Little reasons to smile!

Blue Monday is geweest, tijd om weer te herstellen van de deprimerende dag. Kleine momentjes die jou doen opvrolijken door middel van een goed zittend kapsel, of de perfecte make-up. Een kledingkeuze? Of dat smakelijke drankje bij de StarBucks. Een hoop little reasons to make you smile.

1

Amsterdam, ik kom er graag! Vooral tijdens de feestdagen + de momenten dat ik make-up kom shoppen. De sfeer in de stad – als het er niet heel druk is – maar ook de kunstwerken op straat en de hoeveelheid zijweggetjes.

2Sinds kort heb ik de smeltende marshmallows uitgevonden in een gloeiend hete kop chocolademelk. Het is de moeite waard om het uit te proberen. Goddelijk zeg ik je, goddelijk!

3De laatste tijd ben ik mij weer wat meer in het grime gedeelte aan het verdiepen en ik merk dat mijn skills daar ietsjes in verbeteren. Zolang ik een stijgende lijn zie, ben ik al blij! Maar soms ben ik best wel flabbergasted over enkele bloederige looks. Ik schrok ooit een keer van mijn eigen foto..

4Verse koffie, laat het mij ruiken! Zodra ikzelf een pak koffie openmaak, ruik ik er eerst aan, voordat ik hem pas ga vullen. Dit doe ik ook op stage, zo lekker vind ik het.

5Ik weet zeker dat later in mijn huis een muur wordt ondergespoten, of ieder geval iets wordt er onderhanden genomen met een spuitbus. Mooie inspiratie + een kleurrijke muur = onelove.

6Hoge knotten op mijn kop, amazing!

7Perfect is hij zeker – voor nu dan! – de Bourjois Healthy Mix Serum is mijn favorieten foundation op dit moment. Misschien niet de juiste kleur, maar ik meng hem gewoon met een witte variant, wat een uitstekend resultaat levert.

8Oh. My. Nom.

9Hoe vaker je gaat oefenen, hoe meer dingen je gaat ontdekken. Als je weet hoe je iets anders kunt aanbrengen, is dat best incredible!

10Yiha, dit kon ik laatst maar al te vaak doen! Ah, dan voel ik mij ook gewoon weer twaalf, dat is ook de leeftijd die ik heb als ik geen make-up draag.

11Gooien met verf, gewoon wat neer tekenen of met make-up aan de gang. Het blijft zalig om je daarin te kunnen uiten.

12Mijn to do list schrijf ik gewoon uit de losse pols, maar door de gekleurde notities kan ik dingen makkelijker uit elkaar houden. Heel toevallig staat het ook enorm kleurrijk + een gezellige chaos op het bureau.

13Het liefst schep ik zo’n hele pot op mijn lichaam, maar ik moet het rustig aan doen. Dat kost namelijk klauwen vol met geld! Body butters zijn lekker dik en romig, maar voeden mijn droge schuurpapier huid goed!

14Mah lijk. Helemaal met donkerblauw, dat blijft chic om te zien.

15Oogschaduw, of het nou mat of shimmery is. Ik houd er sowieso wel van!

16Mannen in pak, handsome.

17Een rode lipstick in combinatie met een lipgloss staat schitterend!

18Dit doe ik weleens – HOWAAAAARD WOLOWITZ – gewoon omdat het lekker matcht.

19Ik heb leren sushi maken door mijn zus, maar het strak inrollen gaat nog weleens mis. But hay, ik kan het wel! Hier komt nog steeds een recept van, maar het weer moet even meezitten + de tijd.

20Donkere nagellak is ook liefde, maar een lichte kleur in de zomer is gewoon perfecto.

21Sinds ik eBay heb uitgevonden met het kopen van ringen, ben ik er niet meer weg te slaan. De dubbele ring is op dit moment mijn favoriet. Ik denk ook niet dat het ooit nog weg gaat.

22Mijn Memory Jar is al aardig aan het vullen met gebeurtenissen tot aan pure onzindingen!

23Blauwe nagellak is altijd welkom in mijn stash! Hoe veel blauwe lakken ik inmiddels wel niet heb..

24Huh? Hoe toepasselijk, gniffel! Nagellak kopen, ik doe het graag! Helemaal omdat ik nu geen nagellak mag dragen verlang ik er echt naar. Ik kon mij laatst ook niet inhouden in de Kruidvat, een hoop nagellakken moeten nog geswatcht worden, dus houd jullie hart maar vast!

25Diamanten ringen van snoep, I love it.

26Dit probeer ik eens in de zoveel tijd te doen, ook om alle rotzooi er weer uit te gooien wat over de datum is + je ondervindt de nieuwe dingen weer! Maar het levert veel inspiratie op.

27Een rotklus om alles schoon te maken, maar hoe vaker je het doet, hoe minder erg het wordt. In mijn achterhoofd houd ik gewoon dat het voor een goed doel is, maar zodra de schone kanjers mijn huid raken, voel ik de happiness in mij opkomen.

28Oh, Damon is so handsome!

29Normale boodschappen zijn boring, maar als je gaat shoppen voor een filmavond, of gewoon omdat je lekker wilt bikken. Luf it. Dan hebben ze ook ineens de gekste dingen, althans die spot ik dan ineens.. uit het niets..

30Amen. Ik leef op muziek, houd van allerlei soorten, maar echte favorieten zijn oud en goud!

31Heel gek, maar mijn hart slaat altijd een slag over als ik langs de Apple Store loop. Ik moet even blik naar binnen werpen, maar ben er nog nooit echt in geweest. Een keer, maar toen liep een iMac waterschade op en verzochte zij mij om de winkel te verlaten.

32IJs met sprinkles of een overload aan chocoladesaus, nommable! Daarvoor kun je mij ook echt wakker maken, chocolade-ijs met chocoladesaus.

Hoe voel jij je nu? Ik heb namelijk weer energie voor tien en kan de hele dag weer aan! Gelukkig is de week alweer op zijn helft, waardoor we bijna weer het weekend in kunnen stappen. Klinkt dat niet heerlijk? Weekend? Bijna!

Wat is jouw favoriete ijssmaak?

Bron: littlereasonstosmile.tumblr.com

40 Comments

 • moonalisanl

  30/01/2013

  Ik was vorig jaar in Brugge en toen hadden ze daar kinderchocolade ijs! Dat was echt verrukkelijk! Ik ben blij dat de week doormidden is :)

  Reply
 • Lisa

  30/01/2013

  Mijn maandag was eigenlijk best oké hoor, hihi. Normaal had ik les, maar tijdens het weekend kreeg ik een mailtje dat de les afgelast was. Leuk om zo de week te starten ;)

  Reply
 • Lifesplash

  30/01/2013

  Aaaah ja, hier word je echt gewoon vrolijk van! Heerlijk. Vooral die nagellak matchen met je outfit, OH wat is dát fijn. En je make-up kwasten schoon maken geeft daarna inderdaad een amaaazing gevoel, lol.

  Reply
 • Velaija

  30/01/2013

  Wat een leuke inspiratie! En oh my… DOOR DE SNEEUW RENNEN! Ik vind het zo jammer dat de sneeuw weer weg is :'(. Ah well, dan komt de zomer weer en is het tijd voor ijsjes in alle fruitsmaken die er maar zijn! (Doe mij maar bosbessenijs :) ).

  Reply
 • Sofie

  30/01/2013

  Wat een leuk artikel! Van al deze bovenstaande dingen word ik echt happy :)

  Reply
 • martinaa89

  30/01/2013

  Jaaa, creamy icing! Jaaa, mooie hoge knot!!! Jaaa, verse sneeuw ( om in te skiën, dat wel) ik zie heeeel veel dingen waarvan ik een big smile op m’n gezicht krijg!

  Reply
 • Josephine

  30/01/2013

  Aaah ja, leuk leuk! Marsmallows, love them, ook voor in de chocolademelk. Ballerina buns zijn ook zo nice :D Ooh en in sneeuw lopen, dan hoor je het fijn knarsen. Mannen in pak, tja, wat kan ik daar over zeggen? L-i-e-f-d-e.

  Reply
 • Beautydagboek

  30/01/2013

  Om blij van te worden! De knot, de marshmellows, de perfecte foundation!

  Reply
 • mariekewiebenga

  30/01/2013

  Cynthia jij kunt me hier altijd zó blij mee maken! :D

  Reply
 • beautiesatwork

  30/01/2013

  helemaal waar:)

  Reply
 • Miranda

  30/01/2013

  Oh ik herken er best veel :D

  Reply
 • bibibianca

  30/01/2013

  Ik word altijd blij als het super koud weer is, maar er toch een zonneje doorheen piept :)

  Reply
 • Lies

  30/01/2013

  Zitten heel veel dingen tussen die op zeker een lach op mijn gezicht toveren. Aan de koffie ruiken moet ik ook altijd even doen als ik een nieuw pak open maak en ja de mannen in pak heb ik ook wel zeker een zwak voor haha. Mijn favoriete ijssmaak dat is best een moeilijk, want ik ben echt gek op ijs! Ik denk dat ik dan toch voor stracciatella, mokka en chocolade ga. Al vind ik fruitsmaken ook altijd wel erg lekker zoals meloen.

  Reply
 • Amanda

  30/01/2013

  De salvatore brothers hmmm hahah. Hoewel die Scott uit Teen Wolf is ook niet verkeerd. Best een cutie om te zien hoor haha. En je make up skillz verbeteren steeds. Leuk om te zien dat iemand vooruit gaat & je dat proces kunt mee maken!

  Reply
 • snakesinthebasket

  30/01/2013

  wat een leuk artikel!
  vooral warme chocomelk met marshmellows en nieuwe nagellak <3

  Reply
 • Sophie

  30/01/2013

  Fijne inspiratie, had ik even nodig :) Mijn favoriete ijssmaak is chocolade yummm….

  Reply
 • Lotte

  30/01/2013

  Zo, dat zijn nog eens veel redenen om te lachen! Lekker positief, Cynth :D Herkenbaar ook weer, door veel van deze plaatjes komt er ook een lach op mijn gezicht.

  Reply
 • pretty beauty land

  30/01/2013

  oooh heerlijke foto’s!

  Reply
 • Marieke

  30/01/2013

  Wat een blijheid ♥ Ik word soms ook een beetje bang van je grime-foto’s, die foto met die schaar in je hals? Ik word er nu gewoon misselijk van als ik er aan denk :’D Mijn favoriete ijssmaak is.. een raketje? Ik hou vooral van waterijs, maar ik zeg ook geen nee tegen softijs.

  Reply
 • Suzanne

  30/01/2013

  Ja, Ja, Ja, Ja, bij bijna elk plaatje zat ik volmondig ‘Ja’ te zeggen. Helemaal mee eens haha

  Reply
 • Kimberly

  30/01/2013

  DAMON!!! <3 Hij is zo hot ^^ Ik zie heel veel herkenbare dingen! Ik hou ook van lopen door sneeuw wat er net ligt of nog zo lekker wit en soort 'fluffy' is!

  Reply
 • LounaBeauty

  30/01/2013

  Juistt!! Lekker artikel.. geeft een goed gevoel he! :) Leuk. Bijna weeeekend jaaa!! hahaha. Erg eigenlijk, want eigenlijk zou je altijd gewoon positief willen zijn. Helaas lukt het niet altijd, maar wel goed om er af en toe goed over na te denken. Want leven is eigenlijk te kort om te simpen ;) X

  Reply
 • Anne Solveig

  30/01/2013

  Ahhh happy :)!

  Reply
 • Irma

  30/01/2013

  Dit artikel heeft mijn dag zoveel leuker gemaakt! Ik kan ook echt genieten van dat soort kleine dingetjes (:

  Reply
 • tinkerbelline

  30/01/2013

  Alles YAY! behalve de koffiegeur :D.

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  30/01/2013

  Leuk om te lezen ! Mijn favoriete ijs is zowat alles van Ben & Jerry’s :)

  Reply
 • Emma

  30/01/2013

  Superleuk om te lezen, ik word al helemaal vrolijk en hongerig hiervan, haha. *typt ze terwijl ze warme choco met marshmallows drinkt* En bij elke foto dacht ik: “jhaaaa, inderdaad!” En favorite icecream *denkt* Ben & Jerry’s, snickers, twix en mars ijs, slushpuppie, ehm,, knetterijs :D, cornetto met carmamelcore (chocoladeijs met stukjes chocolade en caremelsaus in het midden) Oh en de double chocolate magnum <3

  Reply
 • Monique

  30/01/2013

  Hihihi leuke foto’s en leuk geschreven! laat mij ook glimlachen, dankje xx

  Reply
 • Xaviera

  30/01/2013

  This made me smile! Heerlijke foto’s om te zien, ik moest hard lachen om je HOWAAAAARD WOLOWITZ tussendoor haha :D En Damon….zucht….*drool*…;)

  Reply
 • dppz

  30/01/2013

  Oh ja heel veel dingen in je lijst, maken mij ook aan het lachen.

  Reply
 • Mayara Esther

  30/01/2013

  Leuke foto’s en leuk geschreven! Ik heb precies hetzelfde met koffie, dat doe ik altijd. Ik vind het heerlijk en mijn moeder lacht mijn gewoon uit hihi.

  Reply
 • lindy

  30/01/2013

  Het zijn vaak juist de kleine dingen die het doen;)

  Reply
 • Jasmine

  30/01/2013

  Veel nagellak, love it. Oh de uitvinder van Post its was echt een genie, kan niet zonder deze sticky notes! Favoriete ice cream. moeilijk-cookie dough of iets met chocolade.

  Reply
 • Chayenne

  30/01/2013

  Citroen sorbet is mijn favoriet.

  Reply
 • Jana

  30/01/2013

  Ooh alles is zo heerlijk <3 x

  Reply
 • Tessa

  30/01/2013

  zo jij bent snel blij! hihi
  ik word ook blij van knotje, matte nagellak, music, chocolademelk, glitter en nog veel meer
  XX

  Reply
 • Hanna

  30/01/2013

  Dit is geweldig! Haha, door onaangeroerde sneeuw rennen is geweldig, ook al is het in een drukke winkelstraat: je voelt je als Lucy in Narnia haha! liefs.

  Reply
 • joycelysanne

  30/01/2013

  you just made me smile :)

  Reply
 • Juudith

  31/01/2013

  Heerlijk artikel! you make me smileee!

  Reply

Geef een reactie