Tag: Winterlicious with some personalious.

Getagd door Tedje, die de Engelstalige tag om heeft getoverd naar een Nederlandse variant, inclusief haar eigen draai. Meestal ben ik niet van de tags, maar twee in één week? Ik loop hard van stapel! Op naar de winterlicious tag met personalious answers!

Wat is je favoriete winter nagellak?
Wow, dat weet ik niet zo één, twee, drie uit mijn hoofd. Wel weet ik dat ik vaak voor glitterlakken kies, maar ook de gouden nagellak van NYX. Oké, Bourjois trekt toch nu wel mijn aandacht met hun gouden lak!

Wat is je favoriete winter lipproduct?
Ja, dat heb ik dus niet. Allergieën doen mij de das om, maar ik gebruik een Nivea op mijn lippen. I know, mag niet blabla, maar ik doe het lekker toch! Ga je zeuren? Ga fietsen stelen, of zoek een goed product waar ik niet allergisch voor ben. No hate, only love.

Wat is je meest gedragen winterse kledingstuk?
Niks. JOKE JOKE! Ik denk dat ik voor mijn donkerblauwe blazer ga, die matcht overal netjes bij + staat ontzettend classy met de gouden knoopjes erop. Het lijkt een beetje op de marine, maar dan vrouwelijk, snap je?

Wat is je meest gedragen winterse accessoire?
Poh, dat is ook een goede. Ik draag mijn horloge altijd, maar dan ook echt heel vaak. Gewoon omdat ik het makkelijk vind om daarop de tijd te bekijken. Zelf ben ik nogal een chaoot, dus dan check ik het op mijn telefoon en kan je enkele seconden later weer opnieuw kijken. You guys know what I mean.

Wat is je favoriete winterse geurkaars?
Ik brand geen geurkaarsen, ben er niet echt een type voor, daarnaast zal ik zo’n kaars vergeten, laten branden, is hij op en ben ik weg. Je weet toch hoe dat gaat? Maar ik houd wel van de kaneelgeurkaarsen, maar dat is gewoon omdat het een kerstgeur is. In de woonkamer ruik ik ze weleens, gewoon de goddelijke geuren van de decembermaand.

Wat is je favoriete winterse drank?
Haha, hoe typisch! Ik drink voornamelijk alcohol in de decembermaanden, gewoon voor de gezelligheid. Je hebt een drankje wat naar vloeibare kerst smaakt. NO JOKE. Ik ga dan voor een whiskey cola, met ijs. Drink geen alcohol onder de 16, is niet stoer en drink geen sterke drank onder de 18, is niet dope.

Wat is je all time favorite kerstfilm?
Dat zijn er heel veel! Sowieso The Nightmare Before Christmas en natuurlijk Home Alone, maar ik houd ook wel van the Grinch.

Wat is je favoriete kerst eten?
Wij eten altijd met de pannetjes, beter bekend als gourmetten! Altijd, verveelt nooit. Ik verheug mij er zelfs op. Aaah, namnam!

Wat is je favoriete kerstmis decoratie van dit jaar?
De kerstboom, of de gedekte kersttafel in huis, dat vind ik zo classy staan. De kerststukken die mijn moeder maakt vind ik trouwens ook een geweldige decoratie bij ons thuis.

Wat staat er bovenaan je wishlist voor kerstmis?
Nog steeds een jersey van Aaron Rodgers, maar die wil ik zelf ooit een keer ophalen in Wisconsin. Het staat op mijn bucketlist, ik wil gewoon naar de States voor de NFL! Het liefst nog een wedstrijd van Giants en de Packers.

Wat zijn je plannen voor de kerstvakantie dit jaar?
Uitzieken, blek! Voornamelijk veel genieten en het jaar goed afsluiten met bepaalde mensen. Daarnaast veel liefde steken in mijn blog, vooral dat laatste vind ik één van de hoogtepunten. De feestdagen + de hele decembermaand vind ik het leukst!

En jij! Wat ga jij doen in de kerstvakantie, als je vakantie hebt? Of heb je vrije dagen? En wat is jouw favoriete kerstdecoratie?


24 Comments

 • thebeautylife

  26/12/2012

  Ik ga ‘m overnemen, leuke tag! Fijne kerstdagen!

  Reply
  • thebeautylife

   26/12/2012

   Als dat mag natuurlijk, haha.

   Reply
 • Velaija

  26/12/2012

  Wat een leuke tag zeg! Ik heb zelf gisteren de I Love December tag ingevuld, die is eigenlijk bijna hetzelfde!

  Reply
 • pixelsbyemilia

  26/12/2012

  Ah leuk ingevuld, ik word altijd vrolijk van jouw schrijfstijl. Volgens mij ben ik de enige in Nederland die gisteren geen gourmetset heeft gezien haha. Heeele fijne tweede kerstdag vandaag!

  Reply
 • Laura

  26/12/2012

  Hahaha, ‘ga fietsen stelen’. Ik hou van jouw schrijfstijl!

  Reply
 • redhotjillypeppers

  26/12/2012

  Leuke tag ! Ik ben thuis tem nieuwjaar en ga lekker shoppen, films kijken en uitrusten :)

  Reply
 • Sofie

  26/12/2012

  Leuke tag!

  Reply
 • theBlondBeauty

  26/12/2012

  Leuke tag. Alvast een gelukkig nieuwjaar cynthia! x

  Reply
 • Jorinde

  26/12/2012

  Ik vind de decembermaand ook het leukst. Ben ook bijna jarig :-)

  Reply
 • Fleur

  26/12/2012

  Ah, nog steeds niet helemaal beter? Dan wens ik je beterschap en dat je maar een heerlijke 2e kerstdag zult hebben met je familie en een fantastische jaarwisseling en 2013 wens ik je toe! <3 Ik ga ook lekker veel bloggen :)

  Reply
 • anitavanooijen

  26/12/2012

  Leuke tag! Ik moet zelf gewoon werken, maar dan ga ik lekker overdag shoppen en bloggen!

  Reply
 • femketje

  26/12/2012

  Super leuk om te lezen :D

  Reply
 • Natasja

  26/12/2012

  December is altijd zo gezellig. :) The nightmare before christmas blijft favo hier! Misschien vandaag weer eens kijken.

  Reply
 • Nina

  26/12/2012

  leuk om te lezen! :)

  Reply
 • debby

  26/12/2012

  Altijd leuk dit soort tags, zo leer je een beetje het persoon achter de blog kennen. Leuke antwoorden, heb hem zelf trouwens ook gedaan een tijd terug.

  Reply
 • Irma

  26/12/2012

  Aah, leuke tag! Ik ga zelf ook gourmetten, vanavond.
  Heb er zin in! Jammer dat morgen de kerst weer over is, en dat we dan weer een jaar moeten wachten

  Reply
 • ChellesBlog

  26/12/2012

  Deze vakantie ga ik even mijn achterstand op school inhalen en veel werk in mijn geliefde blog steken. Oh, en nog beginnen met hardlopen. X

  Reply
 • muakissandmakeup

  26/12/2012

  Leuk om te lezen :-)

  Reply
 • sheela

  26/12/2012

  Leuke tag! x

  Reply
 • ValleyDoll

  26/12/2012

  Hihi, heb gisteren nog naar The Grinch gekeken, zo’n leuke film !

  Reply
 • Arletta

  26/12/2012

  Leuke tag!

  Reply
 • Judith

  26/12/2012

  Leuk om te lezen!

  Reply
 • Deb

  27/12/2012

  hihi heel herkenbaar wat betreft de tijd checken.. ik bekijk mijn mobiel..hee.. helemaal vergeten te kijken hoe laat het is and again and again. Typisch vrouwelijk heb ik wel eens gelezen..

  Reply

Geef een reactie