Get to know me – CYNTH! – tag!

Vele willen de persoon achter de blog leren kennen, logisch! Wie bezoek jij nou dagelijks? Wekelijks, of misschien wel maandelijks. Wat zijn mijn favorieten gerechten, naast sushi en pizza. Wat zijn mijn interesses naast make-up en football. Tijd om de Get to know me Tag eens onder handen te nemen. Here we go!

get to know me

Hoe lang ben je? Men denkt dat ik altijd kleiner ben, of juist veel langer, maar mijn lengte is 1.75!

Waar dacht je aan toen je wakker werd vandaag? Godverdomme, kolereschool. Of de keren dat ik steeds wakker werd. Nu al wakker? Moet ik opstaan? Nog vijf minuten. Zeven uur. Vijf uur. Alle tijden vlogen voorbij, slapen ging niet succesvol vannacht.

Waar ben je op dit moment? Gewoon in mijn kamer, achter het huge bureau met veel spullen daarop.
Single/relatie. Le single.

Beschrijf jezelf kort, maar krachtig. Creatief, humoristisch, denker, enorm sarcastisch en een passie voor de dingen die ik wil doen/bereiken ofzo.

Guy/girl crush. AARON RODGERS.

Wat zou je op dit moment graag willen? Vakantie, zodat ik kan slapen, bloggen, filmen, bikken en sporten in de zomer. Een Las Vegas penthouse staat nog steeds op één, maar moet realistisch blijven. Oh, het footballseizoen mag ook wel weer beginnen.

Wat is je doel in het leven? Leven zoals ik het wil en enorm gelukkig zijn + de passie behouden die ik nu voor mijn hobby’s heb. Gewoon creatief blijven leven!

Waar ben je bang voor? Dat het footballseizoen nooit meer begint. JOKE. Dat de sushi opraakt. HAHA!

Heb jij je rijbewijs? Naw, working on it!

get to know me

Nagellak of lippenstift? Nagellak, ik voel mij naakt zonder kleur op mijn vingers.

Wat is je favoriete seizoen van het jaar? Herfst, omdat het dan ook nog weleens zomers kan zijn, maar het footballseizoen begint + een teken dat we naar de gezelligste maand van het jaar gaan.

Wil je ooit gaan trouwen? Ik trouw niet in Nederland, only Las Vegas.

Ben je een healthy-freak? Sowieso heb ik mijn dagelijkse groente + fruitportie, maar dat gaat gespaard met periodes. De ene maand drink ik volop smoothies, de andere maand vind ik alleen maar ongezonde dingen.. toevallig

Wat voor kleur haar heb je? En wat is de lengte? Mijn haar valt tot op mijn schouders, bevat mijn eigen donker asblonde kleur.

get to know me

Welke kleding of make-up item wil je op dit moment graag hebben? Kleding? Een chique blazer, of juist fel en crazy. Make-up? Nog steeds de Kat Von D palette.

Heb je tattoo’s? Ja, twee.

Heb je piercings? Nope, niet meer.

Draag je een bril? Nee, maar volgens mij moet ik er wel eentje. De laatste tijd gaat mijn zicht achteruit ofzo. Of moet ik meer slapen..

Wat is jouw perfecte pizza? Shoarmapizza met enorm veel groente + saté!

get to know me

Favorieten eten + drinken? Pizza met cola – mag ook melk zijn! –  of sushi met cola. OMGNOM.

Wat is je favoriete parfum? Op dit moment is dat een geur van Ed Hardy, mierzoet, maar zeer elegant voor het reukorgaan.

Wat is het laatste wat je hebt gekocht? Ik mocht eigenlijk even niets meer kopen, maar de volumepoeder voor het haar riep mijn naam.. Op eBay. Serieus, maak nooit een account aan, voor je eigen veiligheid.

Wat deed je om 8 uur vanochtend? In de make-up voor school.

Favoriete ijsje? Chocolade-ijs!

Ben je een hevige slaper of sta jij altijd vroeg op? Hevige slaper, maar kan gewoon vroeg opstaan. Wil het alleen niet, ik heb een hekel aan de ochtend, haha!

Wat zijn je plannen in 2013? Voornemens deels behalen en eens gaan uitzoeken wat de toekomst voor mij te bieden heeft. Daarnaast wil ik ook weer wat meer tijd maken voor mijn andere hobby’s.

Met hoeveel kussens slaap jij? Eentje!

Ben je een ochtend of avondmens? Avond, for sure.

get to know me

Ben je geordend of juist rommelig? Beide, maar ik kan niet tegen rotzooi, dus ruim ik het op. Maar dan moet ik iets zoeken – te goed opgeborgen, you know! – of weer nieuwe dingen op het bureau. Bye bye clean room.

Wat wil je op dit moment graag zien? The Vampire Diaries, eigenlijk wilde ik een aflevering gaan kijken, maar de tijd zat niet mee. Inmiddels is het alweer nacht.

Wat verwacht je in 10 jaar te hebben bereikt? Eindelijk dé baan te hebben gevonden wat ik altijd al wilde hebben. Gewoon de standaard dingen, maar ook naar Amerika te zijn geweest + enkele diploma’s op zak te hebben en natuurlijk nog steeds bezig in de creatieve wereld zoals de make-up + grime of kunst.

Wie mis je op dit moment? Mijn inspiratiebron met zijn gekke opmerkingen.

get to know me

Wat is jouw favoriete lichaamsdeel van jezelf? Het gezicht, dat is mijn werkoppervlak. Zonder dat, no blog, no makeup.

Ben je verlegen? Valt mee.

Heb je een accent? Ja, Amsterdams.

Zussen of broers? Hoe oud? Een zus van 23, jullie hebben haar make-up stash kunnen bekijken.

Hoe ziet jouw dagelijks leven eruit? Voorheen was het stage, bloggen, eten en slapen. Nu is het school, bloggen, eten en slapen. Overdag heb ik geen .. dat bestaat niet meer, omdat ik tot vier op school zit. De avond is voor het bloggen en alle andere activiteiten.

Huge lap aan tekst, maar jullie zijn volgens mij heel wat informatie rijker. Lange benen, met een verstoord nachtritme, heeft waarschijnlijk een bril nodig – of gewoon wat extra uren slaap – moet niet meer naar school gaan, omdat dit onnodig is en beter kunt bloggen. Haha, misschien moest ik bij het omschrijf-jezelf-stukje informeren dat ik ook veel onzin uitkraam..

Wat hoop jij over tien jaar te hebben bereikt?


55 Comments

 • Monique

  07/02/2013

  Leuk om te lezen! Zo leren we je toch weer een beetje beter kennen. En wat een prachtige looks heb je er bij gedaan. Zo mooi om je creativiteit in je looks te zien :-)

  Reply
 • martinaa89

  07/02/2013

  Leuk! Van sommige dingen had ik geen idee, en andere kon ik zo invullen ;)

  Reply
 • redhotjillypeppers

  07/02/2013

  Leuke tag ! Ik had je om één of andere onduidelijke reden kleiner ingeschat :)

  Reply
 • Lotte

  07/02/2013

  Hahaha, giiiiirl je bent wel echt megafan hè, van Aaron Rodgers! Ik kon gewoon al raden wat je ging antwoorden op sommige vragen, haha. Leuke tag!

  Reply
 • Sofie

  07/02/2013

  Wat leuk ingevuld! Haha, het zou echt enorm vervelend zijn als de sushi op zou raken ;’)

  Reply
 • Lifesplash

  07/02/2013

  Leuk om te lezen, sommige dingen verbazen me niets, maar andere.. Hell damn haha nooit verwacht. Ik had je kleiner geschat, waarom weet ik niet, maar gewoon ‘feelings’, ya know.

  Reply
 • Priscilla

  07/02/2013

  Leuk om te lezen! Ik had je eigenlijk precies zo geschat, 1.75.. zo lang/kort ben ik zelf namelijk ook en daarom schat ik iedere chick zo. Je ideale pizza lijkt me wel wat! Haha

  Reply
 • Beautydagboek

  07/02/2013

  Leuk om je antwoorden te lezen! Haha, je bent echt een football fan he? Dan moet je maar gauw naar Amerika :)

  Reply
 • Jorinde

  07/02/2013

  Leuk om te lezen Cynth. Ik dacht altijd dat jij meer een lippenstift dan een nagellak girl was.

  Reply
 • Nicky

  07/02/2013

  Leuk geantwoord, heb het met een big smile gelezen. Hoe ben jij eigenlijk zo’n grote fan van football geworden? Ik heb nooit aandacht aan deze sport besteed.
  Leuk om zo meer over jou te weten te komen!

  Reply
  • Beauty Koning

   17/03/2013

   Sowieso keek ik al football met da daddy, want hij was een football speler, dus de Super Bowl werd automatisch hier bekeken. Totdat ik ook mee ging kijken en eigenlijk toen begon mijn “football-liefde” zich deels te ontwikkelen, totdat de Packers speelde tegen de Steelers. En goddamn, de quarterback van de Packers was very handsome. :’) Uiteindelijk was het seizoen afgelopen, maar bleef ik de NFL wel gewoon volgen, totdat het nieuwe seizoen weer begon en sinds dien ben ik addicted aan de NFL en kan ik niet meer zonder!

   Reply
 • femketje

  07/02/2013

  Super leuk ingevuld :3

  Reply
 • Laura

  07/02/2013

  Hele leuke antwoorden. Vind deze tag altijd wel leuk :)

  Reply
 • cellamaassen

  07/02/2013

  leuke vragen! en ook leuke antwoorden :)

  Reply
 • Eline

  07/02/2013

  Leuke Tag, misschien doe ik hem ook :)

  Reply
 • beautiesatwork

  07/02/2013

  heel leuk om te lezen :)

  Reply
 • Tara

  07/02/2013

  Ik heb deze tag een hele tijd geleden gedaan, en hij blijft leuk!

  Reply
 • Kimberly

  07/02/2013

  Yay! Leuke tag! :D The vampire diaries wil ik nu ook heel graag zien, maar op het moment dat ik er tijd voor heb, is het eigenlijk al te laat haha. En wat voor piercings heb je gehad?

  Reply
 • Ayla

  07/02/2013

  Leuk om te weten allemaal Cynthia! En ik zou je ogen gewoon even laten testen bij de opticien. Is gratis en als je eenmaal een bril hebt en je kan weer scherp zien, wil je niet meer anders! Pizza shoarma is lekker, maar ik neem aan dat je daar niet ook nog saté op doet?!

  Reply
  • Beauty Koning

   17/03/2013

   Mh, misschien ga ik dat wel even doen. Dankjewel Ayla! :)

   Reply
 • Suzanne

  07/02/2013

  Erg leuk om te lezen, zo leer je de persoon achter de blog toch weer iets beter kennen ;) !

  Reply
 • Esmay

  07/02/2013

  Huh, wat voor tattoo’s heb je dan? :D Ik ben benieuwd nu eigenlijk!
  Leuk om je wat beter te leren kennen, ook al heb ik je al in ’t echt gemeet en ben je echt een te leuk knettergek mens. Ik word nog steeds blij van die foto’s van ons hihi!

  Reply
 • Allissa

  07/02/2013

  Goh avondmens? Nooit verwacht joh :’)
  Blijft een leuke tag om te lezen.

  Reply
 • Irma

  07/02/2013

  Ha, leuk! Toch weer wat nieuwe dingen te weten gekomen! Ga jij dit jaar eigenlijk nog naar Lowlands?

  Reply
 • robin sue

  07/02/2013

  leuk gedaan en wauw mooie make-up!

  Reply
 • xaveenia

  07/02/2013

  Leuk om je zo beter te leren kennen! :) Over tien jaar? Moeilijke vraag! Ik hoop een leuke baan te hebben en een leuke vent! haha

  Reply
 • Kiss & Make-up

  07/02/2013

  Superleuk om te lezen en om je wat beter te leren kennen :-)

  Reply
 • BeautyFrique.com

  07/02/2013

  Heel leuk om te lezen! Ik ben ook zo’n ontzettende sushi fan… :)

  Reply
 • Renate

  07/02/2013

  Heel erg leuk ingevuld! Ik ben ook eventjes het artikel van je zus der stash gaan kijken ( i love stashes ) en ik heb nu ontzettend zin in pizza en cola haha!

  Reply
  • Beauty Koning

   17/03/2013

   Oh me too, ik houd ook van andermans stashes! :) Dankjewel!

   Reply
 • TimeForBlues

  07/02/2013

  Je bent echt zoooo jaloersmakend goed met make-up! En je hebt echt een prachtig gezicht! xx

  Reply
 • Tessa

  07/02/2013

  Leuke tag,
  xx

  Reply
 • Jasmine

  07/02/2013

  Wat te hebben bereikt over tien jaar: reizen en haast elke dag non stop lachen. Goh niet geweldig dat je dan tijdens je stage geen nagellak kon dragen.

  Reply
 • Sophia

  07/02/2013

  Wat leuk om wat meer over je te weten! :D

  Reply
 • Té goed dingen opruimen, dat ken ik! Heb jij geen accent? Als ik je in je fimpjes hoor denk ik van wel, maar ik ken het accent van jouw woonplaats natuurlijk niet. Ben dan ook een Vlaming met een Limburg accent :)

  Reply
  • Beauty Koning

   17/03/2013

   Nee, ik heb geen accent. Ouders zijn wel afkomstig uit Amsterdam, waarschijnlijk is dat wat je hoort. :)

   Reply
 • xxxJudithh

  07/02/2013

  Erg leuk om allemaal te lezen!

  Reply
 • Lies

  07/02/2013

  Heel erg leuk om te lezen! Een shoarma pizza met sate heb ik nog niet eerder gehoord dat iemand dat at, maar het klinkt wel lekker. Misschien toch maar eens uit gaan proberen. Ik ben niet echt iemand die veel naar de toekomst kijkt, maar 1 ding hoop ik zeker wel bereikt te hebben en dat is dat ik mijn angststoornis heb overwonnen. Al moet ik er momenteel nog niet aan denken om 10 jaar verder te zijn, want dan ben ik alweer 36 haha.

  Reply
 • Haha ik moest lachen bij dat van je gezicht dat je werkoppervlak is, maar het is natuurlijk inderdaad wel zo ^^

  Reply
 • Arletta

  07/02/2013

  Leuk om te lezen! ik had je ook langer ingeschat als 1,75. Best stom eigenlijk want hoe kan je iemands lengte inschatten door een stel foto’s en filmpjes?XD

  Reply
 • Anne Solveig

  07/02/2013

  Ohh! Ik ben heel benieuwd naar je tattoeages!

  Reply
 • Deb

  07/02/2013

  Hihi zo leuk!! Trouwen in Vegas.. cool! Ik had verwacht dat je voor lipstick zou kiezen ipv nagellak ;-) da’s dan weer een verrassing. Dat je zo weinig slaapt.. ik ben al gaar als ik ipv 8 uur, maar 7 uur heb gepit *gaaaaap* dat was vannacht weer het geval ;-)

  Reply
 • Frauke

  07/02/2013

  Superleuke post, leuk om al die dingen over jou te lezen. En je binnen 10 jaar voornemens zijn leuk! :D

  Reply
 • Amanda

  07/02/2013

  Leuk om te lezen Cyn. Ik wil echt je tattoos spotten als ik je ga meeten hoor, dan mag jij eh… een knuffel? haha

  Reply
 • Zoe_Olea

  07/02/2013

  Heel erg leuk om te lezen! Ik ben ook benieuwd naar je tattoos! En ik wist niet dat je best groot bent? Haha :)

  Reply
 • dppz

  08/02/2013

  dat de sushi op gaat! o nee plz niet!

  Reply
 • Mariel

  08/02/2013

  Leuke tag! Ik ben benieuwd naar je tattoo’s!

  Reply
 • Gerrianne

  10/02/2013

  Je zicht achteruit? Ga er maar vanuit, dat je wat meer slaap nodig heb, haha! Ik vind de tag nog steeds heerlijk om te lezen. Mwaaa, over 10 jaar ehmm.. dan ben ik 25 en half. Dan hoop ik gezonder te kunnen zijn, diploma op zak te hebben, al wat cursussen te hebben gevolgd en een lieve vriend te hebben. Oh, en dat ik op mezelf woon, heeeerlijk lijkt me dat. Genoeg plannen!

  Reply
  • Beauty Koning

   17/03/2013

   Hahaha, dat denk ik ook. Maar school en blog enzo werken niet altijd mee. :’) Keep up the good work Gerrianne!

   Reply
 • daniellespringer

  12/02/2013

  Wat een leuke tag!

  Reply

Geef een reactie