First Real Meets Cynthia!

Spot ik hier en daar nog een kerstglittertje op mijn gezicht? Misschien, maar de eerste officiële rotweek is voorbij, dat vieren wij met een Meets Cynthia. Meets Cynthia, who? YES. Back in business en hoe. Bladerend in de Glamour merkte ik een zeer spectaculaire make-uplook op. Ben jij klaar voor de eerste celeb Meets Cynthia van 2013?!

1 GM

2 GM

Wat heb ik toch met paars? En wat komt die kleur toch de laatste tijd verdomd vaak voorbij! Totaal niet mijn favoriet, maar ergens krijg ik toch de kriebels als ik hem aanbreng. Een vleugje van de zeegroene kleur en shine bright like a .. gouden oogschaduw.

3 GM

Basissen zijn belangrijk, gelukkig heb ik voor kerstmis een nieuwe Too Faced Shadow Insurance gehad, waarmee ik aan de slag kon! Op het ooglid + wenkbrauw, vergeet niet onder het oog en de blendtrick(=lichte tint op het wenkbrauwbot, zodat je soepel kunt blenden).

4 GM

Geen palette die hier aanwezig is, alleen de kleine varianten, waaronder de Sleek Caribbean Collection Curaçao palette. Jesse’s Girl met een onbekende paarse tint in de crease, doordat de pigmentatie niet sterk is, werkt dit uitstekend voor het opbouwen van de oogschaduw. Een flinke dip in Purple Haze van Sleek en in mijn eigen arcadeboog.

5 GM

De gouden gloed lijkt de eyecatcher, maar dat gold ook voor het paarse gevaarte, tricky. De golden eyeshader van de Hema nummer 01 bracht ik in mijn binnenste ooghoeken aan, depte Yellow Gold van NYX eroverheen en daar sprak de gouden hoeveelheid in de ooglook.

6 GM

De zeegroene kleur van MAC, beter bekend als Teal mengde ik met een mixing medium, depte dit op het ooglid, blendde hem vervolgens met de platte oogschaduwkwast samen met het paars en schoof langzaam door onder het oog. Het geheel blendde ik nog een keer voor de finishing touch en de intensiviteit van de kleuren! Niet te vergeten een toefje van de Ultra Pearl Mania White van NYX in het hoekje van mijn brow.

7 GM

Gitzwarte wimpers + no bald spots between those lashes? Daarvoor gebruikte ik een nieuw oogpotlood van TEEEZ, zowel op mijn waterlijn als aan de bovenkant. Krullen die wimpers, want ze moeten naar de sterren wijzen en vast worden gehouden voor de Masterpiece MAX van Max Factor!

8 GM

Bronzer? Check. Silk Teddy? Double Check. Hema Pearl drops? ON THA FACE! Een fijn drupje op de rug van mijn hand, even er voorzichtig indippen, iets aftikken en op mijn jukbeenderen kloppen. Gewoon over de Silk heen!

9 GM

Twijfelend over de mysterieuze lippen – omdat die niet zichtbaar waren op de foto – hield ik het bij de neutrale lipliner van Essence in the nude. Eerst wilde ik voor paars gaan, maar dan zat ik weer aardig warm tegen een déjà vu aan.

10 GM

Hoe voelt het om weer bekende dames na te maken? HEERLIJK. Fantastisch om weer geïnspireerd te worden door verschillende make-uplooks in de wereld. Soms is het prettig om een voorbeeld te hebben, nog steeds een uitdaging om te maken, daar niet van! Maar om ze om te toveren met een snufje van jouw technieken + smaak kan het heel anders uitpakken.

Is paars jouw kleur? Of ga jij voor Teal? Misschien goud?

66 thoughts on “First Real Meets Cynthia!

 1. Wat een ongelooflijk mooie look heb je hier gemaakt! Mijn complimenten! Ik ben gek op zowel paars als teal als goud dus ik zit wel goed met zo’n look :).

 2. HOLYCRAP ohmyy, dit is insane gorgeous. Prachtige kleurencombinatie (al laten het je ogen helaas niet poppen) but wow, I like! Doet mij ook aan zeemeerminnen denken :D Oh en geef je jezelf even een schouderklopje? Die krijg je namelijk van mij :D

 3. Deze look is mooi, hij knalt van je scherm af! Ik zag die beginfoto en ik dacht verrek haar iris heeft wel iets van de mijne weg. Ik heb ook blauw met in het midden een beetje bruin net als haar. Zie ik niet zo vaak!

 4. I’m impressed! Echt heel erg mooi, Cynth. De look lijkt echt heel erg op het origineel, dat heb je goed gedaan dus! En die kleuren zijn echt prachtig zeg, wauw. Vooral die paarse en turquoise tinten zijn mooi!

 5. Oh myyyy, dit POPT echt van mijn scherm I love it! Die ga ik ook eens proberen:D Al denk ik dat ik net een mislukt clowntje wordt haha. Bij jou staat dit zooo gaaf he!

 6. wauw ! ik ben nog steeds jaloers dat ik dat niet zo mooi kan =(
  maar ( zoals ik dus al zei haha ) vind ik het zo mooi !
  en al die felle kleurtjes zijn ook precies op elkaar afgestemd,heel mooi !
  xoxo

 7. Damn baby, picasso was here!! Prachtig gedaan. Had je hier niet eens een video over gemaakt die naar de knoppen ging? zo zonde want wat zou ik deze look eens stap voor stap willen zien.

 8. Wat een mooie look, ik vind hem nog mooier dan het plaatje :D En die Hema Pearl Drops, zucht, wat zijn die toch mooi <3 Shiny, shiny!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *