Het gouden goedje, arganolie!

Goed smeren is en blijft een must, voor mij. Zowel in de zomer als in de winter gebruik ik een body butter, anders is mijn huid aan fladderen en heb ik er niks meer aan. Elke beweging scheurt er wat open, gadverdamme. Gelukkig kan ik dit voorkomen door het Marokkaans goud, beter bekend als arganolie!

1 ARG

2 ARG

Wat houdt de olie in? Een honderd procent natuurlijk product met een unieke samenstelling. Het speciale randje van de arganolie is dat het een hoog vitamine E gehalte heeft, met meer dan tachtig procent onverzadigde vetzuren en natuurlijke stoffen quercetine en myricetine, die schimmels en bacteriën tegenwerken. Multifunctioneel door dat het huidveroudering tegengaat en ook nog eens een oplossing is voor nagelproblemen.

3 ARG

4 ARG

Chique verpakkingen van producten mogen altijd gezien worden, vinden jullie ook niet? De arganolie wordt geleverd in een glazen flacon met een pompsysteem. Hierdoor kun je makkelijk de olie doseren en tussen je handen opwarmen, waardoor de aroma van de arganboom te ruiken is. Vrij unieke geur, moeilijk te omschrijven, goed aanwezig, maar niet overheersend.

5 ARG

Zoals ik al eerder vermeldde is het een heel multifunctioneel product! Je kunt het namelijk voor je handen gebruiken + een handscrub. Een pompje olie en daarbij suiker, scrubben maar! Of een handmasker, dat heb ik namelijk ook gedaan. Breng een royale laag aan op je handen, masseer het goed in, twee plastic zakjes of handschoenen om je handen heen, lekker laten intrekken vervolgens veeg je het overtollige product af aan een tissue, soft hands!

6 ARG

Gebruik het als haarmasker, of als lichaamsscrub. Daarnaast kan het ook dienen als voedende dagcrème, of lichaamsolie. Hobbitvoeten? Voorzie ze dan van en flinke laag olie, inmasseren, sokjes aan, zodat het kan intrekken en dan weer hetzelfde als met je handen, afnemen met een tissue. Daarnaast is de arganolie zeer zuinig in gebruik, waardoor je wel een tijdje ermee voort kan. Helemaal omdat ze worden geleverd in flacons van 100 ml, verkrijgbaar in de Arganwinkel voor €29,95!

7 ARG

Nu komt het leukste, want arganolie hoort in mijn decembermaand. Het zijn de geuren van oud en nieuw, omdat mijn handen dan droog worden vanwege de gure kou + vuurwerk, slechte combo. Daarom mag ik drie van deze mini’s weggeven, waardoor jij de geur + de werking van de arganolie kan evenaren! AMAZING RIGHT?! 

8 ARG

9 ARG

Wat moet je er voor doen? Heel simpel, vertel wat je gaat doen met oud en nieuw! Het hoort bij oudjaarsdag. De geur, het moet gewoon even door mijn reukorgaan worden opgenomen, maar voor jou in het nieuwe jaar. Dus, vertel. Wat ga jij doen met oud en nieuw?

Heb jij weleens arganolie gebruikt?


36 Comments

 • Velaija

  27/12/2012

  Wat een superleuke winactie, ik doe graag mee (ik gebruik alleen een ander mailadres in.de comments omdat mijn normale het niet doen, dus ik kan niet zo gemakkelijk daardoor benaderd worden achteraf…). Wat ik met oud en nieuw ga doen? Mijn vriend komt hierheen, net zoals mijn opa en oma’s en een paar tantes en dan is het vooral gezellig bij elkaar zitten en vooral veel oliebollen eten, lekker gourmetten en genieten van alle andere gebak dat ik -zoals altijd- ga maken!! Nomnomnomnom!

  Reply
 • Laura

  27/12/2012

  Ohhh, lekker! Dat is een erg fijne winactie! Ik vier oud en nieuw bij mij thuis met ongeveer 16 vrienden. Ik heb geen flauw idee waar ik aan begonnen ben, I know. Samen met een vriendin maak ik wintercocktails en we gaan zelf oliebollen bakken! Ik hoop dat het huis een beetje heel blijft, dan zou het een heel fijn oud en nieuw worden haha :’) En van te voren ga ik eerst lekker fonduen met 6 vrienden.

  Reply
 • Frederieke

  27/12/2012

  Ik ga hopelijk in badjas op de bank zitten met arganolie op mijn huid en in mijn haar, heerrrlijk! :-)

  Reply
 • Lifesplash

  27/12/2012

  Aaaaah, leuke winactie. Maar oké, wat ik ga doen, uhhm. Ik denk ietmieterig Ik hou van Holland kijken en keihard meezingen met Bohemian Rhapsody van de top 2000 als die op 1 staat (vast wel), vervolgens lekker proostje doen en een seconde naar buiten om de buren een gelukkig nieuwjaar te wensen en daarna naar binnen racen om vanuit het raam naar het vuurwerk te kijken.
  Als de dood daarvoor hahaahhaha. Oh en daarna nommie nom in mijn bed snoozen! Heel speciaal. Helemaal mijn manier lol.

  Reply
 • Esther

  27/12/2012

  Bij ons staat de avond in het teken van de kinderen. Mijn eigen zoon en de kinderen van mijn vriend zijn hier.

  Reply
 • pretty beauty land

  27/12/2012

  super leuke winactie! Oud & Nieuw vier ik met de vriendengroep van mijn vriend en mijn vriendinnengroep. Dat beloofd dus een spetterend oud & nieuw. Beter kan ik mij niet wensen!

  Reply
 • Mme Sophistique

  27/12/2012

  Ik heb thuis al een flesje staan van dit wondermiddeltje dus ik laat de wedstrijd aan me voorbijgaan, maar het is inderdaad een geweldig product.

  Reply
 • Lisa

  27/12/2012

  Wat een leuke winactie! Heb het goedje nog nooit gebruikt en ben er wel benieuwd naar. Oud en nieuw vier ik bij de vrienden van mijn vriend. Iedereen gaat lekker drinken (mij waarschijnlijk niet gezien) en stomme spelletjes spelen op de computer/ds/psp. Als het 12 uur is gaan we allemaal naar buiten en krijgt iedereen een dikke zoen!

  Reply
 • Beautydagboek

  27/12/2012

  Ik vier oud&nieuw met mijn vriend en onze vrienden! Met z’n tienen gaan we bij ons thuis er een feestje van maken en lekker hapjes eten, spelletjes doen en iedereen blijft slapen. Super gezellig! Ik zou het super vinden om zo’n flesje te winnen, Heb nl een superdroge huid!

  Reply
 • nienloves

  27/12/2012

  ik hoor van meerdere mensen dat deze fijn is, het lijkt een beetje op moroccanoil, is dat ook zo?

  Reply
 • Elle Eissens

  27/12/2012

  Leuk! Ik wil al tijden arganolie uitproberen, maar het is zo duur! Ik vertrek morgen voor een week naar London om mijn beste vriendin op te zoeken. Ze woont daar sinds september en ik neem haar aan het einde van de week weer lekker mee naar huis! Aangezien ik zelf net terugkom van een halfjaar studeren in Australië, hebben we elkaar nu al bijna zeven maanden niet gezien. We hadden allerlei superleuke plannen (feest!) voor O&N, maar helaas ben ik zo dom geweest om op mijn afscheidsfeestje in Australië mijn enkelbanden te scheuren, dus ik kan niet echt lopen en zit al sinds ik terug ben bijmijn ouders op de bank. Vandaar dat we nog niet echt gave plannen hebben, maar door het weerzien na een halfjaar is een weekje bijpraten & wijntjes drinken al leuk genoeg..! Ik heb om het te vieren een fles champagne gehaald die ik meeneem voor oudjaarsnacht en hopelijk valt er een hele hoop vuurwerk te zien. In elk geval luiden we het nieuwe jaar goed in!

  Reply
 • Als handmasker, dat vind ik nu eens een goed idee! Lijkt me heerlijk!

  Reply
 • Irma

  27/12/2012

  Oeh, klinkt heerlijk!
  Met Oud & Nieuw ga ik verschillende dingen doen, overdag is mijn vader jarig, dus dat gaan we vieren met familie.
  ’s Avonds gaat iedereen weg en nodig ik wat vrienden uit en daar ga ik het nieuwe jaar mee in
  Op Nieuwjaarsdag ga ik met mijn brakke mam een puzzel van 1000 stukjes maken (:

  Reply
 • Lotte

  27/12/2012

  Ooooh, nice! Ik ben gek op arganolie in haarproducten maar ik heb het nog nooit zo puur gebruikt. Ik doe zeker mee met je winactie! Ik ga Oud en Nieuw bij mijn vriend thuis vieren met zijn ouders erbij. Waarschijnlijk gaan we naar slechte stand-up comedy kijken, vooral héél veel eten, om 12 uur naar buiten om het vuurwerk te bewonderen en als dat een beetje klaar is gaan we gewoon naar bed. Nothing special!

  Reply
 • lonnie101

  27/12/2012

  Ik heb er al zoveel over gehoord, maar heb het nog nooit gekocht/gebruikt . Misschien dat ik het nu toch maar eens ga kopen , haha .

  Reply
 • Ayla

  27/12/2012

  Ik heb er ook eens over gelezen, dat het goed was voor je haar! Ik wist niet dat het zo veelzijdig was, echt handig! Moet het toch maar eens uitproberen :) Met oud & nieuw ga ik thuis lekker eten (zoals de hele decembermaand haha) en ’s avonds met vrienden de stad in! Gezellig :) Wat ga jij doen?

  Reply
 • beautyforgirls

  27/12/2012

  Deze heb ik ook. Zelf gebruik ik het als haarmasker, ook erg fijn.
  Liefs, xxxx

  Reply
 • Sophia

  27/12/2012

  Klinkt goed, ik zou heeel graag arganolie willen proberen dus ik doe zeker mee aan de winactie! :) Met oud en nieuw ga ik met mijn gezin bij kenissen gourmetten (alweer haha) en `s avonds gezellig filmpje kijken met zijn allen.. En natuurlijk vuurwerk afsteken :D

  Reply
 • muakissandmakeup

  27/12/2012

  Leuk! Ik ga oud op nieuw gewoon rustig doorbrengen samen met mijn vriend bij mijn ouders thuis. Na nieuwjaar verhuizen we naar het buitenland, dus we willen nog lekker samen genieten. Geen knallende parties dit jaar dus.

  Reply
 • Josephine

  27/12/2012

  Yes, gotta love argan olie! Ik probeer het nu ook uit en het bevalt mij tot nu toe goed!

  Reply
 • Marije

  27/12/2012

  Oh, I’m in! Mijn handen zijn weer kurkdroog (dat worden ze altijd in de winter, vreselijk) dus ik kan wel wat gebruiken. Het klinkt inderdaad als een gouden goedje (qua kleur maar ik doel vooral op de werking, haha). Op Oudjaarsavond ga ik als eerst een olliebollen-deeg maken, mijn pa alle olie in de pan laten doen en dan samen olliebollen bakken! Later op die avond ga ik waarschijnlijk gezellig met mijn familie ouderwets bordspelletjes spelen met de muziek van de Top2000 op de achtergrond. En als het 12 uur is naar buiten, misschien een vuurpijl afsteken, maar vooral iedereen een gelukkig Nieuwjaar wensen. En naar de achterlijke hoeveelheid siervuurwerk van een kennis kijken! Of vanaf het zolderraam, dan heb je uitzicht over heel het dorp. Ik houd van vuurwerk, ghehe. Op Nieuwjaarsdag ga ik vooral… Uitslapen.

  Reply
 • shirley

  27/12/2012

  Ik heb ook argan olie gekocht om te testen. Ik ben er wat lui mee, maar het gaf snel resultaat. Droge huid? Argan olie erop voor een paar daagjes en ik merkte er niks meer van. Stro op je hoofd? Argan olie erin smeren en later uitspoelen en je manen knappen er van op. Amazing goedje.

  Reply
 • Mariëlle

  27/12/2012

  Wij gaan met oud & nieuw als gezin naar een oude schoolvriendin. Daar heb ik sinds 1,5 jaar weer contact mee. Als vanouds, maar toch ook weer niet ;-) We zijn inmiddels allebei moeder. Zij inmiddels van 2 kinderen. Na jaren klikt het weer hel erg leuk tussen ons! Ook de mannen kunnen het goed met elkaar vinden :-P Voor de kinderen is het ook leuk, want onze dochter is een half jaartje jonger dan haar oudste zoontje. Zij kunnen het ook erg goed met elkaar vinden!
  Maar terug te komen op de olie, ben benieuwd of hij voor mij ook goed werkt. Zodra het kouder werd moest ik me eigenlijk dubbel insmeren! Trekt gelijk in en er ontstaat gewoon een witte waas van de droogheid. Zodra ik m’n kleren aan wilde doen, kon ik eigenlijk weer opnieuw beginnen. En jeuken dat het doet! Krab me zelfs soms wel eens kapot. Wat ook lekker is met een olie om na het douchen je eerst in te smeren voordat je je afdroogt. Smeert lekker uit en trekt ook goed in. Het laat geen vet laagje achter. Je hebt daardoor minder olie nodig en doe je ook langer met je flacon!:-)
  Heb jijzelf al leuke plannen voor oud & nieuw?
  Liefs, XxX

  Reply
 • miss073

  27/12/2012

  Klinkt heerlijk!

  Reply
 • Annette

  27/12/2012

  Ik vier oud en nieuw gewoon lekker thuis dit jaar. Blijf om 12 uur binnen (schijterd die ik ben en bekijk het vuurwerk vanachter het raam) hahaha.

  Reply
 • joycelysanne

  27/12/2012

  klinkt goed! arganolie is volgens mij net als BB creams zo’n hype aan het worden, opeens zie je het overal! wat ik met oud&nieuw ga doen? party at my place! ik heb een hele hoop vrienden uitgenodigd, en dan gaan we tot 12 uur bij mij blijven, gezellig zingen, dansen, you name it – en dan met alle jongeren in de buurt een heel groot vuur maken! ik heb er nu al superveel zin in!

  Reply
 • BeautyFrique.com

  27/12/2012

  Leuke winactie! Met oud en nieuw zit ik samen met m’n boyfriend en twee hondjes, Bobby (een chihuahua) en Dunya (een stafford uit het asiel, 12 jaartjes en al grijs) in de Belgische Ardennen.

  Dit jaar voor het eerst alle drukte van de stad ontwijken.. en gewoon.. gewoon genieten van de rust, ruimte, het groen, de boswandelingen, champagne, haardvuur, oliebollen, elkaar en de hondjes :). Wordt vast de leukste oud & nieuw ever!

  Reply
 • debby

  27/12/2012

  Klinkt heerlijk!

  Wat ik ga doen met oud en nieuw: Wij gaan naar vrienden, waar de tafel vol gaat staat met eten. Zo maakt ik kleine quiches van peer en kaneel, geitenkaas balletjes en een tapenade van aubergine. Zullen we champagne drinken en limonchello en vooral erg genieten van het aankomende jaar.

  Reply
 • Natiza

  27/12/2012

  Klikt super goed!

  Reply
 • Tessa

  27/12/2012

  Klinkt erg lekker,
  x

  Reply
 • Deb

  27/12/2012

  Fijne winactie! Ik ben al bekend met dit Marokkaanse wondertje ;-) Dus ik gun het nu aan een ander. Maar ik zal je wel verklappen wat we gaan doen met oud en nieuw.. gewoon tv kijken met flink veel appelflappen en oliebollen, staatsloten dus hopelijk worden we eens miljonair hihi. Oh en last but not least.. een heleboel vuurwerk om te verstoken.. en mee naar de maan te vliegen ;-)

  Reply
 • Judith

  27/12/2012

  Klinkt goed!
  Ik doe niet mee met de winactie, maar met oud & nieuw zit ik gezellig bij mijn familie :)

  Reply
 • Heb al veel goeds gehoord over Argan Olie.
  Veel succes aan de deelnemers!

  Reply
 • Christel

  28/12/2012

  Wat een bijzondere olie, lekker dat die zo multifunctionele werking heeft!

  Wat ik met oud en nieuw ga doen is nog niet helemaal bekend, mijn familie komt bij ons thuis, dus ik heb de keus om het thuis te gaan vieren of bij me vrienden. Maar me twijfel is wel heel groot want ik heb het al jaren niet meer met familie gevierd dus lijkt het me leuk om het weereens te doen dus twijfel!!!!

  Ik heb trouwens helemaal geen ervaring met de Argan Olie

  Reply
 • Wendy

  28/12/2012

  Leuke aktie!! Tja wat ik ga doen ehhh….. Met m’n familie op de bank tv kijken met hapjes en drankjes. En dan vuurwerk afsteken!

  Reply
 • Miss Lady

  29/12/2012

  Wat een leuke actie! Ik ben erg nieuwsgierig naar arganolie, dus leuke manier om het zo uit te proberen.

  Zelf ben ik aan het werk op oudjaarsavond. Wij organiseren een groots oudjaarsfeest tot 3 uur, dan opruimen en dan zelf nog een feestje vieren. Wordt dus een lange nacht, maar wel erg gezellig!

  Dan is het daarna heel welkom om mezelf in de watten leggen ;-)

  Reply

Geef een reactie