Fakeheid factor, dé tag!

Wie kent hem niet? Wie wilt het weten? En wie niet! Ha, kijk mij rijmen. Ik ben er geen kei in, maar als ik in een vervelende bui ben, lukt dat mij gemakkelijk. Onzin uitkramen, dat moet een vak worden, want dan zou ik daar een ster in zijn. Stiekem ben ik wel benieuwd naar mijn fakeheidfactor, jij ook? Gaan we hem samen doen? LE TAG. Hoe fake ben jij?!

Fakeheid factor

Heb je ooit aan cosmetische chirurgie gedaan?
Ja, ik ben naar de amandelkapper geweest. Zodat mijn keel mooi smooth was. Nee, of course not. Geen cosmetische ingrepen gehad. Ik mag dan niet meer de jongste zijn, maar deels beledigd door de vraag.

Gebruik je valse wimpers?
Hell yea, alleen lukt het mij niet om ze altijd mooi op te plakken. Dus als je ineens van die springpoten ziet, no worries.. gewoon fake lashes. Of als er een trosje op mijn jukbeen dwarrelt, ik heb geen last van enorme wimperuitval. Gewoon weer een nepwimper.

Fakeheid factor

Draag je extensions?
Nee, maar dat wil ik nog steeds wel héél graag. Maar die dingen kosten een godsvermogen, daarnaast ben ik weer uniek blond, dus mijn kleur komt negen van de tien keer niet overeen. Zodra ik de Claire’s binnen wandel, loop ik meteen rechtdoor – nadat ik de oorbellen, make-up en de andere sieraden heb gehad – naar de neplokken op de muur. Maar helaas, elke keer weer een teleurstelling.

Gebruik je elke dag make-up?
Nee, want mijn tere huid trekt dat niet. Als ik dat wel zou doen, doet het mij de das om. For sure. Het liefst las ik per week één dag rust in, kan dit niet, dan zal ik de gevolgen maar al te snel merken. Soms is mijn huid overbelast, afschuwelijk!

Zou je een cosmetische operatie overwegen? En waarom?
Sure, why not. Misschien krijg ik later wel iets waardoor ik het juist moet doen. Maar ik ben laatst al geopereerd, zo plezierig vond ik dat niets doen niet. Na een dag in bed rotten had ik ook dat gehad. Dus ik denk voortaan twee keer na, voordat ik zoiets doe!

Kun jij zonder make-up?
Ik kan het wel, maar ik wil het niet.

Fakeheid factor

Draag jij kunstnagels?
Nee, ook nooit gehad. Wel op de opleiding, omdat je op elkaar moest oefenen, maar dat waren alleen de pinken en ringvingers. Vervolgens braken die af toen ik mijn broek dicht deed, of iets uit mijn zak pakte. Herkenbaar? It sucks.

Verf je je haren?
Nee, na tien jaar verven stopte ik ermee. Rood, roze, blauw, oranje, blablabla, alle kleuren heb ik gehad. Bijna allemaal. Ik ben al één jaar gestopt met verven, dacht ik.

Fakeheid factorHier was ik geburnd door de zon!

Ga je onder de zonnebank?
Nee, dat trekt mij niet.

Gebruik je zelfbruiner?
Ja, soms! In de zomer matcht mijn onderlichaam niet altijd met de bovenkant, dus moet ik even hip bijkleuren. Niemand die mijn elegante zongebruinde benen met vlekken en strepen opmerkte op Lowlands. Moehaha!

Fakeheid factorVolgens mij was dit mijn tweede FOTD met piercing!

Heb je tattoo’s?
Ja, twee. Nummer één is gewoon in het zwart en ik heb er eentje in wit inkt.

Heb je piercings?
Nee, dat had ik. Na enkele neuspiercings en een labret zijn ze verkast. Na mate ik ouder werd, begon ik ze nogal storend te vinden, geen idee waarom, maar ik mis ze totaal niet. Heel soms denk ik dat het leuk was om het zo te combineren, maar op dit moment zou ik ze niet terug laten piercen.

FAKE? Hell yea, haha! Ik moest er best wel op grinniken. Het resultaat is best redelijk, op de neplokken en de zonnebank na. Welk beeld heb jij nu voor je? Ik had namelijk barbie voor mij, met roze gestifte lippen. Gelukkig valt het op zich wel mee, toch? Neem de tag gerust over als je hem nog niet heb gedaan!

Hoe fake ben jij?! Heb jij zelfbruiner gebruikt? Of neplokken in het haar? Of juist weer de nepnagels?


55 Comments

 • wendybeautyties

  22/01/2013

  Wat een leuke tag! Heerlijke antwoorden geef je! Ik ben redelijk fake volgens bovenstaand lijstje… Oh well… :-)

  Reply
 • Teri

  22/01/2013

  Van de piercings vind ik heel herkenbaar, ik was ze ook ineens beu na een paar jaar. Het is wel leuk om gehad te hebben. Ik vind je fakeheidsfactor nog goed meevallen hoor!

  Reply
 • beautyfizz

  22/01/2013

  Je schrijft altijd zo leuk lady!

  Reply
 • Lifesplash

  22/01/2013

  De amandelkapper? hahaha damn. Ben ik ook geweest, leuk hè? :D En elke dag make-up zal inderdaad wel killing voor je huid zijn, ja. Nee.. zoiets moeten we niet hebben. :p

  Reply
 • debby

  22/01/2013

  Mega leuke tag zeg!

  Reply
 • Sofie

  22/01/2013

  Leuk geschreven! Haha, de amandelkapper. Ik geloofde het bijna op dit vroege tijdstip ;-)

  Reply
 • Tessa

  22/01/2013

  Leuke tag,
  xx

  Reply
 • Mme Sophistique

  22/01/2013

  Heel erg leuke tag, en jouw eigen haarkleur is echt heel erg mooi!

  Reply
 • trendymommynl

  22/01/2013

  je haar is een natuurlijke kleur? kewl, ik vind het echt leuk!

  Reply
 • Ayla

  22/01/2013

  Ik wist helemaal niet dat jij piercings had gehad! Zonder labret staat je wel beter :) Leuke tag! Nu ben ik btw wel benieuwd naar je tattoo’s ;)

  Reply
 • femketje

  22/01/2013

  super leuke tag :D ik heb ook piercings gehad maar was ze na een jaar of 5/6 beu XD

  Reply
 • Amanda

  22/01/2013

  Wat eeen leuke tag! Men heb je tattoos? Mag ik ze een keer zien! Over de mail dan, want misschien wil je ze hier niet laten zien. Ik vind je kinpiercing echt cool! Die wilde ik vroeger ook haha. Nu alleen een navel piercing :)

  Reply
 • aspasiablog

  22/01/2013

  Hier geen valse wimpers, geen valse nagels, geen extensions. Ik kleur wel m’n haar, gebruik af en toe zelfbruiner en binnenkort wil ik weer onder de zonnebank gaan.

  Reply
 • Natasja

  22/01/2013

  Ik had die piercings helemaal niet verwacht joh! Haha. Wel grappig, ik had precies hetzelfde met die van mij, weg moesten ze. :) Leuke tag Cynth!

  Reply
 • Suzanne

  22/01/2013

  Wat een leuke tag!

  Reply
 • LounaBeauty

  22/01/2013

  Haha leuke tag meid. Leuk ingevuld ook! lag helemaal in een deuk om sommige antwoorden. ;-)

  Reply
 • mysupersweetlife

  22/01/2013

  Wat een leuke tag, ook erg leuk ingevuld (heb een paar keer hardop moeten lachen) xD
  Liefs

  Reply
 • redhotjillypeppers

  22/01/2013

  Nu ben ik wel benieuwd naar je tattoos :)

  Reply
 • Shelly

  22/01/2013

  Hahaha de amandelkapper! Leuk om dit de lezen!

  Reply
 • Kayla

  22/01/2013

  Ik vind dit een hele leuke tag!

  Reply
 • Anne Solveig

  22/01/2013

  Hele leuke tag :D!

  Reply
 • Miranda

  22/01/2013

  Wat een leuke tag. Ik wist niet eens dat je een tattoo had een witte tatoeage is wel erg gaaf.

  Reply
 • Xaviera

  22/01/2013

  Leuke tag, je antwoorden zijn weer erg grappig om te lezen! Het stukje met de piercings is herkenbaar, ik heb er twee gehad maar die zijn na een paar jaar ook verdwenen ik had er genoeg van haha. Gaaf dat je een tatoeage hebt met witte inkt!

  Reply
 • Nelleke

  22/01/2013

  Ik ben ook heel benieuwd naar je tattoos! Mag ik vragen waar je de witte hebt laten zetten? Wil er heel graag nog een maar kan geen shop vinden die m wil zetten :(

  Reply
  • Beauty Koning

   01/04/2013

   Ik heb mijn eigen tattoo’s gezet, niet door een pro laten doen. :)

   Reply
 • Nena

  22/01/2013

  Leuke tag ;-) meestal vind ik tags nogal saai maar deze is echt leuk! Ik draag wel elke dag make-up en draag heel soms nepnagels maar daar blijft het dan ook bij :-)

  Reply
 • vlnina

  22/01/2013

  Ik heb nog nooit een tattoo in wit inkt gezien, ben benieuwd! leuke tag om te lezen :)

  Reply
 • Irma

  22/01/2013

  ik ben denk ik wel een beetje nep, haha.
  maar ik ben eigenlijk wel heel erg nieuwsgierig naar je tattoos, want ik denk erover om er ook eentje te laten zetten (als ik oud genoeg ben dan).
  zou je er een keer iets over willen schrijven?

  Reply
  • Beauty Koning

   01/04/2013

   Ik heb mijn tattoo’s zelf gezet, dus ik weet niet zo goed wat ik erover moet vertellen. :p Weinig mensen weten ook dat ik er al twee heb en over mijn derde en vierde fantaseer. Zodra ik cash heb en een goede artiest heb gevonden, laat ik ze zetten. :p Het is pijnlijk, maar meer irriteren. Die op mijn vinger deed overigens minder pijn, maar die op mijn enkel was killing me. Misschien ook omdat ik nogal diep ging met de naald. :’) Deze week komt er een artikel online over tattoo ideeën, houd Beauty Koning in de gaten Irma. :D

   Reply
 • xxxJudithh

  22/01/2013

  Erg leuk om te lezen!
  Haha en ik ben ook best benieuwd naar je tattoos, vooral naar die van witte inkt :)

  Reply
 • Allissa

  22/01/2013

  Whahaha de amandelkapper. Priceless.

  Reply
 • Lies

  22/01/2013

  Heel leuk om deze tag te lezen! Ik denk dat bij mij het fake zijn best mee zal vallen. Het enige wat ik heb is eigenlijk mijn neuspiercing en dat ik ook niet zonder make-up zou willen. Al komt daar binnenkort denk ik mijn haren verven bij. Het begint steeds meer te kriebelen om toch weer eens een ander kleurtje in mijn haar te hebben haha.

  Reply
 • Jana

  22/01/2013

  Leuke tag :D x

  Reply
 • charlottebax

  22/01/2013

  Ik vind tattoos en piercing eigenlijk niet onder fake vallen… Maar ben wel heel benieuwd nu! Foto’s plz?

  Reply
 • Make Up For Women

  22/01/2013

  Wat een leuke tag! Deze wil ik binnenkort ook wel eens doen:D xoxo

  Reply
 • Emilia

  22/01/2013

  Haha oh ik vind je schrijfstijl zo hilarisch, geweldige antwoorden haha. Wat gaaf trouwens dat je twee tattoos hebt, nu ben ik wel heel benieuwd hoe ze eruit zien! Ik had eigenlijk nog nooit gehoord van een tattoo van witte inkt, maar het klinkt wel heeel tof.
  Enne, ik vind het wel meevallen met hoe fake je bent haha.

  Reply
 • Esmay

  22/01/2013

  Ik wil je tattoo’s een keer zien!! Ik ben echt benieuwd :D En je bent helemaal niet fake joh. You’re so damn reaaaal girl!

  Reply
 • Kelly

  22/01/2013

  Leuke tag!

  Reply
 • Jasmine

  22/01/2013

  Toch wel knap dat je vroeger iets faker was dan nu, elke dag make-up zou mijn huid ook echt niet ten goede komen.

  Reply
 • Kiss & Make-up

  22/01/2013

  Er is niks mis met een beetje fake, zolang het maar niet te overdreven wordt :-) Gewoon de beste versie van jezelf zijn is toch goed?

  Reply
 • Leuk om te lezen

  Reply
 • Gerrianne

  22/01/2013

  Valse wimpers, waar haal je ze nou?! Ik zit de laatste tijd steeds te kijken overal, maar de meesten zijn zo verschrikkelijk duur, of nja – die ik mooi vind haha! Valse wimpers zijn gewoon beauuutiful! Niets fake, aha. Deze Tag blijft dan ook verder tof! Hoe fake ben jij? Mwah, valt mee. En wat betreft je huid. Ik draag nu ander half week geen make-up (al 1,5 week thuis), en m’n huid – hij wordt zacht joh, amazing. Dat is wel herkenbaar! Nja, genoeg onzin. Als dat een vak zou zijn? Ik wil dan maar al te graag je collega worden, ha ha!

  Reply
 • beautybyjuly

  23/01/2013

  Wat heb je de vragen leuk beantwoord. Ik hb m zelf ook gedaan een tijdje geleden, best grappig als je erbij stil gaat staan wat je eigl allemaal “fake” doet

  Reply
 • Lisanne

  23/01/2013

  Waa, wat een geweldige tag! En nog een geweldigere foto boven aan! Fantastisch!

  Reply
 • sanne

  23/01/2013

  ik heb ook echt overal piercings gehad.. naarmate ik ouder werd heb ik ze er allemaal uitgejast. alleen soms mis ik ze best.

  Reply
 • Leuke tag, je beantwoord de vragen ook heel leuk :) Misschien dat ik hem wel overneem :) x

  Reply
 • lieke

  23/01/2013

  Leuke tag en super leuk ingevuld!

  Reply
 • Sherr

  23/01/2013

  oeeh leuk om te lezen Cynthia! Wauw je hebt 2 tattoos wat voor?? :D

  Reply
 • Deb

  24/01/2013

  hihi wat een leuke tag en je antwoorden zijn nóg leuker! Een tattoo met witte inkt; heb ik volgens mij nog nooit gezien.. nu ben ik nieuwsgierig geworden. Zelf ben ik niet vies van de zonnebank maar gewoon 1 x per maand om niet
  licht te geven in het donker ;-)

  Reply
 • Evelien

  25/01/2013

  Leuke tag, ik vind je best wel heel erg REAL hoor! :D Je piercing stond wel erg mooi trouwens, maar snap dat je op gegeven moment op een leeftijd komt dat je het niet meer zo trekt. Been there, done that ;p

  Reply
  • Beauty Koning

   17/03/2013

   Ah thanks! :) Ik mis hem ergens ook wel hoor, maar aan de andere kant ook totaal niet.

   Reply
 • Sal

  05/02/2013

  Wat een superleuke tag! Ik ga ‘m overnemen, als je het niet erg vindt hihi!

  Reply

Geef een reactie