HEMA 802 + Blacklight!

Waarschuwing: Je mag mij hierna niet veroordelen, omdat ik voor een agenda ging kijken. Dat die twee nagellakken in mijn mandje vielen, daar kan ik ook niets aan doen. Tijdens het afrekenen, viste ik ze eruit.. bright like fuchsia. Of blacklight!

1 FU

2 FU

Mijn oog lag op een roze agenda – ik houd niet eens van roze – maar toen ik een matchende nagellak vond, moest hij mee in mijn winkelmandje. Struinend voor het cosmeticavak van de Hema spotte ik ook nog eens een blauw gevalletje, een gevalletje blacklight. Gawd, ik ben een sucker voor dit soort stuff.

3 FU

4 FU

5 FU

6 FU

Dieproze, heel intens van kleur met een spectaculaire ondertoon. Spot ik daar paars? Of is het een verstopte blauw die meereist op het lichtblauwe shimmertje? Je zu hay, elke keer draaide ik maar rond totdat ik dé juiste angle vond om te fotograferen, maar ik moest gewoon blijven doorklikken. WAUW.

7 FU

8 FU

Mijn ervaringen met de Hema lakken zijn wisselend. Van een uitstekende dekking naar een waterig goedje, maar ook longlasting tot je dood, of maar een uurtje, inclusief een crappy droogtijd. De hippe nagellak droogt als een tierelier, longlasting like hell en hij dekt binnen één laag, twee is ruim voldoende!

9 FU

10 FU

11 FU

Zodra mijn nagels gefotografeerd worden met een flits, lijken de shimmers nog meer naar voren te komen. Zie je? Weer verandert de nagellak naar een barbietintje, maar wel met de unieke finish. God, ik smelt again!

12 FU

13 FU

Tussen de basecoats + topcoats zag ik een blauwe waas, mijn zintuigen werden geprikkeld en het oog zag wat. Die moest ik eens van dichtbij bekijken. “Blacklight?” Mkay, meenemuh! Het is altijd geschikt voor een party of een andere gelegenheid. Joke, ik ben gewoon een nerd voor dat soort dingen.

14 FU

Helaas heb ik het “echte” effect van de Blacklight nagellak nog niet kunnen uittesten, maar of hij wat doet met mijn nagellak? Dat zeker! Een lichtblauwe gloed is zichtbaar over de nagellak, maar ook de ondertoon wordt hierdoor juist nog meer benadrukt. Alsof hij de fuchsia nagellak versterkt en ergens lijkt Blacklight ook als topcoat te dienen.

15 FU

Door stage mag ik nog steeds geen kleur op de nagels hebben, gelukkig ben ik daar volgende week klaar mee, misschien heb ik hem onbewust gekocht als beloning? HAHA! NEE. Het is een spectaculaire kleur, heerlijk intens, perfect voor de zomer en helluuuuuuu brightness. Beide lakken zijn verkrijgbaar bij de Hema, de fuchsia nagellak is €2,50 en Blacklight is €2,75!

Heb jij laatst nog een ongeplande aankoop gedaan, maar uitpakte tot één van je musthaves?


61 Comments

 • Milou

  25/01/2013

  Haha tof! Ik kende dat blacklight effect nog niet. En die roze lak: liefde.

  Reply
 • redhotjillypeppers

  25/01/2013

  Als je iemand kent met een zonnebank: je kan het in dat licht ook uittesten :))

  Reply
 • Lifesplash

  25/01/2013

  Die roze lak is mooi! Maar mag je geen nagellak op door stage? Whuut? Hoe ovrrleef jij dat?!? Hahaha.

  Reply
  • Beauty Koning

   17/03/2013

   Ja.. niet. :’) Nee, ik lakte heel soms mijn nagels op de dagen dat ik naar school ging. Eigenlijk had ik verwacht dat mijn nagels zouden opknappen door het niet lakken, maar helaas al het water deed ze de das weer om.

   Reply
 • maloubeld

  25/01/2013

  Wat een mooi kleurtje!

  Reply
 • dppz

  25/01/2013

  Die roze lak is prachtig zeg! maar wordt er überhaupt nog blacklight gebruikt?

  Reply
 • Sofie

  25/01/2013

  Mooie roze kleur! Je hoeft je niet te schamen, als ik afreken bij de Hema zit er ook vaak ‘per ongeluk’ en ‘opeens’ wat make-up in mijn mandje ;’)

  Reply
 • Yak Man

  25/01/2013

  Wow, ik wist noet dat je ddat bij de hema kon kopen :o! Super gaaf zeg

  Reply
 • martinaa89

  25/01/2013

  Ik mag ook geen nagellak dragen op m’n werk, Same job ;)

  Reply
 • Beautydagboek

  25/01/2013

  Blacklight! Ik wist niet dat het bestond bij de Hema. Maar geweldig dat je over een week weer nagellak kan/mag dragen, jippie! Ik ben momenteel helemaal lyrisch over mijn nieuwe foundation. Ik draag hem het liefst iedere dag, haha!

  Reply
 • Tessa

  25/01/2013

  super leuk, ik wil de matte top coat nog, en ik zou graag een gewone glow in the dark top coat willen!
  xx

  Reply
 • Deb

  25/01/2013

  Prachtig effect geeft blacklight aan je nagellak. Een tijd geleden had je het ook over lippenstift met een blauwe ondertoon.. ook gorgeous.. fuchsia met blauw.. love it! Fijn vooruitzicht dat je straks klaar bent met stage en weer lekker picasso mag spelen op je nagels ;-)

  Reply
  • Beauty Koning

   17/03/2013

   Ja, dat was ook echt iets wat mij verder hielp hoor. xD Echt erg. ;’)

   Reply
 • Amanda

  25/01/2013

  Mijn mening is ook wisselend over de Hema lakken. Sommige zijn geweldig en sommige zijn crap. Maar die roze is zeker mijn kleur. Leuk dat het een andere kleur heeft in een bepaald licht hihi

  Reply
 • Josephine

  25/01/2013

  Wauw, de fuchsia nagellak is zo mooi! Vooral met de blauwe finish, I like.

  Reply
 • Mariska

  25/01/2013

  Oeh die roze vind ik wel echt heel erg mooi!

  Reply
 • LounaBeauty

  25/01/2013

  Vind eigenlijk heel mooi kleurtjee!! hahaha. Super ook voor op je tenen in de zomer!! Jammer dat je op stage geen nagellak mag!! :(

  Reply
 • chiarapastoor

  25/01/2013

  Prachtige kleur! Ik herinner me net dat ik die kleur PRECIES heb maar dan van NYC. Hm .. moet ik toch maar eens gaan dragen (;

  Reply
 • Mme Sophistique

  25/01/2013

  Ben wel benieuwd naar de blacklight nagellak, ik ben ook echt een giganerd als het op zo’n dingen aankomt ;)

  Reply
 • beautiesatwork

  25/01/2013

  dat blauw zou mij ook aantrekken :)

  Reply
 • femketje

  25/01/2013

  Love die roze tint :D

  Reply
 • Suzanne

  25/01/2013

  Haha wat gaaf, alleen kom ik niet zo snel ergens met blacklight. hihi

  Reply
 • Kimberly

  25/01/2013

  Oehh die roze kleur is leuk! Dat blacklight lijkt me ook heel gaaf, ik ben wel benieuwd of dat echt werkt

  Reply
 • AreyouShir?

  25/01/2013

  B-l-a-c-k-l-i-g-h-t-p-o-l-i-s-h! *doet Zalando schreeuw en rent naar de winkel*

  Reply
 • Chayenne

  25/01/2013

  Oehhh, heerlijke kleur!

  Reply
 • Miranda

  25/01/2013

  Jammer is dat he? dat je geen nagellak mag dragen. Mijn nagels zijn weer korter , komt door de winter en doordat ik veel met mijn handen in het water zit. Mijn handen zijn ook een drama.

  Reply
  • Beauty Koning

   17/03/2013

   Ja, maar je ziet alsnog mensen met nagellak rondlopen hoor. :’) Nepnagels waar je u tegen zegt.

   Reply
 • Lies

  25/01/2013

  Heel mooi roze kleurtje! Ik ben ook wel van de toch iets aparte lakjes, dus ik zou ook zeker wel het type zijn die dan een blacklight lakje mee zou nemen haha. Ik heb pasgeleden ook een ongeplande aankoop gedaan. Ik was bij de Kruidvat voor gewoon simpel een nieuwe tandenborstel alleen toen liep ik langs de afprijsbak en zag ik allemaal Catrice NEONaturals lakjes erin liggen. Daar ging mijn voornemen om alleen naar de tandenborstel te kijken en geen make-up te kopen, maar ik ben wel heel blij dat ik ze toch meegenomen heb. De kleurtjes zijn gewoon zo mooi.

  Reply
 • BeautyFrique.com

  25/01/2013

  De lak is inderdaad prachtig van kleur! Kan me voorstellen dat je meerdere foto’s moest plaatsen :). Ben erg benieuwd hoe de blacklight variant eruit ziet in het donker..

  Reply
 • Judith

  25/01/2013

  Zien er leuk uit!
  Het roze lakje is veel mooier dan ik eigenlijk verwacht had, haha :)

  Reply
 • Helemaal mijn ding! Oh I love this!!

  Reply
 • trendymommynl

  25/01/2013

  pretteh!

  Reply
 • Evelien

  25/01/2013

  Oeh, gaaf kleurtje die roze, ik snap dat je smelt! Awesuuuhm! Ik had wel wat meer effect verwacht van de blacklight, maar misschien zie ik het niet goed op de foto. Reden om hem ook te kopen? I think so :D

  Reply
 • Jasmine

  25/01/2013

  Hoe ongelooflijk stoer zou het zijn als je blacklight nagels had!! Elke handbeweging hartstikke zichtbaar op een feest =]!

  Reply
 • Just a Girl ...

  25/01/2013

  Wauw !! Mooi kleurtje hoor !!
  xxx

  Reply
 • Eline

  25/01/2013

  Ja die heb ik al een tijdje, is echt een van m’n favoriete nagellakjes! En ik wist niet dat ze blacklight nagellak hadden, die komt op mn wishlist!

  Reply
 • xaveenia

  25/01/2013

  Ziet er gaaf uit, mooi kleur!

  Reply
 • Gerrianne

  25/01/2013

  Haha, door diezelfde reden heb ik ooit een nagellak gekocht, die precies dezelfde kleur had als m’n fiets! Sorry, maar dan kan je zoiets niet laten liggen. Zeker niet als het op je agenda lijkt, dus gelijk krijg je haha! Oh en je beloning, die komt zeker over een week? Dan zijn je volgende nagellakjes er weer, haha! No, joke. Wat een leuke kleur en het doet zeker iets met de roze kleur op je nagels door de blacklight, tof!

  Reply
 • Jana

  25/01/2013

  Prachtige kleur en heel speciaal :D x

  Reply
 • Renate

  25/01/2013

  Wauw dat is echt een heel mooi kleurtje!

  Reply
 • ayladebleser

  25/01/2013

  een heel mooie kleur van nagellak wauwie, helemaal mijn ding (totaal into roze!) xx

  Reply
 • valens87

  25/01/2013

  wow I love that fuchsia with the bluish shimmer… it’s spectacular!!!
  What does the blacklight nail polish exactly?
  xoxo

  Reply
  • Beauty Koning

   17/03/2013

   It’s amaaazing! I thought that the nailpolish will light up when you’re in a room with blacklight. :)

   Reply
 • Irma

  26/01/2013

  huh, die blacklight is echt cool. ik heb d’r verder ook echt nog nooit van gehoord!

  Reply
 • Mariel

  26/01/2013

  Gaaf! Blacklight moet je onder UV houden, als je onder de zonnebank ligt zal je het effect zien :)

  Reply
 • Anne Solveig

  26/01/2013

  Hij is geweldigggggg gaaf :D!

  Reply
 • Siel

  26/01/2013

  Je hebt zo’n leuke schrijfstijl! :D

  Reply
 • Juudith

  27/01/2013

  Ik ben erg benieuwd als het blacklight gedeelte ook echt werkt! Het roze kleurtje is iig erg leuk!! Enn oooooo menn mij komt het ook zovaak voor dat ik voor iets speciaals na de winkel ga en ook met iets hebberigs terug kom.. Oeps

  Reply
 • Nicool

  27/01/2013

  Waauw, wat een geweldige kleur! Hebben! Kun je inderdaad mooi mee vieren dat je weer gekleurde nagellak mag dragen ;)

  Reply
 • Anoniemxoxo

  02/03/2013

  Die blacklight nagellak is precies wat ik nodig heb!! ik heb over anderhalve week een schoolfeest met het thema blacklight. Van de week maar is naar Hema, ben benieuwd of de nagellak werkt!!

  Stuur nog reactie of de nagellak heeft gewerkt :) x

  Reply
 • Anoniemxoxo

  02/03/2013

  echt, echt leuk!!

  Reply
 • Aranka

  29/06/2013

  Hoi!
  Wanneer geeft de blacklight nagellak licht? Alleen op feesten, of ook als je bijv. Gaat slapen en het donker is?

  Reply
  • CynthiaKoning

   10/08/2013

   Nee, dan niet. Hij geeft alleen licht in Blacklight. Inderdaad op feesten. :)

   Reply
 • Sanne

  18/01/2015

  Ik had dat iinderdaad ook met Black Light
  maar ook met essence glow in the dark die is zo gaaf

  Reply
 • Emmely

  22/02/2015

  Je hebt echt gelijk, die roze kleur is echt long lasting like hell, ik heb het er nu al 3 dagen opzitten en het zit nog helemaal goed.

  Reply
  • CynthiaKoning

   03/03/2015

   Helemaal top dame! Ik ben zelf ook echt een fan van de nagellak!

   Reply

Geef een reactie