Voornemens van 2012 behaald? Of gefaald?

Voornemens, vorig jaar schreef ik ze met veel enthousiasme en zag ik mij dagelijks facecharts gaan tekenen. Mooie creaties hebben ze opgeleverd, maar hield ik het een jaar vol? Hoe zou het blogvoornemen zijn verlopen? En wie kan zich nog de andere voornemens herinneren? I know right, de helft ben ikzelf ook vergeten. Maar heb ik werkelijk gefaald met mijn voornemens voor 2012?

1

Laten we beginnen met het slechte nieuws, namelijk de voornemens die ik niet heb behaald. Sowieso is dat de Facechart-challenge, misschien komt hij je nog bekend voor, maar ik neem aan van niet. Om je geheugen snel op te frissen, dagelijks een facechart maken, zodat ik aan het einde van het jaar 365 looks had die ik ooit kon gaan namaken.

2

Waarom heb ik hem niet behaald? Het is verdomd moeilijk om op papier te teken – zelfs speciaal papier wat steviger is, lukte niet – daarnaast pakte de kleuren heel anders uit op mijn oog, waardoor het plaatje snel niet meer klopte. Ook vond ik ze heel veel op elkaar gaan lijken, na enkele pogingen + ooglooks ben ik ermee gestopt. Wel heb ik er twee look van nagemaakt: hier vind je look 1 en hier nummer 2.

3

Personal: Daarnaast had ik nog persoonlijke doelen, zoals leren koken. HAHA, niet gelukt. Waarom niet? Geen tijd voor, maar ik kan nu wel retegoed pizza maken, zelfgemaakt, inclusief de bodem + sushi! Deels geslaagd? Meh, nee. Sparen? Wist niet dat ik die er tussen had gezet, keihard gefaald. Plannen? Die neem ik mee naar volgend jaar. Ook niet gelukt.

4

Het goede nieuws is dat ik eigenlijk best wel veel van mijn voornemens heb gehaald, mag ik daar trots op zijn? Het zijn Beauty Koning-voornemens, zoals bloggen. Dat doe ik nog steeds, in april blog ik namelijk alweer twee hele jaren en met meer plezier dan ooit! Dik vet geslaagd!

5Wazig, maar het gaat niet om de look. Wel om de highlightaaa!

Mijn make-uptechnieken wilde ik verbeteren, wat uiteindelijk zeer goed is gelukt. Daarnaast begrijp ik de lijnen deels in mijn gezicht, weet ik waar ik moet shapen + highlighten en gaat de winged eyeliner steeds beter. Mijn wenkbrauwen heb ik gevonden en zullen voorlopig mijn zij niet verlaten. Geslaagd.

6

De projecten verlopen niet zo heel soepel, ik gooi jullie er niet mee dood, maar ze zijn nog steeds aanwezig. Hier en daar popt er een graffiti-look voorbij, of zijn het de NFL teams waarmee jullie te maken krijgen. Daarnaast heb ik ook nog persoonlijke projecten waar ik mee bezig ben, daar gaat het op zich wel oké mee. Het kan beter, maar tijdgebrek, volgend jaar zal ik hiermee verder gaan, maar niet als voornemen, want het blijft gewoon in leven! Gecanceld.

7

Mijn laatste voornemen was om de ingrediënten in producten te leren kennen, well.. I did it! Weet je hoe ingewikkeld dat is? Damn, beetje onderschat, maar het lukt mij nu steeds vaker om te ontcijferen of er siliconen, parabenen, alcohol of parfum in zit. Daarnaast leerde ik ook dat het eerste ingrediënt op de lijst het meest bevat van het product. Geslaagd, still in progress.

8

Zo slecht heb ik het nog niet gedaan, ondanks dat ik ondertussen meerdere dingen heb laten vallen, maar daar schreef ik over + dat waren geen voornemens. Volgende week komen mijn nieuwe voornemens online – handig om te publiceren, kan ik het niet vergeten – daarnaast moet ik mijzelf blijven uitdagen, anders raak ik verveeld, you know!

Hoe zijn jouw voornemens verlopen?

Bron foto’s: Weheartit.com + Google.nl

29 Comments

 • Velaija

  28/12/2012

  Mijn voornemens van afgelopen jaar… Nou, als ‘kamer regelmatig opruimen’ op mijn lijstje stond ben ik in ieder geval héééééél hard gefaald, want op die twee opruimdagen na is mijn kamer al een jaar lang een slagveld… Misschien moet ik dat toch maar eens groot ophangen in mijn kamer!

  Reply
 • Shelly

  28/12/2012

  Leuk artikel =D

  Reply
 • Lifesplash

  28/12/2012

  Neeeeetjes Cynth! oké, misschien niet in alles geslaagd, (ik leer je wel koken lol). Maar het is wel netjes! Make-uptechnieken zijn natuurlijk important en daar ben je kei en kei goed in. Oja en nu iknde face charts zie, schiet me binnen dat ik daar ook wat mee wik nu haha!

  Reply
 • Nicky

  28/12/2012

  Leuk artikel. Dat niet alles behaald is is natuurlijk niet erg, je hebt je best gedaan en zoals je zelf schrijft; tijdgebrek. En dagelijks een facehart maken vergd heel veel tijd. Ik wil je dan ook feliciteren met de doelen die je hebt gehaald.
  Voor 2012 had ik eigenlijk niet zozeer doelen gesteld, maar voor 2013 ben ik ermee bezig.

  Reply
 • redhotjillypeppers

  28/12/2012

  Mijn voornemen voor 2013 is minstens 1x per maand sushi eten :’)

  Reply
 • beautyforgirls

  28/12/2012

  Je hebt het zeker niet slecht gedaan.
  Ik doe niet meer aan voornemens.
  Liefs, xxxx

  Reply
 • Amanda

  28/12/2012

  Wat leuk om te lezen! Mijn project The City staat nu ook op een laag pitje, maar ben van plan er wel weer mee aan de slag te gaan! Voor dit jaar is het toch wel sparen voor ons eigen huisje!

  Reply
 • Hmmm sporten was er eentje: alleen maar in de zomer gehaald toen ik lekker aan ’t skaten ging…drie maanden gedaan toen kwam het slechte weer… Sparen: niet gehaald. Zoveel mogelijk naar Londen: redelijk gehaald maar kan beter! Jij deed het best goed!

  Reply
 • Ik doe nooit voornemens, kan ik ook niet falen hahaha

  Reply
 • cornelia

  28/12/2012

  Leuk lijstje Cynthia,
  Jammer dat je niet al je doelen hebt behaald, maar toch een aantal! Het is ook hartstikke lastig om alle doelen te behalen, want van tevoren kan je niet weten hoe het jaar verloopt!
  Weet je uit je hoofd welke ingrediënten niet goed zijn? En hoe heb je dat geleerd :)?

  Liefs,

  Reply
 • Laura

  28/12/2012

  Ik doe niet meer aan voornemens, haha. Ik faal serieus al-tijd :’)

  Reply
 • Jorinde

  28/12/2012

  Volgens mij heb ik geen voornemens haha.

  Reply
 • dppz

  28/12/2012

  Ik doe eigenlijk nooit aan voornemens. Wel heb ik voor aankomend jaar doelen opgeschreven die ik wil behalen, soort van The secret idee.

  Reply
 • nienloves

  28/12/2012

  leuk artikel! ik faal meestal in mijn goede voornemens, maar 2013 ga ik zeker proberen om het vol te houden (dat zeg ik elk jaar)! De ingrediënten in producten probeer ik ook te kennen, maar ik snap er niks van haha

  Reply
 • Linda

  28/12/2012

  Leuk artikel. Ik doe niet aan voornemens… Kans is te groot dat ik ze niet waar maak haha

  Reply
 • beautiesatwork

  28/12/2012

  ik maak nooit voornemens want ik hou ze toch niet vol xD

  Reply
 • Josephine

  28/12/2012

  Cynthia, wat heb je het jezelf moeilijk gemaakt. Die eerste alleen al, 365?! Dat is een beetje veel. Oh trouwens, het waren er dit jaar 366, schikkeljaar haha. Het bloggen en de make-uptechnieken is zeker geslaagd! Wat goed van de ingrediënten, daar kijk ik eigenlijk nog steeds niet naar. Ik heb vorig jaar op 1 januari goede voornemens op mijn blog gezet, maar die kan ik mij niet meer herinneren haha. Zal ze waarschijnlijk weer op 1 januari op een rijtje zetten.

  Reply
 • anitavanooijen

  28/12/2012

  Hahah mijn goede voornemens heb ik allemaal niet gehaald dus die neem ik weer mee in het nieuwe jaar!

  Reply
 • femketje

  28/12/2012

  voor zover ik me kan herinneren heb ik geen goede voornemens gesteld anders dan afstuderen… en dat is gelukt XD

  Reply
 • Lotte

  28/12/2012

  Wat goed dat je zoveel van je voornemens hebt behaald! Knap hoor, ’t is best lastig om ze te voltooien. Zelf heb ik geen voornemens vastgesteld voor het afgelopen jaar. Misschien ga ik dat dit jaar maar weer wel doen, eens kijken of het wat wordt!

  Reply
 • Danielle

  28/12/2012

  Leuk om te lezen. Je moet denk ik niet zoveel van jezelf verwachten want elke dag een face chart maken is ook echt heel moeilijk. Vind het wel knap dat je het geprobeerd hebt. Verder heb je ook veel wensen wel behaald en dat vind ik echt heel knap! :D

  Reply
 • Irma

  28/12/2012

  Wow, jij had veel voornemens! Ik was de helft alweer vergeten (:
  Ik had volgens mij geen voornemens gemaakt, maar dit jaar ga ik dat denk ik wel doen (:

  Reply
 • Renate

  28/12/2012

  Leuk om te lezen! Ik weet mijn voornemens van vorig jaar niet helemaal meer, want ik heb het niet opgeschreven haha, maar het waren volgens mij dingen als: angsten overwinnen, leren plannen en meer naar buiten gaan & dit heb ik allemaal behaald yeah! ik ben er nog steeds verbaasd over dat ik best wel goed kan plannen voort haha, maar ik moet ook maar is voornemens voor volgend jaar gaan bedenken! (:

  Reply
 • Monique

  28/12/2012

  Leuk dat je er op terug komt en je mag zeker trots zijn dat er veel geslaagd is van je plannen!

  Reply
 • shirley

  28/12/2012

  Super leuk om te zien welke doelen zijn geslaagd en welke nog niet. Je bent goed bezig geweest dit jaar. Op naar volgend jaar met evenveel of meer succes!

  Reply
 • ValleyDoll

  28/12/2012

  Nou, das toch behoorlijk goed behaald ! En je make-up skills zijn awesome !

  Reply
 • Jana

  28/12/2012

  Heb je goed gehaald! :) x

  Reply
 • sheelaaa

  29/12/2012

  Ohh wat leuk, een van mijn voornemens was ook leren koken en het is heel goed gelukt. Ik kan een stuk of 7 gerechten meer maken dan vorig jaar, yeay!

  Reply
 • Deb

  02/01/2013

  Toch behoorlijk geslaagd!! Ik wil ook meer weten over ingrediënten van cosmetica dat blijft me fascineren ook al vallen er af en toe flinke lijken uit
  de kast IIEEAAKS! Ik heb zelf nooit echt doelen. Ik maak het hele jaar door
  plannen en met een beetje geluk maak ik ze meestal wel waar.

  Reply

Geef een reactie