Begonnen met het voornemen..

Mijn voornemens, ik nam ze zo serieus, vandaar dat ik moest gaan shoppen. Nee, niet het item wat op mijn bucketlist staat, maar wel de agenda die ik nog moest gaan aanschaffen. Waarom? Ik had nog geen agenda voor 2013 en daarnaast stond plannen hoog op mijn voornemenlijst. Tijd om de eerste stap te zetten.. agenda kopuh!

1 AG

2 AG

Mijn zoektocht was eenvoudig, een groot oppervlak waar ik op kan schrijven, veel notities, harde kaft, het liefst zo neutraal en zakelijk mogelijk, maar alsnog met het vrouwelijke randje. Zie jij wat ik zie? Yes, de perfecte agenda! Inclusief een hip printje op de voorkant, gestyled met een ringband en een elastiek wat de boel bij elkaar moet houden tijdens de oorlog in mijn tas.

3 AG

Bladerend in de Hema – waar de agenda afkomstig van is – vond ik ook nog eens zo’n handige boekenlegger er tussen. Spot jij ook de ruimte?! Heerlijk om allerlei onzinnige dingen neer te kalken, perfecto.

4 AG

Achterin bevinden zich de notities, waar ik mijn andere voornemens bij de hand kan houden. Mijn vergeetachtige brein heeft een zeer eigen wil, waardoor ik delen vergeet. Dankzij de bucketlist + voornemens op de achterkant kan ik ze niet uit het oog verliezen. Daarnaast vind ik het ook prettig om ze eens in de tijd door te lezen.

5 AG

6 GA

Naast de afspraken voor 2014, de verjaardagen + feestdagen en de andere speciale gelegenheden in het jaar, zijn er ook insteekhoezen in verwerkt. Geen losse papiertjes meer die alle kanten opschuiven, zodra je de agenda openvouwt!

7 AG

Klein, maar fijn. Ideaal om veel in op te schrijven, zeker als je weleens een idee uit wil werken, of gewoon om te kliederen, vriendinnen die erin willen kladderen, you know! Je kunt hem makkelijk volstouwen met van alles en dat voor maar €6,95. Mission accomplished!

Ben jij al begonnen met je voornemens?


42 Comments

 • Velaija

  18/01/2013

  Leuke agenda! Ik heb dit jaar alleen maar wat vage, algemene voornemens gemaakt (iets meer inzet voor school, beter voor mezelf opkomen) dus daar heb ik denk ik geen extra agenda voor nodig :).

  Reply
 • Lifesplash

  18/01/2013

  ie voor ’t eerst weer sushi gegeten, HAHAH genius! Typisch Cynth. Veel succes by the way! U can doooo it.

  Reply
 • Lotte

  18/01/2013

  Wat goed dat je je voornemens echt naleeft! Die agenda is leuk, ik heb zelf ook vaak agenda’s van Hema omdat ze zo lekker praktisch en simpel zijn, zo hou ik tenminste overzicht.

  Reply
 • redhotjillypeppers

  18/01/2013

  Ik haal ook elk jaar een agenda bij de Hema :)

  Reply
 • Sofie

  18/01/2013

  Handig boekje! Stoer van je dat je zo serieus met je voornemens bezig bent, mij niet gezien haha :)

  Reply
 • Priscilla

  18/01/2013

  Leuk ding hoor! Ik probeer dit jaar ook een agenda bij te gaan houden, heb ik sinds de middelbare school niet meer gedaan!

  Reply
 • nienloves

  18/01/2013

  handig zo! ik ben alleen begonnen met gezonder te eten, gaat tot nu toe best goed :)

  Reply
 • theBlondBeauty

  18/01/2013

  hele leuke agenda. Je hebt een mooi handschrift, haha :) x

  Reply
 • martinaa89

  18/01/2013

  Ik kan niet zonder mijn papieren agenda! Werkt zoo fijn en lekker overzichtelijk

  Reply
 • pretty beauty land

  18/01/2013

  een goed begin is het halve werk :) maar je 1e voornemen is behaald haha

  Reply
 • Amanda

  18/01/2013

  Haha best wel handig een agenda. Ik krabbel overal wat op verschillende A4 haha. Niet erg praktisch..

  Reply
 • Lies

  18/01/2013

  Wat een leuke agenda heb je gekocht! Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik nog steeds niet met mijn voornemens begonnen ben haha. Eerst wou ik wachten tot na mijn verjaardag, maar toen werd ik afgelopen zondag ziekjes en werd het weer uitgesteld. Zodra ik weer helemaal opgeknapt ben moet ik toch echt eens gaan beginnen haha. Ik wens je heel veel succes met jouw voornemens!

  Reply
 • lonnie101

  18/01/2013

  Good luck , je kan het !

  Reply
 • Kimberly

  18/01/2013

  Wat een leuke agenda! Good luck! :D

  Reply
 • dppz

  18/01/2013

  Meh ik had er 1 stoppen met roken ;/!

  Reply
 • beautiesatwork

  18/01/2013

  Goed bezig Cynth :D

  Reply
 • femketje

  18/01/2013

  ik heb geen goede voornemens XD

  Reply
 • tessapersoon

  18/01/2013

  leuke doelen, Zet hem op!
  xx

  Reply
 • Juudith

  18/01/2013

  leuke agenda! ik vind een agenda echt zo handigg! kladder altijd alles vol haha!

  Reply
 • Sophie

  18/01/2013

  Leuke agenda, ik moet nog steeds een agenda kopen, ik doe op dit moment alles via mijn iPhone maar ik mis een “echte” agenda.. hmm vanmiddag maar even de stad in :D

  Reply
 • shirley

  18/01/2013

  Leuke en handige agenda. De mijne is een Moleskine Passion dinges ofzo. xD

  Reply
 • Miranda

  18/01/2013

  Wat een handige agenda, heel overzichtelijk.

  Reply
 • Suzanne

  18/01/2013

  Love sushi! En wat ontzettend leuk. De agenda is goed overzichtelijk inderdaad. Goede keuze!

  Reply
 • Kelly

  18/01/2013

  Mooi agenda, ik heb er één die daar heel erg op lijkt, ook van de hema, voor mijn blog heb ik een aparte agenda, omdat bang ben mijn gewone agenda kwijt te raken. Geloof me dat is me al meer dan één gebeurt.

  Reply
 • Arletta

  18/01/2013

  Leuke agenda, mooi handschrift heb je!
  x

  Reply
 • Jasmine

  18/01/2013

  Echt heel erg leuk, zo komen we er wel (jij dan toch). En je handschrift lijkt precies op dat van een vriendin van me, ook zo rond en vriendelijk uitziend.

  Reply
 • marijeeee

  18/01/2013

  De HEMA agenda’s zijn altijd zo leuk! Ik heb er ook één, een kleine groene met bloemetjes. Maar Cynth, hoe leefde jij in hemelsnaam zonder agenda? Ik zou het spoor echt bijster raken zonder agenda.

  Reply
  • Beauty Koning

   01/04/2013

   Ja, dont ask! xD Het is best handig, alhoewel ik hem niet altijd gebruik.

   Reply
 • Kimberley

  18/01/2013

  He, een paar van die ‘to do’ wil ik met je doen haha! Maar goed dat je eraan begonnen bent haha. Ik wens je veel succes. Ik vind het juist zo leuk om agenda’s bij te houden, omdat je later altijd terug kunt kijken naar je herinneren en tijden die je beleefd hebt. :)

  Reply
  • Beauty Koning

   01/04/2013

   Leuuuk, welke wil je ook uitvoeren?! Dankjewel Kim, jij ook succes. :)

   Reply
 • Sylvana

  18/01/2013

  Leuk, die agenda heb ik ook:)

  Reply
 • Jana

  18/01/2013

  Wat een leuke agenda :D x

  Reply
 • Irma

  18/01/2013

  leuke agenda (:
  en je hebt echt een heel mooi handschrift!

  Reply
 • Judith

  18/01/2013

  Leuke agenda!
  Op je to do-lijstje staan veel dingen die ik ook wil doen :)

  Reply
 • Just a Girl ...

  18/01/2013

  Heerlijk !! Ik HOU echt van agenda’s !! Kan er geen genoeg van krijgen. Daarom heb ik er vaak ook een stuk of 2,3 … Ik heb ook deze van de Hema alleen een iets andere uitvoering, maar de inhoud komt op hetzelfde neer. Hij is bij mij alweer lekker vol aan het raken, want ik schrijf natuurlijk alles op !!
  Ik vind het maar niks om een digitale agenda te hebben. Volgens mij vergeet ik dan ook altijd alles. Lekker ‘ouderwets’ schrijven met pen en papier !! I like !!
  Veel plezier met je agenda en je ‘Bucketlist’ !!
  Liefs Maaike !! x

  Reply
 • Deb

  19/01/2013

  Handige agenda! Ik heb zelf ook zo’n soort agenda met insteekhoezen en bladwijzer van V&D. Ik zag ém daar afgeprijsd liggen voor 3 euro dus snel meegenomen. In de insteekhoezen (ook op de voorkant) doe ik altijd leuke
  foto’s van Alexia. En wat betreft voornemens.. ik heb er geen ;-)

  Reply
 • Josephine

  19/01/2013

  Zulke agenda´s zijn altijd fijn! To om te zien trouwens dat je met groen schrijft, ik zou eerder met blauw schrijven haha. Ik gebruik alleen mijn agenda voor school, daar schrijf ik ook andere afspraken in, maar ik heb ook nog een notitieboekje voor le bloggg

  Reply
 • Asmae

  20/01/2013

  Mooie agenda! Ik plan ook graag, en wil er nog beter in worden! Maar.. vraagje.. waarom schrijf je veel in het engels?

  Reply

Geef een reactie