Bourjois Golden Shimmer Mist Hair & Body Spray!

Kom niet in mijn kamer, want waarschijnlijk sterf je daar in vrede. Waarom? Door de glitterwolk die je zal inademen. Serieus, je vindt ze overal! Volgens mij is dat zeer herkenbaar in de decembermaand, want die krengen plakken als de neten. Echte stalkers, laat Bourjois nou net zo’n goddelijke spray uitbrengen, waar je geen “nee” tegen kunt zeggen!

1 GL

2 GL

Wie kan zich nog de uitbarsting in een video herinneren? Afgelopen dinsdag publiceerde ik het filmpje, waarin ik de spray gebruikte. Geweldig resultaat, gewoon echt één laag aan glitters! Alsof je met je snoet in de poederdoos was gevallen.

3 GL

De Bourjois Golden Shimmer Mist Hair & Body Spray zit in een klein busje – wie herinnert zich nog de pocket haarlakbusjes? Precies dat formaat! – met een spray die vrij krachtig spuit. Het lijkt erop alsof je deodorant opspuit, maar dan stuift er een glittertsunami uit.

4 GL

5 GL

Er komt een plakkerige substantie uit – lijkt op gel – maar verdampt snel, waardoor de glitters op de huid liggen. Ze blijven netjes op hun plek, maar zijn ook weer gemakkelijk te verplaatsen met een stevige kwast.

Pas wel op, want een sterke alcohol lucht is te ruiken! Zelf gebruik ik hem voor mijn haar, het lichaam, gezicht + mijn ooglooks. Zoals ik al zei, er zit alcohol in en als dat in je ogen komt, dat is geen pretje!

6 GL

Makkelijk te gebruiken, ideaal voor de feestdagen en schitterend prachtig in sfeerlicht. Ben je nog opzoek naar dé manier om je look wat feestelijker te maken? Gebruik de Bourjois Golden Shimmer Hair & Body Spray. Serieus, een aanrader! De spray is verkrijgbaar bij de o.a. de Etos en de luxe parfumerieën voor €10,49!

Heb jij weleens een glitterspray gehad? En beviel het je?


19 Comments

 • Velaija

  20/12/2012

  Dat is nog best leuk zeg! Normaal ben ik niet zo van de glitters, maar deze zijn toch wel erg mooi. Gaan ze er ook gemakkelijk af? Want tijdens de feestdagen is het wel leuk, maar ik zie niet zitten om daarna nog 3 weken als discobal rond te lopen!

  Reply
 • miss073

  20/12/2012

  Oef, glittersprays en ik zijn gewoon geen combi xD

  Reply
 • Beautydagboek

  20/12/2012

  Ik ben dol op glitter, maar ben bang om een discobal te worden :) Wel leuk voor de kerst! Jammer dat hij zo naar alcohol ruikt.

  Reply
 • ja zilver en die plakte niet

  Reply
 • Mme Sophistique

  20/12/2012

  Oeh glitter, hoe meer hoe beter alsjeblieft! Ik ga zeker eens een kijkje nemen.

  Reply
 • beautiesatwork

  20/12/2012

  Ik ben fan :D

  Reply
 • martinaa89

  20/12/2012

  ik ben niet zo fan van glitterspray ! subtiele shimmer is meer mijn ding :)

  Reply
 • beautyforgirls

  20/12/2012

  De geur houd mij toch tegen. Wel leuke glitters.
  Liefs, xxxx

  Reply
 • Jorinde

  20/12/2012

  Ik heb laatst ook een glitterspray gekocht, maar heb hem nog niet getest. Denk dat ik met kerst wat in mijn haar ga spuiten.

  Reply
 • femketje

  20/12/2012

  echt perfect spul voor de feestdagen :D

  Reply
 • muakissandmakeup

  20/12/2012

  Ghoh, niet echt iets voor mij denk ik. Ik heb al wel eens shimmerbodylotion gehad. Ik vond het nogal vrij snel too much, dus hij is nooit helemaal opgeraakt… :-)

  Reply
 • Irma

  20/12/2012

  ik ben gek op glitters, maar ik denk dat ik de bus alleen zal gebruiken voor ooglooks en ik vind het een beetje zonde om hem alleen daarvoor te kopen

  Reply
 • xxxsophia

  20/12/2012

  Mijn zusje heeft ook een glitterspray, gekregen van sinterklaas, ik word heeeelemaal gek, stomme glitters overal en stinken dat het doet. Maaaarr, het is wel leuk met kerst, feestjes, oud&nieuw enzo… :)

  Reply
 • ChellesBlog

  20/12/2012

  Ik heb vroeger wel eens glittersprays gebruikt voor mijn haar. X

  Reply
 • nienloves

  20/12/2012

  ik zou zelf nooit weten wanneer ik dit op zou moeten doen, met carnaval misschien hihi?

  Reply
 • Jana

  20/12/2012

  Deze lijkt me erg mooi en handig :D

  Reply
 • Juudith

  21/12/2012

  Ik houuu van glitterrrr!! jammerr dat die zo naar alcohol ruikt.. Maar super handig product dit!

  Reply
 • lifestylecornelia

  21/12/2012

  Het ligt natuurlijk wel aan wat voor outfit je aanhebt met de kerst, maar het kan inderdaad heel mooi staan glitters op de huid, erg handig zo’n spuitflacon. Je hebt ook van die bodylotions waar de glitters inzitten, ziet er voor de feestdagen er wel grappig uit op de huid!

  Reply
 • Nien

  25/12/2012

  Leuk!

  Reply

Geef een reactie