet te bloot is, maar wel leuk ):

  Reply
 • muakissandmakeup

  17/12/2012

  Kende ik nog niet :-)

  Reply
 • anitavanooijen

  17/12/2012

  Ik vind het ook lastig, een jurkje vind ik zelf vaak niet zo fijn dus ik ga voor glitters!

  Reply
 • Juudith

  17/12/2012

  Oooohhh ik ben dus niet de enige! haha! ik ben al weken aan het zoeken naar een leuk jurkje voor kerst! Maaar nergens, maar dan ook nergens zijn leuke te vinden… ik ga ff op de shop kijken!

  Reply
 • Hanna

  17/12/2012

  Ik heb mijn ideale jurkje ook nog niet gevonden! Ik heb sowieso nog geen jurkje gevonden, ik heb zo weinig tijd haha! liefs.

  Reply
 • ValleyDoll

  17/12/2012

  Ik kende het nog niet, ik neem zeker een kijkje ! Voor de feestdagen heb ik ook nog geen jurkje, maar ik vis wel iets uit mijn kast ;-)

  Reply
 • Arletta

  17/12/2012

  Ik kende de webshop niet. Maar ik heb al mijn perfect dress<3

  Reply
 • generationlifestyle

  17/12/2012

  Kende ik nog niet! Ik ben dan ook geen fan van online dingen bestellen die ik eigenlijk eerst wil passen, maar kijk wel altijd overal rond voor inspiratie. Mijn missie is ook nog niet geslaagd helaas.

  Reply
 • aspasiablog

  18/12/2012

  Cecil kende ik nog niet, ga ik straks eens uitgebreider bekijken.

  Reply
 • ChellesBlog

  18/12/2012

  Ik zal eens een kijkje nemen. X

  Reply
 • lifestylecornelia

  19/12/2012

  Ik wilde mischien dit jaar voor het eerst een jurk gaan dragen bij de kerst… Maarja ik weet niet of ik het ga redden om nog een jurk te halen bij de winkel, maar bestellen vind ik eigenlijk niet fijn bij een jurk want dan weet ik niet of die qua lengte mooi valt enzo.. Dus als ik een jurk ga kopen koop ik hem toch in de winkel. Ik bestel welleens kleding, schoenen enzo op internet maar jurk doe ik liever toch in de winkel !

  Reply

Geef een reactie