FOTD: Nachtelijk blauw.

Mijn kwasten raken om een onbekende redenen steeds de donkere tinten aan in de palettes. Helaas kan ik hier niets aan doen, misschien omdat ik nachtelijke uren tegemoet ging? Zou het de zenuwen voor de Super Bowl zijn geweest? Of paste mijn kleurgevoel zich aan, aan de uren dat ik nog wakker was? Zou jij het weten? Mysterieus blauw en niet te vergeten de glimmende touch op het ooglid..

1 BL

Blauwe smokey eyes, ze moesten gewoon op het gezicht verschijnen. De schitterende kleuren zweefde al weken in mijn hoofd, ooit moest het er dus uit! Hup, zo gezegd, zo gedaan. Rokende blauwe kleuren en een uitbundige blik. Wat blauw toch wel niet met je kan doen, het maakt heel wat in mijn kleurenkop los!

2 BL

Na de oogschaduwbasis le Too Faced Shadow Insurance die ik àltijd aanbreng op het gehele ooglid, zodat niets gaan creasen – in de lijnen zitten yuknuw – een vleugje van de wolkwitte oogschaduw in het hoekje van de brow en op het wenkbrauwbot als blendtricje. Donkere kleuren, beter als je een basis hebt om op te blenden.

3 BL

Ook ging de witte oogschaduw langs mijn binnenste ooghoeken voor het oplichtende effect. Het is en blijft moeilijk om een intense look te laten liften. 120 Smoke and Fire in de linkerhand, rechts de brush, nachtelijk blauw aan de haren en recht in de crease. Lichtgroenblauw op het ooglid, stevig aanzetten, goed laten spreken! De make-uplook keek mij vreemd in de ziel aan.. waarom? Vergeet niet de donkerblauwe kleur onder het oog! Maar natuurlijk, helemaal vergeten, dat “oogt” nogal apart. HA!

4 BL

Tijd om de daredevil uit te hangen en zwart in de outer v. Matzwart, gemengd met een subtiele glitter uit de palette die perfect tot zijn recht kwam, ook onder het oog! De helft van het ooglid nam ik ook mee tijdens het blenden van de donkere kleuren, zodat het nog egaler verliep.

5 BL

Het hevige ronddraaien met de blending brush heeft ook zo zijn nadelen, sommige kleuren verdwijnen als sneeuw voor de zon! Niet naar buiten kijken als je niet van sneeuw houdt, waarschijnlijk ligt er een pak.. Met mijn vingertop bracht ik nog wat ijzigblauw op het middelste gedeelte van mijn ooglid aan. Beetje gelijkmatig blenden.

6 BL

Rap ging de witte highlighter in het wenkbrauwhoekje, zodat hij netjes aansloot op de rest, nadat ik hem een zwaai had gegeven met mijn kwast voor het smoothing effect. Bij de nacht hoort ook de uitspraak “zo zwart als de nacht!” Natuurlijk bedoel ik hiermee het TEEEZ oogpotlood + eyeliner en een vleugje van de Bourjois FAN-TASTIC Volume.

8 BLMet hoofd en lichaam.

7 BLZonder.

Een nieuwe favoriet op de lippen, namelijk Smashbox Candid. Roze lipgloss met een gouden glans, ge-wel-dig. Heerlijk om weer eens back in dark te zijn, gewoon omdat het kan! Reflecterende highlighters, donkermatte oogschaduws, maar toch nog de sprekende blik. Ik houd van donkere looks, maar ook felle varianten, moeilijke keuze.

Ga jij liever voor donkere looks? Of de felle kleuren?


54 Comments

 • femketje

  06/02/2013

  Omg het staat je gorgeous :3

  Reply
 • martinaa89

  06/02/2013

  Wauw mooi! Ik heb laatst geprobeerd die smokey eye met een twist te maken! :)

  Reply
 • Josephine

  06/02/2013

  Oooh pretty! Vooral de kleur in de crease, I like. De lipgloss ziet er ook incredible uit, terwijl ik nooit lipgloss op heb. Maar de subtiele kleur met de mooie gouden glitters, een dikke yay!

  Reply
 • Lotte

  06/02/2013

  Heel mooi! Ik vind het vooral tof dat je die lichtere, mintgroen/blauwe kleur op het bewegend ooglid hebt aangebracht, dat zorgt net voor dat beetje licht. De lipgloss van Smashbox is ook prachtig, ik snap wel dat die favoriet is!

  Reply
 • Sofie

  06/02/2013

  Gaaf! Best wel heavy blauw, maar prachtig!

  Reply
 • beautiesatwork

  06/02/2013

  Een hemelse look ;)

  Reply
 • Amanda

  06/02/2013

  Hij popt enorm! Ik vind blauw dan weer een lastige kleur om mee te werken, maar het is niet onmogelijk. Gewoon veel oefenen, want het kan zo mooi staan! Zeker deze look :D

  Reply
 • dppz

  06/02/2013

  Prachtig prachtig prachig lady! Zoals altijd eigenlijk :)

  Reply
 • cellamaassen

  06/02/2013

  Ziet er fantastisch uit! staat ook supermooi bij je ogen.. als ik blauwe eyeshadow gebruik bij mn blauwe ogen zie ik eruit als een clowntje..

  Reply
 • FSHN Forward

  06/02/2013

  Wow, mooi!

  Reply
 • Anne Solveig

  06/02/2013

  Pretty you <3

  Reply
 • Belle

  06/02/2013

  Wauw, ziet er prachtig uit!

  Reply
 • Sophia

  06/02/2013

  Wauw, wat mooi weer! :D Ur sooooo talented! ^^

  Reply
 • Miranda

  06/02/2013

  Wauw prachtig;D

  Reply
 • Chayenne

  06/02/2013

  telkens als ik weer zo’n mooie look van je voorbij zie komen ben ik even sprakeloos. Wauw!

  Reply
 • Irma

  06/02/2013

  Prachtig! Zo leuk dat alle kleuren jou goed staan!
  Blauw is niet echt mijn kleur, het ziet er bij mij een beetje ‘cheap’ uit.

  Reply
 • xaveenia

  06/02/2013

  Supermooi! Ik ga zelf eerder voor donkere looks dan felle kleuren :)

  Reply
 • Tedje

  06/02/2013

  How gorgeous!!!!! Zo mooi Cynthia!

  Reply
 • beautyforgirls

  06/02/2013

  Prachtige look.
  Liefs, xxx

  Reply
 • Joyce

  06/02/2013

  Prachtige ooglook weer zoals altijd! Ik vind blauw je zo ontzettend goed staan :D

  Reply
 • Kiss & Make-up

  06/02/2013

  Prachtig, dit zou ik zelf ook dragen!

  Reply
 • theBlondBeauty

  06/02/2013

  Wauw, heel erg mooi zeg! x

  Reply
 • cellamaassen

  06/02/2013

  wilde je even laten weten dat ik je genomineerd heb voor de liebster award! check mijn site voor meer info! Liefs cella

  Reply
 • Esmay

  06/02/2013

  Booming eyes heb je toch Cynth! Love it!

  Reply
 • Cornelia

  06/02/2013

  wauw wat komt de blauwe kleur er mooi uit !

  Reply
 • Monique

  06/02/2013

  Wow echt een prachtige look!
  super mooie blauwe tinten heb je gebruikt :D

  Reply
 • mariska

  06/02/2013

  PRACHTIIIIIG!

  Reply
 • Jana

  06/02/2013

  Ik hou van blauw! het staat jou ook prachtig :D x

  Reply
 • bonjourSophie

  06/02/2013

  Wat een mooie kleuren blauw heb je gebruikt! Dit is echt een mooie, donkere kleur blauw. Ik vind dat jij van alle bloggers echt de mooiste ooglooks maakt. :)

  Reply
 • Qtplace (@Qtplace)

  06/02/2013

  Staat je goed!!

  Reply
 • Suzanne

  06/02/2013

  Wauw, wat een prachtige blauwe kleur.

  Reply
 • Deb

  06/02/2013

  Absolutely gorgeous!! Het staat je echt am-a-zing! Ik wil deze combi ook eens uitproberen! Ik vind dit een van je meest geslaagde creaties!!

  Reply
 • pretty beauty land

  06/02/2013

  wauw! dat heb je alweer super mooi gedaan!

  Reply
 • Jasmine

  06/02/2013

  Wauwie Cynthia, je staat altijd geweldig met blauw op je ogen, maar deze look is wel prachtig!

  Reply
 • Make Up For Women

  06/02/2013

  Woow heel intens! Love it! xoxo

  Reply
 • ValleyDoll

  06/02/2013

  Ik kies ook haast altijd voor donkere kleuren. En deze look is weeral prachtig ! Ik moet wat vaker blauw gebruiken geloof ik !

  Reply
 • Wauw wat ontzettend mooi weeral!!

  Reply
 • beautyfizz

  06/02/2013

  Prachtige look weer lady!

  Reply
 • Wendy

  06/02/2013

  Mooi!
  Dat blauwe staat je echt goed.
  En die lip kleur is ook Super!

  Liefs Wendy

  Reply
 • Renate

  06/02/2013

  Wauw prachtig! Ik hou heel erg van blauwe tinten oogschaduw!

  Reply
 • Bo

  06/02/2013

  Echt praaachtig! Wauw!!

  Reply
 • Inge

  07/02/2013

  zo mooi, geen woorden voor, enkel: ik wou dat ik dit ook kon!

  Reply
 • xxxJudithh

  07/02/2013

  Wauw, wat is donkerblauw toch een prachtig tint oogschaduw!
  En wat mooi gemaakt weer Cynth, ik blijf jaloers op jouw make-up skills :)

  Reply
 • shirley

  07/02/2013

  Wauw, I luv me some blue and you did not disappoint :O

  Reply
 • Santusha

  08/02/2013

  Gaaf!

  Reply
 • Mme Sophistique

  08/02/2013

  Picture perfect noem ik dat, echt fantastisch mooi!

  Reply
 • Jeanine

  08/02/2013

  Super mooi!
  Het is heel heftig maar het staat je echt onwijs leuk! PRETTY!

  Xxx

  Reply
 • Juudith

  14/02/2013

  Wat een mooie blauwe kleur zegg!! wauwhh! het knalt er echt uit! super gaaaf!

  Reply

Geef een reactie