Odorex Natuurlijk Fris deo + Extra Dry!

Iedereen maakt lange dagen, of je nou twintig uur lang rondhangt op het werk, of dat je in de metro zit naar huis. Reizen neemt enorm veel tijd in beslag, maar je bent net lekker tekeer gegaan op je werk. Misschien wel tegen een hufter van een baas, het vergt wat energie. Spande jij je teveel in? Ben je nu een smelly bastard? Gelukkig hebben wij daarvoor deodorants!

1 OR

2 OR

Zoals jullie weten wijk ik nauwelijks af van mijn vertrouwde deo. Waarom niet? Geen idee, gewoon een simpele routine, behalve in de zomer dan. Maar voor een verfrissende deodorant wilde ik het weleens proberen. De geur moet goed blijven hangen en daarnaast schoon ruiken. No hate, maar ik spray geen kinderkauwgom onder mijn oksels.

3 OR

Odorex staat bekend om hun deo-op-maat. Wat houdt het in? Dat je een test kan doen op de website, zodat jij dé deo kunt vinden die je wilt hebben. Heb je last van strepen? Dan wil je dat juist voorkomen en moet je die aanvinken. Of eentje die de haargroei vermindert? Ik ging voor de effectieve spray, omdat ik niet wil smellen. De Odorex Natuurlijk Fris is daar perfect geschikt voor!

4 OR

5 OR

Effectief is hij zeker! Een dag stage waar ik mij uit de naad werk, mensen in bed help, of er juist weer uit. De Odorex deodorant weerstaat het zwetende werk met gemak! In de ochtend gebruik ik hem rond een uur of zes en in de avond als ik thuis ben en ik stap onder de douche, ruik ik hem zelfs nog! Ik moet wel toegeven dat ik nooit echt naar zweet ruik, mijn geur is niet zo sterk, maar alsnog a hell of a job!

6 OR

Schudden voor gebruik en sprayen maar! Geen alcohol, waardoor mijn oksels niet uitdroogde na het harsen. Sommige deodoranten ruiken gewoon schoon, verfrissend en verzorgend. Herken je dat? Zo ruikt deze deodorant, goddelijk!

7 OR

Helaas heb ik dit product nog niet kunnen uittesten, omdat het buiten vriest. Inmiddels heb ik al maanden gewacht op een lekker momentje met het zonnetje, maar in de winter kun je dat nauwelijks verwachten. In de zomer kunnen jullie dus nog een review verwachten van de Odorex Extra Dry!

De Odorex Natuurlijk Fris deodorant is zeker een aanrader en verkrijgbaar bij de drogisterij voor ongeveer €2,35. Ook daar is de Odorex Extra Dry gewoon in de schappen te vinden voor ongeveer €6.

Heb jij al kennis gemaakt met de producten? En wat waren jouw ervaringen?


23 Comments

 • Lisa

  29/01/2013

  Lijkt me een erg fijne deo, ik heb zelf nog niets van dit merk geprobeerd. Volgens mij is het zelfs niet te koop in België. Toch eens naar kijken dan als ik in Nederland ban ;)

  Reply
 • Velaija

  29/01/2013

  Ik ben heel benieuwd of ‘ie het in de zomer ook zo goed doet! Fijne review ^^.

  Reply
 • martinaa89

  29/01/2013

  Ik ben ook niet van deo met een sterke parfum geur, het liefst ruik ik naar schone was ;)

  Reply
 • Tessa

  29/01/2013

  Klinkt als een heerlijk product, maar ik gebruik meestal deo met een geurtje.
  xx

  Reply
 • Sofie

  29/01/2013

  Op de een of andere manier hebben deo’s van Odorex me nooit zo getrokken, maar hey dit klinkt erg goed :)

  Reply
 • debby

  29/01/2013

  Ik blijf toch een groot liefhebber van mijn ladyspeedstick. Die houdt mijn oksels echt zo droog en fris.

  Reply
 • femketje

  29/01/2013

  ik vind zelf de deo tegen witte strepen heel fijn van odorex :D

  Reply
 • LounaBeauty

  29/01/2013

  Deze deo gebruik ik soms zelf ook. Vind hem erg fijn. Ik ben zelf meer van de roller dan spuitflacon. Ik vind dat de roller langer resultaat heeft. :)

  Reply
 • Een deo van dit merk heb ik nog nooit geprobeerd, klinkt zeker goed maar ik ben best tevreden met de mijne.

  Reply
 • Rachella

  29/01/2013

  Jammer dat er geen geur-computer ofzo bestaat zodat ik die verfrissende geur even kan ruiken. Je beschrijft het zo goed namelijk, dat je er super enthousiast van wordt! X

  Reply
 • beautiesatwork

  29/01/2013

  nog nooit van gehoord :)

  Reply
 • Mme Sophistique

  29/01/2013

  had er nog nooit van gehoord maar klinkt wel fijn.

  Reply
 • AreyouShir?

  29/01/2013

  Jammer dat je de Extra Dry niet hebt getest, die is juist héél goed, namelijk! Ik gebruik alleen maar dat soort deo’s omdat ik echt dikke fear heb om stinkie-stinkie te doen, LOL. De extra dry van Therme is trouwens ook heel fijn.

  Reply
 • Amanda

  29/01/2013

  Dit klinkt beter dan mijn ervaring met de deo’s :)

  Reply
 • Anne Solveig

  29/01/2013

  Is wel handig voor een stressy-day! Met examens enzo!

  Reply
 • Roos

  29/01/2013

  Ik zweet best wel snel en ik heb de extra dry een tijdje geprobeerd. Helaas werkte deze niet optimaal voor mij. Hij werkte wel, maar niet dat ik echt dacht wauw. Nu gebruik ik Syneo5, die is wel een stukje duurder volgens mij, maar wel heel fijn.

  Reply
 • Sarah

  29/01/2013

  Is deze echt niet in belgie verkrygbaar ? :(

  Reply
 • Lies

  29/01/2013

  De deodorant van Odorex heb ik wel een keer gebruikt en vond hem heel fijn alleen had ik voor mij de verkeerde variant gekocht en kreeg ik er allemaal vlekken van in mijn kleding. De Extra dry spray heb ik nog niet gebruikt, dus daar ben ik wel heel benieuwd naar of dat voor mij werkt met het overmatig zweten.

  Reply
 • Irma

  29/01/2013

  Klinkt goed! Ik zweet wel wat sneller dan een normaal iemand, dus ik weet niet of deze ook voor mij werkt, maar hij is het proberen waard.

  Reply
 • redhotjillypeppers

  30/01/2013

  De Extra Dry heb ik al geprobeerd en in het begin werkte die echt fantastisch maar na een tijdje niet meer. En ik bracht hem zelfs maar 1 keer in de 2 weken aan ofzo.

  Reply
 • Roos

  14/02/2013

  ik gebruik in de zomer niet de extra dry spray maar de roller. En ik moet zeggen hij werkt goed. ik gebruik hem altijd in combinatie met een gewone deo, dat vind ik een fijner gevoel en zo vergeet ik ook niet deo op te doen wanneer de roller al uitgewerkt is (want je moet het 2 keer per week doen, maar ik doe het maar 1 keer per week)

  Reply
 • Tilly

  12/12/2015

  Altijd de moeite waard om het eens te proberen. Ik heb er wel eens van gehoord van Odorex van de reclame op t.v. en in advertenties in bladen en tijdschriften heeft het ook wel eens gestaan. Lijkt mij wel fris toe zonder dat het te sterk geparfumeerd is. daar moet je ook van houden. Net alle geparfumeerde deo”s zijn even lekker. Misschien zijn sommige parfumdeo”s wel te bedwelmend. Een soort geur van natuurlijke frisheid is het beste. laatst kwam er een klacht binnen bij stichting laks van scholieren eindexamenklachten. Dat er was een leraar die bij het eindexamen aanwezig was en die rook zo indringend naar zweet. Daar hebben sommige eindexamenleerlingen best wel last van gehad van die indringende zweetlucht. Daarom hebben ze ook een klacht ingediend bij stichting LAKS waar leerlingen terecht kunnen bij klachten over examens. Er rook ook eens een leerling heel bedwelmend naar knoflook en dat rook je door het hele lokaal heen. Ben ook eens en kassamedewerker tegengekomen die zeer indringend en scherp naar zweet rook. Ik kreeg bijna een soort automatisch reflex dat mij bijna deed kokhalzen als ik dicht bij die kassamedewerker in de buurt stond. .

  Reply

Geef een reactie