High tea’en en workshoppen with Misslipgloss.

Willen jullie mijn levensverhaal horen? Ja? Wat lief! Ondertussen klikt mening man weg en roepen jullie luidkeels “nee!” Dorastyle. Maar mijn verhaal vond plaats op 26 november 2012, dé dag van de ckOne workshop met some amazing dollfaces. Ik ben nog steeds aan het bijkomen van de treinreis.. ik neem je mee in het verhaal, ben je er klaar voor?

1

Om te beginnen bij nummer één, ik mistte bijna de trein, logde verkeerd in – volgens mij – was nog op het verkeerde perron en zo’n loketdouche dacht mij nog even in het ootje te kunnen nemen. Kale knol had het even mis, want ik had haast en was zoals gewoonlijk weer te laat. Snap niet hoe het kan, maar dat wordt nu echt een drama. Geen plek in de trein, wachten, spot gevonden, nieuwe spot en een misselijk ritje naar Amsterdam waar ik Esmay opwachtte, gezellig doorreizen met Lot erbij, totdat twee anderen dames zich bij de groep aansloten op naar Cynthia  – Misslipgloss, niet mijn andere persoonlijkheid, justsaying – , such fun!

2Ik mag dan wel een gekke bek trekken, maar door Esmay wil ik een spiegelreflex. WAUW, ik wist niet dat mijn make-up zo mooi zou overkomen, daarom wilde ik geen spiegelreflex aanschaffen. Ze heeft mij overgehaald, damn girl!

3

Toen we met zijn alle herenigd en geïntroduceerd waren, ging de workshop van start! Tijd om het gezicht te reinigen en vervolgens opnieuw in de leer te gaan over hoe je make-up nou moet aanbrengen. Vele schreeuwen meteen dat zij het al kennen – niet op de workshop hoor! – maar in het algemeen, maar dat is echt onzin. Iedereen heeft namelijk een andere manier van opmaken, dat vond ik trouwens één van de leuke dingen van de workshop. Je ziet elkaar zichzelf opmaken, maar je kunt zoveel van elkaar leren, heel inspirerend!

4

De workshop werd verzorgd door visagiste Esther Oosterbeek, met de producten van Calvin Klein. We werkten in verschillende stappen, van de verzorging tot aan de wenkbrauwen, maar ook het liften van je ogen. Alsof ze mij gebeden had verhoord, ik ben altijd van het liften + shapen/contouren en voornamelijk highlighten, you know!

5

Esther gaf veel nieuwe tips, maar ook de technieken. Ik blijf het zeggen, maar als iemand wordt opgemaakt, vind ik het gewoon fascinerend. Als je zelf bezig bent, let je op hoe je het aanbrengt, zoals de plek en of het allemaal wel op rolletjes loopt. Is iemand anders aan het werk, dan neem je ook de techniek mee onder de loop. Moet je maar eens gaan opletten, daar leer je namelijk heel veel van!

6

De workshop was goed verzorgd met prachtige cupcakes, frisdrank en vooral veel gezelligheid! Het was ook echt ontzettend gaaf om andere bloggers te ontmoeten, ook omdat ik nog nooit andere dames had gemeet. Zenuwachtig like hell, believe me. Ging bijna van mijn stok, maar ik heb het overleefd en hoe! Een leerzame ervaring op allerlei vlakken, vooral heel gezellig ook om even een babbeltje te maken met anderen die de passie delen. Bedankt voor de leuke, maar vooral leerzame middag dames!

Heb jij weleens een workshop gevolgd?

Too bad, WordPress zal helaas niet veranderen. Kun je niet inloggen, of lukt het niet om te reageren? Voer dan je website in bij het e-mailadres vakje en plak daar achter @Hotmail.com. Dan zal hij vervolgens gewoon door komen.

Bron foto’s: Alaesmay.nl + Lottelovesbeauty.nl

41 Comments

 • Amanda

  28/12/2012

  Klinkt als een hele gezellige dag! En dat palette ziet er zo mooi uit :O

  Reply
 • nienloves

  28/12/2012

  klinkt heel leuk! ik heb nog nooit een workshop gevolgd, lijkt me wel super leuk :)

  Reply
 • joycelysanne

  28/12/2012

  klinkt als een leuke dag!

  Reply
 • lonnie101

  28/12/2012

  Ziet er ontzettend leuk uit , !

  Reply
 • Lisa

  28/12/2012

  Klinkt als een leuke ervaring!

  Reply
 • femketje

  28/12/2012

  ik was ook uitgenodigd maar kon niet komen ivm werk en wacko lange reistijden :(
  had je graag eens in real life gezien!

  Reply
  • fleursbeautytips

   30/12/2012

   Oh wat jammer dat je niet kon! Ik zou jou graag eens willen ontmoeten een keer. Laat me vooral weten als je een keertje in de buurt bent van Utrecht (Adam kan ook). Jij zit zo ver weg ja in Zeeland. Echt zonde dat de reistijden zo waardeloos zijn! :( Groetjes!

   Reply
 • Deb

  28/12/2012

  Super leuk om jouw verslag hierover eens te lezen. Geweldig dat je dit hebt meegemaakt, lijkt me een amazing ervaring!!

  Reply
 • Sylvana

  28/12/2012

  Leuk zeg!

  Reply
 • Esmay

  28/12/2012

  Hihi! Jaaa, zeker een spiegelreflex aanschaffen jij haha! Je make-up zat geweldig (voor én na de workshop)! Ik vond het echt SUPERgezellig en ik wil jou echt nog heel graag weer zien, je bent zo’n leukerd jij! <3

  Reply
 • beautyforgirls

  28/12/2012

  Wat leuk en gezellig.
  Liefs, xxx

  Reply
 • Irma

  28/12/2012

  Het ziet er supergezellig uit en die ckONE producten… *smelt*

  Reply
 • anitavanooijen

  28/12/2012

  Ziet er mooi uit! x

  Reply
 • xaveenia

  28/12/2012

  Klinkt als een gezellige dag! Leuk zo met al die bloggers bij elkaar :D

  Reply
 • Renate

  28/12/2012

  Het klinkt als een leuke dag! En het palletje ziet er zo mooi uit <3.

  Reply
 • Christel

  28/12/2012

  Wauw klinkt allemaal leuk, inderdaad wel spannend om elkaar dan ineens te ontmoeten maar lijkt me echt supergaaf als je met allemaal mensen bent, die dezelfde interesses hebben! Die oogschaduwpallete van Calvin Klein zien er echt mooi uit trouwens ! Die workshop die je gehad hebt klinkt interessant, zou ik ook wel willen lijkt me super leuk en leerzaam.
  En inderdaad imschien kan je al opmaken op joun manier, maar op de manier hoe andere het doen kan je altijd nog wat van meenemen en leren :)

  Reply
 • Christel

  28/12/2012

  ( het is trouwens mij reactie hierboven met de naam christel maar hij had een verkeerd account gepakt perongeluk, dat is me oude :)

  Liefs cornelia

  Reply
 • Monique

  28/12/2012

  Klinkt super leuk en gezellig!

  Reply
 • Allissa

  28/12/2012

  klinkt als een leuke leerzame dag :D

  Reply
 • theBlondBeauty

  28/12/2012

  Heel leuk om te lezen zeg! Ik wil zelf ook een spiegelreflex camera kopen. Nog even doorsparen maar, haha. x

  Reply
 • Make Up For Women

  28/12/2012

  Lijkt me een supergezellige dag! xoxo

  Reply
 • Yak Man

  28/12/2012

  leuk dat je daar heen ben geweest zeg! :o

  Reply
 • redhotjillypeppers

  28/12/2012

  Het lijkt me wel eens leuk om zo’n workshop te volgen. Mooie foto trouwens :)

  Reply
 • Lotte

  28/12/2012

  Echt superleuk dat je was uitgenodigd! Wel echt balen dat de dag meteen zo slecht begon!

  Reply
 • Hanna

  28/12/2012

  Wat ziet dat er allemaal leuk en professioneel uit! En ik wil ook een spiegelreflex vooral nu mijn camera het half heeft begeven! liefs.

  Reply
 • mysupersweetlife

  28/12/2012

  Erg leuk geschreven. Ik heb ooit eens een workshop gevolgd van Lotte van madamlotte.nl , Weet niet of je haar kent..
  Liefs

  Reply
 • muakissandmakeup

  28/12/2012

  Klinkt heel erg leuk!

  Reply
 • Eline

  28/12/2012

  Lijkt me echt leuk om andere bloggers te ontmoeten!

  Reply
 • Kayla

  28/12/2012

  Het ziet er heel leuk uit, zo’n workshop!

  Reply
 • Jana

  28/12/2012

  Wat leuk! :D xx

  Reply
 • glasmetwater

  28/12/2012

  Klinkt als een leuke, maar drukke dag! Zelf ben ik nog niet naar zo’n workshop gegaan, maar het lijkt me wel heel leuk :)

  Reply
 • bonjourSophie

  28/12/2012

  Het klinkt allemaal heel leuk en leerzaam! Dat oogschaduwpalet ziet er trouwens prachtig uit!

  Reply
 • Natasja

  28/12/2012

  Zo leuk dat je daar naartoe mocht! :) Had al een verslagje gelezen bij Esmay. Haha, story of my life, te laat komen…

  Reply
 • Dat leek me nu eens een super leuke dag, lekker allemaal een gemeenschappelijke hobby aan het uitoefenen :)

  Reply
 • Shelly

  28/12/2012

  Leuk artikel! =D Ik zou ook wel eens een leuke workshop willen bijwonen!

  Reply
 • Nicky

  29/12/2012

  Wat leuk dat je daar aanwezig was! Je kunt tijdens een workshop zoveel leren. Ik heb zelf pasgeleden de hand en nagelverzorging workshop van Herôme gedaan. Was erg leuk!

  Reply
 • Lotte

  29/12/2012

  Het was zoooo leuk! <3 En jemig, jouw treinreis was dus ook al een ramp? Mijne ook, haha! Maar ik wil je snel weer zien hoor, 't was zo gezellig! :D

  Reply
 • Ik ben erg benieuwd naar deze make-up, wat vond je van de kwaliteit? Is ’t de moeite?

  Reply
 • fleursbeautytips

  30/12/2012

  Ik vond deze middag ook geweldig gezellig én leerzaam :) Leuk verslag! Ik ben er nog steeds niet aan toe gekomen om het verslag af te schrijven haha. Ben altijd met duizend dingen tegelijk bezig en komt daardoor lang niet alles af. Wat zijn die producten uit de goodiebag mooi hè! Wie weet tot een volgende blogger/Event meeting meis. Was erg leuk jou en de anderen te ontmoeten!

  Reply
 • Josephine

  30/12/2012

  Oooh als je een spiegelreflex gaat nemen, dan worden de foto’s nog mooier en dan zien we de looks nog beter en dat is pretty awesome :D

  Reply
 • Evelien

  07/01/2013

  Klinkt als een geslaagde middag! Had al een verslag ervan gelezen, leuk.

  Reply

Geef een reactie