FOTD: Gepimpte Smokey Eyes!

Make-uplooks namaken vanuit de losse hand, omdat YouTube zich moet afspelen en je niet twee dingen tegelijk kunt doen – althans le iPhone niet – is het best moeilijk om hem vervolgens te vergelijken met de afbeelding. Tijdens het maken/verzinnen van de look, ontdekte ik iets nieuws..

1 HS

Smokey eyes, maar dan de vernieuwde versie daarvan, in een nieuw jasje gestoken met wat gepimpte dingen. Geen gitzwarte pandaogen, maar wel diamonds on the eyes. Het lijkt er op, maar dan met geheimzinnige trucjes. Oké, genoeg gepraat. Laat de real picture maar zien!

Helaas kan ik de oorspronkelijke bron niet achterhalen, aangezien ik hem via Tumblr tegenkwam, maar vond het zeker de moeite waard om hem na te maken! Oké, het heeft misschien niet helemaal uitgepakt zoals op de foto, maar de gepimpte smokey eyes hebben zeker wat.

3 HS

Voor de veiligheid voor anderen – oogschaduw die gaat creasen, driftbui – breng ik een oogschaduwbasis van Too Faced aan le Shadow Insurance en in de binnenste + buitenste ooghoeken een zwart kohlpotlood van TEEEZ aan. Meteen zetten met een roetzwarte oogschaduw, anders verschijnen er lijnen. Blendtrucje.

4 HS

Mixing medium die onderweg Fame van de Make Up Store tegenkwam en zo nat op het ooglid gedept werd, zodat de oogschaduw meer spreekt. Bark van de Sleek Au Naturel palette in de crease, goed roteren, voor de smokerige rookwolken. Tightlinen met het zwarte schatje van TEEEZ + op de waterlijn. Zwart onder het oog, mengen met Bark, blenden.

5 HS

Fame opnieuw aanzetten voor de intensiviteit en een glanzende witte highlighter in mijn wenkbrauwhoek. Nog een keer mijn waterlijn langs lopen met het nachtelijke potlood en tijd om mijn wimpers te krullen + de nieuwe mascara van Bourjois, waar deze week de review van verschijnt, ben er nu al dol op! Laten we het crème vleugje onder mijn binnenste ooghoek niet vergeten, anders open ik de verfrissende blik niet.

6 HS

Twee druppels water, zeker weten.. .. .. Nee, maar ergens triggert de combinatie mij wel! Ik krijg een mysterieuze blik door de zwarte waas, maar ergens schittert Fame er tussendoor. Het lijkt wel alsof de oogschaduw van de Make Up Store de look wat feestelijker maakt op een klassieke manier. Nothing on tha lips, only Toffee 010 van Miss Sporty.

7 HS

Helleu, of course kan ik de highlighter on tha cheeks niet vergeten! Een flinke dot op mijn jukbeenderen en vleugje op mijn neusbrug. Mijn jukbeenderen worden ondersteund door wat bronzer en de volgende look staat weer ingepland. Ik wil hem ook zo krijgen op de foto.. to be continued..

Kon jij de make-uptechniek al? En hoe verliep het bij jou? Deel je tips!


61 Comments

 • Lisa

  28/01/2013

  Ziet er leuk uit! Staat je trouwens ook erg goed, je ogen springen eruit.

  Reply
 • beautyfizz

  28/01/2013

  one word: PRACHTIG! mooi hoe de diepte in deze look zit:-)

  Reply
 • Emilia

  28/01/2013

  BAM, super mooi weer. Je ogen knallen er echt uit met deze look. Ik vind die van jou zelfs nog wat aparter dan dat plaatje van Tumblr, er lijkt meer diepte in te zitten ofzo. Of misschien is dat omdat we van jou de full face zien, I don’t know. In ieder geval heeel gaaf.

  Reply
 • martinaa89

  28/01/2013

  Oh wauw, super! Ik ben erg eentonig in de comments op je site, sorry!!! Maar echt een prachtige look!

  Reply
 • Tessa

  28/01/2013

  wauw erg mooi gedaan, dat lichte tintje in de smokey eyes maakt het toch echt wel speciaal.
  xx

  Reply
 • Lifesplash

  28/01/2013

  Oh dit is echt zo BOOMING. Je ogen knallen er uit, maar ooooh wat vind ik dit mooi serieus haha. De diepte er in is geweldig. En net als Martina ben ik lekker eentonig op je site,sorry honniepon.

  Reply
  • Beauty Koning

   17/03/2013

   Niet waaar, jullie zijn beide toppers! :) Met lieve comments.

   Reply
 • beautylovesbe

  28/01/2013

  Pretty! Vind het zelf ook mooi als er in het midden een soort van sparkle is, geeft toch iets extra’s aan de gewone smokey eye.

  Reply
 • Sofie

  28/01/2013

  Prachtig! Lekker smokey, i like :)

  Reply
 • dppz

  28/01/2013

  Erg mooi meid! Echt mooi om dat donkere te zijn bij je binnenste ooghoeken, geeft een bijzonder mooi effect.

  Reply
 • Esmee

  28/01/2013

  Wauw, i like it!

  Reply
 • beautybyjuly

  28/01/2013

  Heel mooi! Je ogen komen nog meer naar voren met deze look! Prachtig =D

  Reply
 • beautiesatwork

  28/01/2013

  past prachtig bij je blauwe ogen :)

  Reply
 • femketje

  28/01/2013

  amazingly gorgeous :D

  Reply
 • Amanda

  28/01/2013

  Nice :D Mooi geblend ook!

  Reply
 • Mme Sophistique

  28/01/2013

  Deze heb ik nog nooit geprobeerd maar echt een prachtige smoky eye! Heel erg mooi gedaan dame!

  Reply
 • Lotte

  28/01/2013

  Prachtig! Ik kende de make-up techniek al wel, maar heb er zelf eigenlijk nog niet veel gebruik van gemaakt. Staat je goed, babe! Ik vind de highlight in de wenkbrauwhoek overigens ook enórm mooi.

  Reply
 • Vera

  28/01/2013

  Wow, echt prachtig! Damn!

  Reply
 • snakesinthebasket

  28/01/2013

  wauw, super mooie look!

  Reply
 • Lies

  28/01/2013

  Dit vind ik een hele mooi smokey eye met het lichte kleurtje erin! Ik kende deze techniek nog niet, maar vind hem geweldig!

  Reply
 • Joyce

  28/01/2013

  Wat gaaf! Ik vind ’t je echt ontzettend goed staan. Mooi gedaan!!

  Reply
 • Beauty by Linde

  28/01/2013

  Moooooi! Ik denk dat mijn ogen iets te dicht bij elkaar staan om zwart te gebruiken, maar heb op m’n blog wel eens zoiets geprobeerd met paars. Zeker voor herhaling vatbaar! :)

  Reply
 • Suzanne

  28/01/2013

  Wauw Wauw Wauw, wat kan ik anders zeggen. Zo mooi.

  Reply
 • Eline

  28/01/2013

  Mooi, dit ga ik proberen!

  Reply
 • Make Up For Women

  28/01/2013

  Gorgeous lady! xoxo

  Reply
 • shirley

  28/01/2013

  Wederom fantastisch. Jammer dat mijn ogen half overhangen en je het effect alleen zou zien bij het knipperen. :’)

  Reply
 • EmmaWessels

  28/01/2013

  Heel erg mooi!

  Reply
 • Chayenne

  28/01/2013

  Prachtig, like always.

  Reply
 • Bo

  28/01/2013

  Echt prachtig meid! Mijn reacties zijn een beetje eentonig geworden hahah. Maar goed, meer kan ik niet zeggen over je creaties. Ze zijn gewoon stuk voor stuk geweldig!

  Reply
 • pretty beauty land

  28/01/2013

  wauw weer super mooi meis!

  Reply
 • Jorinde

  28/01/2013

  Wat een handige techniek. Het is weer prachtig geworden Cynth!

  Reply
 • laura

  28/01/2013

  heel erg mooi gemaakt.

  Reply
 • Kelly

  28/01/2013

  Hele mooie ooglook!

  Reply
 • ValleyDoll

  28/01/2013

  De highlighter op je cheeks, sooo pretty !

  Reply
 • bonjourSophie

  28/01/2013

  Ik vind de ooglook erg mooi! Die highlighter onder je wenkbrauw geeft ook een mooie glans.

  Reply
 • Robina

  28/01/2013

  Wauw prachtige oogopslag

  Reply
 • Jana

  28/01/2013

  WOW prachtig! :D x

  Reply
 • Miranda

  28/01/2013

  Wat een mooie smokey eyes, inderdaad weer wat anders:D

  Reply
 • Anne Solveig

  28/01/2013

  Ik vind het heel heel heel erg mooi! Ook je highlighter!

  Reply
 • Josephine

  28/01/2013

  Oeeeh dat gepimpte vind ik heel mooi! Mooi smokey en weer lekker veel highlighter à la Cynth :D

  Reply
 • Lisanne

  28/01/2013

  Super mooi! Ik probeer ook vaak een iets lichtere kleur op het midden van het ooglid aan te brengen. Maar dit geeft echt een tof effect!

  Reply
 • Nicool

  28/01/2013

  Ziet er echt supertof uit! Dat moet ik ook maar eens proberen.

  Reply
 • Kiss & Make-up

  28/01/2013

  Lekker heavy, I like!

  Reply
 • redhotjillypeppers

  28/01/2013

  Dit is echt een mooie variant op de smokey look !

  Reply
 • Jewelyz

  28/01/2013

  Wow erg mooi gedaan!

  Reply
 • Tedje

  28/01/2013

  Wauw echt mooi! Super gedaan weer Cynthia. Misschien ga ik deze look ook eens proberen te maken.

  Reply
 • Irma

  28/01/2013

  Ooh wauw. Ik kende de techniek niet, maar dit is wel heel mooi. Ga ik zeker proberen!

  Reply
 • marijeeee

  29/01/2013

  WOOOW, het werkt echt heel goed om het midden van je ooglid lichter te laten! Je ogen schitteren van het scherm af!

  Reply
 • emma

  29/01/2013

  oh my WAUW!!!! Echt weer een prachtige look, en je ogen knallen weer zwaar door het scherm!! Toevallig had ik vandaag iets vergelijkbaars op mijn ogen, some golden touch bij al het zwarte geweld (in my case) helaas, helaas ben ik iets doorgeschoten en heb ik nu een soort goud zwarte pandaogen :P

  Reply
 • mandy93x

  29/01/2013

  Wauw, apart, en het staat je prachtig!

  Reply
 • Jeanine

  29/01/2013

  Mooi Mooi Mooi! <3 Het staat je heel goed

  Reply
 • Sarah

  29/01/2013

  Hey,
  Hele leuke look haha
  Ik eb een vraagje kun je misschien een artikeltje maken over hou je een perfecte shaping uitvoert ?!? Voor school maak ik een documentiemap over shaping en ik heb ng steeds fotos nodig en artikels maar ze zijn zo moeilijk te vinden + wie wil nu niet perfect leren shapen ?!?
  X

  Reply
  • Beauty Koning

   17/03/2013

   Dankjewel! Of course, maar helaas ga ik het de volgende keer in een video opnemen, omdat die high requested is. :’) Ik heb er wel ooit – begin van mijn blogperiode – een artikel over geschreven. :)

   Reply
 • xxxJudithh

  29/01/2013

  Oke mijn reacties op je ooglooks beginnen erg standaard te worden, maar wauw wat heb je dat weer mooi gedaan!
  Het staat je ook weer erg gaaf :)

  Reply
 • bibibianca

  29/01/2013

  wauwie erg mooie look! Wat we natuurlijk van je gewend zijn! :)

  Reply
 • Geanne

  31/01/2013

  Waaauw, supermooi gedaan!! ik vind je looks allemaal zo mooi! xx

  Reply
 • Juudith

  31/01/2013

  Oooh dit is een gaaf effect! vind het er tof uitzien!! ook maar eens uitrporberenn!!

  Reply
 • Sherr

  01/02/2013

  oeehh dit is echt mooi en heel intens! Mooi gedaan Cynthia

  Reply
 • Gerrianne

  05/02/2013

  De schittering in de look springt eruit als ’n sterretje! Wat een heerlijke look om te zien! :”)

  Reply

Geef een reactie