Spring Meets Cynthia.

De eerste bloembollen springen open, waardoor de kleine krokussen zich ontpoppen. De eerste pollen verspreiden zich in de lucht, waardoor de snotdruppels worden gevormd aan mijn neus. Maar het zicht van een mini bloemenveld langs weg is adembenemend. Tijd voor een Spring Meets Cynthia!

1 S

Wat? Make-up collecties zijn ook altijd vroeg, daarom mocht de look gepubliceerd worden, voor de echte officiële lente. Ondanks dat de zon gisteren volop scheen, spotte het oog enkele sneeuwvlokken die uit de lucht dwarrelde. Kijk even door de ziekteverwekkers heen, omdat de griep mij te grazen heeft genomen, mind the red eyes.

2 S

Pastelkleuren, het zijn niet mijn tinten, maar een samenvoeging van hen allemaal doet ook mijn hart smelten. Voordat het zo ver was begon ik met de Too Faced Shadow Insurance en het Milk Jumbo Pencil van NYX. Deppend op het ooglid + ooghoeken en wat onder het oog. Wit onder het wenkbrauw!

3 S

4 S

Het binnenste gedeelte lichte ik op met de Ultra Pearl Mania oogschaduw in White ook van NYX, een stukje naar buiten toe ging Foo Foo van Scaredy Cat en vervolgens een combinatie van INGLOT Eyeshadow D.S. 467 en de zachtroze oogschaduw van de 120 Palette op het ooglid.

5 S

6 S

7 S

Turkoois van INGLOT met een groene shimmer, schitterend voor in de arcadeboog, samen geblend met de witte highlighter + Foo Foo. Ook onder het oog, maar daar hield ik het wat subtieler. Wel ging ik voor de hete blauwe bliksem uit de palette. Alleen in de outer v + onder het oog, niet voorbij de pupil. Lichtblauw ook nog deels in de crease.

8 S

Tijd voor het witte oogpotlood van de Etos, een winged eyeliner mede mogelijk gemaakt door de gelliner Black Jack with Jack Black van Catrice. Een mascara die mijn gekrulde wimpers ondersteunde + de extra FAN-TASTIC Volume erop legde van Bourjois. En nog een vleugje glimmend wit in het hoekje van de brow.

9 S

Rood? Roze? Of allebei? Ik heb een lipstick-tik de laatste tijd en draag het liefst dagelijks eentje on tha lips, maar voor de look moest ik drie keer in de spiegel kijken. Nadat ik Rimmel Be Bold had aangebracht en de Max Factor Pink Brandy gemengd + afgehapt en bewerkt met mijn BeautyBlender en restjes foundation.

Niet alleen heb ik een nieuwe lipmethode uitgevonden, maar heb ik weer een lichtelijke verslaving aan de INGLOT Eyeshadow AMC SHINE 24. Luchtige lippen gecombineerd met zachte oogschaduwkleuren. Pastel is nog niet echt mijn ding, maar ik zal het vaker proberen te verdragen on the eyes!

Heb jij liever de zomer of de lente?


53 Comments

 • beautiesatwork

  23/02/2013

  hier word ik happy van :D

  Reply
 • Maaike

  23/02/2013

  Leuk gedaan. Al zou ik het zelf niet dragen. #seutje

  Reply
 • naelisa

  23/02/2013

  Oké.. Ik ben verliefd.. Ik ben dus juist echt gek op pastel kleuren en ik vind deze look echt gorgeous! Ik vind het roze dat je er doorheen hebt gedaan zo mooi, het valt zo lekker op tussen de blauwe tinten. Pure perfectie Cynthia!

  Reply
 • Sofie

  23/02/2013

  Mooie pastel tinten! Staat je goed :)

  Reply
 • Kimberly

  23/02/2013

  Die oogschaduwkleur van Inglot is zo mooi he.. Ik wil m ook nu haha!

  Reply
 • LounaBeauty

  23/02/2013

  WAUW hoe vet is dit!! Heel mooi meid!

  Reply
 • femketje

  23/02/2013

  gorgeous :D

  Reply
 • Mme Sophistique

  23/02/2013

  Dit is een van de mooiste looks die ik ooit heb gezien meid! Echt prachtig.

  Reply
 • Amanda

  23/02/2013

  Je lippen, ik vind ze super mooi! Staat je erg goed.

  Reply
 • Jorinde

  23/02/2013

  Wauwie, weer heel wat anders dan we van je gewend zijn. Dit staat je ook weer super `cynth. Die kleur in je crease is echt prachtig!

  Reply
 • Josephine

  23/02/2013

  Wauw, al die lichte kleuren heb je perfect met elkaar gematcht! Lekker pastel, soft en perfect voor de lente. Good job as always :D

  Reply
 • Anne Solveig

  23/02/2013

  Wat mooooooi, doet me denken aan Barbie en My Little Pony, in de cute way dan! <3

  Reply
 • Irma

  23/02/2013

  Ik ben bij mezelf ook niet zo’n grote fan van pastelkleurige make-up, maar het staat je goed! En wat staat je winged liner toch weer vreselijk strak (:

  Reply
 • Tessa

  23/02/2013

  Super mooi, dat heb je echt heel mooi gedaan cynthia echt geweldig mooi!
  xx

  Reply
 • Kiss & Make-up

  23/02/2013

  Zomer voor mij, please! Heel mooi met die Ultra Pearl Mania aan de binnenste ooghoek. Die gebruik ik zelf ook vaak :-)

  Reply
 • Anke

  23/02/2013

  Love it ! Zo fleurig en bright, helemaal Cynthia ! ;D

  Reply
 • maloubeld

  23/02/2013

  Heel mooi, dit staat je echt goed!

  Reply
 • Make Up For Women

  23/02/2013

  Gedurfde maar prachtige combinatie! Lovee!! <3 xoxo

  Reply
 • Marie Beauty

  23/02/2013

  Je looks zijn altijd heel erg mooi !
  Dit is ook weer een pareltje ! :)

  Reply
 • Kayla

  23/02/2013

  Heel mooi en fris!

  Reply
 • Talitha

  23/02/2013

  Je lippen zijn echt heel mooi en echt een prachtige ooglook! Om blij van te worden :-)

  Reply
 • Eline

  23/02/2013

  Wauw, ik ben dol op pastelkleuren, en ik vind het heel knap hoe je zoveel kleuren hebt verwerkt in één look!

  Reply
 • Lotte

  23/02/2013

  Aaah, heel mooi! Al die pastelkleurtjes in één prachtige look, knap gedaan! En de lippen passen er ook goed bij, mooi dat ze zo mat zijn ook.

  Reply
 • Gerrianne

  23/02/2013

  Heb jij liever de zomer of de lente? Haha, wat een vraag zeg! Allebei, I think. Zomer is vaak alle seizoenen bij elkaar na mijn gevoel. Maar je look is echt lente! Heerlijk al die kleuren! Je geniet er meteen weer van!

  Reply
 • Estrella

  23/02/2013

  Mooie ooglook!

  Reply
 • martinaa89

  23/02/2013

  Wauw wat heb je weer mooi gedaan!

  Reply
 • Danielle Springer

  23/02/2013

  Mooie combi heb je gekozen.

  Reply
 • Belllezza

  23/02/2013

  Prachtig gedaan!

  Reply
 • laura

  23/02/2013

  Weer zo gaaf gemaakt!

  Reply
 • Miranda

  23/02/2013

  Wat een mooie combinatie van de kleuren, het is weer een mooie look geworden.

  Reply
 • xxxsophia

  23/02/2013

  Wat een mooie look! :D Ik vind pastelkleurtjes zo leuk ^^

  Reply
 • Deb

  23/02/2013

  De kleurencombinatie vind ik gorgeous en echt helemaal lente! als ik moet kiezen heb ik liever de zomer hoe heter hoe beter ;-) Ik ben echt een tropenkindje!

  Reply
 • Jeanine

  23/02/2013

  Mooi Mooi Mooi! Dat roze accent midden op je ooglid is echt watertandend mooi! De hele combinatie is gewoon super girly en perfect voor de lente!

  Xxx

  Reply
 • Xaviera

  23/02/2013

  Heel erg mooi! Die oogschaduw van Inglot is echt geweldig! Ik hou meer van de lente dan de zomer, de zomer is mij vaak te warm ;)

  Reply
 • Jewelyz

  23/02/2013

  Wat een heerlijk, frisse ooglook, mooi!

  Reply
 • Lotte

  23/02/2013

  Wauw, wat een mooie look!

  Reply
 • Shelly

  23/02/2013

  Leuke look! Alleen maken de termen ‘lente’ en ‘zomer’ mij een beetje depressief. Aangezien de warme temperaturen, het langer licht blijven en de zomerse kleding nog zó ver weg lijken met deze kou! =(

  Reply
 • Jasmine

  23/02/2013

  Dit zijn voor mij echt de perfecte paaskleurtjes! Lieve pastelkleuren ook.

  Reply
 • Jana

  23/02/2013

  Frisse ooglook is dit :D x

  Reply
 • BeautyFrique.com

  23/02/2013

  Zelfs pasteltinten staan je super prachtig!! Moet je zeker vaker doen :)!

  Reply
 • Sarah

  23/02/2013

  Geweldige look! Helemaal in to style met de pastelkleurtjes!
  Ik hou meer van de lente for sure! :D

  Reply
 • Wauw, zo mooi alweer!

  Reply
 • Laura

  24/02/2013

  Supermooi! Een beetje galaxy-achtig. Eigenlijk draag ik ook niet veel pastel op m’n ogen, maar het kan dus wel heel mooi zijn, zoals jij hier laat zien.

  Reply
 • lindabeautyties

  24/02/2013

  Je hebt echt een super mooie look gemaakt. Ik krijg er helemaal lente kriebels van :D

  Reply
 • cellamaassen

  24/02/2013

  mooie look weer, net een fairytale <3 vooral die roze is ergg mooi!

  Reply
 • Yak Man

  24/02/2013
  Reply
 • bibibianca

  24/02/2013

  ik vind je lipkleur echt heel erg mooi!

  Reply
 • Sherr

  26/02/2013

  Leuk zeg vooral dat roze ! zo cute

  Reply

Geef een reactie