Up-to-date van de fashiontrends in 2013!

Brak op de bank, maar vast wel even de tijd om heerlijk op de computer te surfen naar de nieuwe trends die eraan komen in de fashionwereld. Gewoon even om alvast vooruit te blikken wat er dit jaar op jou staat te wachten. Of misschien ben jij wel het lifestyle type? Goede voornemens a la Chanel? Je vindt ze hier bij The Bulletin allemaal!

Kerst overzicht 2017

De bekende trends komen weer naar voren, panty’s, maar ook is het retro de nieuwe vintage! Maar wat is het verschil hier nou tussen? Tweedehandskleding die gemaakt is in de jaren ’20 + ’70, maar nog steeds zeer hip is om op de straat te verschijnen.

Of ben jij meer van het slapen? Ik in ieder geval wel! Het liefst rot ik urenlang in mijn bed, slapend + als een slanke slaper. Wait whut? Een goede nachtrust heb je nou eenmaal nodig, maar wist je ook dat een slecht slaapritme gewichtstoename kan veroorzaken? Yessir, er zijn ook zeer handige weetjes te vinden op de website!

kerstmis 2017

Als je aan de trend van nu denkt, wat hoor jij dan in je hoofd oppoppen? Studs! Ik zie de knopjes overal verschijnen, maar de spikes zijn dan ook hotter dan hot. Niet alleen als accessoires, maar tegenwoordig verschijnen ze op tassen, schoenen, broeken en zelfs T-shirts.

Wil je up-to-date blijven van de hippe trends van 2013? Neem dan snel een kijkje op de website van The Bulletin, daarmee kun jij je makkelijk voorbereiden op de opkomende trends in 2013! Niemand die iets door heeft dat jij dé trendsetter bent, gniffel!

Kon jij de website al?

In samenwerking geschreven.


24 Comments

 • lonnie101

  01/01/2013

  I love studs !

  Reply
 • Tessa

  01/01/2013

  handig, ik hou van studs!
  Happy 2013

  Reply
 • Cornelia

  01/01/2013

  Wat een goeie tip die site, ik vind studs ook wel een grappige trend maar die hele grote spikes die er gevaarlijk uitzien zegmaar vind ik maar niets. Maar bescheiden staan ze nog wel leuk bij een blousje of schoenen :)

  Reply
 • Irma

  01/01/2013

  Inderdaad brak op de bank, maar natuurlijk wel even op de laptop (: Ik had echt nog nooit van de site gehoord, maar al die studs! LOVE LOVE LOVE

  Reply
 • sheela

  01/01/2013

  Ik heb laatst schoenen gekocht met studs, maar elke keer wanneer ik ze aan doe heb ik een beetje schrik voor de reacties :s

  Reply
 • theBlondBeauty

  01/01/2013

  Ik wil 2013 fresh beginnen, donderdag ga ik lekker shoppen. Ik ga voor simpele kleren maar gave sieraden.

  Reply
 • lonnie101

  01/01/2013

  Kende de site nog niet maar hij is wel echt leuk!

  Reply
 • beautyforgirls

  01/01/2013

  Ik ben helemaal weg van de studs trend.
  Liefs, xxx

  Reply
 • Laura

  01/01/2013

  Ohh I likey the studs!! :D

  Reply
 • Hafsah

  01/01/2013

  I just love studs, hihi! xx

  Reply
 • Nina

  01/01/2013

  i like lke like studs, ben wel benieuwd hoelang studs nog ‘in’ zijn!

  Reply
 • Arletta

  01/01/2013

  Leuk :) ik kende de webshop nog nier.x

  Reply
 • Doortje en Elise

  01/01/2013

  Leuk artikel! I love studs!

  Reply
 • miss073

  01/01/2013

  Ik kende het nog niet, maar hij gaat bij mijn favorieten!

  Reply
 • xxxcharr

  01/01/2013

  Love studs!xxx

  Reply
 • Kimberley

  01/01/2013

  Studs was echt de leukste en blijvende trend haha. En ik ga je nu echt volgen. Je bent (je site o.a.) te gewoon verslavend om het te kunnen weerstaan pampam!

  Reply
 • Jasmine

  01/01/2013

  Leuk die studs, mooi dat deze details in 3D zijn.

  Reply
 • Just a Girl ...

  01/01/2013

  Ik ben helemaal fan van de studs !! Ik ga binnenkort voor het eerst naar de Primark :) hebben ze daar ook veel kleding en accessoires met studs ?? Leuk artikel en dat klopt inderdaad .. te brak om wat te doen dus lekker aan het surfen op internet en natuurlijk een bezoekje brengen aan jouw beautiful site !! Gelukkig Nieuwjaar meis !! Xx

  Reply
 • LounaBeauty

  01/01/2013

  Nee, deze site kende ik nog niet! Leuk! :) Meiske, wens jou een fantastisch 2013 toe!! Liefs xx

  Reply
 • chiarapastoor

  01/01/2013

  Love studs! Kende de site nog niet, maar klinkt leuk! Happy New Year (:

  Reply
 • Kende de site nog niet, ga hem zeker eens bekijken. I love studs en spikes, beste trend vind ik het :) x

  Reply
 • Fran

  02/01/2013

  *Kon jij de website al = kende jij de(ze) website al?

  Nee :) maar ik ga meteen kijken, leuk!

  Reply
 • beautyfabriek

  02/01/2013

  Studs zijn awesome! Dat is gewoon zo.. maarrrrrr je kunt tegenwoordig nauwelijks nog iets kopen of er zitten wel studs op! Ik denk dat deze trend niet heeeeel lang zou duren.. tenminste.. ik moet eerlijk bekennen.. ze zijn leuk, maar soms kan ik even geen stud meer zien!

  Reply
 • BeautyFrique.com

  02/01/2013

  Kende de website nog niet.. Leuk :D!

  Reply

Geef een reactie