Christmas tag, inclusief mijn insanity!

Ruftpoppentaaaag! Joke, wel een kersttag, gespot op de website van Aspasia, die hem weer van Mama Joyce had gekaapt. Toen ik hem las, kreeg ik gewoon dat ik-moet-de-tag-NU-doen-gevoel, weet je wel. Gewoon even het invullen, onzin praten, ondertussen feiten vertellen. Oké, laten we beginnen met de Christmas Tag!

Kerst overzicht 2017

Vier je kerst?
Yeap bro, I do. Ik vier kerstmis, voornamelijk om de gezelligheid hoor! Het is toch een hoogtepuntje in het jaar, niet alleen vanwege de cadeautjes – laten we eerlijk zijn – maar ook door de sfeer die er rond de feestdagen hangt.

Wil je het liefst een witte of een blanke kerst?
Wit of course! Zon met kerstmis zie ik niet zitten, dat vind ik gewoon drie keer niks. Hoe raar zou dat zijn? Geef mij maar dikke min temperaturen, pakken vol met sneeuw en een goede storm. Oké, we moeten nog wel kunnen leven, maar jullie weten wat ik bedoel. Zolang alles maar weer weg is met oud en nieuw, vuurwerk you know.

Met kerst wel of geen kerstboom in huis?
Een boom, vol met lichtjes, kerstballen en alle andere sierlijke troep die erin mag gehangen worden. Vroeger had ik in mijn eigen boom altijd iets te bikken, want dan kon ik het eruit nommen. Tegenwoordig heb ik geen kerstboom meer in mijn kamer, maar wel gewoon in de woonkamer!

kerststemming

Doe je aan cadeautjes onder de kerstboom?
Niet onder de boom, want met Boo gaat dat niet. Kom ik beneden heeft zij mijn make-up gemolesteerd en zichzelf deels opgemaakt. Daarom staan de cadeautjes op de kast, anders bye bye. Yes, wij doen aan cadeautjes!

Met wie vier je kerstmis?
At home with la mia famiglia.

Welke kleur decoratie heeft de kerstboom bij jullie in huis?
Volgens mij wordt het bordeaux, mijn moeder kleedt het huis altijd aan. Per jaar verschilt het qua kleur, maar het overgrote deel is bordeaux. Volgens mij kwamen er ook nog meerdere kleuren bij, maar dat zullen jullie wel zien op Instagram of in het artikel van Instagram, of nog iets.. geheimzinnig.

4

Hoe lang blijft de kerstboom staan?
Geen idee, zolang mogelijk! Volgens mij nog een tijdje na nieuwjaar en dan wordt alles weer opgeruimd. Zelf heb ik er een bloedhekel aan, want dan weet je dat het weer zolang duurt voordat het kerstmis is.

Heb jij je huis helemaal versierd of heb je aan een kerstboom genoeg?
Nee, het huis moet helemaal versierd zijn. Anders vind ik het te koud, daarnaast is het gewoon ubergezellig als je een huis binnenkomt en overal zijn lampjes aanwezig. Niet overheersend en een ontplofte bende, maar gewoon een georganiseerde lampenmassa.

Doe je ook nog kleding inkopen voor kerstmis?
Ja, nouja.. ja. Ik doe een poging tot, maar ben nog niet echt geslaagd. Ik ben nog steeds opzoek naar een glitterend jurkje die niet te kort is, maar ook niet te bloot. Want ik ben anders bang dat ik doodvries, I know right.

Vier je kerstavond, eerste kerstdag en tweede kerstdag? Of anders?
Ik vier kerstavond met Serious Request + het openmaken van één cadeautje. Dat laatste is altijd spannend! Eerste kerstdag vieren we ook met cadeautjes, want dan pakken we alles uit en tweede kerstdag vieren wij ook, maar dan zijn de cadeautjes wel op.

Zie? Leuke tag right! Gewoon personal en Christmas in één, me like. Ik houd van de sfeer rond kerstmis, maar ook gewoon dat iedereen rond die tijd vrolijk en enthousiast is. Oké, je hebt de zeikerds ook weer, maar die zijn er je hele leven. Geniet mensen, want voordat je het weet is het voorbij. Voel je vrij om de tag over te nemen, want hij is zeer vermakelijk om in te vullen!

Op welke dagen vier jij kerstmis? En met wie ga je dat doen?


28 Comments

 • beautiesatwork

  21/12/2012

  heel leuk om te lezen :)

  Reply
 • Velaija

  21/12/2012

  Wa een superleuke tag zeg! Ik ben ook getagd laatst, maar moet nog even kijken door wie!

  Reply
 • Laura

  21/12/2012

  Ik vind jou ook wel echt een ‘kerstmeisje’ haha. Had wel gedacht dat je zo van kerstmis zou houden, same here! :D Leuke tag!

  Reply
 • Lotte

  21/12/2012

  Haha, dat jij helemaal verslingerd bent aan Kerst komt niet als verrassing, je hele Instagram en ook je site staan er vol mee! Ik vind Kerst nooit leuk, pas als het echt dichtbij komt word ik enthousiast. Zo’n week van tevoren ongeveer, dan kom ik echt goed in de stemming. Laat het nu maar gauw komen!

  Reply
 • pixelsbyemilia

  21/12/2012

  Leuke tag inderdaad, wat ben je heerlijk enthousiast over Kerst. Hierdoor krijg ik zelf ook meteen weer meer zin in Kerst hihi.

  Reply
 • aspasiablog

  21/12/2012

  Super! Leuk om je antwoorden te lezen. :-)

  Reply
 • Liliane

  21/12/2012

  Ik las ipv ‘heb je het huis helemaal versierd’ of je iemand versierd had haha xD ik zag iemand vol met van die metallic kerstslingers :P oh well, het is vroeg ;)

  Reply
 • Natasja

  21/12/2012

  Ik vier kerst met mn vriendje thuis. Het hele huis is versierd en we gaan nog lekker boodschappen inslaan. ^^

  Reply
 • dppz

  21/12/2012

  Leuk om te lezen. Ik vier dit jaar niet echt kerst, piep er tussen uit met mijn vriend

  Reply
 • Jorinde

  21/12/2012

  Leuk om te lezen Cynth :-) Ik vier kerst met mijn familie op kerstavond en 1e kerstdag. Natuurlijk met cadeautjes en gourmet. 2e kerstdag weten we nog niet precies wat we gaan doen.

  Reply
 • Beautydiamonds

  21/12/2012

  Hahaha wat schrijf je dat toch leuk!

  Reply
 • Sheela

  21/12/2012

  Leuke vraagjes :)

  Reply
 • Juudith

  21/12/2012

  super leuk om te lezen!! ahh bummer dat je je perfecte jurkje nog niet gevonden hebt.. Mayby op sans online…? daar heb ik van de week ook wat besteld en dat is super snel binnen…

  Reply
 • Amanda

  21/12/2012

  Kerst is zoooo leuk. Wij gaan kerstavond uit eten met de familie, 1e kerstdag pakjes openmaken en zelf eten maken (ieder een gang) en 2e kerstdag niets :D

  Reply
 • Arletta

  21/12/2012

  Leuk om te lezen! balen dat je nog steeds niet je perfecte jurk hebt cynth!
  xx

  Reply
 • nienloves

  21/12/2012

  leuke tag :)

  Reply
 • nikita

  21/12/2012

  Leuke tag ! ik vier kerst samen met mijn familie. Kerstavond enkel de inwonende familie dus ik, mijn ouders en men broer en kerstdag komt mijn oudste broer met zijn vrouw en kinderen !

  Reply
 • muakissandmakeup

  21/12/2012

  Superleuk om te lezen!

  Reply
 • Irma

  21/12/2012

  Ik vier de eerste kerstdag met mijn ouders en de tweede met de hele familie, dus ook zussen, oma’s, tantes, omen en daar de kinderen weer van + aanhangsels (:
  Leuke Tag!

  Reply
 • Yak Man

  21/12/2012

  dat is zeker een erg leuke tag! Het zou leuk zijn als het sneeuwt met kerst, maar waarschijnlijk gaat dat niet gebeuren.. oe, bordeaux rood is zo’n mooie kleur! Wij hebben alleen maar zilvere en rode kerstballen dus mijn kerstboom is rood en zilver :’)

  Reply
 • Judith

  21/12/2012

  Erg leuke tag!

  Reply
 • shirley

  21/12/2012

  Ik vier kerstavond met mijn ouders en mijn broertjes vriendin en zoon. De andere kerstdagen vier ik met mijn ouders. We gaan naar The Hobbit (*squee*)!

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  21/12/2012

  Leuk om te lezen ! Kerstavond vier ik gezellig samen met mijn familie.

  Reply
 • Jildou

  21/12/2012

  Wat een leuke tag :)

  Reply
 • Jana

  21/12/2012

  Erg leuk om te lezen :D x

  Reply
 • Deb

  21/12/2012

  Jij bent echt een X-mas-a-holic he? Vroeger had ik er echt niks mee maar ik begin het steeds leuker te vinden. Ik vind het leuk om in het donker langs al die versierde huizen te rijden en bij onze buren verderop staat een prachtig verlicht hert in hun tuin. Echt super mooi! wij vieren 2e kerstdag met familielieden en 1e kerstdag gaan we lekker met zn 3en uit eten.

  Reply
 • ChellesBlog

  23/12/2012

  Erg leuke tag. Kerstavond vieren we bij vrienden van mijn ouders. Eerste kerstdag komt de familie van mijn vader en tweede kerstdag komen mijn nichtje en neefje. X

  Reply
 • miss073

  24/12/2012

  <3 de tag!!

  Reply

Geef een reactie