Illamasqua Meets Cynthia!

Tijdens de kerstdagen kreeg ik al een déjà vu, alsof het lot benadrukte dat het tijd werd om het merk eens te gaan onderzoeken. Vervolgens hoorde ik dat ze een mega sale hebben. Gaat er al een belletje rinkelen? Een spectaculair merk met de geweldigste kleuren, donker, maar zeer elegant.. Illamasqua Meets Cynthia!

2 ILLA

God damn, extreem! Hihi, de intense look stond op mijn to do looks, want je kunt zeggen wat je wilt, maar anders is het zeker. Geen dagelijkse liner – zit er wel in verstopt – maar dikke zwarte lijnen, omrand met goud en een vleugje over de top highlighter!

3 ILLA

Een simpele basis over de oogleden, a la Too Faced Shadow Insurance. High Tech Lighter Platina van Make Up Store deppend op het wenkbrauwbot, meteen gefixeerd met de Ultra Pearl Mania White van NYX en de zwarte oogschaduw van Sleek zat alweer in mijn hand voor een retestrakke lijn in mijn crease, die geblend moest worden. Goed naar binnen toe en all the way out!

4 ILLA

Natuurlijk ook onder het oog + de binnenste ooghoek, maar voordat ik daarmee aan de slag ging, was Yellow Gold van NYX aan de beurt. Gecombineerd met de mixing medium van TheBodyNeeds, nat op het ooglid, waardoor ik de buitenste rand kon verscherpen. Uitwingen met de Black Jack With Jack Black van Catrice, rondmaken aan het einde + een gitzwarte waterlijn en gekrulde wimpers die werden voorzien van de Masterpiece MAX van Max Factor.

5 ILLA

Why so sarcastic? Want Calvin Klein hielp mij een handje met Smooch op de lippen, inclusief de donkerbruine lipstick van NYX en nog eens de HTL Platina van de MUS! Deppend aan de binnenkant van mijn lippen + nog de vloeibare highlighter van ELF. Die ook op mijn jukbeenderen verscheen, natuurlijk gevolgd van een orkaan aan Silk Teddy.

6 ILLA

In geen tijden heb ik zoveel moeite moeten doen voor een look, alsof het uit mijn tenen moest komen! God, het koste enorm veel tijd – stiekem heb ik alles gefilmd! – maar het resultaat mag er wezen. Misschien zijn de kleuren anders, maar dat komt denk ik door het licht. Oh, met moeite bedoel ik trouwens dat het totaal buiten mijn comfort zone was, inclusief de hoeveelheid aan make-up. Oké, ik was enkele weken terug ook al gehersenkraakt..

Worden jouw hersenen weleens gekraakt door een look? En heb jij al kennis gemaakt met het merk Illamasqua?


45 Comments

 • lindabeautyties

  19/01/2013

  Wow heftige look! Hij staat je wel goed. Ik kan me voorstellen dat het buiten je comfortzone is!

  Reply
 • beautyfizz

  19/01/2013

  Super gave look weer Cynthia! You Rocks!

  Reply
 • martinaa89

  19/01/2013

  Wow wow wow !!!
  Echt wel een superheavy look, misschien niet voor elke dag;) wel leuk om eens te doen!!

  Reply
 • Velaija

  19/01/2013

  Je look is echt prachtig! ik ben echt fan van de over-the-top en creatieve looks die altijd bij Illamasqua te zien zijn, ze zijn echt gaaf altijd! Ik heb toevallig sinds een weekje twee Illamasqua producten! Een donkerblauwe matte oogschaduw (never) en een knalrode lipstick (sangers als ik het goed heb). Ik had al veel eerder van ’t merk gehoord (en was ook al gaan kijken in de winkel in London) maar wist nooit goed wat ik nou moest kopen!

  Reply
 • Tessa

  19/01/2013

  Wauw prachtig gemaakt, het lijkt net een kunstwerk op een schildersdoek. Die rode lippen staan je echt prachtig!
  xx

  Reply
 • miss073

  19/01/2013

  Super Mooi!

  Reply
 • Mme Sophistique

  19/01/2013

  Aah wat mooi cynthia! Niet meteen iets om mee naar de supermarkt te gaan, maar echt fantastisch goed gedaan.

  Reply
 • Emilia

  19/01/2013

  Oh my, wat heftig, heeeel erg gaaf weer! Ik ben benieuwd hoe lang dat filmpje dan wel duurt haha, want volgens mij ben je hier wel even mee bezig geweest!
  De kleur op je lippen vind ik prachtig trouwens, heel tof kleurtje.

  Reply
 • redhotjillypeppers

  19/01/2013

  Wat heb je dat weer knap gedaan ! De lipstick vind ik ook erg geslaagd !

  Reply
 • theBlondBeauty

  19/01/2013

  wauw, echt knap dat je dat allemaal kan! Heftige look x

  Reply
 • marijeeee

  19/01/2013

  WOWOW, deze is alweer echt super Cynthia!

  Reply
 • Zoe_Olea

  19/01/2013

  Waaw wat een vette look! Zo iets zou van mij meteen een drag queen maken, maar jou staat het nog ook! :) Geweldig!

  Reply
 • femketje

  19/01/2013

  awesome :D hou van zulke opvallende looks.. we want more! :D

  Reply
 • beautiesatwork

  19/01/2013

  HEAVY!

  Reply
 • Jolet

  19/01/2013

  Die heb je goed nagemaakt!

  Reply
 • Amanda

  19/01/2013

  Wow Cyn, deze is masterlijk haha. Vind m super gaaf! En die sale bij Illamasqua, ik heb me moeten inhouden maar anders had ik zeker wat willen kopen!

  Reply
 • Jasmine

  19/01/2013

  Hartstikke gaaf, heel over de top Gaga-achtige ooglook! Wel meesterlijk gemaakt!

  Reply
 • Suzanne

  19/01/2013

  Woww! Wat gaaf maar wat extreem! Ik vind het zo knap dat je dat kan joh!

  Reply
 • nienloves

  19/01/2013

  wow mooi gedaan, daarmee val je zeker op!

  Reply
 • Gerrianne

  19/01/2013

  Damn, oke – eerst je lippen, die kleur, die ‘sss zo mooi! En oh wauw, je ogen – extreem-geweldig-verrassend. Beetje veel kleur en uit je zone, that’s wonderful! : D

  Reply
 • modegek

  19/01/2013

  woooow heftig! werkt wel goed zeg! voor feestjes is de kleur heel leuk!

  Reply
 • Miranda

  19/01/2013

  Inderdaad een heftige look , maar je hebt hem wel erg mooi gemaakt.

  Reply
 • Irma

  19/01/2013

  Wow! Het mag dan wel een tijdje duren, het ziet er wel precies zoals Illamasqua uit! Echt knap!

  Reply
 • Allissa

  19/01/2013

  wauw wauw WAUW Cynth. Geweldig!

  Reply
 • Deb

  19/01/2013

  Gorgeous gedaan! Ik vind jouw creatie nog meer spectaculair dan de inspiratie foto.

  Reply
 • shirley

  19/01/2013

  Goed gedaan, maar boy, da’s inderdaad wel erg heftig. xD

  Reply
 • Anne Solveig

  19/01/2013

  Wow! Heel gaaf nagemaakt!

  Reply
 • Josephine

  19/01/2013

  Holywauwzes, dat is heel awesome gemaakt! Hele zware oogmake-up, ook groot, maar heel tof :D

  Reply
 • Make Up For Women

  19/01/2013

  Woow, prachtig!!:D Niet onmiddellijk draagbaar, maar toch helemaal top! xoxo

  Reply
 • Lies

  19/01/2013

  Wauw wat heb je dat goed nagemaakt dat doe ik je echt niet na haha. Het ziet er ook echt heel gaaf uit hoor! Illamasqua kende ik nog niet en ben daarom gelijk eens op onderzoek uitgegaan. De producten die ik zag zijn echt zo mooi!

  Reply
 • Jana

  19/01/2013

  Echt prachtig :D x

  Reply
 • Evelien

  19/01/2013

  Woah heel heftig, maar ook heel gaaf! L
  OVE it <3

  Reply
 • marchingonthebeat

  20/01/2013

  Inderdaad erg extreem. Gaaf.

  Reply
 • Lotte

  20/01/2013

  Héél extreem, maar wel héél mooi! Wauw, super tof Cynth. De looks van Illamasqua zijn echt gaaf altijd inderdaad!

  Reply
 • xxxJudithh

  20/01/2013

  Wow wat gaaf gedaan Cynthia!
  Haha I wish dat ik al eens kennis met de producten van Illamasqua had kunnen maken, ze zien er op internet namelijk allemaal echt geweldig uit :)

  Reply
 • Asmae

  20/01/2013

  mooie look!

  Reply
 • pretty beauty land

  21/01/2013

  damn wat gaaf!

  Reply
 • Yak Man

  21/01/2013

  je overtreft je zelf elke keer weer, weer zo’n gave look! Trouwens je zei ooit in één van je blogpost dat je beter wilde gaan fotografen. Misschien moet je aan Teri vragen van Bellachique om tips? Zij heeft namelijk altijd zulke mooie foto’s!

  Reply
 • bonjourSophie

  21/01/2013

  Wat een gave look is dit, zeg! Het lijkt ook precies op de foto van Illamasqua! Ik vind vooral de gouden kleur mooi op je ooglid. Die knalt er echt uit!

  Reply
 • Teri

  21/01/2013

  Dramatic much! Woa, hiermee heb je meteen iedereen’s aandacht zeg! Echt heel mooi gedaan, alles ziet er goed uit, want volgens mij is het toch geen gemakkelijke look! En het staat je nog ook! :)

  Reply
 • Het is in ieder geval heel goed gelukt, ziet er super spectaculair uit! TOP!

  Reply
 • Shelly

  22/01/2013

  Cynthia & Illamasqua zijn een match made in heaven!

  Reply
 • emma

  24/01/2013

  prachtig; dat goud met je blauwe ogen (okay, het zwart helpt ook :P) maar even serieus, zonder de lipstick zou ik zo over straat gaan, want de ogen zijn echt te gek! In combinatie ben ik niet de grootste fan van deze look, wel van de ogen, en (ja gek he) daar kijk je wel meteen na. Nu hoop ik op de illamasqua meets cynthia waarbij er een hart op het gezicht van het model is gemaakt (hint hint)

  Reply
 • Sal

  05/02/2013

  wat GAAF! Het staat je echt goed, joh! Ik kan me voorstellen dat je er niet zo bij loopt of wilt lopen elke dag, maar je kan het echt goed hebben!

  Reply

Geef een reactie