Seche RESTORE Restoration Thinner.

Dikke nagellakken en oude varianten die je niet wilt weggooien, omdat zij een sentimentele waarde hebben. Misschien heb je hem ooit gejat uit de winkel of kreeg je er eentje van je oma. Je eerste nagellak, wie heeft hem niet? Maar soms heb je een miskoop te pakken, gelukkig hebben we daarvoor de Seche Restore Restoration Thinner!

1 SEC

2 SEC

Na dat een vrouw mij informeerde bij de Douglas dat ik gewoon nagellakremover bij mijn favoriete barbielak moest gooien, dat vervolgens deed en de lelijkste lak ooit terug kreeg, besloot ik mijn motivatie hoog te houden. Na enkele moordneigingen op de vrouw, spotte ik de nagellakverdunner op eBay. ER WAS NOG HOOP!

3 SEC

4 SEC

Een simpele glazen flacon met een inhoud van 14 ml, waar je geheid een flinke tijd meedoet. Inmiddels heb ik enkele nagellakken al bedruppelt met het magische goedje en er lijkt geen einde te komen aan het potje. Zuinig!

Waar dient de nagellakverdunner voor? Je hebt soms toch dat je nauwelijks je nagellak nog kunt openen, omdat hij te dik is geworden om netjes te lakken, of gewoon omdat je hem zolang niet meer hebt gebruikt, dat hij is gaan indikken. Je kunt ook gewoon nagellakken kopen die wat dikker van structuur zijn, maar doordat hier verdunnende ingrediënt in zitten zal hij wat vloeibaarder worden.

De drie ingrediënten in de Seche Restore Restoration Thinner:

 • Butyl Acetate → oplosmiddel. Wist je dat dit ook voorkomt in fruit? Maar wordt in voedingsmiddelen verwerkt als een synthetische fruit aroma.
 • Toluene → Dit is ook een oplosmiddel, wordt ook nog voor andere dingen gebruikt.
 • Isopropyl alcohol → Alcohol + oplosmiddel.

5 SEC

Overgieten is niet altijd handig, daarom wordt er een pipet bijgeleverd. Ideaal om gemakkelijk te doseren, hooguit twee druppels. Soms is één druppeltje al voldoende, even schudden en je favoriete nagellak is zo goed als nieuw, zonder dat de kleur verlept is.

Een aanrader? Hell yea, mijn nagellakcollectie heeft een nieuwe favoriet erbij. Helaas kan ik hem niet gebruik als lak, maar vele hartendieven kunnen weer worden gebruikt. Sommige nagellakjes zijn al zo ver gevorderd in de fles, waardoor ze wat moeilijker lakken, met dit goedje is het weer een glad lakje! De Seche Restore Restoration Thinner is verkrijgbaar bij BeautyJoint voor $5,25!

Heb jij een nagellakverdunner in bezit?


51 Comments

 • Josephine

  11/02/2013

  Zo’n verdunner lijkt mij inderdaad fijn! Handig ook met het pipetje.

  Reply
 • Laura

  11/02/2013

  Klinkt goed! Ik giet ook wel eens nagellakremover bij mijn lakjes.. Alleen als ik het lakje anders écht niet meer kan gebruiken. Maar dat werkt maar op korte termijn, daarna is het lakje gewoon verpest :’) Zo’n pipetje erbij is echt handig!

  Reply
 • Ilse

  11/02/2013

  Had een prachtige roze lak van Catrice, limited edition. Helaas heeft mijn moeder die een keer uit getest om de dop er vervolgens dagenlang niet meer op te draaien. Die heb ik mooi weg kunnen gooien… Had ik maar geweten dat dit zo goedkoop was :( goede leer voor de volgende keer.

  Reply
 • Michelle

  11/02/2013

  Wat een handig ding is dit. Dit kan zeker van pas komen. X

  Reply
 • Emma

  11/02/2013

  Okay, I need this. Beetje jammer dat ik mijn favoriete Le van essence (donkerdonkerpaars heel donker, maar geen zwart) een paar weken terug heb weggegooid, maar ik heb nog wel wat iets te stroperige lakjes staan. Thanks voor de tip :)

  Reply
 • femketje

  11/02/2013

  klinkt goed! zou voor mij ook wel een uitkomst zijn denk ik XD

  Reply
 • Vera

  11/02/2013

  Dat is inderdaad echt een uitkomst, zeker als je een vrij grote collectie hebt, want dan gebruik je gewoon niet alles vaak. Ik heb een klein flesje van P2 voor een paar euro. Die werkt ook heel fijn, maar deze lijkt me ook fijn :)

  Reply
 • beautiesatwork

  11/02/2013

  handig zeg :)

  Reply
 • martinaa89

  11/02/2013

  Zo’n verdunner lijkt me superhandig! Ik heb al een aantal stroperige lakjes weggegooid ( zonde!!!) waren natuurlijk ook keitjes die ik vaak gebruikte., dus best favoriet!

  Reply
  • martinaa89

   11/02/2013

   Keitjes? Kleurtjes bedoel ik ;) stomme autocorrect!

   Reply
 • Jorinde

  11/02/2013

  Nee heb ik niet, maar handig is het zeker!

  Reply
 • Sophie

  11/02/2013

  Wat handig! Ik heb dit nog nooit gebruikt maar dit had me vele flesjes die ik weg heb gegooid kunnen besparen..

  Reply
 • Lisanne

  11/02/2013

  Hee, dit is handig! Denk dat ik een hele hoop lakjes er mee red!

  Reply
 • Angelique

  11/02/2013

  Niet duur! *gaat naar site*

  Reply
 • Mme Sophistique

  11/02/2013

  Deze moet ik gewoon kopen! Prima tip!

  Reply
 • Nancy

  11/02/2013

  Ik heb mijn thinner in Praag bij een DM gekocht, kan niet meer zonder!

  Reply
 • Xaviera

  11/02/2013

  Oh dit is handig! En niet duur, ideaal :) Ik heb een paar Catrice lakjes die te stroperig zijn geworden, zou fijn zijn om die weer te kunnen gebruiken!

  Reply
 • Renate

  11/02/2013

  Dit klinkt wel heel erg goed en het is ook nog is helemaal niet duur!

  Reply
 • bibibianca

  11/02/2013

  wow dat is goedkoop! en wat gek dat ze bij de douglas zeiden dat je gewoon nagellakremover er in kan doen. mij hebben ze een nagellakverdunner aangemeerd van 8€.. toch ben ik er wel blij mee :)

  Reply
 • Suzanne

  11/02/2013

  Klinkt al de ideale oplossing voor je favo lakjes!

  Reply
 • Ayla

  11/02/2013

  Niet eens zo duur! Heel handig, ik heb inderdaad ook eens de nagellakremover als verdunner tip opgevolgd en toen werkte mijn nagellak ook echt voor geen meter meer..

  Reply
 • Mariska

  11/02/2013

  Lijkt me heel fijn, jammer dat ik zelf niks kan bestellen op Ebay.

  Reply
 • jazzjulzz

  11/02/2013

  Ik kwam laatst een supertip tegen: verfverdunner! Dit werkt precies hetzelfde en voor nog geen 2 euro bij de bouwmarkt heb je een fles van 1,5 liter.

  Reply
 • Kiss & Make-up

  11/02/2013

  Klinkt handig, al heb ik het zelf nog nooit geprobeerd.

  Reply
 • Esmay

  11/02/2013

  Die heb ik ook, geloof ik.. Superchill :D

  Reply
 • pretty beauty land

  11/02/2013

  lijkt me een fijn product!

  Reply
 • Sophia

  11/02/2013

  Wauw, dit lijkt me geweldig! :D Vooral essence lakjes worden zo snel dik! :/ Ook lekker goedkoop hehe ^^

  Reply
 • Linda

  11/02/2013

  Ik heb de nagellak verdunner van p2, deze is ook erg fijn! En kost minder dan 2 euro, dat maakt het nog extra interessant hahahaha

  Reply
 • BeautyLoves

  11/02/2013

  Ik heb nog niet veel nagellakken gehad die echt dik werden, maar dan zou ik dit ook wel kopen. Heel gemakkelijk! De tip van de verkoopster (van de dissolvant) vergeten we maar even!

  Reply
 • xlovehappyx

  11/02/2013

  I love the Seche Vite quick dry top coat so I would probably like this thinner. I’ve actually never used a thinner before, but I’m sure I’ll need to soon!

  Reply
 • Amanda

  11/02/2013

  Ik vind het een groot pluspunt dat er een pipetje bij wordt geleverd!/bij zit.

  Reply
 • Anne Solveig

  11/02/2013

  Fijn zeg :)

  Reply
 • Jasmine

  11/02/2013

  Handig, ook dat het met een pipet gaat.

  Reply
 • Jana

  11/02/2013

  Lijkt me een heel handig en fijn product :D x

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  11/02/2013

  Ik heb deze ook en hij is inderdaad erg fijn !

  Reply
 • Deb

  11/02/2013

  Klinkt als een dikke aanrader! Zelf heb ik 2 nailpolish life savers ;-) van OPI en een van Trind (ik moet echt backup hebben hihi)

  Reply
 • Hanna

  11/02/2013

  Ik had geen flauw idee dat dit bestond! Maar ziet er ontzettend handig uit! liefs.

  Reply
 • Wat een stom advies zeg van die vrouw! Deze lijkt me wel fijn, ik heb nog geen echt te dikke lakjes maar als dat wel ooit het geval zal zijn schaf ik me zeker zo’n potje aan :)

  Reply
 • leoni

  11/02/2013

  deze moet ik echt hebben, super handig!

  Reply
 • Nicky

  12/02/2013

  Een nagellak thinner is superhandig! Ik heb zelf dat van Trind, super goede spul!

  Reply
 • BeautyFrique.com

  12/02/2013

  Wat een handige tip! Ik had er nog nooit van gehoord. En ook nog eens lekker budget :).
  Ik heb een tijdje geleden m’n oude dikke lakken weggegooid, maar volgende keer ga ik zeker weten deze aanschaffen. Thanks voor het artikel :)

  Reply
 • bonjourSophie

  12/02/2013

  Ironisch dat ze van dit merk ook een nagellakverdunner hebben gemaakt, want ik hoor heel vaak dat de topcoat heel snel dik en stroperig wordt. Deze verdunner lijkt me verder heel fijn en de prijs is natuurlijk ook top!

  Reply
 • AreyouShir?

  12/02/2013

  Hey, handig dit! Ik gebruik zelden nagellak, dus mijne is meestal dik als ik besluit om het flesje eens open te doen. This one is mine! Mwuahaha.

  Reply
 • Irma

  12/02/2013

  Hier heb ik echt nog nooit van gehoord, maar het klinkt echt onwijs handig! Ik heb ook altijd van die dikke, stroperige nagellak ):

  Reply
 • dppz

  12/02/2013

  Dit had ik eerder moeten weten! Een tijd terug een stuk of wat flesjes dikke nagellak weggegooid :(

  Reply
 • Xan

  12/02/2013

  Ik heb er nog geen één. Maar wel superhandig om in je bezit te hebben. Want is echt zonde om sommige nagellakjes weg te gooien.
  Love,

  Reply
 • Olga

  19/02/2013

  Maar is dit niet elders verkrijgbaar want verzendkosten zijn hoog voor 1 klein potje??

  Reply
  • Beauty Koning

   17/03/2013

   Ik heb mij rot gezocht voor een nagellakverdunner en de meest rare dingen erover gelezen om je nagellak te verdunnen, maar eBay kan nog een oplossing zijn. Orly heeft volgens mij ook een verdunner.

   Reply
 • Olga

  19/02/2013

  Kent iemand een site met betere verzendkosten??

  Reply
 • LLBeautyBlog

  01/04/2013

  Reblogged this on LL BeautyBlog and commented:
  Wat een goeie tip! Ik heb nogal wat oude nagellakjes liggen (omdat ik een hele tijd niets met nagellak gedaan heb en het zonde vond om ze weg te gooien ;). Een praktisch vraagje: als je vanaf ebay in Amerika besteld, betaal je dan ook invoerrechten aan de deur?
  Bedankt voor het delen van deze tip!

  Reply
  • Beauty Koning

   01/04/2013

   Tot nu toe heb ik dat nog niet gehad met eBay! Ik weet niet of het mogelijk is, maar het zou best kunnen. :)

   Reply

Geef een reactie