FOTD: Nachtelijk blauw.

Mijn kwasten raken om een onbekende redenen steeds de donkere tinten aan in de palettes. Helaas kan ik hier niets aan doen, misschien omdat ik nachtelijke uren tegemoet ging? Zou het de zenuwen voor de Super Bowl zijn geweest? Of paste mijn kleurgevoel zich aan, aan de uren dat ik nog wakker was? Zou jij het weten? Mysterieus blauw en niet te vergeten de glimmende touch op het ooglid..

1 BL

Blauwe smokey eyes, ze moesten gewoon op het gezicht verschijnen. De schitterende kleuren zweefde al weken in mijn hoofd, ooit moest het er dus uit! Hup, zo gezegd, zo gedaan. Rokende blauwe kleuren en een uitbundige blik. Wat blauw toch wel niet met je kan doen, het maakt heel wat in mijn kleurenkop los!

2 BL

Na de oogschaduwbasis le Too Faced Shadow Insurance die ik àltijd aanbreng op het gehele ooglid, zodat niets gaan creasen – in de lijnen zitten yuknuw – een vleugje van de wolkwitte oogschaduw in het hoekje van de brow en op het wenkbrauwbot als blendtricje. Donkere kleuren, beter als je een basis hebt om op te blenden.

3 BL

Ook ging de witte oogschaduw langs mijn binnenste ooghoeken voor het oplichtende effect. Het is en blijft moeilijk om een intense look te laten liften. 120 Smoke and Fire in de linkerhand, rechts de brush, nachtelijk blauw aan de haren en recht in de crease. Lichtgroenblauw op het ooglid, stevig aanzetten, goed laten spreken! De make-uplook keek mij vreemd in de ziel aan.. waarom? Vergeet niet de donkerblauwe kleur onder het oog! Maar natuurlijk, helemaal vergeten, dat “oogt” nogal apart. HA!

4 BL

Tijd om de daredevil uit te hangen en zwart in de outer v. Matzwart, gemengd met een subtiele glitter uit de palette die perfect tot zijn recht kwam, ook onder het oog! De helft van het ooglid nam ik ook mee tijdens het blenden van de donkere kleuren, zodat het nog egaler verliep.

5 BL

Het hevige ronddraaien met de blending brush heeft ook zo zijn nadelen, sommige kleuren verdwijnen als sneeuw voor de zon! Niet naar buiten kijken als je niet van sneeuw houdt, waarschijnlijk ligt er een pak.. Met mijn vingertop bracht ik nog wat ijzigblauw op het middelste gedeelte van mijn ooglid aan. Beetje gelijkmatig blenden.

6 BL

Rap ging de witte highlighter in het wenkbrauwhoekje, zodat hij netjes aansloot op de rest, nadat ik hem een zwaai had gegeven met mijn kwast voor het smoothing effect. Bij de nacht hoort ook de uitspraak “zo zwart als de nacht!” Natuurlijk bedoel ik hiermee het TEEEZ oogpotlood + eyeliner en een vleugje van de Bourjois FAN-TASTIC Volume.

8 BLMet hoofd en lichaam.

7 BLZonder.

Een nieuwe favoriet op de lippen, namelijk Smashbox Candid. Roze lipgloss met een gouden glans, ge-wel-dig. Heerlijk om weer eens back in dark te zijn, gewoon omdat het kan! Reflecterende highlighters, donkermatte oogschaduws, maar toch nog de sprekende blik. Ik houd van donkere looks, maar ook felle varianten, moeilijke keuze.

Ga jij liever voor donkere looks? Of de felle kleuren?

54 thoughts on “FOTD: Nachtelijk blauw.

  1. Oooh pretty! Vooral de kleur in de crease, I like. De lipgloss ziet er ook incredible uit, terwijl ik nooit lipgloss op heb. Maar de subtiele kleur met de mooie gouden glitters, een dikke yay!

  2. Heel mooi! Ik vind het vooral tof dat je die lichtere, mintgroen/blauwe kleur op het bewegend ooglid hebt aangebracht, dat zorgt net voor dat beetje licht. De lipgloss van Smashbox is ook prachtig, ik snap wel dat die favoriet is!

  3. Hij popt enorm! Ik vind blauw dan weer een lastige kleur om mee te werken, maar het is niet onmogelijk. Gewoon veel oefenen, want het kan zo mooi staan! Zeker deze look :D

  4. Prachtig! Zo leuk dat alle kleuren jou goed staan!
    Blauw is niet echt mijn kleur, het ziet er bij mij een beetje ‘cheap’ uit.

  5. Absolutely gorgeous!! Het staat je echt am-a-zing! Ik wil deze combi ook eens uitproberen! Ik vind dit een van je meest geslaagde creaties!!

  6. Wauw, wat is donkerblauw toch een prachtig tint oogschaduw!
    En wat mooi gemaakt weer Cynth, ik blijf jaloers op jouw make-up skills :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *