Filmpje: Q&A IV!

Met meer dan 39 berichten, zeker 40 of misschien wel 50 vragen die allemaal moesten behandeld worden in iets meer dan 60 minuten. Waren het er 60? Een uur lang naar jouw gezeik luisteren Cynth? No, of course not. Maar wel dé vragen die jullie hebben gesteld, ik heb ze allemaal één voor één beantwoord! Ben je benieuwd naar het antwoord op jouw vraag? Bekijk dan razendsnel het filmpje!

110

Klik hier als je het filmpje niet kunt bekijken.

Een lange tijd geleden, maar dit was alweer nummer vier! Er lijkt geen einde aan te komen, maar er werden ontzettend veel vragen gesteld die ik met liefde heb beantwoord. Ik vond het zeer leuk om te doen, daarom komt er nog een deel aan. Binnenkort meer vragen die hun antwoord krijgen, natuurlijk gewoon op de website.

Hopelijk heb ik de eerste vragen kunnen beantwoorden voor jullie, bedankt voor het stellen dollfaces!

Heb je nog een vraag?


36 Comments

 • Velaija

  13/01/2013

  Wat een boel vragen in 8 minuten :D echt een superleuk filmpje!

  Reply
 • Anne Solveig

  13/01/2013

  Oeeeeh, ik weet weer veel meer over je :D

  Reply
 • Beauty Sparkles

  13/01/2013

  Wat veel vragen :) Erg leuk filmpje!

  Reply
 • Beautydagboek

  13/01/2013

  Leuk! Zo leer ik je wat beter kennen!

  Reply
 • Jorinde

  13/01/2013

  Leuk om te zien. Ik weet niet meer of de vragen al voorbij zijn gekomen maar wat is je sterrenbeeld? hoe zou je heten als je een jongen was geweest?Volg je bepaalde tv programma’s?

  Reply
  • Beauty Koning

   02/04/2013

   Ik ben een ram. :) Als ik een jongen was zou ik Michael hebben geheten wat werd afgekort naar Micky. Jaaa, ik volg the Vampire Diaries – maar dan wel in Amerika – en Rookie Blue – maar dan weer de Canadese tijden – en the Walking Dead deels.

   Reply
 • Cornelia

  13/01/2013

  Leuk filmpje!
  Dat je met zo weinig slaap de dag door kan komen, ik heb echt 8uurtjes slaap nodig!!

  Liefs

  Reply
 • beautiesatwork

  13/01/2013

  echt grappig dat je aaaallll die vragen beantwoord hebt :D

  Reply
 • Nina

  13/01/2013

  Leuk! X

  Reply
 • xaveenia

  13/01/2013

  Heel leuk om te zien, echt knap dat je zo goed functioneert met zo weinig slaap haha!

  Reply
 • nienloves

  13/01/2013

  leuk om te zien!

  Reply
 • xxxJudithh

  13/01/2013

  Erg leuk weer om te zien!

  Reply
 • Suzanne

  13/01/2013

  Wauw, erg leuk! Veel vragen inderdaad. Leuk dat je daar de tijd voor hebt genomen.

  Reply
 • Kelly

  13/01/2013

  Echt een heel grappig filmpje

  Reply
 • Amanda

  13/01/2013

  Ik wist gewoon dat je de packers zou zeggen naar dat onbewoonde eiland haha. Ik voelde het aan hihi

  Reply
 • Miranda

  13/01/2013

  Wat leuk :D Ik kan best een keer tegen weinig slaap , maar niet zo vaak en zo weinig ;p

  Reply
 • Beautydiamonds

  13/01/2013

  WHOWWHH Cynth hoe doe je dat met je slaaptijden zo laat en toch fit haha:)
  Leuk filmpje het begin hahahah je bent geniaal.

  Reply
 • Lotte

  13/01/2013

  Hahaha, een broodkorst naar iemands gezicht gegooid?! Cynthia toch! Maarja, true, dan moeten ze je maar niet pesten. Leuk filmpje weer, ik ben benieuwd naar ’t volgende deel!

  Reply
 • Allissa

  13/01/2013

  Voetbaltrucjes leren. Jáhoor Cynthia. I see what you did there. Leuke vid (:

  Reply
 • martinaa89

  13/01/2013

  Dan kun je straks als verpleegkundige mooi de nachtdiensten doen! Zullen je collega’s blij mee zijn! :) wat wil je eigenlijk gaan dien als verpleegkundige? Ziekenhuis of wat anders!?

  Reply
  • Beauty Koning

   02/04/2013

   Dat weet ik nog niet. Ziekenhuis heb ik nog geen stage gelopen, maar ik denk dat ik mij meer in de huid wil gaan verdiepen. :)

   Reply
 • Juudith

  13/01/2013

  wat een leuke reactie’s allemaal zegg!! Maar super leuk om te horenn! Wat heerlijk zeg dat je zo goed met weinig slaap kan zeg!!! zooooo makkelijk! haha

  Reply
 • Tessa

  13/01/2013

  leuk fimpje en een leuke vragen!

  Reply
 • lonnie101

  13/01/2013

  Leuk filmpje , grappige reacties .

  Reply
 • joycelysanne

  13/01/2013

  heel erg leuk filmpje!

  Reply
 • Lifesplash

  13/01/2013

  Aaaah, superleuk! En hoe de fuq hou jij die korte nachten vol? Serieus Cynth. Leer mij die shizzzz, haha. En jij gaat echt snel door die vragen heen ma, 8 minuten, jeeez, doe je snel haha.

  Reply
  • Beauty Koning

   02/04/2013

   Ik heb nog twee video’s. :( Shame on me. Haha, ik ga er eens een artikel aanwijden. :’) Bedankt Jiami!

   Reply
 • muakissandmakeup

  13/01/2013

  Heel tof filmpje:-)

  Reply
 • trendymommynl

  13/01/2013

  kind, je moet meer slapen! goed voor je hersenen! en je inspiratie = meer looks. ja, vind ik leuk! :)

  Reply
 • ChellesBlog

  14/01/2013

  Wat leuk om dit te zien. X

  Reply
 • pixelsbyemilia

  14/01/2013

  Haha leuk om te zien! Gaaf dat je zo bezig bent met grime (en bloed haha). Ik hoop dat je ooit fulltime gaat bloggen, want ik ben heeel benieuwd naar de extreme looks die je dan zou maken! Grime op een filmset lijkt me heeel tof ja, als je ziet wat die mensen allemaal kunnen, heel gaaf.
  En jeetje, jouw slaapritme! Ik ben het tegenovergestelde haha, ik vind het juist heerlijk om af en toe lekker vroeg te gaan slapen en dan sta ik ook altijd weer heel vroeg op. Waarschijnlijk word ik wakker rond de tijd dat jij net je bed in duikt haha.

  Reply
  • Beauty Koning

   02/04/2013

   Aaaah, how sweet Emmilia! <3 Ik hoop het ook, want dan kan je je volledig daarop storten en zou ik ook iets met Nederlands enzo doen, maar misschien neem ik dan ook Engels erbij.. Oh, so many dreaaaams. Ja, inmiddels vind ik het ook goddelijk om vroeg te slapen.. het is nu maar half 3.. kuch.

   Reply
 • Josephine

  14/01/2013

  Ik wil jou inderdaad meeten, dit jaar nog het liefst! HAHA ik wist dat het de quaterback van de packers zou worden, toen je opeens zo hevig begon te lachen haha. HAHA broodkorst in gezicht?! Naughty little cynthia, haha dit vind ik heel grappig. HAHA wie kent Saw nou niet? Ik kijk het niet, niks voor mij. Ja, je hebt geen kringen o.i.d. lucky you! 24 uur wakker? Wajo.

  Reply
 • Renate

  17/01/2013

  Leuk filmpje & vragen en leuk beantwoord! Ik ga ook altijd heel laat slapen ( of naja sommige tijden slaap ik heel laat en sommige weken kan ik de hele dag slapen ) maar ik heb ook nooit last van wallen of donkere kringen ofseu haha, dus ik denk dat het inderdaad gewoon genetisch bepaald is. En ik denk dat idd iedereen wel ‘gepest’ is. Ik zelf ben ook gepest, maar ik liet het toe, helaas, had ik maar bedacht om een broodkorst te gooien in iemands face haha.

  Reply

Geef een reactie