Goddelijke momentjes in life!

Goddelijke momentjes waar je even de tijd voor moet nemen om ze door te lezen. Een warm fleece dekentje met een kopje chocolademelk waarin de marshmallows liggen te weken. Tijd voor jezelf, genietende minuten of gewoon omdat het van mij moet! Joke, niets moet. Maar als je dit leest, is je dag goed, helemaal als het bij jou gaat gebeuren of al is gebeurd!

1

Dit is zó waar! Ik word altijd vrolijk als ik thuiskom in een lekker ruikend huis, maar dan wel met lekker food. Anders nevermind.

2Een chaos minder in mijn hoofd, want ik moet er nog een make-uplook bij bedenken + extra minuten langer slapen. Wat ook fijn is, is een nieuwe outfit die klaarligt voor morgen met net gekochte kledingstukken.

3AWH YEA. PopcornQueen. POPPOP.

4Je moet ergens heen, maar je hebt een ruftpoppen abonnement, waardoor je niet buitenhuis kunt internetten. Free Wi-Fi, lifesaver! God bless the person who de free Wi-Fi heeft uitgevonden.

5Ik heb er altijd ruzie mee, maar zodra het goed zit, wil ik echt zo stil mogelijk blijven zitten, zodat alles perfect op zijn plek blijft.

6Jap, ik ben een knol die het altijd koud heeft. Daarom is een hoody/trui/wol/schaap gewoon hartstikke lekker op regenachtige dagen!

7 Soms voel je het gewoon, dit is hem! 500 Keer op repeat + 300 keer terugspoelen, hihi.

8Het mag dan wel weer voorbij zijn – too bad – maar men laat de brandende lampjes nog een tijdje hangen. Zelf geniet ik er nog elke dag van!

9Breken, tijdje vasthouden totdat alles mooi verlicht is en dan ermee gooien. Leuke bezigheid!

10Mijn moeder is een kokende god, no joke. Ze maakt gerechten waar je U tegen zegt, daarnaast is ze goed in het maken van pasta’s.. cupcakes.. broden.. die walnootkoekjes.. de mie! MIE HOEN. Ofzo. Taco’s, oh goddelijk! Haar soepen, serieus! Geen lawaaiwater, maar maaltijdsoepen met overheerlijke smaken. SNERT! God, ik kan zo uren doorgaan.

11ME LIKE. Ik werk sommige dagen ook nog in de avond, zodat ik een extra dag vrij ben, gewoon omdat ik het haat om doordeweeks vrij te zijn. Kaats mij gewoon een lang weekend, dan maak je mij echt gelukkig, haha!

12Hiervan krijg ik het bazengevoel, gewoon omdat je dan zo verbaasd bent! “Huh, nu al?!” Jullie herkennen het vast.

13Masterlijk.

14Hier houd ik van, daarom plan ik ook veel leuke dingen aan het einde van een week – tenzij ik vrij heb – maar anders schiet het niet op. De kerstdagen heb ik naar uitgekeken, alsof mijn leven er vanaf hing! Hing het ook, nouja.. de amandelkapper you know. Daarnaast ben ik nog steeds gek op oud en nieuw + de sfeer in huis en rondom de feestdagen. Heerlijk!

15Kan je goed vertellen? Dan kan ik uren luisteren. Je mag dan ook door blijven praten! Op school had ik enkele leraren die konden vertellen als bootwerkers, zo inspirerend.

16Enough said.

17Uch, ik moet naar .. JOKE WEEKEND!”

18Films kijken alsof er geen morgen is, met food.

19Dat is best hilarisch, of juist heel schattig.

20 Vooral buiten op de straten, click clack.

21In de winter met kaarslicht, gezelliger kan het niet worden!

22Amazing feeling, maakt ook meteen mijn dag goed!

23Plannen en vervolgens opvolgen, niet voor mij weggelegd. Als het eenmaal lukt, ben ik dan ook reteblij! Of als iets uitpakt zoals ik had gehoopt dat het ging, intens gelukkig. Voldaan is het juiste woord.

24

Ja, ik werk mij uit mijn naad. Nooit gedacht dat ik een workaholic zou worden. Soms werk ik liever dan dat ik even een film ga kijken, of dat ik iets anders heb gepland.. dit moet af! Dan cancel ik weleens mijn afspraak, call me crazy. Maar zodra iemand zijn waardering uit over het werk wat ik doe of heb gedaan, kan dat echt heel veel voor mij betekenen.

25In de trein starend naar mensen op het station, achter mijn zonnebril of een glaasje in het uitgaansgelegenheid. Zelf doe ik het heel vaak, puur omdat sommige mensen heel inspirerend kunnen zijn. Het klinkt raar, maar ga maar eens mensen observeren, of hoe zij eruit zien. Dat is zo ontzettend leuk. Nee, ga niet stalken. Dat is eng.

26De decembermaand geuren kwamen vele bekend voor, maar vuurwerk + kaneel = december voor mij!

27Mij kan je niet gelukkiger maken op oud en nieuw. Maar ik wil het wel zelf afsteken, gniffel.

Dat hebben we nodig in het nieuwe jaar, oppeppers om er weer tegen aan te kunnen! Weet je dat je iemand ook kan opvrolijken met een complimentje over zijn/haar werk of uiterlijk? Serieus, doet meer dan je denkt! Of neem de tijd om je eens lekker op te maken, zodat je make-up perfect zit, doet ook wonderen.

Herken jij jezelf hierin? En wat is voor jou een goddelijk moment?

Bron foto’s: Tumblr.com

24 Comments

 • Labels or Love

  01/01/2013

  Heeeeel leuk artikel! Echt bij elke afbeelding denk ik: ja da’s waar, ja dat vind ik ook super fijn, oeeeh ik ben niet de enige die dat doet (op de people-watching). Super dat je ook nog zelf iets schrijft bij alle afbeeldingen, dat maakt dit artikel nog beter!
  Liefs, laura
  And a happy newyear!

  Reply
 • Irma

  01/01/2013

  Ojaa, ik herken dit! Zeker sweater weather, de movie marathon en wakker worden en dan ineens bedenken dat het weekend is… Heerlijk!

  Reply
 • Velaija

  01/01/2013

  Allemaal ZO herkenbaar! Ik krijg spontaan een happy feeling als ik die leuke momentjes doorlees :)!

  Reply
 • xaveenia

  01/01/2013

  Oh wat een heerlijk artikel, heel herkenbaar! Ik moest echt hardop lachen om ‘een knol die het altijd koud heeft’ hahaha. That’s me lol!

  Reply
 • Amanda

  01/01/2013

  Erg herkenbaar haha

  Reply
 • Kimberly

  01/01/2013

  Ik ben het eigenlijk met alles wel eens! Vooral Christmas Decorations en Home made food! <3 LOVE

  Reply
 • beautyforgirls

  01/01/2013

  Haha, vele zijn zo herkenbaar.
  Liefs, xxx

  Reply
 • Allissa

  01/01/2013

  heeeeel herkenbaar.

  Reply
 • ValleyDoll

  01/01/2013

  Superleuke pics :d ! En heel herkenbaar !

  Reply
 • sheelaaa

  01/01/2013

  tof artikel! je schrijft zo leuk

  Reply
 • Laura

  01/01/2013

  Ik hou van die plaatjes! Justlittlethings.net is zo’n leuke site :D

  Reply
 • Sophia

  01/01/2013

  Zooo herkenbaar! Leuk artikel Cynthia!

  Reply
 • Lotte

  01/01/2013

  Ik vind justlittlethings echt zo’n leuke site! Heel herkenbaar!

  Reply
 • shirley

  01/01/2013

  Yup, ik herken mezelf wel in vele dingen. Bij mij zou knuffelen met de hond er ook bij staan, maar verder klopt het aardig. ^.^

  Reply
 • beautiesatwork

  01/01/2013

  héél herkenbaar :)

  Reply
 • Marieke

  01/01/2013

  JAAA hier word ik zo blij van!! Veel dingen zijn inderdaad heel herkenbaar :D

  Reply
 • Nina

  01/01/2013

  helemaal mee eens!

  Reply
 • Arletta

  01/01/2013

  Zo herkenbaar sommige! Xxx

  Reply
 • mysupersweetlife

  01/01/2013

  Zo herkenbaar allemaal!! Vooral alles wat ,met kleding heeft te maken (A)
  Liefs

  Reply
 • Just a Girl ...

  01/01/2013

  Zoals iedereen hier al zegt is het ook herkenbaar voor mij. Wat leuk om te lezen en ik wordt er helemaal happy van. Ik vind het poppen van de popcorn ook zo fijn !! Vind het altijd jammer dat na 2 minuten de poppers zijn afgelopen ;)
  Ik word zelf ook erg blij als mijn hondje ’s ochtends binnen komt rennen als ik op de bank zit :) en ik heb een chihuahua dus als hij rent gaan zijn pootjes zo snel dat je ze niet ziet bewegen haha !! De schat <3

  Liefs Maaike

  Reply
 • Judith

  02/01/2013

  Wat leuk om te zien, ze zijn eigenlijk allemaal wel herkenbaar!

  Reply
 • Deb

  02/01/2013

  Zoveel goddelijke momentjes, voor mijzelf: eten en de geur van lekker eten (hopelijk spreekt Alexia straks ook zo over mij als jij over jouw mam, so sweet! Ik doe in ieder geval mijn best; nu spuugt ze het nog wel eens uit :-() ,
  verder de waardering voor je werk, de geur van kerst, weekend! Freedom… freeeeedommm! Iemand die in zichzelf aan het lachen is vind ik ook zo leuk, zoveel beter dan die sjachrijnig kijkende mensen waarvan je er echt te vaak
  te veel ziet en dan valt zo iemand gewoon op die aan het lachen is.

  Reply
 • Shelly

  02/01/2013

  Sommigen dingen zijn echt zo herkenbaar! Leuk om ook eens aan de fijne dingen in het leven herinnert te worden!

  Reply
 • Josephine

  03/01/2013

  674, jaaa so true! Al gebeurd dat niet vaak, want vaak ben ik de ochtend daarna in een andere mood. Dat is weer sad, but also true. HAHA free Wi-Fi, vooral in Hong Kong, dan moet ik even mijn blog checken. 598 na een fietstocht, yeah! Oh en 660 is zo herkenbaar, vooral bij Ebay :D Haha, eigenlijk is heel dit lijstje genious, awesome post!

  Reply

Geef een reactie