Back to school Meets Cynthia!

Voor vele is de kerstvakantie bijna afgelopen, helaas is het einde in zicht en worden de schooltassen alweer volgestopt met boeken. De kledingstukken worden klaargelegd, want je moet er weer fancy uitzien voor de medeleerlingen. JOKE! Gewoon voor jezelf. Je zoekt de bijpassende accessoires erbij, maar je make-up. Daar begint de drama, maar gelukkig is het vandaag Back To School Meets Cynthia!

 

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

De producten die ik voor de tutorial heb gebruikt:
– Too Faced Shadow Insurance
– Too Faced Natural Eye Palette
– 120 Palette
– NYX Ultra Pearl Mania White
TEEEZ Easy on the Eyes Eyeliner
– Lavera Soft Eyeliner Black
– Max Factor Masterpiece MAX
Etos oogpotlood wit

Ben je een echte daredevil? Ga dan voor de gestifte lippen, altijd schitterend, maar vooral verzorgd om te zien. Gebruik de nieuwste producten die jij hebt gekregen voor de feestdagen, heerlijk om die dan toe te passen tijdens de afschuwelijke routine. Gewoon lekker de tijd nemen, maak je mooi en go with the flow!

Heb jij al nagedacht over je look voor aankomende maandag?


31 Comments

 • lindabeautyties

  05/01/2013

  Mooie look!! Staat je ook goed.
  Het eerste plaatje is wel erg leuk gedaan! :)

  Reply
 • Sofie

  05/01/2013

  Erg mooie look!

  Reply
 • femketje

  05/01/2013

  prachtige look :D
  ik ben sinds juli 2012 klaar met school maar serieus, ik mis het >.< maar ik had dan ook de leukste mensen om me heen in mijn klas en de leukste afstudeerstage ever XD

  Reply
 • redhotjillypeppers

  05/01/2013

  Mooie look ! Ook prima geschikt als back to work look :)

  Reply
 • Josephine

  05/01/2013

  Ik heb maandag maar anderhalfuur les, namelijk een examen engels! Tijdens examens doe ik veel minder aan mijn uiterlijk, dus het zal vrij weinig worden. Misschien zelfs alleen mijn bril (zodat je het niet ziet) omdat ik zo moe ben van het vele leren haha. Ik vind jouw look lovely, mooie neutrale kleuren :D

  Reply
 • Kelly

  05/01/2013

  Gelukkig ben ik maandag nog vrij. Maar daarna begint ook voor mij t feest weer.

  Reply
 • Tessa

  05/01/2013

  Ik denk dat het een winged eyeliner wordt, met rode of roze lipstick.
  die look staat je echt goed!
  xx

  Reply
 • joycelysanne

  05/01/2013

  ah, mooi cynth!

  Reply
 • myshoediction

  05/01/2013

  Prachtige look, dat is er zeker eentje om aan mijn Dagelijkse Looks toe te voegen!

  Reply
 • Marije

  05/01/2013

  Herinner me er niet aan :’)
  Desondanks een hele mooie neutrale look, de kleuren zijn prachtig!

  Reply
 • Amanda

  05/01/2013

  Mooi! Zeker geschikt voor school :D

  Reply
 • beautiesatwork

  05/01/2013

  mooie look :) je ziet er helemaal anders uit met krullen

  Reply
 • Jasmine

  05/01/2013

  Zo wil ik er overmorgen ook wel bijlopen. Ogen lekker in de verf zetten met eyeliner. Je haar zit trouwens echt leuk!

  Reply
 • LounaBeauty

  05/01/2013

  Mooie look meid, deze zou ik zoooo dragen. :) Nice. Helaas school ja … we moeten weer. Helaas heb ik zelfs niet echt vakantie gehad,, sad!! haha
  Ik heb trouwens even gelet op je uitspraak. Ik was DE persoon die de vraag stelde of jij misschien uit het buitenland komt of misschien een tweede taal hebt. You know?

  Nou je hebt me vraag beantwoord,,, neee Milou dat is niet zo. Haha. Ik ben toch je spraak gaan analyseren. Jaja op de pabo krijg ik ook logopedie, dus ik ben zo benieuwd wat mij dan toch doet denken dat jij een buitenlandsaccent hebt of een tweede taal hebt of misschien gewoon een dialect/ accent hebt. NOU..

  Allereerst ,, nee je spreekt prima nederlands etc, No problemo, ik kan je gewoooon verstaan. haha, maar er vallen wat dingen op wat mij aan het denken zetten. :)
  Mocht je interesse hebben wil ik je best wat dingen mailen ofzo. Liefs :)

  Reply
  • Beauty Koning

   02/04/2013

   Dankjewel! Haha, ik vind het zo grappig dat iedereen daarover valt, want anderen zijn totaal niet verstaanbaar of hebben een irritante stem en niemand rept erover. Ik heb toevallig in januari mijn ronde bij de logopedist afgerond. :D

   Reply
 • Allissa

  05/01/2013

  En ik had nou net tegen mijzelf gezegd dat ik het Too Faced Natural Eye palette niet mocht kopen maar nu twijfel ik weer heel erg hahaha. thanks. En prachtige ooglook!

  Reply
 • sheelaaa

  05/01/2013

  Prachtige look, die ga ik zeker uitproberen x

  Reply
 • BeautyFrique.com

  05/01/2013

  Echt een hele mooie look (alwéér ;)). Tot in de puntje toe, het klopt gewoon allemaal. Inderdaad een erg geschikte back to school look. Gelukkig hoef ik niet meer naar school, maar elke dag vroeg opstaan om te werken is ook niet een pretje. Haha!

  Kijk al uit naar m’n pensioen ;)

  Reply
 • Nicky

  05/01/2013

  Een mooi look voor school, bescheiden en niet te opvallend.

  Reply
 • theBlondBeauty

  05/01/2013

  Mooie look, handig filmpje :) x

  Reply
 • Nina

  05/01/2013

  ugh ik heb er zo geen zin in, wel een erg mooie look!

  Reply
 • Jorinde

  05/01/2013

  Ik zit al een tijdje niet meer op school, maar de look is er zeker geschikt voor :-) Erg mooi Cynth.

  Reply
 • Myrthe

  05/01/2013

  Mooie look hoor! Ook al heb ik totaal geen zin in school, van deze look word ik toch wel blij, haha :)

  Reply
 • marijke04

  05/01/2013

  Mooie look! Prachtig palette ook hé, ik gebruik hem ook vaak! :-)

  Reply
 • Natiza

  05/01/2013

  Alweer een super leuke look! Wat kan je het toch goed! :)

  Reply
 • Jana

  05/01/2013

  Ja inderdaad jammer genoeg weer school.. Mooie look :D xx

  Reply
 • Xan

  05/01/2013

  Coole look. Aahhw thq God. No more school. Ben nog lekker op vakantie. Ik denk aan back to work =P
  Love,

  Reply
 • Lies

  06/01/2013

  Hele mooie back to school look heb je gemaakt! Wat ik maandag op ga doen als ik weer moet werken dat weet ik nog niet. Ik denk wel dat het vrij simpel zal worden. Mijn goede voornemens ben ik nog niet echt mee bezig geweest, want het gezonder eten en weer gaan sporten enzo wil pas na mijn verjaardag gaan doen volgende week. Dan kan ik op mijn verjaardag nog even lekker van al het ongezonde eten gaan genieten haha.

  Reply
 • Deb

  06/01/2013

  Super mooie look! Helaas heb ik de tijd niet om me zo uitgebreid op te maken als ik naar mijn werk moet. Ik denk dat het gewoon weer the usual zal worden maar wel een vette eyeliner om het af te maken. Toch ’n beetje daredevil dus ;-)

  Reply

Geef een reactie