VIDEO: PRIMARK SHOPLOG!

Even heerlijk shoppen met een bro, gewoon omdat het kan! Goed sparen van te voren, zodat je gewoon lekker je gang kunt gaan. Onthoud dat je niet de rode kleur op je bankrekening ziet verschijnen, want daar wordt niemand vrolijk van. Waar wij wel gelukkig van worden, voornamelijk ik dan.. de Primark. Why? CHEAP LIKE HELL!

1-insta

 Klik hier als je de video niet kunt bekijken. 

Geen commentaar en helemaal niet als ik uitleg dat ik deze week nog een keer ben geweest. Dat komt door mijn zus. Ja, ik schuif de schuld in haar schoenen. Ik kocht nog twee geruite blouses + een dope pyjamabroek – die ik gebruik als ik-rot-in-mijn-dope-printjes-broek en de foto is zichtbaar op Instagrammetje you know CynthiaKoning – en nog een blazer.. NIET CYNTH. JA SORRY. Nog een simpel basic shirtje + een grijs shirt met Peace ofzo en nog een paar schoenen. Nu mag ik tot eind februari 2016 niet meer shoppen. Deal? Joke. Ik ga mij wel weer even inhouden, gniffel.

Dus zeg het eens, hoe was jouw Primark ervaring? En wat was jouw favoriete aankoop?


65 Comments

 • Beautydagboek

  10/02/2013

  Lekker geshopt Cynthia! We hebben hier in het noorden geen primark dus helaas moet ik het nog even doen met leuke shoplogs van youtubers!

  Reply
 • Velaija

  10/02/2013

  Waaauw leuke dingen heb jij geshopt! Ik ben zelf alleen in Primark in London (Oxford Street) en in 2 filialen in Ierland (daar heet Primark ‘Penney’s’ geweest. Ik vond daar de ene keer geweldige spullen, en de andere keer was het allemaal niet echt mijn ding. Ben benieuwd wat ik er de volgende keer van vind!

  Reply
 • Jasmine

  10/02/2013

  Leuk bezig geweest en wat 2x in eenzelfde week, mazzeltje! Dat where is wally shirt is wel echt GEweldig- was mijn favoriete plaatjes booek in de lagere school =]

  Reply
 • Kimberly

  10/02/2013

  Je make-up is super tof in dit filmpje! Ik hou ook van gave printjes pyjamabroekjes haha! Dat shirt van Wallie, geweldig!! Ik wil dat stofje voelen ghehe! En die kleur van die blazer waauw! Geniaal dat shirt van JB! Je filmpjes zijn trouwens echt leuk om te kijken!

  Reply
 • Sofie

  10/02/2013

  Leuke aankopen en filmpje! De Primark is mijn favo winkel :)

  Reply
 • Anne Solveig

  10/02/2013

  Aaah je hebt echt hele leuke dingen gekocht! <3

  Reply
 • BeautyFrique.com

  10/02/2013

  Lekker geshopt hoor!! Ik vind je new york trui, de portemonnee en je blazer het leukste.
  Zelf het ik echt best veel mooie items in m’n kast van de Pri. Meest gedragen is een rood geruit lamg overhemd.

  Ook best veel miskopen. Haha, van die prijs word ik namelijk crazy en dan laad ik altijd heel m’n mandje vol.

  Reply
 • Frauke

  10/02/2013

  Wowww, je bent echt losgegaan! Superrrleuke shoplog :D

  Reply
 • mariekewiebenga

  10/02/2013

  Haha superleuk filmpje! Jij bent in je filmpjes echt precies zoals je ook altijd schrijft, echt zo leuk :D

  Reply
 • BeautyLoves

  10/02/2013

  Ik ben nog nooit naar de Primark geweest, er is er eentje in mijn buurt, maar da’s een uur rijden. Zou dringend eens de trip moeten maken, want ik zie altijd leuke Primark-shoplogs!

  Reply
 • Beautydiamonds

  10/02/2013

  Jij bent echt geweldig! haha baby billetjes whahah dat shirt met OMG is zo awesomeee en die blazer wauuuww<3

  Reply
 • Jorinde

  10/02/2013

  Leuk, een shoplog :-) Mooie items heb je geshopt Cynth.

  Reply
 • Tessa

  10/02/2013

  Leuke shoplog, ik hou van de primark sowieso 2 of 3 keer per jaar er naar toen, mijn opa en oma wonen 5 minuten lopen van de primark rotterdam ;)
  xxxx

  Reply
 • Mme Sophistique

  10/02/2013

  Leuke aankopen! Die pyjamabroeken van hun zijn echt geweldig!

  Reply
 • beautiesatwork

  10/02/2013

  ik ben nog nooit in een primark geweest :)

  Reply
 • Bo

  10/02/2013

  Jij bent zo leuk he haha! Dat shirt met OMG is echt iets voor jou en dat Wallyshirt is zoooo gaaf. Leuke aankopen!

  Reply
  • Beauty Koning

   17/03/2013

   Aaaah, thank you Bo! :) Hahaha, ik draag het OMG shirt ook met proud hoor. ^^

   Reply
 • femketje

  10/02/2013

  super leuke aankopen :D

  Reply
 • Amanda

  10/02/2013

  Cyn, noooh jij heb veel gekocht haha. Volgens mij is je spaargeld helemaal op haha. Hoe duur was die blazer? Want ik vind hem ook wel heel erg gaaf. Zie zulke wel eens hangen, maar dan voor 40 euro en dat heb ik er niet voor over.

  Reply
  • Zoë

   19/02/2013

   Hoi, ik ga aankomende zaterdag naar de primark. Ik vind je blazer en schoenen heel mooi, hoeveel kostten deze?
   Liefs

   Reply
   • Beauty Koning

    17/03/2013

    Volgens mij was de blazer rond de vijftien euro en de shoes rond de zes!

    Reply
  • Beauty Koning

   17/03/2013

   Nouja, ik was er een week later nog een keer en toen kocht ik again een blazer. xD Love the blazers van de Primark. De blazer was vijftien euro! :)

   Reply
 • Make Up For Women

  10/02/2013

  Leuke spulletjes heb je bij elkaar gezocht! Ik vind de Primark zoo leuk! Ben er 2 weken geleden naartoe geweest en sta alweer te springen om er nogmaals heen te gaan:p

  Liefs
  xoxo

  Reply
 • Josephine

  10/02/2013

  Hou je vast… dit is de 4e primark shoplog van vandaag haha! Maar ik kijk het met plezier. Haha Wally is zo awesome! De tanktop met streepjes vind ik verrassend leuk. OMG dat OMG shirt is geniaal. Haha, ik vind ook zomaar spullen in mijn primarktas, je propt er zo snel spullen in. Waaaah en de blazer, keigave kleur!

  Reply
 • BeautyGlitter

  10/02/2013

  Wat een super leuk filmpje! Vooral het OMG shirt is amazing en de blauwe blazer is pretty pretty :)

  Reply
 • Kiss & Make-up

  10/02/2013

  Kan je geloven dat ik nooit bij Primark ben geweest? I know, schandalig!

  Reply
 • martinaa89

  10/02/2013

  Wat fijn dat je zo goed geslaagd bent! En dat OMG shirt is briljant!

  Reply
 • mysupersweetlife

  10/02/2013

  ooooh verliefd op de blazer! Ik wil ook weer naar de Primark, ben jaloerss!!!
  Liefs

  Hell no, Cynthia nu vind ik je niet meer leuk! Ik haat, echt ik HAAT justin Bieber!

  Reply
 • Judith

  10/02/2013

  Wat een leuke aankopen!
  De twee vesten die je aan het begin van je filmpje laat zien heb ik zelf ook in de kleur beige en om eerlijk te zijn woon ik er bijna in, zo fijn vind ik hem ;)

  Ik ga volgende week ook 2x (ja 2x hahaha) naar de Primark en doordat ik dit filmpje heb gezien kan ik bijna niet meer wachten :)

  Reply
 • Lotte

  10/02/2013

  Jaaa, dat vest is zo lekker! Ik heb die in het roze gekocht, echt een heerlijk zacht vest. Primark heeft echt leuke pyjama’s, die van je instagram foto is echt awesome, haha. Ik mors ook altijd, haha! Thuis loop ik er ook bij als een sloeber met de meest makkelijke kleding – want dan mag het tenminste vies worden!

  Reply
 • Xaviera

  10/02/2013

  Wauw je bent echt helemaal los gegaan haha! Leuke dingen allemaal, die blazer is prachtig! En dat shirtje met OMG erop…I need that! Ik ben één keer naar de Primark in Almere geweest maar toen was het zo druk, ik wil nog een keer terug op een rustigere dag.

  Reply
 • Jeanine

  10/02/2013

  Je hebt echt hele leuke dingen geshopt! Ik vind dat OMG shirt echt GE-WEL-DIG! En die blazer is ook super mooi.
  Alleen jammer van dat Justin Bieber shirt hahahahaha :-P

  Xxx

  Reply
 • bibibianca

  10/02/2013

  Hahahah maar serieus, JB is toch ook leuk!? :$

  Reply
 • Nicole

  10/02/2013

  hele leuke aankoopjes!
  ik ben een keer bij de primark geweest (rotterdam alexandrium), maar vond het echt een verschrikkelijke winkel.. :P
  eigenlijk had ik besloten er noit meer heen te gaan, maar ik denk dat ik hem toch nog een kans moet geven als ik een keer in de buurt ben. :)

  Reply
 • dppz

  10/02/2013

  Heerlijke items meid. Ik ga over een dikke week met een vriendin naar de primark en loop dat heel hard de sephora voorbij :)

  Reply
 • Jewelyz

  10/02/2013

  Wow leuke dingen heb je geshopt! Primark is echt een heerlijke winkel met goedekope dingentjes :-)
  VInd vooral je blazer erg mooi!

  Reply
 • Lisa

  10/02/2013

  Wat een heerlijke basics! Ik wil dat OMG shirt ook. super leuk (:

  Reply
 • Linda

  10/02/2013

  Haha leuke dingen heb je gekocht!

  Reply
 • xxxsophia

  10/02/2013

  Ik ben nog nooit bij de primark geweest omdat er geen een bij mij in de buurt zit (woon in friesland) maaar er zit nu een in almere en ik wil er zooo graag heen.. Primark lijkt me amaaaazing.. Leuke dingen heb je gekocht! ^^ En ik moest heel erg lachen om het justinbieberstukje.. Stiekem vind ik justin bieber ook heel leuk.. ;p

  Reply
 • Lies

  10/02/2013

  Wat een leuke en mooie aankopen! Ik ben ook helemaal gek op blazers en het liefste in alle kleuren van de regenboog wil ik er wel 1 hebben. Zelf ben ik nog nooit bij de Primark geweest, omdat ze toch iets te ver bij mij vandaag zitten. Er zijn wel plannen voor een Primark hier in Apeldoorn en ze hebben er ook al een lokatie voor, maar het bericht dat het helemaal rond is en ze starten met de bouw heb ik helaas nog nergens gezien of gehoord.

  Reply
 • cellamaassen

  10/02/2013

  Leuke shoplog, met heel veel leuke dingen, vooral die knal roze omg top! Beetje jammer dat nu ik van heerlen naar Arnhem verhuisd ben ze er een in heerlen willen openen…

  Reply
 • Jana

  10/02/2013

  Wat leuke aankopen allemaal! :D x

  Reply
 • Mariel

  10/02/2013

  Ik heb echt helemaal in een deuk gelegen om je xD leuke dingen heb je geshopt! De blazer vind ik geweldig!

  Reply
 • Renate

  10/02/2013

  Haha dat justin bieber shirt! Ik had dat echt niet van jou verwacht haha, maar ach ik heb stiekem ook een crush op hem :D en ik herken het van schoenen: ik heb bij gwne schoenen maat 39 en bij pumps 37! maar als ik 38 aan doe hak ik er altijd uit en dat is zooo irritant, dus dan prop ik me maar in 37! En ik ben nog nooit bij de primark geweest, dus ik hoop dat ik er ooit heen ga haha (:

  Reply
 • Bianca

  10/02/2013

  leuke shoplog!

  Reply
 • ChellesBlog

  10/02/2013

  I love Primark. Leuke stuff voor lage prijzen. Maar ik gooi altijd iets teveel in mijn tas, waardoor het geen goedkope bedoeling meer is. Hahahaha

  Reply
  • Beauty Koning

   17/03/2013

   Ik weet wat je bedoeld.. zo erg is dat! Goedkoop is duurkoop zeggen ze altijd en that’s so true. :’)

   Reply
 • Kaylani

  11/02/2013

  Wat heb je leuke dingen gekocht! Ik ga woensdag ook naar de Primark, hoop ook wat leuks te vinden ;)

  Reply
 • Qtplace (@Qtplace)

  11/02/2013

  Leuke dingen :D Ik was laatst naar de Primark in Almere geweest :)

  Reply
 • Noor

  11/02/2013

  mooie makeup heb je op in de video xo

  Reply
 • justjaxelle

  11/02/2013

  heel leuke dingetjes ! :)

  Reply
 • Gerrianne

  12/02/2013

  Hahaha, een heerlijk filmpje! Walli is toch dat jongetje die je altijd moet zoeken tussen allerlei anderen? Of was dat ‘m niet? Gneghe. Oh heerlijk dat! En toch nog een blazer? FOEI. Nja, ik snap je hoor. Blazers zijn moeilijk te weerstaan. But, ik moet nodig eens naar de Primark! Eventjes kijken binnenkort, want hier zit d’r geen één in de buurt hihi!

  Reply
 • Chayenne

  13/02/2013

  Geweldige video, word gewoon helemaal vrolijk van je. Hele leuke spullen heb je geshopt.

  Reply
 • Deb

  13/02/2013

  OMG wat een leuke spullen heb je gekocht! Voor die basics zou ik er ook echt eens heen willen, maar het is helaas zo ver uit de buurt.. die Primark :-(
  Je haar zit trouwens amazing en die lipstick/gloss staat je gorgeous!!

  Reply
 • Just a Girl ...

  16/02/2013

  Ik word altijd zo blij als ik naar je filmpjes kijk !! haha !! Like the humor !!
  Ik ben toevallig 2 weken geleden naar de Primark in Almere geweest …
  En ik kwam .. ahum ahum .. met 3 grote tassen de winkel uit. Shame on me !!
  Maaaar ik ben wel super blij met mijn aankopen !! Mijn vriendin had ook 3 grote tassen ,, shame on her !! haha .. en we werden uitgelachen door de conducteur in de trein, omdat we niet meer door de deur pasten haha !!
  Tijd om naar huis te gaan dus.

  Liefs, Maaike xxx

  Reply
  • Beauty Koning

   17/03/2013

   Bedankt voor je compliment, leuk om te horen! Hahaha, damn guuurl. xD

   Reply
 • HJKBNM

  16/02/2013

  OMG JUSTIN BIEBERRRRRR

  Reply

Geef een reactie