Emma Chestnut handtas!

Het zoeken van de ideale tas is moeilijk, mijn te kleine clutch zit nog in mijn achterhoofd + mijn broekzak, in plaats van in mijn hand. Maar de oversized tas die ik kreeg in mijn kerstpakket is ook niet al te handig voor naar school. Te groot, niet mijn smaak, maar mijn laptop past erin. Winkel in, winkel uit, zonder aankoop. Geloof het of niet, alsof het zo had moeten zijn, want dollfaces, Cynth het kind is ..

1 B

2 B

Intens gelukkig! Dé tas! Mijn droombag die ik echt al jarenlang zocht, maar nooit in de juiste kleur, maat of prijs vond. Simpel voor naar school, uitgaan, bezoekjes + alle andere uitstapjes die je wilt gaan maken. Met zijn 34 cm in de lengte, 18 in de breedte en 25 cm in de hoogte is de Emma Chestnut bag niet te groot, maar precies op maat

3 B

4 B

5 B

6 B

Het systeem van de tas is ontzettend handig + diefstalproef. Ja, ik ben zo’n nerd die altijd alles safe wilt hebben, stel je eens voor! Een goede schuif omhoog, een knopje omdraaien, openklappen en tada. De tas is geopend, maar met behulp van het schuifsysteem aan de zijkanten is hij volkomen veilig.

7 B

8 B

Ruimte, ik kom het altijd tekort, maar bij de mooie stevige handtas van zacht leer heb ik dat totaal niet. Daarnaast zit er nog een vakje in de binnenkant van de tas, zodat je daar nog enkele spullen in kan doen. Maar de ruimte, damn girl! Loooks gooood!

9 B

Georganiseerd, ondanks dat er aardig wat in zit, want mijn rugzak zou er nu al uitzien als een complete chaos. Vanwege mijn opleiding draag ik aardig wat boeken mee + loodzwaar, maar doordat de tas zo stevig is, houdt hij het met gemak. Een goede week meesjouwen – met heel veel liefde! – ging er niets kapot, scheurde er niets – bij andere tassen was dat al binnen één dag.. mprfh – maar gelukkig heeft dit schatje alles overleefd.

10 B

Stevigheid in de handvatten + kleine nopjes aan de onderkant, zodat je tas niet beschadigd, alsof ze overal aan hebben gedacht. Alleen nog een Wifi verbinding erin en ik ruil hem nooit meer in! Zeker niet, een nieuw favoriet? Yessir! De Emma Chestnut handtas is online verkrijgbaar bij de webshop MyNewBag.nl voor €84,95! MAAR, er is nog meer, namelijk een leuke kortingscode van maar liefst 15% korting op de hele collectie.. YES! De kortingscode is BEAUTYKONING15 , sla je slag!

Heb jij weleens bij de webshop MyNewBag.nl besteld?


59 Comments

 • Anne Solveig

  18/02/2013

  Wauw, jeetje wat een mooierd!

  Reply
 • moonalisanl

  18/02/2013

  Wat een super gave tas! Mooi materiaal en wat handig dat je hem overal voor kunt gebruiken!

  Reply
 • shirley

  18/02/2013

  Hij is pretty fo sho. De uitknipsels voor de hangsels en de schuifjes en het leer. *drool*. Je weet ze wel te scoren meid. ;)

  Reply
 • martinaa89

  18/02/2013

  Mooie tas!
  Ik heb je trouwens stiekem getagd vandaag! Je hebt eigenlijk al veel te veel volgers om je te mogen taggen, maar vind je tags altijd leuk! Je moet maar even zien ;)

  Reply
 • Sofie

  18/02/2013

  Wat een prachtige handtas!

  Reply
 • Josephine

  18/02/2013

  Wat fijn dat deze tas én mooi én stevig is! Ik heb een tas van de Primark, heb er ongeveer elk jaar eentje, maar ze gaan allemaal stuk omdat ze niet stevig zijn, beetje jammer :’)

  Reply
 • cellamaassen

  18/02/2013

  ik vind de vorm en stijl heel mooi, alleen de kleur spreekt mij niet zo aan. wat leuk dat je m eindelijk gevonden hebt! ik kan maar geen leuke opvolger van mijn inmiddels versleten baggy vinden.. ik had een primarkt tas, n blauwe met zon slotje eraan, heel vierkant..

  Reply
 • Mme Sophistique

  18/02/2013

  Hele mooie tas, meid!

  Reply
 • Denna

  18/02/2013

  Wow wat een schitterende tas!

  Reply
 • naelisa

  18/02/2013

  Wat een prachtige tas! Nu heb ik altijd een zwak voor tassen, maar deze is echt geweldig!

  Reply
 • Jorinde

  18/02/2013

  Haha. Ik zat toevallig gister nog in deze webshop te kijken naar zo’n tas. Ik vind ze prachtig. Hmm..hier ga ik eens over nadenken :-)

  Reply
 • Nicole

  18/02/2013

  Ik hou ervan!!!!! Ik heb de taupe kleur deze week binnen gehad. Ik zit dan niet op school, maar ben groot van fan deze tas. Toch mooier dan de Kelly bag.. Die heb ik ook!

  Dit zou mijn volgende kleur worden, haha. Alleen hoop ik eigenlijk dat er een witte komt. Die komt dan als eerst! Perfect voor de zomer!

  Reply
 • Miranda

  18/02/2013

  Wat een prachtige tas ;D

  Reply
 • Amanda

  18/02/2013

  Cyn, weeet je hoe lang ik deze tas al wil hebben, maar dan in het zwart? Maar toen ik de opening zag besloot ik dat het hem niet ging worden. Ik moet een rits hebben, die binnen 1 sec open is. Dit is denk ik veel te veel gedoe voor mij haha

  Reply
  • Dan kan je gaan voor de Kelly bag zwart! Die tas is hetzelfde model alleen dan met een rits… mynewbag.nl/kelly-bag-zwart/

   Reply
  • Beauty Koning

   17/03/2013

   Je moet alleen een slotje omdraaien. :’) Je kunt namelijk ook de andere sloten laten zitten, doe ik ook.

   Reply
 • pretty beauty land

  18/02/2013

  wat een prachtige tas!

  Reply
 • femketje

  18/02/2013

  ziet er awesome uit :D ik heb net een ultra neon roze tas gescoord bij de H&M XD

  Reply
 • Beautydiamonds

  18/02/2013

  Echt een super mooie tas!

  Reply
 • Irma

  18/02/2013

  WOW. deze tas is perfectie in alle opzichten ö

  Reply
 • xaveenia

  18/02/2013

  Wat een mooie tas, lijkt me ideaal!

  Reply
 • Allissa

  18/02/2013

  Oeeh mooi! Ziet er uit als een fijne, stevige tas (:

  Reply
 • fablouise

  18/02/2013

  Wauw, prachtige tas!!

  Reply
 • Belllezza

  18/02/2013

  Prachtig!

  Reply
 • beautiesatwork

  18/02/2013

  helemaal mijn smaak :)

  Reply
 • Sophia

  18/02/2013

  Mooie tas! :D

  Reply
 • Wendy

  18/02/2013

  wauw mooie tas!
  En handig dat hij diefstal proof is!
  Vind 85 euro voor een tas nog wel prijzig.
  Maar je kan hier vast wel een poos mee doen:)

  Reply
 • dppz

  18/02/2013

  Wat een pracht van een tas zeg! Ken de webshop zelf nog niet, maar uit bescherming voor mijn bankrek ga ik er niet op kijken )

  Reply
 • BeautyFrique.com

  18/02/2013

  Waaauuwww, echt een mooie tas. Helemaal m’n smaak!

  Reply
 • Kiss & Make-up

  18/02/2013

  Mooi! Ik heb eigenlijk een nieuwe handtas nodig, nu ik er aan denk… :-)

  Reply
 • theBlondBeauty

  18/02/2013

  hele leuke tas, heb hem al een paar keer zien hangen en zat telkens te twijfelen of ik hem wel of niet zou meenemen: What tu duu? haha hij ziet er in iedergeval súper leuk uit! Ik weet alleen niet of hij ruim genoeg is voor mij op school :) x

  Reply
 • Sarah

  18/02/2013

  Oh wow wat een leuke tas!
  haha een wifi verbinding, wel dan schaf ik deze meteen aan hoor! :D

  Reply
 • charlottebax

  18/02/2013

  Whoo chique de friemel!

  Reply
 • ValleyDoll

  18/02/2013

  Wauw, prachtige tas !

  Reply
 • Gerrianne

  18/02/2013

  Dat vind ik altijd zo fijn als je tas veilig is! Goede rits of schuifjes or whatever, het is altijd mooi meegenomen. Het formaat ook van yours, dat is een goede koop van je. En wat een mooi uiterlijk van ’t leer, amazing!

  Reply
 • BeautyGlitter

  18/02/2013

  Wat toevallig, ik heb de tas ook, maar dan in hot pink! Tjaa als je al een keer wilt opvallen met een tas, doe het dan meteen met style toch haha :)

  Reply
 • Jana

  18/02/2013

  Hele mooie tas :) x

  Reply
 • Yak Man

  18/02/2013

  Dat is echt een hele mooie tas zeg! :D Nice dat die tas je boeken heeft overleefd ahha

  Reply
 • Lies

  18/02/2013

  Wat een mooie tas! De kleur vind ik ook erg mooi met de gouden accenten. Ik moet zelf binnenkort ook echt eens naar een nieuwe tas kijken. De mijne begint nu toch wel een beetje uit elkaar te vallen na bijna een jaar trouwe dienst waarbij die telkens tot de nok vol gestopt werd haha.

  Reply
 • Frauke

  18/02/2013

  WOOOW, supermooie tas! ^^

  Reply
 • bibibianca

  18/02/2013

  wow heel erg mooi! vooral handig dat er nog een ritsje in zit

  Reply
 • bonjourSophie

  18/02/2013

  Oh, wat is dit een mooie tas! Deze wil ik nu ook! En met een wifi verbinding zou het inderdaad echt perfect zijn. :)
  Fijn ook van de kortingscode, misschien ga ik hem dan binnenkort kopen!

  Reply
 • trendymommynl

  18/02/2013

  WHAAAAA!!!
  Weet je hoe lang ik op zoek ben naar zo’n birkin look-a-like. Oh hell naw, ik ga bestellen! :D

  Reply
 • Jasmine

  18/02/2013

  So stylish! Prachtige tas, heeft wel wat weg van Delvaux tassen, maar dan leuker.

  Reply
 • Stefanie

  18/02/2013

  echt een mooie tas! ziet er ook echt enorm praktisch uit!

  Reply
 • Xan

  19/02/2013

  Wat een mooie tas. Mooie kleur en zoals je het uitlegd een geweldige ruimte. Echt mooi. Ik moet maar eens een kijkje nemen op mynewbag.nl.
  Love,

  Reply
 • Desiree

  19/02/2013

  De tas is niet mijn smaak, maar er past wel lekker veel in.

  Reply
 • Lotte

  19/02/2013

  Die tas is zo moooooi! Ik heb ‘m in het zwart, precies dezelfde maar dan van Ebay. Love it!

  Reply
 • Shelly

  19/02/2013

  Mooie kleur. Valt vast en zeker te combineren met leuke printjes en dergelijke!

  Reply
 • Suzanne

  19/02/2013

  Wat een prachtige tas! Ik heb ook al een nieuwe liefde op het oog..

  Reply
 • Just a Girl ...

  19/02/2013

  Super mooie tas !! Ik ben echt een tassenfreak en heb al een aardige collectie !!
  dus ik loop hier nu ook te watertanden ….
  Heel veel plezier met deze prachtige aankoop !!
  xx

  Reply
 • Judith

  19/02/2013

  Oh wauw wat een gave tas!
  Ik ben eigenlijk ook nog opzoek naar een nieuwe schooltas dus ik ga zeker even een kijkje nemen op de site :)

  Reply
 • beautyforgirls

  20/02/2013

  Echt een leuke tas.
  Liefs, xxx

  Reply
 • Karin

  20/02/2013

  Wat een mooie tas! Ik ben op zoek naar zo’n soort gelijke tas. Ga gelijk even kijkje nemen

  Reply
 • Deb

  21/02/2013

  Hij is prachtig! Interessante stuff zit er in je mooie tas (de handcrème en LF zo te zien!). Ik heb zelf ook een tas van MyNewBag!

  Reply
 • Marie Beauty

  23/02/2013

  Da’s echt een heel erg mooie tas! :)

  Reply
 • Proud Beauty

  23/02/2013

  Wat een super mooie tas! Ben jaloers!

  Diana (&Wendy)

  Reply
 • Fleur

  01/03/2013

  Past er een A4 schrift in?

  Reply

Geef een reactie