Wet N Wild Lust Palette.

Kleurrijke oogschaduws, maar wij hebben ook onze favorieten. Onbewust maken we vaak dezelfde keuzes. Althans, ik doe dat heel vaak! Aardetinten worden hartverwarmend verwelkomt in mijn stash. De paarse tinten, daar haal ik mijn neus voor op. Nu niet meer, dankzij Wet N Wild heb ik door dat het ook incredible colours zijn. Wil jij ook weten wat mijn gedachte heeft omgegooid?

1 LU

2 LU

Dankzij Nonpareilboutique maakte ik al eens eerder kennis met het merk. Een goddelijke lipstick voegde zich toe aan mijn collectie, maandenlang gedragen, half opgegeten, maar verdween uit het oog. Het merk zit nog steeds in mijn hoofd. Waarom? Omdat het ontzettend goedkoop is – vergelijkbaar met NYX – maar ook de kwaliteit mag er wezen! Vanity stond op mijn wishlist, maar ik kwam thuis met Lust!

3 LU

4 LU

Zes schitterende kleuren, zowel mat als shimmer. Geen poederige bende, maar een romige structuur. Nooit verwacht dat dit zo’n geweldige palette zou zijn. Een zachtroze oogschaduw in de linkerbovenhoek, mijn favoriete crème oogschaduw op dit moment – hij heeft Heaven verslagen! – matpaars, een donkergrijze oogschaduw – gebruikt in deze FOTD – donkerpaars en nog een auberginekleur met grove glitters.

5 LU

6 LU

7 LU

Dit scoort gewoon pluspunten! Ik heb het al eens eerder vermeld, maar door er een duidelijke + speelse uitleg erbij te geven, verover je mijn hart helemaal. Weet je even niet hoe je de oogschaduws moet indelen op het oog? Dan is dit enorm handig + het levert een unieke look op en een stapje buiten je eigen comfort zone.

8 LU

9 LU

Rare positie, maar het licht zat niet even mee. Zie je hoe overduidelijk sommige shimmers bevatten? Om te smelten toch?! Die pigmentatie… I’m blown away. Schitterend eindresultaat! Ze blenden als boter en zijn makkelijk op te bouwen, wat handig is als je voor een sprekende look wilt gaan.

Helaas is Wet N Wild  Lust Palette niet in Nederlandse winkels verkrijgbaar, maar wel op het internet! Zelf heb ik hem besteld bij BeautyJoint, waar hij verkrijgbaar is voor $6,99. Dat is omgerekend €5,19!

Heb jij al een van de palettes in je stash? En wat zijn jouw ervaringen?


47 Comments

 • Lisa

  31/01/2013

  Wow, wat een prachtige pigmentatie, en de kleuren :O ik zou het palette zo bestellen!

  Reply
 • martinaa89

  31/01/2013

  Wauw die kleurencombinatie!!

  Reply
 • bibibianca

  31/01/2013

  Dit zijn echt de kleuren die ik zou gebruiken! Helaas heb ik nog geen wet n wild, misschien in de toekomst :)

  Reply
 • Sofie

  31/01/2013

  Wat een mooie kleuren! Leuk dat er zo’n uitleg bij zit :)

  Reply
 • Tessa

  31/01/2013

  wauw, mooie pallet. met echt prachtige kleuren
  xx

  Reply
 • Desiree

  31/01/2013

  Op een of andere manier trekt Wet n Wild mij totaal niet. Maar dit vind ik wel een leuk palette.

  Reply
 • Geanne

  31/01/2013

  Wauw, ik vind dit palet echt supermooi!!

  Reply
 • beautiesatwork

  31/01/2013

  ik zie liefst de bleke kleur :)

  Reply
 • Emma

  31/01/2013

  Okay I need this!! Het klopt wel dat we eigenlijk stiekem dezelfde soort kleuren het liefst mee naar huis nemen (ja deze zin is messed up, haha), bij mij zijn dat de grijs, zwart en blauw tinten. De pigmentatie en de kleuren zijn gorgeous <3 Ik had heel heel lang geleden een wet n wild lipstick, wat echt mijn favoriete lipstick was!

  Reply
 • Suzanne

  31/01/2013

  Wauw, het zijn prachtige kleuren! Ben heel benieuwd ook naar je look met dit palette.

  Reply
 • Lies

  31/01/2013

  De kleuren in dit palette zijn gewoon geweldig! Zelf heb ik helaas nog geen Wet N ‘Wild producten gebruikt, maar ze staan zeker nog wel op mijn lijstje met de merken die ik eens geprobeerd wil hebben.

  Reply
 • daniellespringer

  31/01/2013

  Deze kleurtjes zijn echt mooi! Zeker een favoriet van mij.

  Reply
 • belessanl

  31/01/2013

  Wat een prachtige kleuren!

  Reply
 • Amanda

  31/01/2013

  Wat een mooie kleurtjes en een mooi palette. Heb zelf ook 1 Wet N Wild palette waar ik meer dan tevreden over ben!

  Reply
 • Mme Sophistique

  31/01/2013

  Prachtig! ik ben al langer op zoek naar het perfecte paarse palette, en dit zou het wel eens kunnen zijn.

  Reply
 • femketje

  31/01/2013

  ziet er super goed uit :D

  Reply
 • Miranda

  31/01/2013

  Echt super mooie kleuren , prachtige palette. Ik wil ook graag nog eens een Wet ’n Wild palette, ze lijken mij zo fijn. Alleen wil ik eerst nog wel meer producten opmaken , zodat ik meer overzicht heb in mijn stash.

  Reply
 • redhotjillypeppers

  31/01/2013

  De pigmentatie is echt wel de moeite ! Mooie kleuren !

  Reply
 • Eline

  31/01/2013

  Wauw mooie swatches! ik heb zelf nog helemaal niks van wet ’n wild (op één heel oud nagellakje na).. maar als jij zegt dat de kwaliteit met nyx vergelijkbaar is lijkt het me zeker leuk om het te proberen want nyx is een van mn favroriete merken :)

  Reply
 • Juudith

  31/01/2013

  Mooie kleuren zegg!! Echt jammer dat NYX niet meer in nederland verkocht word..

  Reply
 • Lotte

  31/01/2013

  Héél erg mooi! Ik vind het ook echt doodzonde dat Wet ’n Wild zo moeilijk te krijgen is voor ons Nederlanders. Zo zit je al gauw vast aan verzendkosten en blehh, daar hou ik niet van. De pigmentatie is echt amazing, en wat een prachtige kleuren!

  Reply
 • LounaBeauty

  31/01/2013

  Prachtige pigmentatie. Het zijn niet helemaal mijn kleuren, maar wil echt nog heel graag wat gaan aanschaffen van dit merk. Ik heb zulke mooie paletes voorbij zien komen. Deze is ook echt weer prachtig gepigmenteerd. i like!

  Reply
 • LounaBeauty

  31/01/2013

  Mijn berichtje pakt niet.. nog een keer proberen. :) Vind het een prachtig palette, mooi gepigmenteerd. Het zijn niet helemaal mijn kleuren, maar wil zeker nog iets aanschaffen van dit merk. i like!

  Reply
 • Qtplace (@qtplace)

  31/01/2013

  Super mooie kleuren! Ga je een ooglook maken?

  Reply
  • Beauty Koning

   17/03/2013

   Yes, ik heb wel een look met de grijstinten uit de palette gemaakt! Die kun je hier vinden. :)

   Reply
 • theBlondBeauty

  31/01/2013

  echt een heel mooi palette! Ben benieuwd naar een look? x

  Reply
 • arletta

  31/01/2013

  Wauw mooi palette! ik ben benieuwd naar je look ermee!x

  Reply
 • ValleyDoll

  31/01/2013

  Super mooie pigmentatie ! Kijk al uit naar een look hiermee !

  Reply
 • Jorinde

  31/01/2013

  Wat een super mooi gepigmenteerde kleurtjes

  Reply
 • Deb

  31/01/2013

  Mooie kleurtjes, ik wil ook nog eens een W ’n W palette bestellen!

  Reply
 • Irma

  31/01/2013

  oh, gorgeous! echt een perfect paletje zou ik zeggen!

  Reply
 • Jana

  31/01/2013

  Heel mooi palette :D x

  Reply
 • Anna

  31/01/2013

  Mooie kleuren :)

  Reply
 • Kelly

  31/01/2013

  Die paarse kleuren zijn heel mooi!

  Reply
 • Frauke

  31/01/2013

  Wat een prachtig palette, I love de pigmentatie! :D

  Reply
 • Mooi palette zeg! De webshop is ook gaaf, wat heb je betaald aan verzending?

  Reply
  • Beauty Koning

   17/03/2013

   Dat verschilt, maar de laatste keer was het zo’n 30 dollar aan verzendkosten + met iemand anders besteld en veel nagellak + twee elf sprays dus dat werd 15 dollar. :’)

   Reply
 • Mayara Esther

  31/01/2013

  Ik heb helaas nog geen Wel ’n wild in mijn stash en dat vind ik heel erg, het zijn super mooie palettes en ooh wat zijn de kleuren van jouwnes moois.

  Reply
 • Chayenne

  01/02/2013

  Hele mooie kleuren.

  Reply
 • Make Up For Women

  01/02/2013

  Woow! Wat een heerlijke pigmentatie seg!:D

  Reply
 • ayladebleser

  01/02/2013

  ah wauw, prachtige kleuren! niet helemaal mijn ding, maar echt een super pigmentatie!

  Reply
 • Josephine

  01/02/2013

  Oehlala, gimme! Prachtige kleurtjes, apart ook, maar ik vind ze zo mooi. Hier kan jij vast en zeker een gorgeous look mee maken.

  Reply
 • Judith

  01/02/2013

  Wauw wat een prachtig palette!
  En de pigmentatie is inderdaad ook echt geweldig :)

  Reply
 • Anita H.

  02/02/2013

  Ik doe graag mee!!

  Reply
 • Gerrianne

  05/02/2013

  Tha combinatie van kleuren is liefduh! Vooral de donkerpaarse! Echt, reallly like it!

  Reply
 • Valxo

  27/09/2013

  Hoi! Even een vraagje, welke verzendoptie kies je als je besteld bij beautyjoint? Gewoon de goedkoopste? Ik weet niet zo goed welke ik moet kiezen vandaar!

  Reply
  • CynthiaKoning

   27/09/2013

   Heya! Ja, ik klik gewoon op de goedkoopste, omdat het meestal iets langer duurt voordat het in Nederland is. Alhoewel bij hen leveren ze vrij wel snel. :)

   Reply

Geef een reactie