POW Meets Cynthia?!

Twee grote emmers sop moesten eraan te pas komen om het stof van mijn palettes af te bikken! De spectaculaire kleuren bleven een tijd uit beeld. Waarom? Geen idee! Niet in de mood voor het regenboogeffect, totdat ik het onbekende model weer in mijn map spotte. Heerlijk overdreven, over de top en nog eens zeer extreem van kleur. Onbekend Model met kleur Meets Cynthia? Of POW Meets Cynthia? POW!

2 POW

Geen mond vol tanden – of wel – maar een oog vol pigmenten + oogschaduws die er introkken. Haat. Roze met rood, wat een gewaagde combinatie. Hoog tot aan de wenkbrauw, langs de neusbrug geblend en de rest van het gezicht voorzien van een vleugje roze, inclusief on tha lips, maar ook de highlighter is niet te missen.

3 POW

Twee basissen en alsnog liep ik rond met rood omrandde ogen. De Too Faced Shadow Insurance was daar één van en het Jumbo Pencil Milk van NYX vervulde de andere plek. Over het gehele ooglid, beetje in de crease + vervagen met mijn vinger all over the place.

4 POW

Caribbean Collection van Sleek erbij, Curaçao palette en Bloody Mary op het ooglid, goed deppend, in de binnenste ooghoeken en langs de neusburg blenden. Singapore Sling in de arcadeboog + op het wenkbrauwbot. Simpel vervagen, samenvoegen, aanzetten en net zolang totdat de kleuren wat overeen kwamen. Het is niet precies hetzelfde, maar we komen in de buurt!

5 POW

Door de roze oogschaduw wat beter te mengen, mixte ik hem nog een keer met een neonoranje uit de 120 Palette, op het randje van de overloop en blenden maar weer! Voor het glanzende effect gebruikte ik het witte goedje van NYX, namelijk de Ultra Pearl Mania White. Een vleugje op de blending brush en eroverheen vegen, tada!

6 POW

Wit oogpotlood van de Etos en de gekrulde wimpers die werden voorzien van een zwarte FAN-TASTIC Volume Mascara van Bourjois. Highlighter van Too Faced, you know Silk Teddy! Wat shapen, highlighter + een blush van Revlon. NO WAY! BLUSH?! Ja, stoer hé?! Op de appeltjes van mijn wangen stippelde ik de Revlon Powder Blush Berry Rich!

7 POW

Misschien moet ik meteen bekennen dat ik een vleugje paars in de crease heb aangebracht? Ja, sorry. Mijn look heeft die extra schaduw nodig, can’t help it! Maar de lippen werden versierd door drie prachtige lipsticks, namelijk de Catrice Be Natural gemengd met de Rimmel Be Bold en de Max Factor Pink Brandy.

Bright and pink! Of rood, het is maar hoe jij het bekijkt. Fel en intens? Geschikt voor naar school hell .. no. Helaas. Oké, of je bent een echte daredevil. Dit soort looks zijn echt van de runways, of voor shoots, maar een alledaagse look sluit ik uit. Daarom is de Meets Cynthia zo leuk, er komt van alles voorbij!

Wat is voor jou nou een echte oh-my-god-kleur? Die je stiekem toch graag wilt dragen naar het school/werk?


42 Comments

 • Teri

  09/02/2013

  Eeeeeh, zo mooi gedaan Cynthia! Jouw versie doet zeker niet onder voor het origineel. Wat ik er zo mooi aan vind is dat de look op het eerste zicht rood is maar als je langer kijkt zie je roos, paar en koraal. Pretty! ^^

  Reply
 • martinaa89

  09/02/2013

  Wow deze is me kets te heftig, maar wel weer knap gedaan!

  Reply
 • Velaija

  09/02/2013

  Wat een supergave look weer! Ik vind rood meestal maar niks op de ogen maar nu ziet ’t er echt super uit!

  Reply
 • Sofie

  09/02/2013

  Gedurfde look, maar echt super mooi!

  Reply
 • Anne Solveig

  09/02/2013

  Bam! Pretty you <3!

  Reply
 • Amanda

  09/02/2013

  Wow Cyn, super gaaf! Wat een intense kleuren zeg.

  Reply
 • femketje

  09/02/2013

  Oh wauw :D gaaf!

  Reply
 • Miranda

  09/02/2013

  Mooie look :D

  Reply
 • Lotte

  09/02/2013

  Wow, POW! Super mooi weer, dat paarse in de arcadeboog staat er juist heel mooi bij! En ik vind de kleur on tha lips ook gorgeous.

  Reply
 • bibibianca

  09/02/2013

  Haha toen ik het zag, schrok ik echt. Maar wel erg knap gedaan!

  Reply
 • Mme Sophistique

  09/02/2013

  Wat heftig! Maar echt heel erg goed gedaan zeg.

  Reply
 • beautiesatwork

  09/02/2013

  lekker fel :D

  Reply
 • Suzanne

  09/02/2013

  Wauw wat gaaf! Ziet er mooi uit.

  Reply
 • theBlondBeauty

  09/02/2013

  heel vet, gaaf, fel, mooi gemaakt :) x

  Reply
 • Josephine

  09/02/2013

  Jaaaaaa, tof! Ik vind de kleuren onwijs gaaf en leuk dat je die hebt gebruikt. Wauw blush, good job. Ik vind de lipkleur prachtig, wat jammer dat het een vermenging is van drie lipsticks, was er maar zo’n kleur!

  Reply
 • pretty beauty land

  09/02/2013

  geweldig gedaan weer. wauw!

  Reply
 • Ayla

  09/02/2013

  Heel gaaf en heftig! Met de carnaval dit weekend is het natuurlijk een goede look!

  Reply
 • Irma

  09/02/2013

  WOW, echt een ‘in your face look’. Die blush staat je goed, joh! En komt er snel weer een filmpje aan? (:

  Reply
  • Beauty Koning

   17/03/2013

   Yesss, er staan alweer twee of drie videos online. Goddamn.. ik moet vaker filmen. :/

   Reply
 • Shelly

  09/02/2013

  Ziet er tof uit!

  Reply
 • ValleyDoll

  09/02/2013

  Whoa, fierce !

  Reply
 • Tessa

  09/02/2013

  OMG, cynthia
  Wat heb je dit super mooi gemaakt!

  Reply
 • Kiss & Make-up

  09/02/2013

  Dat heb je heel goed gerecreëerd, mooi!

  Reply
 • xxxJudithh

  09/02/2013

  Wauw wat een enorm gave look is dit, erg mooi gedaan!

  Reply
 • Beautydiamonds

  09/02/2013

  Hoe doe je het toch Cynth ohhgooodd het is zo mooi<3<3

  Reply
 • cellamaassen

  09/02/2013

  supergave look! jou staat ook echt alles!

  Reply
 • Wow, knallend zeg!

  Reply
 • Renate

  09/02/2013

  Wauw heel gaaf, het is natuurlijk niet draagbaar, maar wel heel erg gaaf! En mijn echte oh-my-god kleur is: blauw en paars. Ik vind het mooie kleuren in oog looks, maar ik zou het niet zo snel naar school dragen haha (:

  Reply
 • Jana

  09/02/2013

  WOW! knallende look! x

  Reply
 • Deb

  09/02/2013

  OMG!! Ik vind je look gorgeous, maar ik denk dat ze echt een hartverzakking krijgen op mijn werk als ik met deze kleuren zou verschijnen ;-) conservatief zooitje he haha.

  Reply
 • Lies

  09/02/2013

  Wow die kleuren! Echt zo mooi! Mijn oh-my-god-kleuren zijn toch wel knalgroen en felblauw. Dat lijkt me wel heel mooi en misschien zelfs wel om eens samen gebruiken.

  Reply
 • Sherr

  09/02/2013

  Wauw wauw wauw hoe doe je dat steeds Cynthia! Je overtreft elke look die je maakt !

  Reply
 • Wendy

  09/02/2013

  wow heftig! Wel mooi voor shoot etc inderdaad.
  Knap gedaan.
  Liefs Wendy

  Reply
 • lovelylife

  10/02/2013

  prachtig uitgevoerd!

  Reply
 • Jeanine

  10/02/2013

  WOW heel mooi!
  Ik vind echt elke look die je maakt echt spot on! Het lijkt echt op het model wat je bovenaan laat zien maar dan nog feller en nog gekker! Waanzinnig!

  Xxx

  Reply
 • Make Up For Women

  10/02/2013

  Gorgeous! Heel leuk gedaan! Liefs xoxo

  Reply
 • dppz

  10/02/2013

  pretty, maar niet echt iets voor overdag, maar ach wat kan ons dat schelen. Ik kwak zelf altijd alles op mijn ogen. Geel groen, paars, roze! Ik hou me niet aan regels.

  Reply
 • Gerrianne

  10/02/2013

  Tha combination, heaaavy! Goed geblend, dat is ’t echte werk, heel gaaf gedaan!

  Reply
 • Xan

  12/02/2013

  WAUW, Just that one word. WAUW. Wel echt een coole leuk. Idd voor runway en fotoshoots. Hoewel ik me soms wel afvraag wat mensen zouden zeggen als je het op straat zou rocken met een geweldige outfit. Hahhaha. Een kleur die ik stiekem zou willen dragen? Uhmmm knal oranje denk ik. Of gif groen.
  Love

  Reply
 • Juudith

  14/02/2013

  Ooowhh wauwhh zegg!! super gaaaf!!

  Reply

Geef een reactie