Dé Picasso-challenge!

Oefening baart kunst zeggen ze, toch? Het is ook negen van de tien keer waar, maar niet altijd heb je de feeling ervoor. Nagels lakken kon ik op de middelbare school als de beste, maar inmiddels ben ik het “verleerd”. Het lukt mij om als een Picasso tekeer te gaan, maar het er niet als een van Gogh eruit te laten zien. Tijd om daar eens wat aan te gaan doen, want ik ga een challenge aan!

tumblr_m10idrA15O1qah3pbo1_1280_large

Het idee popte in mijn hoofd toen ik bezig was met het fotograferen van de nagellakken van Bourjois – goddelijke kleuren, maar als je niet netjes kan lakken verpest je gewoon de nagellak zelf, mijn mening. – maar om het weer op te krikken besloot ik een uitdaging met mijzelf aan te gaan! Wil jij ook weten wat het is? Altijd leuk om jullie in spanning te houden, moehaha!

198862139766157260_j4BuEA7t_c

Eigenlijk had ik het gepland om de laatste dagen voor kerstmis de opdracht uit te gaan voeren, maar aangezien ik overdag ook gewoon nagellak kan dragen, verschuif ik het wat. Vandaag begin ik met de ik-wil-leren-nagellakken-challenge afgekort is dat de IWLN-Challenge. Beter? Nagellak-Challenge? Picasso-challenge? Ja, dat wordt hem. Picasso-challenge.

51580358202506792_ab5ohedM_c_large

Wat houdt de Picasso-challenge in? Ik ga zo vaak mogelijk mijn nagels lakken voor kerstmis, zodat ik aan het eind van de feestdagen kan lakken als een beest. Dagelijks zal ik de stokjes in de was gaan zetten, maar of er dan ook een artikel over verschijnt – ligt aan de fotokwaliteit, maar ik ga het proberen! – het liefst zo vaak mogelijk natuurlijk.

De Picasso-challenge gaat vanaf vandaag van start!

Doe jij mee met de challenge?

Bron foto’s: Weheartit.com

36 thoughts on “Dé Picasso-challenge!

 1. De naam is bij deze approved ;) Picasso is gaaf en ik heb van hem kunstwerken gebruikt in mijn bachelorscriptie, en nee ik heb geen Kunstgeschiedenis gestudeerd haha.
  Ik doe helaas niet mee want geen tijd om elke dag mijn nagels te gaan lakken :( daarbij ken ik mezelf, ik wil dan allemaal gekke kleurtjes op mijn nagels hebben maar dat is misschien een beetje gek voor op kantoor :P misschien de volgende vakantie ^_^
  Enne.. Ik verwacht ook een geometrisch Picasso kunstwerkje van je he ;)

 2. Slim idee! Ik kan m’n nagels al prima lakken eigenlijk en mail art is minder mijn ding, dus nee niks voor mij. Succes!

 3. Wat een leuke challenge! Ik ben wel heel benieuwd wat het verschil zal zijn tussen dat je ermee begint en aan het eind van de feestdagen.

 4. Leuke challenge! Voor mij is het niet echt een challenge omdat mijn nagels sowieso al altijd gelakt zijn dus ik doe alvast mee, al is het niet zo’n challenge voor mij dan :P

 5. haha, Picasso-challege. Like! Helaas ben ik niet zo’n getalenteerde nagellakker en zeker met nail-art ben ik echt vre-se-lijk!

 6. Oefening baart kunst, he.. Picasso challenge is een goeie naam :).
  Ik ga denk ik niet elke dag oefenen. Haha, ben al blij als m’n nagellak het 3 dagen uithoudt. Alhoewel ik nog flink wat oefening kan gebruiken… ;)

 7. Wat super leuk bedacht & idd oefening baard kunst! Ik zou dit eigenlijk moeten doen met eyeliner aanbrengen :’), maar ik ga nu ook iedere dag m’n nagels lakken! :D

 8. Haha, ik ben heel benieuwd! Leuke challenge, nagels lakken kan je ook niet zomaar in één keer heel netjes, nee… Al geloof ik niet dat jij er zó slecht in bent hoor, that’s impossible!

 9. Wat leuk! IK lak mijn nagels al best vaak (1x in de 3 dagen), en als ik vaker mijn nagels zou lakken zouden mijn ouders, broertje en zusje gek worden van de remover&nagellakstank hahaha! Succes! Cynthia is onze Picasso woeeeewwww :D

 10. Succes! Ik ben zelf ook geen heldin in nagels lakken, daarom doe ik het ook bijna nooit, maar kies ik voor gel of acryl haha!

 11. Tsja, deze challenge kan ik ook wel gebruiken! Eerst alleen nagellak-remover halen (oeps). Succes ermee, ik hoop dat je wat vooruitgaat qua nagellak-skills!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *