Update Picasso Challenge + foto’s!

De Picasso Challenge, zou het nou echt werken? Een week lang lakte ik dagelijks mijn nagels om mijn lakskills te verbeteren. Zou er een nieuwe techniek aan te pas moeten komen om het eindresultaat te laten stralen? Op Instagram verschenen de foto’s! Tijd om mijn verhaal + de pictures met jullie te delen!

1 PIBezig met swatchen voor de site!

2 PIGefotografeerd met de normale fotocamera.

Met goede moed ging ik van start! Zelf had ik nooit gedacht dat ik het werkelijk een week zou volhouden, elke dag mijn nagels lakken en ze ook weer dagelijks zou bijwerken. Door mijn stage in de zorg heb ik een hele tijd geen nagels gelakt, wat ik duidelijk kon merken! Op de bovenstaande foto zie je het resultaat als ik mijn nagels normaal lak. Het is niet netjes, vrij slordig en niet egaal. Ja, hier moest ik even voor gaan oefenen!

3 PIClose-up met filter. Dit is de Etos nagellak. Day 1.

4 PIPicasso Challenge day 2.

5 PIPicasso Challenge day 3.

6 PIPicasso Challenge day 4.

7 PIPicasso Challenge Day 5. Hier had ik last van een badnagellakday, haha!

8 PIPicasso Challenge Day 6. No filter!

De laatste foto zonder filter, zie jij het verschil?! Het lakken gaat een stuk makkelijker – al zeg ik het zelf – maar het resultaat ziet er ook veel beter uit. Niet alles verloopt zo smooth, niet elke nagellak glijdt erop als boter, maar die van de H&M zijn erg prettig! Morgen komt de laatste + het officiële eindresultaat online met mijn kerstmisnagellak. Ben je ook benieuwd?! Neem dan morgen nog een kijkje op de website!

Hoe ging de Picasso Challenge bij jou? Let me know, show me some pictures baby!

30 thoughts on “Update Picasso Challenge + foto’s!

  1. Whoops foutje! Als die eerste foto ook de Etos lak is vind ik m nog best netjes.. Die Etos nagellak is echt een rot nagellak om mee te lakken. Leuke kleurtjes heb je gedragen cynth :)

  2. Je ziet wel wat verschil, maar in het begin vond ik het er ook al best mooi uitzien hoor :) Wel fijn dat het steeds beter gaat! Fijne feestdagen!

  3. Jouw nagellak-skills zijn zeker vooruit gegaan! :) Ik heb het bijna volgehouden, 1 dag overgeslagen volgens mij, wel ben ik vergeten om elke dag een foto van mn nagels te instagrammen oeeepss.. Fijne kerst!

  4. Mooie kleurtjes!! Muy Fabuloso!! Vooral de gouden en turquoise lakjes hebben mijn hart gestolen. Je hebt prachtig en strak gelakt, girl! Pablo P. (R.I.P.) zou vanaf bovenaf trots op je zijn ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *