Revlon Color Stay 16H Eyeshadow Quad!

Zaterdag maakte ik er al een look mee, alsof de kleuren de benoeming van14 februari uitschreeuwen! Romantisch roze met een lieflijke combinatie van de anderen tinten. Maar niet getreurd, want ook het stoere randje is gewoon te vinden in de kleurrijke palette van Revlon!

1 RE

2 RE

3 RE

Ze zeggen dat Revlon hét merk is wat je een glamour gevoel geeft, omdat zij al meer dan 80 jaar creativiteit combineert met le glamour en fashion. Mijn allereerste ervaring met het merk, but I’m already blown away! Glamour? Hell yea!

4 RE

Vanwege het schitterende contrast komen alle vier de oogschaduws fabulous uit! Mijn voorkeur gaat altijd uit naar witte ooghoeken om je ogen lekker te laten poppen, dankzij de waanzinnige witte highlighter lukt dat met gemak. Een schattig roze kleurtje, wat totaal niet overheerst als je het aanbrengt op je oogleden. Roze is niet mijn kleur, maar hij haalt de roodheden in mijn gezicht niet eens naar boven, amazing!

5 RE

Laat je niet verrassen door de Mokkakleur, want hij is nogal tricky door de grijze ondertoon. Ge-wel-dig in de arcadeboog, waardoor je een spectaculair eindresultaat heb, helemaal als je hem onderbouwt met de donkergrijs die ernaast zit.

6 RE

De kleuren hadden mijn hart – haha, valentijnsjoke! – al gestolen, vooral de highlighter, of toch de mokkakleur? Of grijs? Roze? All of them! Maar toen ik de achterkant van de Revlon Color Stay 16H Eyeshadow Quad in de kleur Goddess bekeek, spotte ik dé ultieme pluspunt! UITLEG!

7 RE

8 RE

Grove glitters die de kleuren nog beter tot hun recht laten komen, maar ook de goddamn nice pigmentatie mag er wezen. Donkergrijs lijkt wel zwart, maar perfect voor in de outer v! Maar nu het moment van de waarheid? Blijft de oogschaduw echt op zijn plek zitten? Of course gebruikte ik wel een oogschaduwbasis, maar dan zit hij ook écht muurvast! De Revlon Color Stay 16H Eyeshadow Quad Goddess is verkrijgbaar bij Boozyshop voor €12,95!

Heb jij al een quad in bezit? En welke kleur heb jij?


27 Comments

 • lovelylife

  08/02/2013

  interessant.. Ik zou wel voor een ander quattro gaan, want met roze doe ik niks en de kleuren hierin lijken redelijk standaard en die zal ik dan wel ongeveer hebben. Maar de kwaliteit ziet er prima uit. Toch misschien eens kijken of ik mooie kleuren zie.

  Reply
 • martinaa89

  08/02/2013

  Roze kan ik helaas ook niet Goed hebben

  Reply
 • Tessa

  08/02/2013

  Ziet eruit als een prima palet, ik vind de kleuren wel echt heel erg mooi en ook de pigment is erg mooi!
  xx

  Reply
 • Lifesplash

  08/02/2013

  Ziet er opzich wel leuk uit, maar ik ben hier nou niet echt heel wild van geworden. Het zijn leuke kleurtjes hoor, maar nah, niets voor mij. :)

  Reply
 • Sofie

  08/02/2013

  Ik vind de kleuren gecombineerd wel leuk. Op de een of andere manier heb ik niet zoveel met Revlon als merk, maar dit ziet er goed uit!

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  08/02/2013

  Ik heb van Revlon alleen nog maar nagellak geprobeerd. De oogschaduw ziet er ook niet slecht uit !

  Reply
 • Velaija

  08/02/2013

  Mooie kleurtjes! Ik heb zelf nog niks van Revlon geprobeerd.

  Reply
 • Deb

  08/02/2013

  Gorgeous palette, goede pigmentatie ook!

  Reply
  • bibibianca

   08/02/2013

   Ik heb een oogpotlood van Revlon en die vind ik echt super fijn! Deze oogschaduws zijn echt heel mooi!

   Reply
 • Mayara Esther

  08/02/2013

  Wauw, prachtig kleur! Ik heb nog geen make-up van Revlon maar ik wil er nog wel een paar.

  Reply
 • cellamaassen

  08/02/2013

  Zien er mooi uit, wij werken met Revlon in de salon :)

  Reply
 • Amanda

  08/02/2013

  Wat een mooie kleurtjes! Heb 1 zelf palette van Revlon waarvan ik 1 kleur heel veel draag.

  Reply
 • femketje

  08/02/2013

  best mooie pigmentatie :D

  Reply
 • beautiesatwork

  08/02/2013

  goeie pigmentatie :)

  Reply
 • Lotte

  08/02/2013

  Mooi palette! Zelf gebruik ik liever warme tinten, maar daar heb ik er al zoveel van in mijn stash, dat dit soort quads juist wel handig zouden zijn.

  Reply
 • Esmay

  08/02/2013

  Mooie kleuren heeft deze :)! Nu wil ik een looook!

  Reply
 • Suzanne

  08/02/2013

  Ziet er goed uit, alleen niet echt mijn kleuren.

  Reply
 • Mariska

  08/02/2013

  Ik vind de kleuren juist heel erg mooi bij elkaar :)

  Reply
 • Irma

  08/02/2013

  Wauw, klinkt goed! Ik hoop nog altijd dat Revlon snel bij mij in de buurt te koop is.

  Reply
 • Jorinde

  08/02/2013

  Mooi paletje. Deze lijken een beetje op de kleurtjes die ik in een trio van Gosh heb.

  Reply
 • Anne Solveig

  08/02/2013

  Pretty <3

  Reply
 • Sophia

  08/02/2013

  Ziet er goed uit! :D

  Reply
 • Josephine

  08/02/2013

  Oooh, de donkerste kleur vind ik heel tof! Mooi die grove glitters.

  Reply
 • Jana

  08/02/2013

  Hele mooie kleurtjes en pigmentatie :) x

  Reply
 • Kiss & Make-up

  08/02/2013

  Ik heb nog geen van deze quads. De kleuren spreken me ook niet zo aan.

  Reply
 • Kelly

  08/02/2013

  Ik ben nu al verliefd op die roze kleur!

  Reply
 • Renate

  08/02/2013

  Wauw prachtige kleuren! <3 ik was telkens al erg benieuwd naar dit merk en nu al helemaal!

  Reply

Geef een reactie