Penthouse, Vegas en Blackjack.

Mijn ideaal plaatje is toch wel een penthouse in Las Vegas. Meters in de lucht, in zo’n torenhoge vijf sterren hotel, zoals The Wynn of The Cosmopolitan en een beetje gokken – niet teveel, anders bye bye dream – maar ook door de hoeveelheid glamour die daar verschijnt. Zijn het geen reflecterende glinsters van een huge diamant, dan is het wel van een jurk, of misschien wel de glitters op de ogen.

 

Maarja, voordat ik bij mijn chique penthouse ben met alles erop en eraan, moet ik eerst de Blackjack regels onder de knie krijgen. Een plasma televisie aan de muur, voor het bad, zodat ik met een glas champagne in mijn hand naar the Vampire Diaries kan kijken. Of misschien doe ik wel vanuit mijn bad enkele Blackjack sessies? Top idee!

 

Zouden mensen net zoals bij poker een Blackjack strategie hebben? Zodat ze weten wanneer ze moeten verdubbelen? Of het juist niet doen? Ik ben nogal een waaghals.. oké, ik weet niet altijd hoe het in elkaar zit, haha! Soms ga ik mee, of niet. Het is ingewikkeld! Maar alles voor een leventje in Vegas of course!

 

Poker kan ik deels – niet de casino poker! – maar dat geldt ook voor Blackjack. Dat was verdomd moeilijk toen ik naast mijn vriend strak in het pak zat. Hij droeg een mooi pak, maar helaas liep het niet voor hem goed af, net zoals bij mij. Too bad, misschien moesten wij beide op Blackjackles gaan, haha!

Heb jij weleens Blackjack gespeeld? En hoe verliep dat?

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Twizzworks.


17 Comments

 • Suzanne

  31/01/2013

  Je moet mij niet laten gokken, ik vind het zo zonde! Ik wil best een keer black jack spelen, maar dan niet voor het echie! Het is wel een heel leuk spel, misschien met smarties?

  Reply
 • martinaa89

  31/01/2013

  Blackjack niet, roulette wel :)

  Reply
 • Maaike

  31/01/2013

  Blackjack heb ik nog nooit gespeeld, ik heb wel een keer leren pokeren^^ Het glamour gehalte in vegas is idd ten top & fijn! :D

  Reply
 • LounaBeauty

  31/01/2013

  Nog nooooooooooit gespeeld. haha. Snap er ook geen snars van. :)

  Reply
 • Ayla

  31/01/2013

  Ik heb thuis wel eens 21’en gespeeld, dat lijkt er toch een beetje op? :P Anyways, anders moet je die ene film kijken over blackjack (die heet trouwens 21, haha), daarin hebben ze een heel kaartentel systeem ontwikkeld om te weten wat ze moeten doen!

  Reply
 • arletta

  31/01/2013

  Ik heb nog nooit black jack gespeeld, maar ik snap er ook niks van.x

  Reply
 • pretty beauty land

  31/01/2013

  ik heb het nog nooit gespeeld. leuk artikel!

  Reply
 • bibibianca

  31/01/2013

  Black Jack speelden wij vroeger altijd al op de camping! Maar dan met fishes en niet met geld haha. Ik vind het nogsteeds leuk! :)

  Reply
 • Sugarblosssom

  31/01/2013

  Wow hoe dat gewoon zo gemaakt is daar hé? Ik heb zelf nog nooit Black Jack gespeeld.

  Reply
 • Irma

  31/01/2013

  ik heb ooit wel eens blackjack gespeeld, maar dat was gewoon thuis met wat vrienden en ik heb werkelijk geen idee meer hoe de regels gingen (:

  Reply
 • BeautyGlitter

  31/01/2013

  Ik kan ook niet blackjacken en heb het nooit gedaan haha! Verder ben ik gek op het luxe Vegas sfeertje! :)

  Reply
 • Lindy

  31/01/2013

  Ik sta altijd bij de roulette hihi en moedig mijn vriend aan achter de blackjack, maar elke keer als we winst hebben..dan gaan we door en ja je raad het al dan gaat het mis;)

  Reply
 • Chayenne

  01/02/2013

  Ik heb het nog nooit gedaan.
  Ik heb wel een keer poker gespeeld met vrienden en heb de eerste keer gelijk 50,- gewonnen!

  Reply
 • hereismai

  03/02/2013

  ik heb het nog nooit gespeelt. Ik ga volgend jaaar wel naar las vegas! rondreis met me zus aan de westkust van usa! super veel zin in

  Reply

Geef een reactie