LOGONA Natuurlijke verstevigende gel + vochtinbrengende crème.

Gelukkig konden wij nog met de auto naar het werk, in plaats van de schaatsen. Volgende week gaan de temperaturen weer aardig dalen, maar de kou in de gure decembermaanden viel aardig tegen. Ondanks dat moet ik mijn huidverzorging gaan aanpassen. Wind of regen, zon en warmte, het is en blijft een klus om een passende dagcrème + serum te vinden.

1 SE

Het natuurlijke merk LOGONA test niet op dieren, YAY! Wel op mensen die zich vrijwillig opstellen, maar dat vind ik geen probleem, tegenwoordig kun je daarmee je geld verdienen. Daarnaast maakt het merk gebruik van plantaardige ingrediënten.

2 SE

3 SE

Zodra ik het cijfer twintig zie, springen de rimpels spontaan in mijn gezicht, maar dankzij de verstevigende gel van LOGONA moet ik het deels zien te voorkomen. De hydraterende gezichtsgel laat direct fijne expressielijntjes verdwijnen en zorgt ervoor dat huidplooien en rimpels vervagen, daarnaast verfijnt hij ook de poriën.

4 SE

5 SE

De LOGONA natuurlijke verstevigende gel anti-aging lijkt verdacht veel op een serum, aangezien je ook deze voor je dag + nachtcrème moet aanbrengen. Maar niet alleen de manier van aanbrengen, maar ook het uiterlijk. Serums zijn negen van de tien keer eyecatchers op je kaptafel, ook dit glazen flesje wat 30 ML bevat mag er wezen met zijn behulpzame pompflacon die een draaibare sluiting heeft.

6 SE

7 SE

8 SE

Een okergele substantie, wat na het aanbrengen op de huid wordt omgezet naar een transparante gel. Ik moet toegeven dat de gel vrij vloeibaar is, maar tijdens het uitsmeren inderdaad op een gel lijkt. Helaas is de geur nogal sterk, ik ruik voornamelijk alcohol, maar dat kunnen ook de natuurlijke ingrediënten zijn.

9 SE

Hoe zit het dan met de werking? Ik ben de verstevigende gel al een gedurende tijd aan het testen en mijn verwachtingen waren neutraal, maar de werking is spectaculair! Oh my god, mijn huid heeft de winter redelijk goed doorstaan. Vooral op mijn wangen + voorhoofd merk ik enkel verschil.

10 SE

11 SE

12 SE

De verstevigende gel van LOGONA sloot perfect aan op de LOGONA natuurlijke vochtinbrengende crème. Herken je dat kooppraatje dat producten beter werken, doordat je de hele lijn moet opkomen? No joke, het werkt serieus! Ik begon met het testen van de vochtinbrengende crème, maar toen ik beide producten gezamenlijk ging gebruiken, merkte ik binnen twee dagen al verschil. Ze ondersteunen elkaar!

13 SE

Een simpele tube, waarmee je gemakkelijk kunt doseren. Niet iedereen is hier tevreden mee, maar mijn hygiëne wel! Je kunt een tijdje vooruit met de 50 ML die de crème bevat, omdat hij enorm zuinig in gebruik is. Meestal gebruik ik een flinke dot, maar nu is een erwtje voldoende.

14 SE

15 SE

16 SE

De vochtinbrengende crème is ontzettend romig, makkelijk uit te smeren en je kunt hem in de ochtend als avond gebruiken. Daarnaast bevat de crème geen parfum, trekt de crème snel in en plakt hij niet. Tenzij ik te snel ben met het aanbrengen van de producten, maar anders no problemo!

17 SE

Zoals ik al eerder aan gaf in de review is het samen een gouden combinatie. Beide voeden mijn huid uitstekend, waardoor ik een stuk minder last heb van schrale of geïrriteerde plekken. Daarnaast heb ik geen allergische reactie opgelopen en zal ik de producten zeker de rest van de gure tijd blijven gebruiken!

De LOGONA Natuurlijke verstevigende gel anti-aging 30 ML is verkrijgbaar in de webshop van MILD Cosmetics voor €28,50. Daar bevindt zich ook de LOGONA Natuurlijke vochtinbrengende crème 50 ML voor €18,95! Beide zijn het geld waard en ik voel een re-buy aankomen..

Kon jij het merk LOGONA al? En heb je ook al kennisgemaakt met de webshop?


23 Comments

 • Sofie

  21/01/2013

  Ik heb nog nooit van dit merk gehoord, maar het klinkt erg fijn!

  Reply
 • Mme Sophistique

  21/01/2013

  Het product zegt me niets van naam, maar ziet er wel goed uit!

  Reply
 • debby

  21/01/2013

  Hmm ik pas! alcohol vind ik niet zo leuk, althans mijn gezicht niet… en haha 20 rimpels…

  Reply
 • beautiesatwork

  21/01/2013

  dat bovenste heeft nogal een speciaal kleurtje :)

  Reply
 • LounaBeauty

  21/01/2013

  Ken het merk nog niet. Maar het klinkt veelbelovend. Heb zelf ook last van die droge plekken in mijn gezicht. Heel irritant.

  Reply
 • Tessa

  21/01/2013

  lijken me erg fijne producten, maar ik vind ze wel vrij prijzig.
  xx

  Reply
 • Vera

  21/01/2013

  Ik kende het merk niet, maar het klinkt super!

  Reply
 • Amanda

  21/01/2013

  Serums zien er vaak er mooi uit ja haha. Echte pareltjes! Jammer van de alcohol!

  Reply
 • Lotte

  21/01/2013

  Ik ken het merk nog niet, maar het klinkt allemaal wel goed! Wel jammer dat er alcohol in zit, dat vind ik dan toch wel een afknapper.

  Reply
 • femketje

  21/01/2013

  ik ken het merk zelf nog niet XD

  Reply
 • Sophie

  21/01/2013

  Oeh die gel lijkt me erg fijn :) Logona is een mooi natuurlijk merk, mooie review!

  Reply
 • Lies

  21/01/2013

  Ik kende het merk nog niet, maar klinkt wel erg fijn. Ik zou alleen wel moeten uitkijken met dat het naar alcohol ruikt, want als dat er dan ook daadwerkelijk teveel in zou zitten krijg ik er snel irritaties van.

  Reply
 • martinaa89

  21/01/2013

  Ik ken dit merk helemaal niet eerlijk gezegd :)

  Reply
 • pretty beauty land

  21/01/2013

  klinkt echt goed!

  Reply
 • shirley

  21/01/2013

  Ik had tot op heden nog niet van het merk gehoord, maar het klinkt inderdaad als fijne producten.

  Reply
 • xxxJudithh

  21/01/2013

  Dat klinkt wel goed!

  Reply
 • ValleyDoll

  21/01/2013

  Ik kende het merk helemaal nog niet. Klinkt niet slecht alvast.

  Reply
 • redhotjillypeppers

  21/01/2013

  Ik ken het merk niet maar het lijken me wel fijne producten !

  Reply
 • Jasmine

  21/01/2013

  Klinkt geweldig, heb er nog nooit van gehoord, maar fijnere porien krijgen is voor mij een groot pluspunt!

  Reply
 • mynameisblonde

  21/01/2013

  Ik ken dit merk niet. Nog nooit van gehoord zelfs. De producten lijken me wel goed. Ook eens proberen. Mijn crèmes zijn dringend aan vervanging toe! :-)

  Reply
 • Lis

  21/01/2013

  Logona is een heel fijn merk! Wij breiden binnenkort de webshop nog uit met Logona nu wij weer wat extra ruimte hebben :) Goed om te weten dat jij het ook een fijn merk vindt ;)

  Reply
 • Irma

  22/01/2013

  looking good. ik gebruik eigenlijk nooit serum, maar het klinkt toch wel goed in de oren (:

  Reply
 • Renate

  23/01/2013

  Ik kende het merk nog niet, maar het klinkt heel erg goed. Alleen ik krijg nog lang geen rimpels haha en ik heb eigenlijk ook nooit droge of geïrriteerde plekjes.

  Reply

Geef een reactie