INSPIRATION: Snow.

Toen ik vorige week zondag wakker werd, was de wereld weer terug in de realiteit gezogen. Geen witte vlokken die uit de lucht donderde, maar keiharde groene feiten! Zielige hoopjes omgesmolten sneeuw en geen mooi wit landschap meer. Tot groot verdriet moet ik maar snel terugblikken naar de prachtige witte afbeeldingen!

1 SN

In de middag moeten de eerste vlokken al gaan vallen, om in de avond een schitterend wit resultaat te hebben. Zelf vind ik de sneeuw het mooist als het helemaal onaangeraakt is, in de avond, of nacht. Jullie kennen het wel.. of wis jij het beeld van afgelopen vrijdag uit je geheugen? Toen was het namelijk weer zo ver, kijk je mee naar de romantische vlokjes?

2 SN

3 SN

4 SN

Klinkt het gek als ik zeg dat een look in mijn kop popt? Nee hé? De kleurverloop is gewoon prachtig, daarnaast is het uitzicht ook niet verkeerd en mogen we niet klagen over de schitterende bergen in de achtergrond. Wauw.

5 SN

6 SN

7 SN

Verlichting in de sneeuw is altijd een spectaculair gezicht, vooral als de lampjes heet worden en de vlokken smelten, maar het vriest. Uhu, hierdoor krijg je de meest spectaculaire ijskunstwerken! Zoals de mini gaatjes die worden gesmolten in een hoopje sneeuw, kleine ijspegeltjes of hele schaatsbanen.

8 SN

9 SN

10 SN

11 SN

12 SN

Bomen, wat gebeurd er toch met jullie in de sneeuw? Ineens veranderen de groene stokken naar magische eyecatchers met schitterende vertakkingen die pas zichtbaar worden in de witte stoffige laag. Ongerepte sneeuw wat met een paar stampers wordt vernield, soms is het mooier om de sneeuw te laten liggen.

13 SN

Niet alleen de Northern Lights wekken looks op door hun wisselende kleurencombinaties, maar ook de ijzige sneeuw kan er wat van. Zodra de vlokjes beginnen te dwarrelen ligt heel het openbaar vervoer in de knoop, maar krijgen geen sneeuwvrij.. bummer. Maar dat neemt de mooiheid van de ijzige tijd niet weg! Aankomende donderdag + vrijdag is er sneeuw voorspelt, zou het nog erger worden? Of moeten we de vlokjes met een korreltje zout nemen? Binnenkort een FOTD geïnspireerd door de sneeuw!

Wat doe jij het liefst zodra het begint te sneeuwen? En niet zeggen dat je als een gek met het zout gaat rondrennen!

Bron foto’s: Pinterest.com

31 Comments

 • beautiesatwork

  13/02/2013

  als het sneeuwt ga ik met vrienden sleeën :D

  Reply
 • Tessa

  13/02/2013

  wauw, mooie plaatjes daar kan ik echt heel erg van genieten..
  xx

  Reply
 • Sofie

  13/02/2013

  Ik hou van sneeuwfoto’s kijken :) Als het maar bij kijken blijft, ik hoef er niet zelf in te staan haha.

  Reply
 • cellamaassen

  13/02/2013

  Die foto met die felle kleuren blauwe lampjes is mooi :P doet me denken aan de kerst versieringen bij mijn vader thuis, vrolijk en in alle kleurtjes licht

  Reply
 • daniellespringer

  13/02/2013

  Mooie foto’s

  Reply
 • Mme Sophistique

  13/02/2013

  Supermooie foto’s! Ik ben gek op sneeuw, zo lang ik zelf lekker warm binnenzit. Eens ik er zelf door moet heb ik er een hartgrondige hekel aan :p

  Reply
 • ChellesBlog

  13/02/2013

  Als een vers sneeuw ligt ga ik het liefst hardlopen en anders gewoon naar buiten en mooie foto’s maken. X

  Reply
 • martinaa89

  13/02/2013

  wintersport!
  wat een prachtige plaatjes!

  Reply
 • BeautyFrique.com

  13/02/2013

  Vind het allemaal mooie foto’s! Misschien een idee om dit als inspiratie voor een ooglook te maken?

  Reply
 • Make Up For Women

  13/02/2013

  Prachtige foto’s!

  Liefs

  xoxo

  Reply
 • Kimberly

  13/02/2013

  SNEEUW!!!!!! <3 Zodra het gaat sneeuwen ga ik een sneeuwpop bouwen ghehe! :D

  Reply
 • Josephine

  13/02/2013

  Als ik zulke awesome foto’s kon maken van sneeuw, dan kon ik huilen van geluk. Beetje jammer dat ik niet zo goed ben haha.

  Reply
 • Xaviera

  13/02/2013

  Prachtige foto’s allemaal! I love snow :D Het eerste wat ik doe met sneeuw is een wandeling maken ’s avonds, ik hou heel erg van de rust van de avond/nacht en met sneeuw erbij is het plaatje helemaal compleet! Ook is de lucht een stuk zuiverder als er sneeuw valt, heerlijk! Makes me feel alive!

  Reply
 • Amanda

  13/02/2013

  Ik hou eigenlijk alleen van sneeuw tijdens Kerst en in combinatie met bergen zoals in Canada of zo. Dat uitzicht is dan adembenemend. Hier is alles zo plat!

  Reply
 • femketje

  13/02/2013

  super mooie foto’s :D

  Reply
 • Sophie

  13/02/2013

  Dan ben jij dus wel blij dat het morgen weer gaat sneeuwen hihi, ik word er nerveus van want vrijdag/zaterdag ga ik een weekendje weg en wil ik liever geen sneeuw. Volgens mij zie ik trouwens een foto uit mijn Den Haag in het midden (foto 7) <3

  Reply
 • Lies

  13/02/2013

  Ik vind het er echt zo mooi uitzien als alles bedekt is met een laagje sneeuw. Wat ik het liefste doe als het gaat sneeuwen is gewoon binnen op de bank zitten met wat lekker warms te drinken en een boek en dan af en toe naar buiten kijken hoe alles langzaam wit gaat worden. Is alles eenmaal wit vind ik het wel heel mooi om even naar buiten te gaan en er foto’s van te maken.

  Reply
 • Mariska

  13/02/2013

  Wat een prachtige plaatjes zitten er tussen! :)

  Reply
 • lindy

  13/02/2013

  Heel zachtjes strooien met zout;)? haha nee! Ik vind het er inderdaag heel mooi uitzien maar als j elke dag met de trein moet, lees; vertragingen every day. Dan word je niet heel blij. Maar als ik vrij ben en het sneeuwt dan kruip ik op de bank met een kop thee, een deken en een mega goede film…mag dat ook^^?

  XX

  Reply
  • Beauty Koning

   17/03/2013

   Natuuuuurlijk! Eigenlijk moet dat altijd met slecht weer en met sneeuw moet alles worden afgezegd. Geen school, geen werk, vrij!

   Reply
 • Kiss & Make-up

  13/02/2013

  Genoeg sneeuw hier de laatste dagen! Heel vervelend in het verkeer, maar ik vind het toch te prachtig om over te klagen :)

  Reply
 • Vera

  13/02/2013

  Wow, wat een prachtige foto’s! Ik vind sneeuw zo mooi alleen jammer dat het niet zo lang mooi blijft en dat het ook wat negatieve gevolgen heeft haha :)

  Reply
 • Nicky

  13/02/2013

  ALs het sneeuwt wil ik het liefst onder mijn dekken kruipen en vanuit mijn lekker warme bed naar buiten kijken… Als het sneeuwt kom ik haast niet buiten, tenzij het echt moet of dat ik foto’s wil maken. Een witte wonder wereld vind ik wel heel erg mooi! Sommige foto’s… gewoon prachtig

  Reply
 • Anne Solveig

  13/02/2013

  I love snooooooooooow <3

  Reply
 • Nicole

  13/02/2013

  vind het hele mooie foto’s, maar ik houd echt niet van sneeuw :P

  Reply
 • Jana

  13/02/2013

  Prachtige foto’s :D x

  Reply
 • Renate

  13/02/2013

  Ik hou ook heel erg van de sneeuw. Het is prachtig! maar ik ga zelden naar buiten met sneeuw haha (:

  Reply
 • Deb

  13/02/2013

  Sneeuw is zo mooi… om naar te kijken ;-) Ik vind het doodeng om door de sneeuw te rijden. Ik ben wat dat betreft echt een angsthaas. Ik ben vorige week wel speciaal met de camera erop uit geweest om foto’s te maken.

  Reply
 • Irma

  13/02/2013

  Jihoe, ik ben gek op sneeuw! Zeker als ik buiten loop en naar de mooie landschappen kijk, of gewoon thuis voor het raam met een kop warme choco (:

  Reply
 • Gek, hier was het omgekeerd. Er lag sinds een paar weken geen sneeuw meer maar zondagavond begon het ineens weer te sneeuwen. Een deel ervan is al weg maar er ligt nog altijd wel wat. Hopelijk komt hierna de lente ^^

  Reply
 • Gerrianne

  14/02/2013

  Spectaculaire afbeeldingen! Als ’t hier ook zo mooi zou zijn, dan was sneeuw echt óm te genieten! Wha, en vandaag zou er volgens het weerbericht ook weer sneeuw komen of course, ik ben heel benieuwd!

  Reply

Geef een reactie