First How To Meets Cynthia!

Gehuld in een paarse snuggie met een grote kop chocolademelk, inclusief een overdosis aan marshmallows en de bijbehorende kaneel als finishing touch. Zitten in mijn magische kast bij de stapel Glamours opzoek naar een Meet Cynthia. Blader, blader. DÉJÀ VU! First How To Meets Cynthia?!

2 SMM

Bij kopje chocolademelk stond buiten de deur, over de drempel, zometeen morste ik een druppel, dying inside. In het begin van mijn lovely blogjaren maakte ik de bovenstaande look als eerst, grijze intense smokey eyes en de neutrale lipkleur.

3 SMM

Bij smokey eyes begin ik meestal met een dubbele basis o.a. met de Too Faced Shadow Insurance – like dûh – en een smokey eye pencil van Essence in een grijze variant. Het potlood haal ik alleen over het ooglid heen, vervaag hem met een zachte platte oogschaduwkwast de arcadeboog in + onder het oog. Waarom doe ik dit? Zodat je geen lijnen in de oogschaduw krijgt, want die zul je er waarschijnlijk niet meer uit kunnen blenden.

4 SMM

Blendtrick + een donkergrijze oogschaduw van NYX deppend over het potlood heen. Gewoon schetsen in de crease en onder het oog. Blenden met roterende bewegingen en even een lichte dip in de NYX oogschaduw. Again, vervagen en zorgen dat hij nauw aansluit met de onderkant. Uit de Revlon Color Stay 16h Eyeshadow palette gebruikte ik die hot stuff darkgrey – ik moet namen voor oogschaduws gaan verzinnen.. no joke. – op het ooglid en daaronder.

5 SMM

Tussen mijn wimpers maakte ik het zo zwart als de nat met een oogpotlood van TEEEZ, gebruikte een wimperkrultang voor mijn wimpers om ze te voorzien van de nieuwe Bourjois mascara waar jullie nog een review van zien. Laten we de witte waterlijn niet vergeten, mede mogelijk gemaakt door de Etos, inclusief een wit vleugje van de 120 Palette in mijn wenkbrauwhoek.

6 SMM

Het model heeft geen kleurrijke lippen, waardoor het voor sommige dames een dagelijkse variant wordt. – Like me! – Vergroot met een lipliner van Miss Sporty Toffee 010 en een Catrice Be Natural lipstick deppend eroverheen, ingeklopt, afgehapt, tada. Nude lips.

7 SMM

Mijn hersenen maakte meteen de connectie dat hij al eens eerder op de oogleden was verschenen, maar een tweede poging was niet mis. Le face was volledig in beeld, daarnaast blijft het onbewust één van mijn favorieten. Telkens krijg ik de vlinders in mijn buik als ik de grijze oogschaduw in mijn stash spot!

Heb jij een oogschaduw die bij jou de vlinders laat vliegen?


50 Comments

 • Make Up For Women

  26/01/2013

  Prachtige look!:D misschien dat ik vandaag ook wel zo een heftige look draag om te gaan shoppen:p you inspire me girl!;) xoxo

  Reply
 • femketje

  26/01/2013

  gorgeous! love de nude lip er bij :D

  Reply
 • Beauty Treasures

  26/01/2013

  Mooie look!

  Reply
 • debby

  26/01/2013

  Pretty, prachtig! Wauw meid ik ben dol op je meets artikelen.

  Reply
 • martinaa89

  26/01/2013

  Wow wat staat deze oogschaduw kleur je mooi!

  Reply
 • Sofie

  26/01/2013

  Wat een prachtige look!

  Reply
 • Beautydagboek

  26/01/2013

  Dit vind ik een van je mooiste looks geloof ik. Mooie smokey eyes en nude lips. Super!

  Reply
 • Tessa

  26/01/2013

  Prachtige look, echt knap gemaakt!
  xx

  Reply
 • DennaMichelle

  26/01/2013

  Wow echt schitterend!

  Reply
 • Jorinde

  26/01/2013

  Wauw prachtig gemaakt. De oogschaduw kleur is super mooi!

  Reply
 • Kimberly

  26/01/2013

  Dit vind ik echt een prachtige look! Die kleur is echt geweldig!!

  Reply
 • beautiesatwork

  26/01/2013

  very pretty :)

  Reply
 • Amanda

  26/01/2013

  Wat is ie weer mooi! :D

  Reply
 • Mme Sophistique

  26/01/2013

  Mooi mooi mooi! Echt prachtig meid, ik wou dat ik jouw skills had.

  Reply
 • Laura

  26/01/2013

  Je ziet echt dat je beter bent geworden, super leuk om te zien :D

  Reply
 • Nina

  26/01/2013

  wauw gave look, staat je goed!

  Reply
 • Lotte

  26/01/2013

  Wat een verschil met je vorige How To! Sowieso alleen al qua foto’s, maar ook je techniek is héél erg verbeterd. Heel leuk om te zien, Cynth! En deze look staat je heel goed, vind ik.

  Reply
 • trendymommynl

  26/01/2013

  oh, wauw!

  Reply
 • Astrid

  26/01/2013

  Mooie look!

  Even een vraagje.. waar liggen jouw roots? Soms moet ik namelijk drie keer een zin lezen voor ik ‘m begrijp. Niet lullig bedoeld! Maar ik dacht dat Nederlands misschien je moedertaal niet is.

  Reply
  • Beauty Koning

   17/03/2013

   Jaweellll, ik ben Nederlands. :) Ik praat gewoon veel, snel en mijn humorniveau ligt heel hoog, waardoor men mij vaak niet begrijpt. :)

   Reply
 • ValleyDoll

  26/01/2013

  Prachtige kleuren ! I love it ! Ik moet echt wat vaker uit mijn neutrale kleuren comfort zone stappen en wat anders gebruiken.

  Reply
 • Miranda

  26/01/2013

  Wat een mooie look;D

  Reply
 • Eline

  26/01/2013

  Wauw die blauwe kleur oogschaduw matched perfect bij je oogkleur!

  Reply
 • Kiss & Make-up

  26/01/2013

  Een woord, schitterend! :-D

  Reply
 • shirley

  26/01/2013

  De kleur past perfect bij je ogen! Prachtig!

  Reply
 • BeautyFrique.com

  26/01/2013

  Wederom weer prachtig! Ik zou zoooo graag willen dat je elke ooglook voordoet in een filmpje :)!

  Reply
  • Beauty Koning

   17/03/2013

   Ha guuuuurl, dat wordt echt een onmogelijke missie! :p Bedankt voor het compliment!

   Reply
 • Juudith

  26/01/2013

  Dit vind ik echt een hele mooie look! de kleuren staan mooi bij je ogen zegg!

  Reply
 • Irma

  26/01/2013

  Oeh, zeker pretty! Ik draag zo’n soort look ook wel eens, ik vind het iedereen ook wel staan (:

  Reply
 • Jasmine

  26/01/2013

  Mooi grijs staat je niet verkeerd! Het staat gewoon zo goed bij je ogen.

  Reply
 • Anne Solveig

  26/01/2013

  Wauw! Wat een mooie look! Prachtig die donkere kleuren, zulke tinten zijn niet echt mooi bij mij. Jij hebt hele mooie grote ogen en een wat groter gezicht. Mijn ogen zijn klein en als ik veel donkere kleuren gebruik verdwijnen mijn oogjes.. Jouw ogen poppen echt, geweldig!

  Reply
 • Laura

  26/01/2013

  Geweldige look, ik houd van die koele kleuren! Ook leuk om het verschil te zien met je eerdere variant.

  Reply
 • Josephine

  26/01/2013

  Yay, gaaf dat je deze hebt nagemaakt. Grijs, I like, het is zo smokey en het is zo gaaf. Oh en de lipkleur staat je amazeballs! <3

  Reply
 • Chayenne

  26/01/2013

  Super look!

  Reply
 • joycelysanne

  26/01/2013

  ontzettend mooi!

  Reply
 • Deb

  26/01/2013

  Gorgeous! Jouw blauwe kijkers knallen echt met deze kleuren!! De lipstick staat er ook perfect bij. Ik kijk liever naar jou dan naar het fietsenstalling van het model op de cover ;-)

  Reply
 • redhotjillypeppers

  26/01/2013

  Prachtige look ! Grijs is zo’n mooie kleur voor een smokey eye

  Reply
 • Aurelie

  26/01/2013

  Zo’n mooie ooglook! Blauw past niet zo goed bij mijn bruine ogen, maar bij jou staat het echt prachtig!

  Reply
 • Jana

  26/01/2013

  Hele mooie look :D x

  Reply
 • Suzanne

  26/01/2013

  Prachtige ooglook. Ik moet echt nodig aan mijn skills werken. Ik ben zo lekker basic haha ik wil dit ook kunnen. Prachtig.

  Reply
 • Tara

  26/01/2013

  Wauw, mooie ooglook!

  Reply
 • Lies

  26/01/2013

  Hele mooi look! Die kleur is ook echt geweldig en staat jou heel mooi! Ik heb zelf niet echt een oogschaduw die bij mij de vlinders laat vliegen, maar ik heb wel altijd een zwak voor paarse oogschaduw.

  Reply
 • BeautyGlitter

  27/01/2013

  Oh wauw, dit vind ik zo’n mooie look! Alle kleuren zijn echt heel mooi en leuk gecombineerd met nude lippen :)

  Reply
 • Evelien

  27/01/2013

  Wat een prachtige look, de kleur is echt stunning!

  Reply
 • Gerrianne

  27/01/2013

  Een stemmetje in m’n hoofd zegt, ga aan de slag! NO, way. Eerst bloglovin’ whaha. Kom ik je look tegen, en ik wil meteen aan de slag. De look is goed en grijze tinten zijn amaazíng. “T staat je ook chique deze kleur en niet te zwaar, dat vind ik zo leuk aan je look!

  Reply
 • Nicky

  27/01/2013

  Die kleur nude lipstick staat je prachtig! Mooie look weer!

  Reply
 • Het is zo’n beetje grijs meets vuil blauw kleurtje en ik vind hem erg mooi! Hij staat je trouwens ook erg goed!

  Reply
 • Renate

  29/01/2013

  Oh wauw, prachtig! Ik vind de blauwe grijze kleurtjes echt heel mooi.

  Reply
 • cellamaassen

  18/02/2013

  oh wauw,, deze is ook heel gaaf gemaakt!

  Reply

Geef een reactie