RoC Sublime Energy Skin Smoothing Primer!

Zweten als de neten, we doen het allemaal. Hard werken, wie kent het niet! Maar make-up die met twee uur de benen neemt is dan ook niet welkom. Gelukkig bestaan er primers die ons de gedurende dag doorheen slaan, door de foundation perfect op zijn plek te laten zitten. Is de RoC Sublime Energy Skin Smoothing Anti-Age primer het product wat wij zoeken? Let’s find it out!

1 ROC

2 ROC

3 ROC

Waarom is de primer zo speciaal? Omdat hij de fijne lijntjes + poriën – YES! – laat verdwijnen als sneeuw voor de zon, omdat je het resultaat na één keer gebruiken moet zien. Een zachte egale huid, met een gel-achtige textuur en olie- en parfumvrij is! Parfumvrij? Me like.

4 ROC

5 ROC

Een simpele witte tube met een grijze opdruk + dop, zometeen zal je dat detail snappen! Weinig inhoud, zo’n kleine 10 ml, maar dankzij het kleine erwtje wat je nodig hebt voor het gehele gezicht, is de primer van ROC enorm zuinig in gebruik.

6 ROC

7 ROC

Grijs, haha! Ik vond het een zeer spectaculaire ontdekking toen ik de primer op de achterkant van mijn hand swatchte voor de foto’s. Grijs wat zich omzet tot een transparante babybillaag. Whut? Serieus, mijn gezicht is nog nooit zo egaal en smooth geweest door de elegantie van de primer.

8 ROC

Het grijze luchtige goedje heeft uren door gebracht op mijn huid, maar doorstond de test prima. Of hij de fijne rimpels echt laat verdwijnen als de goocheltruc van je oom, weet ik nog niet. Het is er niet minder op geworden, maar zolang hij de make-up gedurende dag op zijn plek houdt, ben ik allang blij!

De RoC Sublime Energy Skin Smoothing Anti-Age Primer is helaas niet meer verkrijgbaar bij de webshop van Farmaline, maar zij hebben nog wel een uitgebreid assortiment met prachtige verzorgende producten van RoC!

Heb jij de primer weleens uitgeprobeerd? Of andere producten van het merk RoC?


26 Comments

 • Velaija

  01/02/2013

  He, dat klinkt goed! Dat kan ik wel gebruiken met mijn hoofd dat zo snel gaat transpireren en met mijn grove poriën rond mijn neus… Die grijze kleur is wel even schrikken/wennen!

  Reply
 • martinaa89

  01/02/2013

  Ik heb altijd het gevoel dat primers slecht zijn voor je huid, omdat je huid daarna zo anders aanvoelt.. Daarom gebruik ik het eigenlijk niet

  Reply
 • Sofie

  01/02/2013

  Klinkt super! Wel een beetje een eng grijs kleurtje, maar gelukkig zie je daar uitgesmeerd niets meer van :’)

  Reply
 • Beautydagboek

  01/02/2013

  Fijn dat het zo goed werkt! Ik heb nog geen producten van ROC gebruikt, alleen zonnebrandcreme vanwege mijn gevoelige huid en die bevalt prima!

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  01/02/2013

  Ik vind het kleurtje nog steeds erg raar :)

  Reply
 • Mme Sophistique

  01/02/2013

  Haha wat gek zo’n grijze kleur!

  Reply
 • Kimberly

  01/02/2013

  Wel gek dat het een grijs kleurtje is haha! Maar hij klinkt fijn! De producten van roc zijn eigenlijk allemaal wel fijn, tenminste wat ik tot nu toe heb gebruikt hihi

  Reply
 • pretty beauty land

  01/02/2013

  nice sounds good!

  Reply
 • Amanda

  01/02/2013

  Wow, grijs haha. Grappig :D

  Reply
 • beautiesatwork

  01/02/2013

  speciale kleur :)

  Reply
 • Lies

  01/02/2013

  Klinkt als een hele fijne primer! Ik vind het wel grappig dat de kleur grijs is, maar lijkt mij de eerste keer wel heel apart om dat over je gezicht te smeren. Zelf heb ik nog geen producten van ROC gebruikt en ik moet ook eerlijk bekennen dat ik ook nog nooit primer hebt gebruikt.

  Reply
 • LounaBeauty

  01/02/2013

  Wow die ziet er fijn uit :) Wat een geinige kleur. haha!! Geen last van pukkeltjes?? ;- ) hihi. Ik moet eerlijk zeggen dat ik nog steeds niet de juiste primer heb gevonden. vaak als ik het gebruik krijg ik echt last van uitslag! :(

  Reply
 • LounaBeauty

  01/02/2013

  Oee wat een geinige kleur dit!!! :) hihi. Geen last van pukkeltjes?? Ik heb nog steeds niet het juiste product gevonden. vaak krijg ik last van uitslag als ik een primer gebruik . :(

  Reply
 • AreyouShir?

  01/02/2013

  Hm… Als ‘ie zo ‘glijdt’ zal er wel e.e.a. aan siliconen in zitten. Jammer! Daar ben ik geen fan van… Too bad!

  Reply
 • Sherr

  01/02/2013

  Grijs is wel heel apart! Ik heb nog nooit iets van RoC geprobeerd het trop mij nooit haha

  Reply
 • BeautyFrique.com

  01/02/2013

  Klinkt heel fijn! heb deze primer nooit geprobeerd, maar je bent er zo positief over dat ik nu erg nieuwsgierig ben!

  Wel apart dat de primer grijs is. Maar ja, dat is tomaten ketchup zonder kleurstof ook ;). Haha, even off topic.

  Reply
 • dppz

  01/02/2013

  Roc vind ik een erg goed merk. In ben destijds begonnen met heel veel roc spullen voor mijn huid. Deze lijkt mij ook erg fijn en ga ik zeker eens proberen.

  Reply
 • arletta

  01/02/2013

  Wauw hij klinkt heel fijn! wel een vreemd gezicht zeg, zo’n grijze primer!
  x

  Reply
 • Jasmine

  01/02/2013

  Ok lachen als je blauwgrijze primer aan brengt =]

  Reply
 • joycelysanne

  01/02/2013

  whuuut, gek kleurtje zeg! ik gebruik eigenlijk nooit primers :)

  Reply
 • Jana

  01/02/2013

  Klinkt goed :D x

  Reply
 • Judith

  01/02/2013

  Klinkt wel goed :)
  Wat grappig dat de substantie grijs is trouwens, dat ziet je ook niet vaak!

  Reply
 • Irma

  02/02/2013

  Klinkt goed! Om eerlijk te zijn heb ik nog nooit een primer gebruikt! Ik ben altijd bang voor puistjes, maar ik vind toch dat ik binnenkort er een moet gaan proberen (:

  Reply
 • Deb

  03/02/2013

  Wat apart dat de primer grijs is, gelukkig droogt ie mooi transparant op. Klinkt als een ideaal product! Ik heb genoeg rimpels om het op uit te testen ;-)

  Reply
 • Ik kende deze niet…wel de verzorging ervan die ook zo’n gekke grijze kleur heeft.

  Reply

Geef een reactie