Kortingen in een nieuw jasje!

Tegenwoordig complimenteert men mij dat ik goed bezig ben in mijn kamer. Alles opruimen, overhoop halen en het doorzoeken van verschillende dozen. Bedankt, maar ik zoek gewoon de kleine centen die zich misschien ergens tussen hebben verstopt. De crisis doet niet alleen de banken de das om, maar mij ook. Thank god hebben wij Kortingscode.nl, vernieuwd en wel!

Vernieuwd met een donkerblauw overzichtelijke lay-out, maar een spectaculaire slogan, namelijk “Tijd voor korting!” Amen to that! Zodra je op de hoofdpagina komt zie je de eerste top tien kortingscodes, inclusief de allernieuwste! En als kop op de spijker staan aan de rechterkant van de FrontPage de populairste categorieën, zodat jij makkelijk kunt bezichtigen wat anderen leuk vinden. Natuurlijk bevindt zich op de pagina ook nog eens de zoekmachine, zodat je in een handomdraai over de hele website kunt searchen!

We moeten opletten met wat wij te besteden hebben en dan ook nog eens opletten dat we gaan besparen, maar daarvoor zijn de Bespaarwijzers er! Hierdoor kun je makkelijk goedkoop of zelfs gratis berichten sturen bij jouw telefooncompany, als het bedrijf staat vermeld. Of hoe je zuiniger moet omgaan met brandstof, vergelijkingswebsites, kortom zeer nuttige dingen!

Kortingscode.nl werkt met vele merken samen, waardoor er voor ieder wil wat is! Zoals de Hema, Bol.com, Sans Online, Nelly, Bijenkorf, Zalando, Adidas, Hunkemöller en nog vele anderen merken waarvan je enkele kortingcodes kunt gaan spotten! Naast dat de website met vele merken samenwerkt kun je besparen, maar ondertussen ook geld uitgeven, zonder dat jij je ribbenkast moet verkopen. amazing right?! Een vernieuwde website, zeer overzichtelijk en goed georganiseerd, daar houden wij shopaholics van!

Heb jij de vernieuwde website van Kortingscode.nl al bekeken?

In samenwerking geschreven.


21 Comments

 • LounaBeauty

  26/02/2013

  Oe nice!! Kende deze site eigenlijk helemaal niet. haha oepsie.

  Reply
 • femketje

  26/02/2013

  ik kende ‘m ook niet XD lijkt me wel handig!

  Reply
 • Danielle Springer

  26/02/2013

  Handig, lijkt een beetje op de site van Actiepunt

  Reply
 • Belllezza

  26/02/2013

  Ik kon hem al, heel handig!

  Reply
 • Kelly

  26/02/2013

  Heel handig dit!!

  Reply
 • DennaMichelle

  26/02/2013

  Ik moet zeggen de nieuwe lay-out van de site is een hele verbetering.
  Zelf google ik meestal naar kortingscodes maar zo een site wel handig is.

  Reply
 • Estrella

  26/02/2013

  Ik bezoek de site regelmatig voor H&M kortingscodes, de nieuwe lay-out was me inderdaad ook al opgevallen.

  Reply
 • Ayla

  26/02/2013

  Haha je schrijft toch zo grappig! Goede reminder dit artikel, ik wil gratis verzendkosten op bol.com dus even kijken!

  Reply
 • Irma

  26/02/2013

  Handig, zeg! Ik ben gek op korting (:

  Reply
 • mynameisblonde

  26/02/2013

  Als ik in geldnood zit, ruim ik ook steeds op, op zoek naar verborgen schatten! :-)

  Reply
 • korting is altijd leuk ;0

  Reply
 • Wendy

  26/02/2013

  Handig ik kende deze site niet!

  Reply
 • Jana

  26/02/2013

  Lijkt me een handige site :) x

  Reply
 • Jewelyz

  26/02/2013

  Handige site, wij houden van korting! :-)

  Reply
 • Kiss & Make-up

  26/02/2013

  Nog niet gekeken, but I will!

  Reply
 • Anne Solveig

  26/02/2013

  Handig zeg, I love korting!

  Reply
 • Tessa

  26/02/2013

  Handig, ik kijk wel eens op allesvoorniks.nl
  xx

  Reply
 • Bo

  26/02/2013

  Oh my, superhandig! Ik kende die hele site nog niet haha, so let’s do this!

  Reply
 • Gerrianne

  26/02/2013

  I likehh! Ik kende de site al, en hij is super handig! En sowieso, kortingen, om van te genieten!

  Reply
 • cellamaassen

  27/02/2013

  Altijd handig in deze tijden! korting is áltijd goed!

  Reply
 • Evelien

  02/03/2013

  Oeh, nice! Altijd handig zo’n site. Ik ga ‘ns spieken ^^

  Reply

Geef een reactie