FOTD: Fast and easy with some drama!

Kwijlend bekeek ik de televisie, omdat ik tot nog enkele minuutjes had om het programma Made te kijken, besloot ik na mijn ontbijt even te blijven hangen. Wie kent dat niet? Ineens ben je opgezogen door het programma en ben je uren verder. Hup, snel achter de make-uptafel, om toch nog op tijd te komen met een simpele + eenvoudige make-uplook die lijkt alsof je veel moeite hebt gedaan. YIHA!

1 GR

Welke kleuren spot jij? Grijs it is, maar een bruine ondertoon is te zien. Interessant. Doordat ik een lange dag voor de boeg heb, houd ik daar rekening mee in mijn make-up. Een vleugje van het Jumbo Pencil van NYX in mijn binnenste ooghoeken, klop ik Milk over de plaats heen en set hem met een Ultra Pearl Mania White ook afkomstig van NYX.

2 GR

Een kerstpalletje van Wet’nWild Lust met verschillende tinten – komt nog een review over – maar schitterende kleurencombinatie bevat hij zeker. Deppend bracht ik de crèmetint over de basis van Too Faced heen, die ik van te voren al had aangebracht, over het ooglid en natuurlijk deels op het wenkbrauwbot voor het smooth blenden.

3 GR

Velvet Revolver uit de Too Faced Natural Eye Palette licht in de crease, zodat ik nog meer diepte in de look kon leggen met de donkergrijs uit de Wet’nWild Lust palette. Stevig erin, via de outer v naar binnen toe. Niet te ver, dit vervaagde ik rustig met de blending brush, zodat het net lijkt alsof er meerdere oogschaduws in het spel zijn. Tricky, gniffel!

4 GR

Donkergrijs onder het oog, maar ook een oogpotlood van TEEEZ, waarmee ik de wimperrand benadrukte. De winged eyeliner kon niet gemist worden, dankzij TEEEZ zat ook deze met een handomdraai op het ooglid. Krullende wimpers die bijna de sterren aanraakte, vastgezet met de Bourjois Queen Attitude Volume Mascara die weer werd voorzien van een gitzwart laagje Masterpiece MAX van Max Factor.

5 GR

No, niet alleen een highlighter in mijn binnenste ooghoeken, maar ook op de jukbeenderen! Een vleugje White van NYX in het hoekje van mijn wenkbrauw, extra liften. Wit op de waterlijn voor de huge eyes en de ooglook is compleet!

6 GR

Geen spectaculaire lippen, want we immers haast, dus een simpele lipliner van Essence in the Nude. Perfect voor mijn huidkleur, sluit precies aan, misschien een tikkeltje donkerder, but I like that. Waar heb ik de focus opgelegd? Het vergroten + verfrissen van mijn ogen. Witte ooghoeken, highlighter onder mijn wenkbrauwen, wit oogpotlood en ook nog eens highlighter op het gezicht. FRESH.

Wat zijn jouw ultieme tips om er fris uit te zien?


55 Comments

 • Mooie neutrale look en laat je idd stralen :)

  Reply
 • Velaija

  16/01/2013

  Wat een ontzettend mooie look weer :D I love it! Mijn favoriete tip om er fris wakker uit te zien is een licht kleurtje in mijn binnenste ooghoek aanbrengen, het liefst een lichte champagnekleur met lekker veel shimmer!

  Reply
 • Josephine

  16/01/2013

  Aaaah tof! Ik vind het zo gaaf hoe jij de kleuren in de crease verwerkt. En de highlighter in de ooghoek, double like!

  Reply
 • Lotte

  16/01/2013

  Oeh, je eyeliner zit er weer prachtig op! De look vind ik heel mooi, vooral omdat het je ogen inderdaad wat groter en frisser maakt en daar echt de focus op legt. En de highlighter – love it!

  Reply
 • Sofie

  16/01/2013

  Wauw, erg mooi! Prachtig gedaan.

  Reply
 • Mme Sophistique

  16/01/2013

  Mooie look! Die highlighter is veeerrry pretty!

  Reply
 • Beautydagboek

  16/01/2013

  Weer een mooie look! Ik gebruik altijd in mijn binnenste ooghoek een highlighter voor een instant frisse look! En natuurlijk concealer onder mijn ogen :)

  Reply
 • Jorinde

  16/01/2013

  Mooi gedaan lady. Als ik een laagje BB cream en wat blush op heb, zie ik er altijd al een stuk frisser uit. Tenminste, dat vind ik zelf dan :-)

  Reply
 • Miranda

  16/01/2013

  Wat een mooie neutrale lolok:D

  Reply
 • pretty beauty land

  16/01/2013

  wauw, prachtige look weer meis!

  Reply
 • beautiesatwork

  16/01/2013

  zo puur en draagbaar :) hooray for highlighter!

  Reply
 • lonnie101

  16/01/2013

  Wauwie , heel mooi !

  Reply
 • trendymommynl

  16/01/2013

  B-E-A-utiful!

  echt my kind of look

  Reply
 • debby

  16/01/2013

  Pretty again Lady! Een beetje zelfbruiner van Sisley waar ik een proefje van heb. Veel highlighter natuurlijk en een heerlijke roze blush maken mij altijd weer fris en fruitig op niet zulke fris en fruitige dagen.

  Reply
 • Ayla

  16/01/2013

  Witte ooghoeken doe ik ook vaak voor een fresh look, lijken je ogen wat groter! Hele mooie look weer Cynthia!

  Reply
 • Make Up For Women

  16/01/2013

  Jij bent echt heel goed in het maken van ooglooks -jaloers- ;) Keep up the good work! xoxo

  Reply
 • Amanda

  16/01/2013

  Cyn, ik zweer het je die eyeliner doen wonderen bij jou haha. Als ik zo’n look maak zonder eyeliner ziet hij er nooit zo spectaculair uit!

  Reply
 • Juudith

  16/01/2013

  Naise work! ziet er erg fris uit!

  Reply
 • Lies

  16/01/2013

  Hele mooie look heb je gemaakt! Het wet’nWild palette is ook erg mooi ben heel benieuwd naar de review erover.

  Reply
 • Suzanne

  16/01/2013

  Ik vind deze look erg mooi! Sowieso doet een foundation al veel vind ik en ook doet een highlighter wonderen, tot slot een beetje witte oogschaduw aan de binnenkant van je oog.

  Reply
 • xaveenia

  16/01/2013

  Wauw erg mooi!! Als ik er snel fris uit wil zien dan is het een beetje BB Cream, highlighter (jukbeenderen, binnenste ooghoeken en onder de wenkbrouwen) en mascara :)

  Reply
 • Nina

  16/01/2013

  wauw deze vind ik erg mooi, staat je ook goed!

  Reply
 • vlnina

  16/01/2013

  wauw deze vind ik erg mooi. staat je ook goed!

  Reply
 • Natasja

  16/01/2013

  Prachtig Cynth! Elke keer verbaas ik me weer. Ik moet toch ook eens gaan oefenen hoor..

  Reply
 • Tessa

  16/01/2013

  wauw, wat een prachtige loook!
  xx

  Reply
 • femketje

  16/01/2013

  super mooie look :D

  Reply
 • Esmay

  16/01/2013

  Wauwie, ohmygod <3! Die highlighter is ook awesome zeg.

  Reply
 • BeautyFrique.com

  16/01/2013

  Hele mooie look. Ik zou hier al veel te lang mee bezig zijn, hihi. Als ik écht haast heb, dan smeer ik BB cream op met een mooi glansje. Blush voor wat kleur in m’n gezicht, MAC Mineralize Skinfinish op jukbeenderen, wenkbrauwbot en binnenste ooghoek, mascara en klaar..

  Ik heb zelf ook de eyeliner stift van Teeez. Want die heb jij toch gebruikt bij deze look? Bij mij geeft ie soms niet goed af, vanwege de oogschaduw en primer. Hoe doe jij dit?

  Reply
  • Beauty Koning

   01/04/2013

   Dankjewel! :) Ik ga er net zo vaak overheen totdat de kleur de juiste intensiviteit pakt, maar soms ga ik er ook weleens overheen met een oogpotlood.

   Reply
 • Evelien

  16/01/2013

  Moooi, zeker de witte gedeeltes maakt het heel fris en wakker idd!

  Reply
 • Jasmine

  16/01/2013

  Echt te geweldig dat je deze elgente, maar heel flatterende look in een handomdraai hebt gemaakt. Door de lichte kleuren lijk je echt veel wakkerder (dan je misschien in werkelijkheid bent =] )!

  Reply
 • xxxJudithh

  16/01/2013

  Erg mooi!
  En het maakt je gezicht er inderdaad erg fris uitzien :)

  Reply
 • Eline

  16/01/2013

  Heel mooi! Lijkt wel op wat ik dagelijks draag behalve de highlighter in de inner corner dan want daar ben ik te lui voor :)

  Reply
 • theBlondBeauty

  16/01/2013

  heel erg mooi gemaakt zeg! Staat je super goed. x

  Reply
 • Allissa

  16/01/2013

  Wauw Cynth. Hoe krijg je het elke keer toch zo ontzettend clean! Dat je ook echt alle kleuren nog kunt zien zitten, zo nais he. En zoals gewoonlijk is ook deze look weer tof voor overdag, heeeerlijk (:

  Reply
 • demi

  16/01/2013

  Oh wauw jouw ogen echt prachtig! Ik wou dat ik zo goed met make up overweg kon!
  Liefs

  Reply
 • Arletta

  16/01/2013

  wat een prachtige frisse l,ook!
  x

  Reply
 • Jana

  16/01/2013

  Wow, erg mooi :D xx

  Reply
 • Bertine

  16/01/2013

  oeh super mooi en draagbaar!

  Reply
 • Marloes

  16/01/2013

  Prachtig! Simpel, maar je ziet er lekker fris en wakker uit!

  Reply
 • Bo

  16/01/2013

  Pffff, weer een prachtige look! Echt mooi, zou hem zo willen dragen!

  Reply
 • Kelly

  16/01/2013

  Hij is heel mooi

  Reply
 • ValleyDoll

  16/01/2013

  Gorgeous ! Dat lijkt me een ideale work make-up look !

  Reply
 • *Anouk.

  16/01/2013

  Ik vind dit echt heel mooi! Misschien van het weekend maar weer eens aan de slag met mijn palettes :) Doordeweek hou ik het rustig met eyeliner en mascara haha.

  Reply
 • Irma

  16/01/2013

  mooi! ziet er fris en fruitig uit (:

  Reply
 • Liliane

  16/01/2013

  Le pretty!!
  I like a lot, ook de shimmer op je wangetjes.

  Reply
 • lisannetjeeee

  16/01/2013

  Kwijl kwijl! Het zit er weer prachtig op Cythia, super tof. En ik wou dat ik m’n eyeliner zo mooi aan kon brengen als jij!

  Reply
 • Annabel

  16/01/2013

  Wauw, wat een prachtige ooglook! Ik wou dat ik zulke ooglooks kon maken <3

  Reply
 • daniellespringer

  17/01/2013

  Wauw, hij is echt heel mooi!

  Reply
 • Deb

  17/01/2013

  Love the drama! wat een prachtige look en de eyeliner… echt gorgeous!

  Reply
 • Renate

  17/01/2013

  Simpele look, maar erg pretty! Ik vind het mooi de grijze tinten met een bruine ondertoon en de lip kleur is ook heel mooi!

  Reply
 • Gerrianne

  18/01/2013

  Lichte kleuren in je binnenste ooglid, dat geeft toch altijd zo’n ontzettend fijn iets! Het staat zo fris, intens , eh m , ja veel. Bij deze look ook van je, geheel naturel, maar toch heel opvallend. Likez!

  Reply
 • Sal

  05/02/2013

  Hele mooie look! Het staat je echt super. Ik vind de kleuren ook zo mooi gekozen!

  Reply

Geef een reactie