Super Bowl XLVII!

Mijn Packbaby’s mogen dan niet in de finale staan, maar de Superbowl XLVII is en blijft een feit. Mijn nacho cheese staat klaar op het fornuis, zodra de alarmbellen beginnen te rinkelen, sprint ik naar de keuken, warm ik het op, grijp de cola uit de koelkast en spring ik op de bank met een lekker dekentje. IT’S EPICDAAAAAAAAAAAAAAY!

Een dekentje? Of course not, gehuld in mijn groengele shirt bekijk ik Packertrots hoe de Baltimore Ravens strijden tegen de San Francisco 49’ers! Vannacht om 12:00 Nederlandse tijd – you know America.. – zal het programma beginnen met de hoeveelheid optredens + commercials en natuurlijk het Amerikaanse volkslied!

Tijdens de playoffs moesten de Green Bay Packers spelen tegen de afschuwelijke 49’ers, waarin zij helaas de wedstrijd verloren. Een spannende wedstrijd, waardoor ik tot in de laatste minuten op het puntje van mijn stoel zat, inclusief een berg afgekloven nagels op de grond.

Dan kom ik nu met beschamend nieuws, want het team wat ik tijdens de Super Bowl zal gaan supporten zijn de 49’ers. Niet met tomaten gooien, doe dat maar naar de spelers, maar! Het was geen vernedering voor de Packers dat zij verloren, maar de manier waarop de 49’ers speelde was ik impressed.

Genoeg footballgelul, want jullie willen vast ook wel weten wie de halftime – de pauze in de wedstrijd na twee quarters – namelijk Beyonce! Zij zal het kleine kwartiertje de mensen in en om het stadium wat in New Orleans staat vermaken, inclusief de miljarden die het thuis kijken, waar ik één van ben. Yiha, mogen we ook nog eens naar Queen B kijken! Madonna en Bruce Springsteen komen mijn neus uit.

De zevenenveertigste Super Bowl, nummer vijf voor mij, maar het lijkt alsof mijn enthousiasme steeds groter wordt. Nu de noms beneden op mij staan te wachten, moet er alleen nog worden geschoten en gescoord of course! Veel plezier vanavond, moge de beste winnen dollfaces!

Kijk jij de Super Bowl? En voor wie ben jij vanavond?


12 Comments

 • Vera

  04/02/2013

  Ik ben voor niemand, maar zit nu wel voor de tv :)

  Reply
 • charlottebax

  04/02/2013

  Ik heb mijn eerste superbowl meegemaakt! Achter de tap in de kroeg biertjes fixend voor superbowlkijkers, maar ik hem hem meegemaakt! 109 yards, stroomuitval… Ik was erbij man :D

  Reply
  • Beauty Koning

   17/03/2013

   SWAAAAAG! Ja, niet te geloven hé? Was er echt blown away door. xD

   Reply
 • Sofie

  04/02/2013

  Ik ga alleen kijken als Beyonce optreedt, ik hou niet zo van sport.

  Reply
 • marchingonthebeat

  04/02/2013

  Gaaf! Ik heb het zelf niet gezien. Ik ga dat stuk van Beyoncé nog eens terug zoeken.

  Reply
 • Irma

  04/02/2013

  ik wilde ZO graag kijken, maar de dag erna zou mijn SE week beginnen, dus het kon niet ):

  Reply
  • Beauty Koning

   17/03/2013

   Aah crap, ik vind dat SE weken en al die andere troep moet worden afgeschaft, vanwege de Super Bowl!

   Reply
 • Shelly

  04/02/2013

  Ik heb het niet gekeken, maar heb vanochtend wel gelijk het optreden van Beyoncé opgezocht! She rocked it!

  Reply
 • Josephine

  04/02/2013

  Awesome dat van Beyonce, gave foto ook. Ik kijk het niet, maar ik heb er veel over gelezen, ook qua looks op Lookbook :)

  Reply
 • Anne Solveig

  04/02/2013

  Hihi, wat leuk zeg!

  Reply
 • Deb

  07/02/2013

  Geen superbowl chick hier, maar ik kan wel genieten van met hoeveel passie jij het kijkt en hoe het je soms inspireert!

  Reply

Geef een reactie