Dé impossible Challenge Meets Cynthia!

Uitdagingen, ik ga ze maar al te graag aan! Zelf moet ik mij altijd blijven motiveren door middel van sprongen die ik nooit maak, of eens in de zoveel tijd. Gewoon het hele comfort zone-gedoe, daar heb ik het wel vaker over. Maar dit was toch wel heel uniek! Twee lovely ladies Sher en Xan gaven mij een challenge waar ik U tegen zij. Het mocht een look worden met make-upkwasten, maar niet blenden. NO BLENDING?! Oh noesh.

1 S

Creatief met de 120 palette in mijn hand ging ik aan de slag. Zo moeilijk kon dat ergens ook niet zijn. Kwasten waren toegestaan, maar de blending brushes moesten blijven liggen. Het mocht een runway look worden, gewoon out going, of juist weer heel rustig, maar dat kon ik ergens niet over mijn hart verkrijgen.

2 S

Geen dagelijkse kleuren, maar een beetje buiten de standaardnorm. Paars is mijn haatkleur, maar onbewust koos ik daarvoor. Raar hé? Ik voelde het aan! Dit moest hem worden, met veel uitspattingen, heel veel producten.. het waren er veel, grotendeels de High Tech Lighter van de Make Up Store gemengd met enkele oogschaduws.

3 S

Basissen en veel glitters, paars uit de 120 palette en natuurlijk verschillende kwasten. Natuurlijk begon ik met de Too Faced Shadow Insurance, gevolgd door een blending brush die ik in mijn arcadeboog zette. Ja, ik ging de mist in! Automatisme, hoe erg?! Gelukkig had ik het meteen door en verving ik de kwast door een platte brush.

4 S

Het moest iets met veren krijgen, beetje het pauwidee. Daarnaast was het nog een look die ik wilde uitproberen, maar zonder blenden ging het toch wel een stapje de moeilijke richting op. Beide dames waren gefascineerd door de rainbow look, waardoor ze vroegen of ik ook een look kon maken die niet zo charmant was. Niet zeer een verleiding voor het oog, kortom gewoon lelijk. Uh, crap.

5 S

Het idee van de dames vond ik zo amazing, het concept is natuurlijk masterlijk! Soms ga ik er heel erg in op, waardoor ik ook wat Platina mengde met mijn foundation, een witte highlighter over het gehele gezicht aanbracht, gefocust op de jukbeenderen + neusbrug. Paarse lippen, inclusief een oogschaduw eroverheen. BAM, niet één keer geblend!

6 S

Amazing, really amazing challenge. Het heeft een nieuwe deur voor mij geopend in de make-up + één van mijn dingen behaald op de lijst en niet blenden. God, nooit verwacht dat ik dat zou overleven! Niets is geblend, maar het was gewoon een kwestie van het vals benadrukken van sommige stukken. Bedankt Sher en Xan voor de mind-blowing challenge!

Gebruik jij je blending brush dagelijks?


49 Comments

 • ellis1993

  29/12/2012

  Wauwie, supertof!

  Reply
 • Velaija

  29/12/2012

  Wat een prachtige look! Niet helemaal geschikt om mee naar de supermarkt te gaan (haha :p) maar ik vind hem eigenlijk wel vogue waardig!

  Reply
 • Lifesplash

  29/12/2012

  Zoals Velaija al zegt, heel mooi vogue waardig! Ik blij versteld staan van jou creativiteit Cynth, heel gaaf. Praaaachtig dit! Ik denk dat jij daardoor ook onderscheid met andere bloggers, de geweldige looks. Props lady!

  Reply
 • Beautydagboek

  29/12/2012

  Jeetje, je zou visagist moeten worden! Ik vind je creaties echt prachtig en heel arty farty ;)

  Reply
 • mooie kleuren!

  Reply
 • redhotjillypeppers

  29/12/2012

  Echt heel knap gedaan. Je blijft me verbazen ! :)

  Reply
 • MissEvie.nl

  29/12/2012

  Ohh wow, wat een kunstwerk Cynth! Verbazingwekkend mooi gedaan, je kan zo de catwalk op ;-)

  Reply
 • Amanda

  29/12/2012

  Cyn deze is amazing! Wauw, wauw, wauw. Helemaal mijn smaak!

  Reply
 • Natasja

  29/12/2012

  Wauw Cynth! Knap gedaan. :) Heel erg mooi!

  Reply
 • Christel

  29/12/2012

  Wow ! Super vet, ziet er echt heel cool uit!

  Reply
 • Jorinde

  29/12/2012

  Je kunt zo de catwalk op lady. Heel gaaf gedaan :-)

  Reply
 • Nena

  29/12/2012

  Wow ziet er wel cool uit!

  Reply
 • lonnie101

  29/12/2012

  WOW ! Cool .

  Reply
 • Lotte

  29/12/2012

  Whoooo, supercool! Zulke creaties zie je inderdaad weleens terug op de catwalk. Héél tof! En dat zonder te blenden, I love it. Ik kan echt niet zonder mijn blendingkwast, maakt elke look echt zoveel mooier!

  Reply
 • jlovesbeauty

  29/12/2012

  Wauw wat heb je toch veel talent! Dit is echt één van mijn favoriete looks die je al maakte! Echt prachtig!!

  Reply
 • Laura

  29/12/2012

  Wauww, Cynthia! Wat ziet dit er gaaf uit joh!

  Reply
 • beautiesatwork

  29/12/2012

  de ogen doen me echt denken aan een mooie tropische vogel :)

  Reply
 • Renate

  29/12/2012

  Wauw, wat gaaf! Ik vind ook de kleuren geel met paars een hele mooie combinatie!

  Reply
 • Tessa

  29/12/2012

  wauw, super mooi gedaan
  x

  Reply
 • Paola

  29/12/2012

  Wauw echt prachtig!

  Reply
 • Allissa

  29/12/2012

  Ik vind ‘m echt heel erg tof. Lijkt net alsof je éen of andere koning bent van één of ander buitenaards gebeuren. De combinatie van paars en geel vind ik erg leuk!

  Reply
 • daniellespringer

  29/12/2012

  Heftig. Knap gedaan, ziet er echt heel gaaf uit!

  Reply
 • lonnie101

  29/12/2012

  Zou je misschien een ice princess look willen maken? :) Lijkt me namelijk erg leuk !

  Reply
 • Angelique

  29/12/2012

  word ik even van mijn stoel geblazen! Wauw gaaf gedaan meis!

  Reply
 • Sophia

  29/12/2012

  Niets is impossible voor Cynthia als het om makeup gaat haha ;) Wat heb je een mooie look gemaakt zeg! Heel knap gedaan! :D

  Reply
 • michelleeeex

  29/12/2012

  Woooow ik schrok me dood joh hahaha! Zó cool, mindblowing.

  Reply
 • Monique

  29/12/2012

  Wow je hebt je echt lekker uitgeleefd! Super gave look!

  Reply
 • shirley

  29/12/2012

  Super cool. Kan zo in een blad of op de catwalk. 0.o Amazing!

  Reply
 • femketje

  29/12/2012

  wauwzers :D awesome met de lipkleur er bij <3 love it!

  Reply
 • nienloves

  29/12/2012

  wow heftig haha! de kleuren staan wel mooi bij elkaar!

  Reply
 • beautyforgirls

  29/12/2012

  Wauw, zo gaaf gedaan <3
  Liefs, xxx

  Reply
 • Lies

  29/12/2012

  Wat een leuke challenge en het resultaat is ook zo mooi! Echt geweldig gedaan! Ik moet eerlijk bekennen dat ik eigenlijk pas sinds een paar maandjes een blending kwast gebruik, maar nu ik hem eenmaal heb gebruik ik hem wel elke keer.

  Reply
 • Paars je haatkleur?! Het is juist mijn favoriete oogschaduwkleur!

  Reply
 • muakissandmakeup

  29/12/2012

  Gaaf :-)

  Reply
 • Deb

  29/12/2012

  Damn baby! Zo trots als een Pauw mag jij op deze amazing creatie zijn. Ik vind het zo verschrikkelijk creatief! Het is gewoon een schilderij wat jij op je face hebt geproduceerd! Unbelievable! heel mooi gedaan. Nu is ‘my mind (een keertje) blown (to pieces!) away (to Tokyo of nog verder ;-) !!.

  Reply
 • xxxJudithh

  29/12/2012

  Wow wat een gave look, hij kan zo door naar de catwalk!
  Ik vind hem echt heel geweldig, je challenge is zeker geslaagd :)

  Reply
 • Jana

  29/12/2012

  Wow ziet er zo cool uit! :D x

  Reply
 • Jeanine

  30/12/2012

  WOW super gaaf!
  Het staat ook nog eens geweldig!
  En heeeel knap dat je niet een keer geblend hebt, we weten allemaal hoe zeer je van blenden houdt! :-D

  Xxx

  Reply
 • Sherr

  30/12/2012

  I Love it!!!!!!!!! :D Ik wist wel dat jij iets super moois zou maken :D Het kan zo in een magazine! Thanks for accepting the challenge <3

  Reply
 • Make Up For Women

  30/12/2012

  Werklijk prachtig!! xoxo

  Reply
 • Bo

  30/12/2012

  Wauw, echt super gedaan! Zelfs dit staat je geweldig!! I love your work <3

  Reply
 • Irma

  30/12/2012

  Awesome! Je look lijkt een beetje op die uit de film Black Swan, alleen dan minder zwaan-achtig en meer pauw-achtig (:

  Reply
 • labels or love

  30/12/2012

  wauw, prachtig! Echt goed gedaan!

  Reply
 • Josephine

  30/12/2012

  Whutwhut, dat noem je pas een challenge. Een look zonder blenden lijkt mij zo moeilijk, maar wauw, you did a great job :D

  Reply
 • Shelly

  30/12/2012

  Is toch wel ‘mooi’ uitgepakt! =D

  Reply
 • bonjourSophie

  31/12/2012

  Waauw, wat een gave look! Echt zo’n look waar je modellen wel mee over de catwalk zou zien lopen!

  Reply
 • Xan

  01/01/2013

  Hey lady, Ik ben een beetje delayed met reageren door mijn vakantie in Su =P. Maar wat een coole look zeg. I love it. Thq for accepting the challenge. Het is echt mooi geworden. Wat grappig dat je ook eerst begon met blending en dacht Oh NOOO. Hahahah Echt tof dat het je gelukt is. =D Ik zie het ook echt helemaal gestyled met kleding in een modeblad. Hhaahhaha. Haute Couture.
  Happy New Year nog btw.
  Love,

  Reply
 • Yak Man

  02/01/2013

  woow, dat ziet er zo gaaf eruit zeg! En helemaal niet geblend, holy. :o

  Reply
 • Juudith

  08/01/2013

  Okaaaay dit vind ik echt je beste en meest geweldige look Evahhh!!! echt super wauwhh! die kleuren en die combinatieee GEWELDIG!!!

  Reply

Geef een reactie